-
αντλια βενζινης για φουντο 2 τιμη θελω! bill33 μετραω να δω ποσο γρηγορα θα απαντησεις
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Όχι, δεν ήταν ερώτηση, απλά το είδα γραμμένο σε εγχειρίδιο χρήσης ενός. Θεώρησα όμως πως η σύσφιξη δεν είναι απαραίτητη για τους 'μόνιμους', γιατί ίσως έχουν πιο σταθερή σύνδεση, λόγω της μονιμότητάς τους.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Η συμβουλή μου:
ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΟΝΙΜΟ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ
Οι επώνυμοι κοτσαδόροι (Tobo, bring, westfallia κλπ) έχουν χάρτες με τα σημεία του πλαισίου (σασί) του αυτοκινήτου, στα οποία βιδώνεται με ειδικές πλάκες για κάθε μοντέλο. Αυτό γίνεται, γιατί ξέρουν (βάσει κατασκευαστή) τα σημεία του αυτοκινήτου που μπορούν να έλξουν, χωρίς να παραμορφωθεί το σασί.
Σε περίπτωση οπίσθιου τρακαρίσματος, απλά ξεβιδώνεται ο κοτσαδόρος και επανέρχεται το πλαίσιο. Δεν θέλω να φανταστώ αυτοκίνητο τρακαρισμενο απο πίσω με κολλημένο κοτσαδόρο...
Τα περί συσφίξεων είναι απλά παραμύθια...Το κόλλημα με αργκόν (στην καλύτερη περίπτωση) του σασί του αυτοκινήτου με ένα ισχυρό πλέγμα άκαμπτων σιδερικών, είναι απείρως επικινδυνότερο...εμένα μου έβγαλαν την σιδερένια τραβέρσα από το εσωτερικό του προφυλακτήρα που πιάνει πάνω στο σασί κ μου έβαλαν άλλη, η οποια εχει τον κοτσαδόρο πάνω. σε περίπτωση τρακαρίσματος δεν νομίζω πως αλλάζει κάτι! η τραβερσα αυτή είναι προγραμματισμένη να παραμορφώνεται, όπως το έχει σκεφτει κ η σεατ εξαρχής
είναι μόνιμος κοτσαδόρος κ έχοντας ψάξει λίγο το θέμα, νομίζω πως είναι αστικός μύθος πως δεν μπορεις να τον έχει μόνιμα πάνω -
Σε περίπτωση τρακαρίσματος, θα κάνεις μεγάλη ζημιά στον από πίσω σου. Σε πρόσφατο τρακάρισμα που ενεπλάκην δε, αυτός που έφερε κοτσαδόρο έμπλεξε, καθώς αναφέρθηκε στην έκθεση της Τροχαίας και είχε κάτι τρεχάματα με την ασφαλιστική.
-
Η FIAT ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ!!!
ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΙΣΑΙ GAY!!!
Για να δείτε το ερώτημα πατήστε στο link
AKATAΛΛΗΛΟ
-
Πού είναι ο BILL33 να μας πει την τιμή της αντλίας βενζίνης, μη στείλω τον Μάκη Ψωμιάδη να του κάνει επίσκεψη;
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Η FIAT ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ!!!
ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΙΣΑΙ GAY!!!
Για να δείτε το ερώτημα πατήστε στο link
AKATAΛΛΗΛΟ
WTF!!
Αλλά ντάξει ούτε σε show του Μax Power αυτά. Καλά ένας υπεύθυνος δεν βρέθηκε να δει τι γίνεται?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αντλια βενζινης για φουντο 2 τιμη θελω! bill33 μετραω να δω ποσο γρηγορα θα απαντησειςΠου να ξερω;Εμενα δεν χαλαει!
Ειλικρινα δεν ξερω τιμη.Κανα 200€ ομως θα τα εβαζα στη ακρη.Ρωτα τον saxon747
Πού είναι ο BILL33 να μας πει την τιμή της αντλίας βενζίνης, μη στείλω τον Μάκη Ψωμιάδη να του κάνει επίσκεψη;
Μιας και τον επιασαν στειλε το μοντελο!
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Για να δείτε το ερώτημα πατήστε στο linkAKATAΛΛΗΛΟ
Πολυ καλο το νεο panda. Ενδιαφερομαι να το δοκιμασω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αντλια βενζινης για φουντο 2 τιμη θελω! bill33 μετραω να δω ποσο γρηγορα θα απαντησεις
Που να ξερω;Εμενα δεν χαλαει!
177 E λιανική
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Που να ξερω;Εμενα δεν χαλαει!
177 E λιανική
Δινω καλυτερη τιμη.
139€ -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
εμένα μου έβγαλαν την σιδερένια τραβέρσα από το εσωτερικό του προφυλακτήρα που πιάνει πάνω στο σασί κ μου έβαλαν άλλη, η οποια εχει τον κοτσαδόρο πάνω. σε περίπτωση τρακαρίσματος δεν νομίζω πως αλλάζει κάτι! η τραβερσα αυτή είναι προγραμματισμένη να παραμορφώνεται, όπως το έχει σκεφτει κ η σεατ εξαρχής
είναι μόνιμος κοτσαδόρος κ έχοντας ψάξει λίγο το θέμα, νομίζω πως είναι αστικός μύθος πως δεν μπορεις να τον έχει μόνιμα πάνωΜισό γιατι δεν πιστεύω αυτό που διαβάζω...
Σου έβγαλαν την λαμαρινίτσα απο το εσωτερικό του προφυλακτήρα, που φαντάζομαι δένει στις υποδοχές των βάσεων...και σου έβαλαν ένα σίδερο που δένει στις ίδιες υποδοχές βάσεων και έχει κολλημένη πάνω του την μπίλια?
Θες να πεις ότι δεν έχει ένα μπράτσο στο κέντρο της τραβέρσας κατα μήκος του αμαξώματος που να βιδώνει κάπου στο μέσο του πορτμπαγκαζ?όπως το έχει σκεφτει κ η σεατ
Για να καταλάβω, ο κοτσαδόρος που αναφέρεις προτείνεται απο την σεατ?
Προγραμματισμένος να παραμορφώνεται?
Έχεις δει σε επώνυμο κοτσαδόρο για το δικό σου αυτοκίνητο αυτά τα σημεία στήριξης του κοτσαδόρου?έχοντας ψάξει λίγο το θέμα, νομίζω πως είναι αστικός μύθος πως δεν μπορεις να τον έχει μόνιμα πάνω
Δεν είμαι καλός με τα ψαξίματα στον υπολογιστή (δεν έχω και καμμιά διάθεση βέβαια) αλλά υπάρχει άνθρωπος που σου είπε για τον αστικό μύθο?
Πήγες σε τεχνίτη που είναι η δουλειά του αυτή και σου είπε: ' ελα μωρέ δεν τρέχει και τίποτα, σιγά...' ???Ξαναλέω... το θέμα του κοτσαδόρου είναι πολύ σοβαρό για να το περνάμε ανάλαφρα...
Ξέρεις τι δυνάμεις αναπτύσσονται στην μπίλια απο ένα ρυμουλκούμενο (με φρένα) 1000 κιλών σε μία επιβράδυνση απο 90 χλμ σε 0 ?
Θα φρενάρει το αυτοκίνητο, θα φάει μία δυνατή, θα ενεργοποιηθούν τα φρένα του ρυμουλκούμενου και όταν αφήσει το φρένο ο οδηγός θα φάει άλλη μία που θα έχουν ξεμπλοκάρει τα φρένα του ρυμουλκούμενου... Υπάρχουν και οι καταπονήσεις απο λακκούβες και κακό φόρτωμα του ρυμουλκούμενου...φανταστείτε ότι ένας κοτσαδόρος αξιόπιστος μπορεί να μιλάει για 1200 κιλά έλξης αλλά μόνο για 50-80-100 κιλά κάθετης δύναμης πάνω στην μπίλια.... Δηλαδή αυτό που έχετε δει να κάνουν...να χοροπηδάνε στην μπίλια για να ελέγξουν τα αμορτισέρ...είναι έγκλημα και όταν τους το πεις σου διαβάζουν μόνο τις προδιαγραφές έλξης -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μισό γιατι δεν πιστεύω αυτό που διαβάζω...
Σου έβγαλαν την λαμαρινίτσα απο το εσωτερικό του προφυλακτήρα, που φαντάζομαι δένει στις υποδοχές των βάσεων...και σου έβαλαν ένα σίδερο που δένει στις ίδιες υποδοχές βάσεων και έχει κολλημένη πάνω του την μπίλια?
Θες να πεις ότι δεν έχει ένα μπράτσο στο κέντρο της τραβέρσας κατα μήκος του αμαξώματος που να βιδώνει κάπου στο μέσο του πορτμπαγκαζ?
όχι λαμαρινίτσα βρε συ. κοτζάμ σίδερο είναι πίσω από τον προφυλακτήρα. μάλλον δεν το είπα κ εγώ καλά? είναι ακριβώς ίδιο με της σεατ, μόνο που στη μέση έχει προέκταση τη βάση για το κοτσαδόροόπως το έχει σκεφτει κ η σεατ
Για να καταλάβω, ο κοτσαδόρος που αναφέρεις προτείνεται απο την σεατ?
Προγραμματισμένος να παραμορφώνεται?
σε περίπτωση τρακαρίσματος, ο κοτσαδόρος θα διοχετεύσει τη δύναμη πάνω στη 'τραβέρσα' κ αυτή θα παραμορφωθεί. όπως κ η εργοστασιακή.
Έχεις δει σε επώνυμο κοτσαδόρο για το δικό σου αυτοκίνητο αυτά τα σημεία στήριξης του κοτσαδόρου?
έχοντας ψάξει λίγο το θέμα, νομίζω πως είναι αστικός μύθος πως δεν μπορεις να τον έχει μόνιμα πάνωΔεν είμαι καλός με τα ψαξίματα στον υπολογιστή (δεν έχω και καμμιά διάθεση βέβαια) αλλά υπάρχει άνθρωπος που σου είπε για τον αστικό μύθο?
Πήγες σε τεχνίτη που είναι η δουλειά του αυτή και σου είπε: ' ελα μωρέ δεν τρέχει και τίποτα, σιγά...' ???
ναι, στον σταυρόπουλο στην λεωφόρο αθηνών. επέμενε πως δεν χρειαζεται να βγαινει ο κοτσαδόρος κ πως απλά πρέπει να το δηλώσω στην ασφαλιστική μου, αφού παω πρώτα σε κεπ για να δηλώσω πως το αμάξι 'τραβαει' το τρειλερ που πήρα (μου έδωσε στοιχεια για το τρειλερ, κ δήλωση από μηχανολογο πως το αμαξι μπορει να τραβαει αυτο το τρειλερ
Ξαναλέω... το θέμα του κοτσαδόρου είναι πολύ σοβαρό για να το περνάμε ανάλαφρα...
Ξέρεις τι δυνάμεις αναπτύσσονται στην μπίλια απο ένα ρυμουλκούμενο (με φρένα) 1000 κιλών σε μία επιβράδυνση απο 90 χλμ σε 0 ?
Θα φρενάρει το αυτοκίνητο, θα φάει μία δυνατή, θα ενεργοποιηθούν τα φρένα του ρυμουλκούμενου και όταν αφήσει το φρένο ο οδηγός θα φάει άλλη μία που θα έχουν ξεμπλοκάρει τα φρένα του ρυμουλκούμενου... Υπάρχουν και οι καταπονήσεις απο λακκούβες και κακό φόρτωμα του ρυμουλκούμενου...φανταστείτε ότι ένας κοτσαδόρος αξιόπιστος μπορεί να μιλάει για 1200 κιλά έλξης αλλά μόνο για 50-80-100 κιλά κάθετης δύναμης πάνω στην μπίλια.... Δηλαδή αυτό που έχετε δει να κάνουν...να χοροπηδάνε στην μπίλια για να ελέγξουν τα αμορτισέρ...είναι έγκλημα και όταν τους το πεις σου διαβάζουν μόνο τις προδιαγραφές έλξηςτο τρειλερ είναι αρκετά λαιτ (χωρίς φρένα) κ φορτώνω το καρτ σε αυτό... σύνολο 180 κιλάο εγκαταστάτης μου είπε πως δεν χορηγεί άδεια για το κοτσαδόρο, αλλά άδεια για το συγκεκριμένο δίπτυχο 'αμάξι-τρειλερ' δηλαδή. αυτό που κατάλαβα είναι πως είναι παρανομο να εχεις το κοτσαδόρο πάνω αν δεν εχεις χαρτί πως τραβας τρειλερ δηλαδή, κ ας μη το τραβάς τη στιγμή που θα γίνει κάποιο ατύχημα ή σε σταματήσει η τροχαία
-
Στην υποτιθέμενη περίπτωση που κάποιος μοτοσυκλετιστής θα πέσει απο πίσω σου και θα σου κάνει μήνυση γιατί είχες τον κοτσαδόρο χωρίς να ρυμουλκείς τίποτα...τι θα κάνεις? Τουλάχιστον πάρε του ένα χαρτί με έγγραφες τις διαβεβαιώσεις του...
Μία ερώτηση ακόμα:
Ο κοτσαδόρος τελικά τι μάρκα είναι αν είναι? -
«Arrivederci» από τη Fiat
Ο διευθυντής της αυτοκινητοβιομηχανίας Fiat, Σέρτζιο Μαρκιόνε, έκανε σήμερα γνωστό ότι η επιχείρηση αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ένωση Βιομηχάνων Ιταλίας, Confindustria.
-
http://video.sky.it/news/economia/beaut ... v98931.vid
Η ιστορία της fiat σε 7 λεπτά, αν ξέρετε ιταλικα
Έχει πλάκα, δείτε το -
Γεια σας ,
Εχω ενα Grande punto εδώ και 2 μέρες μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν ξεκινάω το αμάξι
'Excess radiator fluid temper stop turn off engine'
με το που το βάζω μπρος η θερμοκρασία ανεβαίνει μέχρι τέρμα και ξαναπέφτει και ακούω ότι η μηχανή ρετάρειπηγα το σύνδεσα τον εγκεφαλο αλλα προβλημα δεν εβγαλε οτι εχει , το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει .
πιστευω οτι φταει ο θερμοστατης ( υπολειτουργει ) γιατι 1ον οταν μετρησαμε την θερμοκρασια αλλη εδειχνε απο στον υπολογιστη και αλλη στο θερμομετρο και 2ον βλεπω οτι τωρα ποια δεν κραταει σταθερα την θερμοκρασια στην μεσηξερετε ποσο κοστιζει ενας θερμοστατης για grande punto
ειχε καπιος αλλος το ιδιο προβλημα ?
-
Στον υπολογιστη σου βγαζει οτι ολα κομπλε; Το μηνυμα λεει οτι εχεις σηκωσει θερμοκρασια .Ο μηχανικος σου θα ξερει τι πρεπει να κανει,να μετρησει συμπιεση κλπ.. Αν στον υπολογιστη δε βγαζει κατι λαθος τοτε ειναι θεμα του κοντερ σου.Αν ακους ομως κροταλισμα πχ τοτε ειναι κατι πιο σοβαρο πχ φλατζα.
-
Μάλλον εννοεί αισθητήρα θερμοκρασίας και όχι θερμοστάτη ο φιλος.
-
τα ελενξε ολα και το μονο που βρηκε ηταν αυτο οτι στον υπολογιστη διχνει πδιαφορετικε θερμοκρασια απο οτι στο θερμομετρο που ειχε βαλει τιποτα αλλο
-
Με μια αναβάθμιση προγράμματος το έχεις λύσει το θέμα με την λανθασμένη ένδειξη θερμοκρασίας.
Όσο για το ότι δεν κρατά σταθερά την θερμοκρασία στη μέση αυτό είναι μάλλον θέμα θερμοστάτη.
FIAT FORUM