-
οχι
-
Δεν πειράζει...
Θα το φτιάξω μόνος μου!!!
Ζητείται τροπέτο GP Abarth...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν πειράζει...Θα το φτιάξω μόνος μου!!!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν πειράζει...Θα το φτιάξω μόνος μου!!!
Προχώρα άφοβα. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει Cento T-jet σε ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις ( ), αν χρειαστείς βοήθεια ψάξε στο clubcento...
-
Θα μπορούσε να μου πει κάποιος τί ιξώδες λαδιού βάζουμε στο Seicento ?
-
10W-40 ή ακόμη καλύτερα 5W-40.
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
10W-40 ή ακόμη καλύτερα 5W-40.Σε ευχαριστώ, να φανταστώ Α1 έτσι ;
-
2 ερωτήσεις για το Punto Sporting Mk2A.
-Όταν ανάβεις τα φώτα πορείας, οι προβολείς των φώτων διασταύρωσης σβήνουν ή παραμένουν αναμένοι; Αν μένουν αναμένοι, τότε όταν ανάψεις ταυτόχρονα και τα μπροστά φώτα ομίχλης (έχοντας ήδη τη μεγάλη σκάλα), θα σβήσουν τα φώτα διασταύρωσης;
(δεν είμαι κάγκουρας, αλήθεια λέω!)-Μου έκανε εντύπωση ότι το ρελαντί είναι στις 600-650rpm. Φαίνεται πολύ χαμηλό για τον κυβισμό και πράγματι ο Haynes αναφέρει 900rpm. O κινητήρας κατά τα άλλα φαίνεται να λειτουργεί σωστά, δεν έχει αρρυθμίες, δεν έχει χάσει κάποιο κύλινδρο και λείπουν λίγα άλογα από τα εργοστασιακά (σε επίπεδο δρόμο έφτασε με 6η τα ~167,5-170Km/h και σταμάτησε εκεί). Από που να ξεκινήσω το ψάξιμο;
-
αλλαξες κανα λουρι εκκεντροφορου προσφατα μηπως;
γιατα φωτα οπως λες ειναι.
-
Μερικές φορές όταν αποσυνδέσεις την μπαταρία χάνεται το ρελαντί. ΡΕΣΕΤ και αν δεν φτιάξει το ρυθμίζεις.
-
Δεν είναι σωστό να φωτίζεις κοντά στο αυτοκίνητο όταν θέλεις να δεις μακριά - το μάτι δεν βλέπει τα μακρινά αντικείμενα επειδή 'τυφλώνεται' από το πολύ φως κοντά. Κανονικά πρέπει να σβήνουν τα μεσαία όταν ανάβεις τα μεγάλα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μερικές φορές όταν αποσυνδέσεις την μπαταρία χάνεται το ρελαντί. ΡΕΣΕΤ και αν δεν φτιάξει το ρυθμίζεις.τι λες? Γιατι να χασει το ρελαντι λογω μπαταριας? Τιποτα δεν παθαινει!
Zorz... ο κινητηρας σου εφοσον δουλευει, ειναι αστερι! Μην ασχολεισε με τα ρελαντι... χανεις την ωρα σου! Αναλογα με το τι περιοδο περνα... θα το δεις απο 700 μεχρι 1100. Ειναι αυτορυθμιζομενο ιταλικο ρελαντι Μην ασχοληθεις! Εγω δεν ασχοληθηκα ποτε, και εχω πατησει πλεον τα 170k...
-
Τι λάδι λέτε να βάλω σε Punto Mk2 1.2 80άρι αντί για Selenia ?
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τι λάδι λέτε να βάλω σε Punto Mk2 1.2 80άρι αντί για Selenia ?Agip Sint Evolution 5W-40, fully synthetic
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τι λάδι λέτε να βάλω σε Punto Mk2 1.2 80άρι αντί για Selenia ?SELENIA & ΜΟΝΟ Τα 20κ τα κοκκινα κιολας...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
SELENIA & ΜΟΝΟ Τα 20κ τα κοκκινα κιολας...
Το λιγότερο ξεπερασμένο μπορώ να το χαρακτηρίσω
Αν θες Selenia όπωσδήποτε τότε αν βρεις βάλε το ολοκαίνουριο Selenia Sport 5-40 που είναι ένα σύγχρονο συνθετικό, και θα το φορούν τα Multijet,TST και ΤΒΙ
http://www.flitalia.it/en/fl/index.php?option=com_dspcatprod&Itemid=254&incName=scheda&typeCompany=FL&idLingua=2ðLingua=ENG&idLivello=1&idCanale=1&idCategoria=8&codPrd=1414 -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αλλαξες κανα λουρι εκκεντροφορου προσφατα μηπως;Πρόσφατα όχι, πριν από 24.000.
Δεν είναι σωστό να φωτίζεις κοντά στο αυτοκίνητο όταν θέλεις να δεις μακριά - το μάτι δεν βλέπει τα μακρινά αντικείμενα επειδή 'τυφλώνεται' από το πολύ φως κοντά. Κανονικά πρέπει να σβήνουν τα μεσαία όταν ανάβεις τα μεγάλα.
Στον αυτοκινητόδρομο ναι, δεν έχει νόημα να βλέπεις 5 μέτρα μπροστά αλλά να εστιάζεις όσο μακριά φτάνει η δέσμη. Σε επαρχιακούς δρόμους όμως συχνά θέλεις και πληροφορίες για τις άκρες του δρόμου αλλά και μια ιδέα για το τι υπάρχει μακριά. Υπάρχουν αυτοκίνητα που τα φώτα τους πράγματι δουλεύουν έτσι (ταυτόχρονα και 2 σκάλες).
Τη μπαταρία θα τη βγάλω έτσι κι αλλιώς για φόρτιση-φρεσκάρισμα οπότε βλέπουμε.
Επόμενη ερώτηση. Τι είναι αυτό;
.
Το βρήκα να κόβει βόλτες στο χώρο αποσκευών. -
Στο δικό μου με τη μεγάλη σκάλα είναι αναμμένα και τα μεσαία.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Agip Sint Evolution 5W-40, fully synthetic
Πολύ καλή επιλογή, απ' ότι λέγεται
Εγώ χρησιμοποιώ τα 5-40 της Amsoil και είμαι πολύ ευχαριστημένος (υποκειμενικό κριτήριο, δεν έχω κάνει καμιά ανάλυση)
-
ναι αλλα σε χειμωνα ειμαστε ....μηπως θα ταν κατι αλλο καλυτερο ?
FIAT FORUM