-
Όμορφα!
Σας ευχαριστώ πολυ παιδιά!!!Αν και έλεγα να παω στην βασική βασική έκδοση για να μου βγει φθηνά... τώρα μπήκα σε σκέψεις...
-
Koιτα, οι εμπορικες εκδοσεις ειναι η Dynamic & η Emotion, με τη δευτερη να ειναι η πιο ακριβη με καλυτερο φυσικα εξοπλισμο. Οι εταιριες ενοικιασεως, αν δεν κανω λαθος, επιλεγαν κατα παραγγελια μια ακομα πιο φτωχη εκδοση (Active 1.1) που δεν ειχε καν υποβοηθουμενο τιμονι. Και φυσικα συνηθως λευκα ή απλα χρωματα.
-
Cool τοτε
Πάντως γενικά κοιτάω για πολλά αμάξια και άσχετα μεταξύ τους
-
-
MΠΡΑΒΟ στους μηχανικους της fiat και παλι μπραβο. Αυτο εχΩ να πω υστερα απο την οδηγηση ενος φιατ ντομπλο η σχεδιαση της αναρτησης των αμορτισερ και των ελαστικων παρεμβυσμΑτων ειναι τελεια μελετημενη. Πραγματικα λακουβες σαμαρακια μπαλωματα και αλλες εγκαρσιες ανωμαλιες τις καταπινει στην κυριολεξια τις ισοπεδωνει . Αυτο το καταλαβαινει κανεις απο το γεγονος οτι οταν βρισκομουνα σε οδοστρωμα με ανωμαλιες δεν εκοβα την ταχυτητα στο αυτοκινητο αντιθετα επιταγχυνα λογω του γεγονοτος οτι τις ανωμαλιες δεν τις καταλαβαινα. Τοσο καλο ειναι στο θεμα ανεσης. Εχω μπει σε πολλα αυτοκινητα και μαλιστα μεγαλυτερης κατηγοριας οπως τουοτα avensis mercedes c class. Τα αυτοκινητα αυτα ειναι πολυ ανετα στο θεμα αναρτησης εχω ομως την αισθηση οτι το ντομπλο ειναι λιγο καλυτερο. Πραγματικα εξαιρετικη δουλεια εχουν κανει στο θεμα αποσβεσης οι ιταλοι αφου εχουν καταφερει ενα επαγγελματικο αυτοκινητο να εχει την αποσβεση και την ποιοτητα κυλισης λιμουζινας.Ακομα αλλο ενα πραγμα που με εντυπωσιασε ειναι η εξαιρετικη ποιοτητα κυλισης. Ειχα παρατηρησει οτι οταν το ντομλπο περναει απο δρομο με ασφαλτο φαγωμενη και τραχια οι κραδασμοι που προκαλουνται κατα την κυλιση σε τραχεις επιφανειες ραφιναρονταν με ενα εξαιρετικο τροπο. Ετυχε τωρα τελευταια να βαλλω το ντομπλο στην απολυτη προκληση στο θεμα ποιοτητα κυλισης. Βρεθηκα σε ενα δρομο που αρχικα ειχε φτιαχτει οχι απο ασφαλτο αλλα απο τσιμεντο . Οι μικροι αυτοι δρομοι που τους εχουν ριξει τσιμεντο και οχι ασφαλτο εχουν εντονη τραχυτητα μαλιστα ο συγκεκριμενος δρομος ηταν πολυ καιρο κατασκευασμενος με αποτελεσμα να εχει φαγωθει αρκετο τσιμεντο και να προεξεχουν εντονα τα χαλικακια που υπαρχουν μεσα στο τσιμεντο διμιουργωντας εντονες προεξοχες στην επιφανεια. Το ντομπλο με αφησε αφωνο περασε απο το τραχυτατη αυτη επιφανεια φιλτραρωντας εξαιρετικα τους κραδασμους τοσο, που παλι οχι μονο δεν σηκωσα το ποδι μου απο το γκαζι οπως γινεται σε τετοιους δρομους αλλα πατησα περισσοτερο γκαζι και κινηθηκα ακομα πιο γρηγορα. Στη συνεχεια καπου τελειωνε ο τσιμεντενιος δρομος και ακολουθουσε χωματοδρομος που μαλιστα δεν ηταν απλο χωμα αλλα ειχε πολλα πετραδακια χαλικια και πετρες κι ομως και εκει το φιλτραρισμα των κραδασμων με αφησε αφωνο για αλλη μια φορα ηταν λες και κινιομουν σε καλοστρωμενο οδοστρωμα.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΑΤ ΓΙΑΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ -
Εγώ τα έχω πει καιρό τώρα....
Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να οδηγήσω τον ολοκαίνουριο που μόλις κυκλοφόρησε και έχει πλέον σοφιστικέ οπίσθια ανάρτηση για την κατηγορία του...
Για ποιό Doblo Cargo αναφέρεσαι αγαπητέ μου? -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Youtube VideoΚαι δεν δείχνει τίποτα απο το τι μπορεί να κάνει το διαολάκι...σε αφήνει άφωνο το στήσιμό του...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Και δεν δείχνει τίποτα απο το τι μπορεί να κάνει το διαολάκι...σε αφήνει άφωνο το στήσιμό του...
το twingo δεν είναι 1600??
κάθεται τόσο καλά η παντάρα??οδηγηκά είναι ότι καλυτερο μπορείς να αγοράσεις μέχρι 14000...
μπορεί και παραπάνω...(από κάτι υπερτιμημένα φιέστα είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον) -
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
MΠΡΑΒΟ στους μηχανικους της fiat και παλι μπραβο. Αυτο εχΩ να πω υστερα απο την οδηγηση ενος φιατ ντομπλο η σχεδιαση της αναρτησης των αμορτισερ και των ελαστικων παρεμβυσμΑτων ειναι τελεια μελετημενη.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΑΤ ΓΙΑΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝδευτερος που το λεει!!! βρε λες????
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Και δεν δείχνει τίποτα απο το τι μπορεί να κάνει το διαολάκι...σε αφήνει άφωνο το στήσιμό του...
κάθεται τόσο καλά η παντάρα??οδηγηκά είναι ότι καλυτερο μπορείς να αγοράσεις μέχρι 14000...
μπορεί και παραπάνω...(από κάτι υπερτιμημένα φιέστα είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον)1.6 ειναι το rs..και εκει δε πρεπει να υπαρχει επαφη..καποτε ειχε ανεβει ενα συγκριτικο σε μιαπιστα με το rs και το ibiza fr..guess.. εβγαζε μαλιστα πανω απο 1g πλευρικη το rs ενω καμια περιπτωση δε εβγαλε τοση το fr..
Ωραιο το panda αν και αμελητεα η διαφορα. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
μπορεί και παραπάνω...(από κάτι υπερτιμημένα φιέστα είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον)1.6 ειναι το rs..και εκει δε πρεπει να υπαρχει επαφη..καποτε ειχε ανεβει ενα συγκριτικο σε μιαπιστα με το rs και το ibiza fr..guess.. εβγαζε μαλιστα πανω απο 1g πλευρικη το rs ενω καμια περιπτωση δε εβγαλε τοση το fr..
αραγε ποιος το ειχε βγαλει???
Ωχ παλι θα λενε οτι προβαλλω τα γαλλικα και θα εχουν τωρα δικιο οι ανθρωποι -
Στο βίντεο είναι το Panda 100 με το Τwingo 1,2 turbo...και τα δύο 100 άλογα, με παρόμοια αμαξώματα.
Πάντως όποιος δεν έχει οδηγήσει το Panda 100 σε επαρχιακό δρόμο (που είναι το ατού του) θα πρέπει να το κάνει. Είναι απλά απίστευτο...έχοντας αλλάξει πάρα πολλά και διαφορετικής φιλοσοφίας αυτοκίνητα, σας λέω ότι είναι μία εμπειρία που θα πρέπει να έχει κάποιος. Όταν συναναστραφείς μαζί του αρκετά και του πάρεις τον αέρα, σου δίνει μία τέτοια αίσθηση ασφάλειας, που δεν μπορώ να σας την περιγράψω.
Ειδικά στην διαδρομή Μαλακάσα - Ωρωπός που την κάνω καθημερινά, δεν έχει καταφέρει ποτέ να με πλησιάσει μεγαλύτερο και αντικειμενικά καλύτερο αυτοκίνητο ποτέ, αν δεν βαριέμαι...Είναι και αυτή η εκρηκτικότητά του στο 80-160 (που οφείλεται στο καλά κλιμακωμένο 6άρι σασμάν)...είναι και τα φρένα του 100-0 στα 35μ που θεωρούνται άγκυρες, είναι βέβαια και το στήσιμο και το άκαμπτο πλαίσιο.
Τόσο καιρό δεν έλεγα πολλά, γιατί το είχα και θα φαινόταν ότι ευλογώ τα γένια μου (κάτι που συμβαίνει συχνά στο φόρουμ)...αλλά τώρα που το πούλησα, μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Τόσο καιρό δεν έλεγα πολλά, γιατί το είχα και θα φαινόταν ότι ευλογώ τα γένια μου (κάτι που συμβαίνει συχνά στο φόρουμ)...αλλά τώρα που το πούλησα, μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα...
και τι πηρες?
-
155
Καλό το παντάκι, αλλά για καλό οδόστρωμα μόνο.
-
κρίση κρίση, αλλά προχωρήσαμε σε παραγγελία ενος γκραντε πουντο για τη μανα, αλλά κ για τις αστικές μετακινήσεις του αδελφού μου, αφου το δίλιτρο μοντέο καιει αρκετά.
ασπρο γκραντε πουντο 1400 77άλογα,5θυρο, με απόσυρση παλιού αυτοκινήτου κ με εξτρά: τάπα που κλειδώνει , δερματινο τιμόνι-λεβιέ, προβολείς ομίχλης, ραδιοσιντί με χειριστήρια στο τιμόνι, βαμμένους καθρέφτες-πόμολα κ κατι λεπτομέρειες στο εσωτερικό= 9400 (μετα από εκπτωση 300ευρώ από την έκθεση). +560 ευρώ χαρτιά, προετοιμασία κτλ
αρκετά καλή τιμή νομίζω. ενδεικτικά το 3πορτο χωρίς κανένα εξτρά αλλά με μια χαρά εξοπλισμό εχει 8600!
από την άλλη, το επιτόκιο είναι 8% -
επρεπε να το παρετε καινουριο?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
αρκετά καλή τιμή νομίζω. ενδεικτικά το 3πορτο χωρίς κανένα εξτρά αλλά με μια χαρά εξοπλισμό εχει 8600!
από την άλλη, το επιτόκιο είναι 8%η Fiat ποτε δεν ειχε τετοια επιτοκια, ανταγωνιστικα της VW! Αυτη την στιγμη τρεχει επιτοκιο 4,5% για την ακριβεια...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
από την άλλη, το επιτόκιο είναι 8%η Fiat ποτε δεν ειχε τετοια επιτοκια, ανταγωνιστικα της VW! Αυτη την στιγμη τρεχει επιτοκιο 4,5% για την ακριβεια...
Με απόσυρση έχει άλλο επιτόκιο, αυξημένο.
Το είχα γράψει και παλιότερα. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
155Καλό το παντάκι, αλλά για καλό οδόστρωμα μόνο.
Nαι 155 , δηλαδή καμμία σχέση
Ξέρεις καμμιά φορά είναι σαν τις γυναίκες την περίοδο που είσαι ελεύθερος σκοπευτής...
Είσαι με αδύνατη, θέλεις να δοκιμάσεις και καμμιά παχουλή...Είσαι με ψηλή θέλεις να δοκιμάσεις και καμμιά κοντή...μετά κάνεις τους συνδιασμους μεταξύ τους...και στο τέλος καταλήγεις σε αυτή που είναι ο τύπος σου...
Βέβαια ξαναβαριέσαι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Η επίσημη αγαπημένη μου θα είναι η Ιουλιέττα, αλλά μέχρι να έρθει η ωρα...γκομενίζωΓια το οδόστρωμα ξαναπές το...το κοντό μεταξόνιο το κάνει πολύ κουραστικό στο ταξίδι...ίσως είναι και το σημαντικότερο μειονέκτημα. (μεγαλώνουμε και παραξενεύουμε)
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ωραιο το panda αν και αμελητεα η διαφορα.νόμιζα οτι ήταν το καλό twingo με τον 1.6...
το κοιτάει ένας γνωστός μου... θέλω πολύ να το τεστάρω
FIAT FORUM