-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μεταχειρισμενο το πηρα εγω απο ιταλια δεν ξερω εαν εχει διαφορα με κατι αλλα το δικο μου εχει
για την ακριβεια δεν εχω δει σε κανενα συγχρονο Fiat-Lancia να φοραει κλειδαρια!!! Τωρα η ειναι τπτ aftermarket, η ειναι spec για την ιταλικη αγορα...
γενικα μαλλον πρεπει να το ψαξω καλυτερα γιατι με βλεπω να το πουλαω οταν βγει το evo
-
Περι κλειδαριων:
Καλυτερα να μην εχει στην ταπα βενζινης. Ακομα και χωρις κλειδαρια, δυσκολα κλεβει καποιος βενζινη. Απο την αλλη, το δικο μου που εχει, με τσατιζει καθε φορα που αναγκαζομαι να κατεβω ,να ξεκλειδωσω κτλ
Στο ντουλαπακι επισης. Γιατι να δυσκολευουμε το εργο των ληστων? Αμα ειναι κλειδωμενο, θα το σπασουν και θα προξενησουν ζημια. Ενω αμα δεν εχει κλειδαρια, περνουν οτι εχουμε αφησει μεσα (κακως) και φευγουν κυριοι.
-
Αν ήταν έξτρα δεν θα το ήθελα. Γίνεται μεγάλη ζημιά αν κλέψουν το αμάξι, προτιμώ μόνο ένα σπασμένο τζάμι και να παίρνω μαζί μου κάτι πολύτιμο παρά να το κλειδώνω στο ντουλαπάκι.
-
μα ουτε και εγω το εχω σε χρηση ισως μαλλον επειδη εχει χαλασει εδω και καιρο
-
Βγάλε λίγο μια φωτό βρε την κλειδαριά, είμαι περίεργος γιατί σε ένα που έχω στον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο και δανείζομαι (77αρι ) δεν έχει ούτε κλειδαριά, ούτε soft open.
-
θα περιμενεις λιγες μερες τοτε
-
ασχετο ........καλη ανασταση σε ολους και οσοι ταξιδεψουν.........ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!
-
Ιδιαιτερα ανταγωνιστικο και σπορτιφ το Punto Evo με τον 135αρη m-air
σε πολυ καλη τιμη και με αξιοσημειωτες επιδοσεις!http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /38381.asp
Προφανως και το νουμερο της ιπποδυναμης που ανακοινωνεται, αφορα
αυτο του στροφαλου, αλλα παραλληλα επιβεβαιωνει, οπως γινεται και με καποια μοντελα της VW, οτι η ανακοινωσιμη ισχυς
αφορα την πραγματικη δυναμη σε τροχους! και οχι στον στροφαλο οπως
θεωρειται απο τους κατασκευαστες. -
Καλα εδω το autotriti πιστευει οτι ο 1.4 του νεου c3 βγαζει 108 αλογα.. Δε ξερω σε τι δυναμομετρ οτα μετρανε εκει περα.. και δε ξερω γιατι συνεχιζετε να διαβαζετε autotriti..
-
Πραγματικα πολυ καλο αυτοκινητο αλλα νομιζω πως το παρακαναν με την τιμη.Με τα ιδια λεφτα παιρνεις 207 Rallye .
-
Το διάβασα...κολακευτικό ήταν μπορώ να πω...
Αλλά ούτε και αυτά που λέει τα πιστεύω. Ο όμιλος αυτών των περιοδικών, έχει χάσει την αξιοπιστία του, για μένα...Ο,τι και να λένε, απλά δεν το πιστεύω...πάντα το μυααλό μου πάεει στο, ότι κάτι κρύβεται πίσω απο καλό ή κακό σχολιασμό...
'Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ΄όνομα' -
Παντως μου εκανε εντυπωση πως επιασαν τοσο ευκολα την τιμη του κατεσκευαστη στο 0-100 οταν στο προηγουμενο μοντελο(που πρακτικα εβγαζε 138 αλογα, αρα τα 149 ειναι λογικα) ειχαν αποκλισεις μεγαλυτερες ακομα και απο 1 sec.Το κιβωτιο ειναι ακριβως το ιδιο και το βαρος στο συγκεκριμενο μοντελο ειναι 60 κιλα βαρυτερο απο οτι το προηγουμενο .Τι στο διαολο 10 αλογα εκαναν 1.5 sec διαφορα στο 0-100?
Μαλλον παλια καποιος δεν πληρωνε καλα και τωρα εμαθε απο τα λαθη του(τωρα μπορει να λεω και βλακειες )
-
Δεν ξέρω τι λένε τα απόλυτα νούμερα, εγώ αυτό που ξέρω ότι εγώ με τη Delta της υπογραφής μου πίνω ωραιότατο 'τσαγάκι' από τη MiTo της συζύγου. Και να φανταστείτε ότι δεν της έχω δείξει ακόμα το dynamic στο DNA.
Και με λιγότερη κατανάλωση, καθόλου ευκαταφρόνητη.
(Νούμερα κατανάλωσης αργότερα, για τον λόγο ότι δεν πιέζω τη MiTo τόσο όσο τη Lancia στο ταξίδι, καινούρια γαρ).
Ο multiair οφείλω να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει και από ροπή και από επιδόσεις και από κατανάλωση.
Οψόμεθα για την αξιοπιστία.
Ο t-jet (Delta) έχει 35Κ km και μέχρι στιγμής όλα τέλεια. -
Καλα η Delta ειναι βουβαλι
Μιλαμε για 1450+ κιλα , φυσικο ειναι να μην μπορει να περασει την Mito 135 -
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
Δεν ξέρω τι λένε τα απόλυτα νούμερα, εγώ αυτό που ξέρω ότι εγώ με τη Delta της υπογραφής μου πίνω ωραιότατο 'τσαγάκι' από τη MiTo της συζύγου. Και να φανταστείτε ότι δεν της έχω δείξει ακόμα το dynamic στο DNA.
(Νούμερα κατανάλωσης αργότερα, για τον λόγο ότι δεν πιέζω τη MiTo τόσο όσο τη Lancia στο ταξίδι, καινούρια γαρ).
Ο multiair οφείλω να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει και από ροπή και από επιδόσεις και από κατανάλωση.
Ο t-jet (Delta) έχει 35Κ km και μέχρι στιγμής όλα τέλεια.και η 120αρα μίτο της ρίχνει ξύλο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ο t-jet (Delta) έχει 35Κ km και μέχρι στιγμής όλα τέλεια.και η 120αρα μίτο της ρίχνει ξύλο...
Σε ανοιχτό δρόμο με τίποτα, σε κανα στενό στην Κυψέλη μπορεί....
-
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
Σε ανοιχτό δρόμο με τίποτα, σε κανα στενό στην Κυψέλη μπορεί....
σε εθνική προφανώς και δεν έχει ελπίδα η μίτο...
σε παραλιακή μέχρι τα 140 είναι μπροστα...απλά και ξάστερα -
Παίζει ρόλο και το κιβώτιο.
Ταξιδεύω συχνά στην Ε.Ο. και τα 120άρια μένουν πολύ πίσω.
Μέχρι τα 140 μπορώ να το δεχτώ, αν και τα επίσημα νούμερα δίνουν παρόμοιο 0-100. -
το οποιο 0-100 ειναι;
-
1266 κιλά το Punto Evo?.....
Δηλαδή -9 κιλά από το Bravo???
FIAT FORUM