-
Από ότι ξέρω...επαγγελματικό ή αγροτικό.
Μου λείπουν 9 στρέμματα ώστε να βγει αγροτικό (υπάρχει τρόπος να βγει αγροτικό, αρκεί να έχεις 10 στρέμματα και κανένα ελαιόδεντρο για λογ/σμό σου) με πολύ χαμηλά τέλη ανεξαρτήτως ρύπων...
Πραγματικά για όσους ζουν σε περιαστικές ή αγροτικές περιοχές ένα τέτοιου είδους αυτοκίνητο είναι ιδανικό.- Πετρέλαιο (δεν καίει τίποτα)
- Καροτσούλα μικρή αλλά πολύ αποτελεσματική για μεταφορά υλικών-ξύλων κλπ
- Τετραθέσιο
- Αρκετά πλαστικά γύρω γύρω όπου εκτός απο αισθητική, προσφέρουν αρκετή προφύλαξη σε εκτός δρόμου μετακινήσεις.
- Όμορφο (υποκειμενικό)
-
Και αν θέλω να το ταξινομήσω σαν επιβατικό ? Δεν μπορώ ? Δεν θα έχει και μεγάλη διαφορά στην τιμή.Τα κυβικά είναι λίγα.
-
Αν έχει έγκριση φορτηγού, όχι.
Εγώ πάντως δεν θα το έπαιρνα. Σαν επαγγελματικό έχει πολύ μικρό χώρο φόρτωσης και σαν επιβατικό είναι για ντομάτες.
-
Aν ειχε μια πλήρως ανοιγόμενη οροφή τυπου Canvas Top θα ήταν ένα ομορφο fun car για την θαλασσα!
Δειχνει και μαλλον πρέπει να είναι ... βραζιλιάνικο! -
Πολυ πιθανον. Οντως ως ΦΙΧ πρεπει να εισαγεται,αρα εχει τη μοιρα των υπολοιπων διπλοκαμπινων pick-ups. Εκτος παντως της υποτυπωδους καροτσας δε βλεπω το λογο να το προτιμησει καποιος απο το κατα 5Κ φθηνοτερο sandero stepway..
-
Και σε μονοκαμπινο βγαίνει.
Εχω την εντυπωση πως γενικότερα οποιο όχημα έχει πίσω ανοιχτή καρότσα ΔΕΝ έχει εγκριση αδειοδοτησης/χρήσης ως ΙΧ. -
Για την δουλειά μου είναι ταμάμ!
-
Έψησα τον πεθερό και θα σουτάρει μπέμπα και το παλιό αγροτικό και θα πάρει ένα τέτοιο διπλοκάμπινο. Μόνο πετρέλαιο βγαίνει, 1.3MTJ.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μου λείπουν 9 στρέμματα ώστε να βγει αγροτικό (υπάρχει τρόπος να βγει αγροτικό, αρκεί να έχεις 10 στρέμματα και κανένα ελαιόδεντρο για λογ/σμό σου) με πολύ χαμηλά τέλη ανεξαρτήτως ρύπων...Θέλει στρέμματα και μια Α (δεν θυμάμαι ακριβές νούμερο) παραγωγή στο όνομα σου. Τα τέλη είναι γύρω στα 80 ευρώ για τα αγροτικά(π.χ isuzu d-max** 3λιτρο ** )
Όμορφο το fiatάκι αλλά τραγικά μικρός χώρος φόρτωσης. Ούτε ποδήλατο δεν χωράει
-
παιδες καλησπερα! αν μπορειτε πειτε μου λιγο ποσα κιλα ζυγιζει το τελευταιο punto, και ποσο το grande punto ...
εψαξα στο ιντερνετ γενικα, αλλα δεν καταφερα να το βρω! ελπιζω να βοηθησετε... ευχαριστω πολυ! -
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Έψησα τον πεθερό και θα σουτάρει μπέμπα και το παλιό αγροτικό και θα πάρει ένα τέτοιο διπλοκάμπινο. Μόνο πετρέλαιο βγαίνει, 1.3MTJ.αυτο που φαινεται στις φωτο, ΔΕΝ ειναι διπλοκαμπινο και προφανως και ουτε παραγεται ετσι. ειναι απλα ενα μακρυτερο μονοκαμπινο με παραπανω πισω χωρο. τα διπλοκαμπινα ειναι αυτα που εχουν 4 πορτες γυρω γυρω (ας φερουμε στο νου μας τα παμπολα Navara που κυκλοφορουν γυρω μας) και τυγχανουν διαφορετικης -φορολογικης- μεταχειρισης. μια απο αυτες (μπορει και να κανω και λαθος) ειναι η δυνατοτητα να ταξινομηθει σαν επιβατικο ΙΧ. οποιος θελει ας το ψαξει γιατι δεν ειμαι και πολυ σιγουρος.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Μου λείπουν 9 στρέμματα ώστε να βγει αγροτικό (υπάρχει τρόπος να βγει αγροτικό, αρκεί να έχεις 10 στρέμματα και κανένα ελαιόδεντρο για λογ/σμό σου) με πολύ χαμηλά τέλη ανεξαρτήτως ρύπων...Θέλει στρέμματα και μια Α (δεν θυμάμαι ακριβές νούμερο) παραγωγή στο όνομα σου. Τα τέλη είναι γύρω στα 80 ευρώ για τα αγροτικά(π.χ isuzu d-max** 3λιτρο ** )
Όμορφο το fiatάκι αλλά τραγικά μικρός χώρος φόρτωσης. Ούτε ποδήλατο δεν χωράει
Έτσι περίπου είναι...δεν ξέρω λεπτομέρειες, πάντως εδώ ένας γείτονας συνταξιούχος του Δημοσίου με 10 στρέμματα (τα 2 με ελαιόδεντρα) έχει πάρει αυτό που αναφέρεις...το Isuzu...
Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα επειδή έχουμε κάνει αρκετά ταξιδάκια (4 άτομα) είναι ότι καίει 8 λίτρα και η αλλαγή ελαστικών είναι φαρμάκι...
Σαφώς το Fiat είναι για ήρεμες καταστάσεις...για τα ποδήλατα έχεις δίκιο, για να χωρέσουν πρέπει να έχεις ανοιχτή την πόρτα...και σίγουρα πολύ χαμηλότερη κατανάλωση και συντήρηση...με πολύ χαμηλότερες απαιτήσεις τόσο για 'εκτός δρόμου' καταστάσεις όσο και για σκληρή δουλειά... -
Έτοιμο για την αγορά της Κίνας το Fiat Viaggio.
http://www.carnewschina.com/2012/04/03/spy-shots-fiat-viaggio-testing-in-china/ -
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω το PUNTO 2012 MJT 85Hp. Αν το έχει κάποιος από εδώ ας μου πει τις εντυπώσεις του
-
-
Το έχουν γαμήσει με αυτή την οβάλ σχεδίαση μέσα έξω . Και έξω, άντε πάει στο διάολο το αντέχεις . Μέσα ?
Ο κώλος μου αρέσει . -
παντως εμενα μου αρέσει το Dart μεσα εξω, μου αρέσουν και οι πινελιες ως Viaggio... τουλάχιστον αυτα τα αποσπασματικα.... Θεωρώ πως μπορεί να σταθει ως έχει ως το νεο Bravo, και τρομάζω στην ιδέα οτι οι Ιταλοι σχεδιάζουν να του κόψουν τον κώλο για να το κανουνε hatch. Οσο σκέφτομαι FL PUNTO και ποσο 'καλα' τα καταφεραν....
-
Ενα αμαξι που δεν εχει ουτε σμερικανικη, ουτε ιταλικη αισθητικη. Δε μου αρεσει.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης kosnear έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω το PUNTO 2012 MJT 85Hp. Αν το έχει κάποιος από εδώ ας μου πει τις εντυπώσεις τουhttp://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 105388.asp Αυτό νομίζω θα σε διαφωτίσει
-
FIAT FORUM