-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Δεν ξέρω παιδιά, κάτι το μετρητό που δεν παίζει, κάτι η γενικότερη πολιτική της FGA, κάτι το EURO4... Το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε τσέπη αδύναμη, ακόμα και για μια τέτοια προσφορά. Θέλει πολύ καλό ζύγισμα...Μπες μσν ή πάρε τηλ
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Μπροστα ελλεινο μονο πισω ειναι ψαρωτικο μεσα το μονο που αξιζει ειναι η κεντρικη κονσολα
......μπροστά θα αλλάξει (η μάσκα παραμένει η ίδια,φεύγει η μαύρη φάσα-μουστάκι που αγκαλιάζει τα φλας,τα οποία θα επανασχεδιαστούν).Οι λόγοι της αλλαγής προφανείς (μια ματιά στις πωλήσεις του Evo και όχι μόνο του Abarth αρκεί).
Ας αλλάξουν και το μέσα. Γιατί πρέπει να θυμίζει mini van ποιοτικά?
Τα καθίσματα της Sabelt όμως είναι εξαιρετικά, βοηθούν αρκετά μάλλον στην γρήγορη οδήγηση δίχως να λείπει η άνεση και να βγαίνεις με λουμπάγκο.Σεπτέμβης Φραγκφούρτη (punto evo light restyling.....χωρίς μουστάκι)
-
Θέλω να ξέρω ποια ιδιοφυΐα σκέφτηκε να βάλει αυτό το μουστάκι και να χαλάσει ένα υπέροχο σχέδιο...
-
Έλα ντε. Απ' τα πιο όμορφα σχέδια της κατηγορίας του το Grande Punto, και απ' τα πιο άσχημα το Punto Evo... Το 'μπέρδεψαν' εμπρός, το 'μπέρδεψαν' και πίσω... Ό,τι να 'ναι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θέλω να ξέρω ποια ιδιοφυΐα σκέφτηκε να βάλει αυτό το μουστάκι και να χαλάσει ένα υπέροχο σχέδιο...Δεν είναι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος.....είναι το σύνολο του CS (δομή και τρόπος λειτουργίας) που οδήγησε στην έγκριση του punto evo.
Πάντως το restyling θα είναι πραγματικά low cost (ελάχιστα πράγματα θα αλλάξουν....το μουστάκι πάντως θα ξυριστεί εντελώς)και ενδεχομένως να αναβάλει την παρουσίαση του Punto IV για το 2014...προκειμένου να 'απορροφηθούν' οικονομικά τα ξυριστικά του evo. -
http://www.autoblog.gr/2011/08/30/fiat- ... otor-show/
Να και αυτο που ελεγε ο Alba
Απ'οτι ειδα εφυγε και η λεξη evo
Παντως με αφηνει ψιλοαδιαφορο με εξαιρεση τα φωτα πισω! -
Έτσι έπρεπε να βγει από την αρχή..
-
H υποσχεθείσα σε όλους τους τόνους-προκειμένου να εξασφαλισθεί το ναι στο referendum- μελλοντική παραγωγή των 280.000 SUV στο Mirafiori...τελικά δεν θα γίνει
http://torino.repubblica.it/cronaca/201 ... -21027031/
Tώρα υποτίθεται ότι ψάχνουν μοντέλα των οποίων η παραγωγή θα στεγαστεί στο τορινέζικο complex.
Προς το παρόν οι εργαζόμενοι του Mirafiori έχουν εξασφαλσιμένη εργασία στη γραμμή της Mito για τις 30 και 31 Αυγούστου την1, 7, 8, 13 και 14 Σεπτέμβρη,καθώς και μια μόνο βάρδια στη γραμμή των Idea/ Musa για τις 7, 8, 13, 14 Σεπτέμβρη....από κει και πέρα έχει ο Θεός (με το καθεστώς της τεχνητής ανεργείας να είναι σίγουρο για όλο σχεδόν το 2012). -
Παιδιά καλημέρα,
επειδή 'ψήνομαι' για το Punto Evo θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση:
Όταν πήγα και το είδα στην έκθεση κάτω στο μαρσπιέ και από το παμπρίζ και μπροστά ότι λαμαρίνα υπήρχε ήταν με βίδες και όχι με κόλληση, αυτό είναι καλό ή κακό; Γιατί το κάνουν; Για οικονομία; Αυξημένη παραγωγικότητα; Έλλειψη ρομπότ συγκολλήσεως; Κάτι άλλο; -
Ο χρήστης a453 έγραψε:
Παιδιά καλημέρα,επειδή 'ψήνομαι' για το Punto Evo θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση:
Όταν πήγα και το είδα στην έκθεση κάτω στο μαρσπιέ και από το παμπρίζ και μπροστά ότι λαμαρίνα υπήρχε ήταν με βίδες και όχι με κόλληση, αυτό είναι καλό ή κακό; Γιατί το κάνουν; Για οικονομία; Αυξημένη παραγωγικότητα; Έλλειψη ρομπότ συγκολλήσεως; Κάτι άλλο;Για ευκολια να αλλαχτει αν χρειαστει;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για ευκολια να αλλαχτει αν χρειαστει;
Ναι, αλλά αυτό είναι καλό ή κακό για τη συμπεριφορά του αμαξώματος;
Γιατί μπορεί και να μη χρειαστεί να αλλαχτεί τελικά... (ξέρεις, είμαι δεινός οδηγός, πως να το κάνουμε) -
Ο χρήστης a453 έγραψε:
Για ευκολια να αλλαχτει αν χρειαστει;
Ναι, αλλά αυτό είναι καλό ή κακό για τη συμπεριφορά του αμαξώματος;
Γιατί μπορεί και να μη χρειαστεί να αλλαχτεί τελικά... (ξέρεις, είμαι δεινός οδηγός, πως να το κάνουμε)Τι σχεση να εχει με την συμπεριφορα του αμαξωματος ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι σχεση να εχει με την συμπεριφορα του αμαξωματος ;
Αυτό θέλω να μάθω. Αν έχει. Αν προσδίδει αυξημένη ευκαμψία ή αν απαιτεί περιοδικούς ελέγχους
άσχετο: ο αφαιρούμενος κοτσαδόρος θέλει έλεγχο σύσφιξης κάθε 1.000 χλμ, ενώ ο μόνιμος είναι μόνιμος -
Τα καινούργια αυτοκίνητα έχουν υποπλαίσια και τα φτερά δεν αποτελούν δομικά στοιχεία...παρά μόνο διακοσμητικά...
Για τον κοτσαδόρο, δεν μπορώ να καταλάβω...κάνεις ερώτηση?
Αν ναι...
Ο κοτσαδόρος αφαιρούμενης ή μη μπίλιας βιδώνεται σε συγκεκριμένα σημεία του αμαξώματος. Μετά την τοποθέτηση και σε λίγα χλμ με φορτίο γίνεται μία σύσφιξη. Καλό είναι μετά το τέλος της σεζόν ρυμούλκησης, να γίνεται κάποιος έλεγχος συσφίξεων...
Θα σου πρότεινα να μην συζητήσεις καν κοτσαδόρο χωρίς αφαιρούμενη μπίλια, γιατί εκτός του ότι απαγορεύεται είναι και λιγότερο ασφαλής (οπίσθιο τρακαρισματάκι κλπ) -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Πάντως το restyling θα είναι πραγματικά low cost (ελάχιστα πράγματα θα αλλάξουν....το μουστάκι πάντως θα ξυριστεί εντελώς)και ενδεχομένως να αναβάλει την παρουσίαση του Punto IV για το 2014...προκειμένου να 'απορροφηθούν' οικονομικά τα ξυριστικά του evo.
με την καμια δεν παιζει η αλλαγη μπροστα προφυλακτηρα να απαιτησει 'απορροφηση' κ να οδηγησει σε αναβολη παρουσιασης του νεου πουντο Αν ακουσουμε κ αυτο απο τους Ιταλους...
χωρίς το μουστάκι, συγκρινεται με το γκραντε πουντο ευθεως κ φαινεται ποσο καλυτερο ήταν πριν το χαλασουν -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
...
Για τον κοτσαδόρο, δεν μπορώ να καταλάβω...κάνεις ερώτηση?
...Όχι, δεν ήταν ερώτηση, απλά το είδα γραμμένο σε εγχειρίδιο χρήσης ενός. Θεώρησα όμως πως η σύσφιξη δεν είναι απαραίτητη για τους 'μόνιμους', γιατί ίσως έχουν πιο σταθερή σύνδεση, λόγω της μονιμότητάς τους.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
-
**2012 Abarth Punto SuperSport **
http://www.topspeed.com/cars/abarth/2012-abarth-punto-supersport-ar115380.html -
Ο χρήστης a453 έγραψε:
Όχι, δεν ήταν ερώτηση, απλά το είδα γραμμένο σε εγχειρίδιο χρήσης ενός. Θεώρησα όμως πως η σύσφιξη δεν είναι απαραίτητη για τους 'μόνιμους', γιατί ίσως έχουν πιο σταθερή σύνδεση, λόγω της μονιμότητάς τους.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Η συμβουλή μου:
ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΟΝΙΜΟ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ
Οι επώνυμοι κοτσαδόροι (Tobo, bring, westfallia κλπ) έχουν χάρτες με τα σημεία του πλαισίου (σασί) του αυτοκινήτου, στα οποία βιδώνεται με ειδικές πλάκες για κάθε μοντέλο. Αυτό γίνεται, γιατί ξέρουν (βάσει κατασκευαστή) τα σημεία του αυτοκινήτου που μπορούν να έλξουν, χωρίς να παραμορφωθεί το σασί.
Σε περίπτωση οπίσθιου τρακαρίσματος, απλά ξεβιδώνεται ο κοτσαδόρος και επανέρχεται το πλαίσιο. Δεν θέλω να φανταστώ αυτοκίνητο τρακαρισμενο απο πίσω με κολλημένο κοτσαδόρο...
Τα περί συσφίξεων είναι απλά παραμύθια...Το κόλλημα με αργκόν (στην καλύτερη περίπτωση) του σασί του αυτοκινήτου με ένα ισχυρό πλέγμα άκαμπτων σιδερικών, είναι απείρως επικινδυνότερο... -
Απο το αμερικάνικο Autoblog: http://www.autoblog.com/2011/09/02/fiat ... -facelift/
Fiat gives Punto another facelift
While the Fiat 500 continues to sell like hot cakes in markets around the world, the aging Punto is not performing quite as well. First launched in 2005 as the Grande Punto, the third-generation model has grown a little long in the tooth. Fiat has done its best to keep it fresh, however, launching the updated Punto Evo in 2009. That update has apparently worn a little thin, however, so Fiat's coming back with another tweak or two for the 2012 model.
On the new Punto, the exterior styling has ditched the cheap-looking black plastic cladding and 500-derived chrome whiskers on the nose. The interior has also been updated and two new fuel-sipping 85-horsepower engines – one 900cc two-cylinder unit and another 1.3-liter MultiJet diesel – have joined the range.
The revised model will launch alongside the new Panda and Doblo Work Up at the upcoming Frankfurt Motor Show, along with a trio of new Abarth specials, but you can check out the details now in the press release after the jump and the photos in our high-resolution image gallery
-
FIAT FORUM