Ο χρήστης chemic έγραψε:
εμένα μου έβγαλαν την σιδερένια τραβέρσα από το εσωτερικό του προφυλακτήρα που πιάνει πάνω στο σασί κ μου έβαλαν άλλη, η οποια εχει τον κοτσαδόρο πάνω. σε περίπτωση τρακαρίσματος δεν νομίζω πως αλλάζει κάτι! η τραβερσα αυτή είναι προγραμματισμένη να παραμορφώνεται, όπως το έχει σκεφτει κ η σεατ εξαρχής
είναι μόνιμος κοτσαδόρος κ έχοντας ψάξει λίγο το θέμα, νομίζω πως είναι αστικός μύθος πως δεν μπορεις να τον έχει μόνιμα πάνω
Μισό γιατι δεν πιστεύω αυτό που διαβάζω...
Σου έβγαλαν την λαμαρινίτσα απο το εσωτερικό του προφυλακτήρα, που φαντάζομαι δένει στις υποδοχές των βάσεων...και σου έβαλαν ένα σίδερο που δένει στις ίδιες υποδοχές βάσεων και έχει κολλημένη πάνω του την μπίλια?
Θες να πεις ότι δεν έχει ένα μπράτσο στο κέντρο της τραβέρσας κατα μήκος του αμαξώματος που να βιδώνει κάπου στο μέσο του πορτμπαγκαζ?
όπως το έχει σκεφτει κ η σεατ
Για να καταλάβω, ο κοτσαδόρος που αναφέρεις προτείνεται απο την σεατ?
Προγραμματισμένος να παραμορφώνεται?
Έχεις δει σε επώνυμο κοτσαδόρο για το δικό σου αυτοκίνητο αυτά τα σημεία στήριξης του κοτσαδόρου?
έχοντας ψάξει λίγο το θέμα, νομίζω πως είναι αστικός μύθος πως δεν μπορεις να τον έχει μόνιμα πάνω
Δεν είμαι καλός με τα ψαξίματα στον υπολογιστή (δεν έχω και καμμιά διάθεση βέβαια) αλλά υπάρχει άνθρωπος που σου είπε για τον αστικό μύθο?
Πήγες σε τεχνίτη που είναι η δουλειά του αυτή και σου είπε: ' ελα μωρέ δεν τρέχει και τίποτα, σιγά...' ???
Ξαναλέω... το θέμα του κοτσαδόρου είναι πολύ σοβαρό για να το περνάμε ανάλαφρα...
Ξέρεις τι δυνάμεις αναπτύσσονται στην μπίλια απο ένα ρυμουλκούμενο (με φρένα) 1000 κιλών σε μία επιβράδυνση απο 90 χλμ σε 0 ?
Θα φρενάρει το αυτοκίνητο, θα φάει μία δυνατή, θα ενεργοποιηθούν τα φρένα του ρυμουλκούμενου και όταν αφήσει το φρένο ο οδηγός θα φάει άλλη μία που θα έχουν ξεμπλοκάρει τα φρένα του ρυμουλκούμενου... Υπάρχουν και οι καταπονήσεις απο λακκούβες και κακό φόρτωμα του ρυμουλκούμενου...φανταστείτε ότι ένας κοτσαδόρος αξιόπιστος μπορεί να μιλάει για 1200 κιλά έλξης αλλά μόνο για 50-80-100 κιλά κάθετης δύναμης πάνω στην μπίλια.... Δηλαδή αυτό που έχετε δει να κάνουν...να χοροπηδάνε στην μπίλια για να ελέγξουν τα αμορτισέρ...είναι έγκλημα και όταν τους το πεις σου διαβάζουν μόνο τις προδιαγραφές έλξης