-
Μαλιστα, το πισω μερος μου θυμιζει ολα τα sedan της αγορας μαζι...
-
Θα μπορούσε να είναι και Renault.
-
καλησπερα! εχω ενα punto του 97 και προσπαθω απο χτες να βγαλω τα προσκεφαλα απο τα μπροστινα καθισματα. εχω φαει τα χερια μου αλλα δε βγαινουν με τιποτα! ξερει καποιος τι γινεται, με ποιο τροπο βγαινουν;; ευχαριστω!
-
Νομίζω ότι πίσω απο την πλάτη του καθίσματος, εκεί που νοητά φωλιάζουν οι βέργες που το κρατάνε. Εκεί ψαχουλεύοντας θα βρεις ένα εξογκωματάκι (ασφάλεια) όπου θα πετύχεις να το πιέσεις...ταυτόχρονια κάποιος θα τραβάει απο πάνω. Η μία απο τις δύο βέργες του προσκέφαλου έχει δοντάκια...αυτή είναι!
Σε πολλά Φίατ έτσι έβγαιναν...δεν ξέρω για το συγκεκριμένο... -
Ψάχνω για βάσεις μηχανής για Fiat Punto Sporting ΜΚ2 μοντέλο 2000.
Βρήκα τα παρακάτω:
http://www.ecocarparts.gr/1450-basi-mix ... tails.html
http://www.ecocarparts.gr/1447-basi-mix ... tails.html
http://www.ecocarparts.gr/1438-basi-mix ... tails.htmlΤα πέτυχα;
-
παιδες, θελω να μου δωσετε πληροφοριες για fiat punto mk2 1.2 sporting !
τα παντα θελω... τι να προσεξω ? τι ζημιες παρασουσιαζαν ? τι αρνητικα εχουν ? ποσο περιπου ειναι μια μεση καταναλωση ? ποιες εκδοσεις ηταν οι full extra ? γενικα οποιαδηποτε πληροφορια μπορειτε να δωσετε ευχαριστω για τον χρονο σας! -
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
τα παντα θελω... τι να προσεξω ? τι ζημιες παρασουσιαζαν ? τι αρνητικα εχουν ? ποσο περιπου ειναι μια μεση καταναλωση ? ποιες εκδοσεις ηταν οι full extra ? γενικα οποιαδηποτε πληροφορια μπορειτε να δωσετε ευχαριστω για τον χρονο σας!H καταναλωση ειναι περιπου μεταξυ 7-7,5l/100km για μεικτο κυκλο, ενω με βαρετη οδηγηση μπορει να πεσει 0.5-1l.
Συνηθισμενη βλαβη ειναι το ηλεκτρικο τιμονι: είτε χαλαει το μοτερ , είτε οι αισθητηρες στροφης. Πολλες φορες ομως η βλαβη ειναι faux και οφειλεται σε πεσμενη μπαταρια.
Πιο σπανια, και ιδιαιτερα στα πρωτα μοντελα, μοντελα υπαρχει μια ευαισθησια στη φλαντζα (λογω θερμοστατη, γι'αυτο εγω τον αλλαζω καθε 2 χρονια) και στον εγκεφαλο.
Το 'Sporting' ειναι επιπεδο εξοπλισμου του 1.2 16v και περιλαμβανει: ζαντες αλουμινιου, σπορ κασθισματα, προφυλακτηρες και καθρεπτες στο χρωμα του αμαξωματος, 2 αεροσακους και abs, μεγαλυτερα φρενα και εχω την εντυπωση πιο σκληρα-χαμηλα ελατηρια, 6αρι σασμαν.
Θετικα: Οικονομικο στη συντηριση, οικονομικο σε βενζινη και αρκετα παιχνιδιαρικο. Εχει καλους χωρους για την κατηγορια και το μοτερ 'τραβαει' καλα. Αρκετα σπιρτοζικο.
Αρνητικα: Υπαρχουν καποια θεματακια συναρμογης, καποια τριξιματα κτλ.
Τι να προσεξεις: Οτι θα προσεχες σε ενα οποιοδηποτε μεταχειρισμενο. Γενικη κατασταση, μηχανικη κατασταση, τρακαρισματα, τηρηση προγραμματισμενων σερβις κτλ.
-
Το δικό μου πάντως ABS δεν έχει.
-
-
-
Στα πλαίσια της συνεργασίας Fiat(Alfa Romeo)-Mazda για την ανάπτυξη ενός πισωκίνητου.
http://ansa.it/web/notizie/rubriche/associata/2012/05/23/FIAT-ACCORDO-MAZDA-INSIEME-NUOVO-SPIDER_6915828.html -
Το gruppo χρειαζεται 1600αρη τρουμπο. Τελος.
-
Ο 1400 Mair και ο 1750 TBi δεν φτουράνε δηλαδή;
-
Ε ας βαλουν τον TBi στο Abarth τοτε.
-
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
τα παντα θελω... τι να προσεξω ? τι ζημιες παρασουσιαζαν ? τι αρνητικα εχουν ? ποσο περιπου ειναι μια μεση καταναλωση ? ποιες εκδοσεις ηταν οι full extra ? γενικα οποιαδηποτε πληροφορια μπορειτε να δωσετε ευχαριστω για τον χρονο σας!να προσεξεις τα παντα καθως εκτος απο το ηλεκτρικο τιμονι και τη φλατζα που αναφερθηκε εχει θεμα με τα ηλ.παραθυρα,τον πισω αξονα που τριζει και θελει μπολικες λαμπες-λαμπακια-λαμπιτσες......
τα φρενα αποδοτικα αλλα αποτομα και μοτερ αθορυβο.... -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το gruppo χρειαζεται 1600αρη τρουμπο. Τελος.Βαγουμ;
Ο μουλτι είναι πιο Ωραίο μοτέρ σαφώς πιο σπορ -
Εμενα παντως το 1.4Τ ειναι ο μονος παραγοντας ικανος να με διωξει απο την αγορα του αυτοκινητου. 1.6Τ ή TBi θα ηταν σουπερ.
-
Τι σε ενοχλεί στα 170 άλογα του Mair?
-
Το ιδιο που με ενοχλει στα 180 αλογα του TSI...
-
Δηλαδή;
FIAT FORUM