-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ένα θέμα δε σου έφτανε για να το στείλεις αυτό;Sorry αν ενοχλώ, δεν ήξερα ότι διαβάζουν όλοι τα ίδια fora. Αν ισχύει αυτό απλά αγνοείστε το post.
-
Σε επισκεψη μου στο φανοποιείο της Μακρυγιαννη (Ρεντης) εκανα το 'σφαλμα' να τους αναφερω πως μετα απο αλλαγη της γυαλινης οροφης στο 500 μου ειχα για καποιο (μικρο) χρονικο διαστημα τριγμους.
Η απαντηση που πηρα απο το εκει φανοποιειο ηταν 'ειναι fiat, δεν ειναι audi οποτε φυσικο ειναι να εχεις τριγμους'
Αφου μαζεψα το σαγονι μου μετα τους ρωτησα αυτο για το οποιο εξαρχης ειχα παει στο φανοποιειο, για ενα μικρο σημάδι (ενδεχομένως απο πετραδακι) στο καπό.
Η λυση που προταθηκε ηταν βαψιμο ολου του καπο
Συγκεκριμενα μου ειπαν πως αν εβαζαν χρωμα σε εκεινο το σημειο μονο θα φαινοταν. Και με ενημερωσαν πως στον Παζαροπουλο του Μοσχατου πουλανε αυτοκολητα sticks για επιδιορθωση οπου και ειναι η προτιμότερη λυση. -
Λες και δεν έδωσες εσύ χρήματα να το πάρεις; Μόνο ο Αουντης...
Για το χρώμα πήγαινε σε κάποια από αυτές τις εταιρείες που βάφουν τοπικά και ρώτα αν και νομίζω για τόσο μικρή ζημιά δεν αξίζει τον κόπο. Συνέχεια θα έχεις τέτοια. Θα τα συνηθίσεις με τον καιρό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λες και δεν έδωσες εσύ χρήματα να το πάρεις; Μόνο ο Αουντης...Για το χρώμα πήγαινε σε κάποια από αυτές τις εταιρείες που βάφουν τοπικά και ρώτα αν και νομίζω για τόσο μικρή ζημιά δεν αξίζει τον κόπο. Συνέχεια θα έχεις τέτοια. Θα τα συνηθίσεις με τον καιρό.
στο καπο δεν γινονται τοπικα,και γινουν δεν παρεχετε καμια απολυτος εγγυηση...
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Σε επισκεψη μου στο φανοποιείο της Μακρυγιαννη (Ρεντης) εκανα το 'σφαλμα' να τους αναφερω πως μετα απο αλλαγη της γυαλινης οροφης στο 500 μου ειχα για καποιο (μικρο) χρονικο διαστημα τριγμους.
Η απαντηση που πηρα απο το εκει φανοποιειο ηταν 'ειναι fiat, δεν ειναι audi οποτε φυσικο ειναι να εχεις τριγμους'
Αφου μαζεψα το σαγονι μου μετα τους ρωτησα αυτο για το οποιο εξαρχης ειχα παει στο φανοποιειο, για ενα μικρο σημάδι (ενδεχομένως απο πετραδακι) στο καπό.
Η λυση που προταθηκε ηταν βαψιμο ολου του καπο
Συγκεκριμενα μου ειπαν πως αν εβαζαν χρωμα σε εκεινο το σημειο μονο θα φαινοταν. Και με ενημερωσαν πως στον Παζαροπουλο του Μοσχατου πουλανε αυτοκολητα sticks για επιδιορθωση οπου και ειναι η προτιμότερη λυση.Ουτε να διανοηθεις για αυτοκολλητο stick. Το καπω δεν το βαφει τοπικα κανενας λογω της θερμοκρασιας απο τον κινητηρα και την σιγουρη διαφορα στο χρωμα. Ομως εσενα ειναι τοσο καινουριο που αν πας σε μαγαζι που κανει τοπικες βαφες μαλλον θα στο φτιαξουν.
Για τους υπαλληλους του εν λογω dealer δεν θα ασχοληθω καν. Ενω στην αρχη πιστευα οτι κατι θα ηταν διαφορετικο τελικα διαψευστηκα. Ειναι ολοι ελληνες και αυτο δεν αλλαζει οτι brand και να εμπορευονται.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Λες και δεν έδωσες εσύ χρήματα να το πάρεις; Μόνο ο Αουντης...
Για το χρώμα πήγαινε σε κάποια από αυτές τις εταιρείες που βάφουν τοπικά και ρώτα αν και νομίζω για τόσο μικρή ζημιά δεν αξίζει τον κόπο. Συνέχεια θα έχεις τέτοια. Θα τα συνηθίσεις με τον καιρό.
στο καπο δεν γινονται τοπικα,και γινουν δεν παρεχετε καμια απολυτος εγγυηση...
+1 Πράγματι στο καπό δεν γίνεται τίποτα, λόγω της θερμοκρασίας του κινητήρα και των ταλαντώσεων...η γνώμη μου είναι να πάρεις έναν μαρκαδόρο στο χρώμα του αυτοκινήτου (έχει η αντιπροσωπεία) και να το καλύψεις, απλά για να μην οξυδωθεί...
-
Παιδια να κανω μια ερωτηση? Ειμαι λιγο ασχετος οσον αφορα τη FIAT οποτε δειξτε κατανοηση.
Η κοπελα μου σκεφτεται να παρει το 500.
- Ποσο καλο ειναι? Αξιζει?
- Ξερω οτι η FIAT εχει βελτιωθει σημαντικα σε σχεση με το παρελθον, αλλα και παλι οφειλω να ρωτησω, απο αξιοπιστια τι λεει?
Αυτα. Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων.
-
Ο χρήστης Sandouras έγραψε:
Παιδια να κανω μια ερωτηση? Ειμαι λιγο ασχετος οσον αφορα τη FIAT οποτε δειξτε κατανοηση.Η κοπελα μου σκεφτεται να παρει το 500.
- Ποσο καλο ειναι? Αξιζει?
- Ξερω οτι η FIAT εχει βελτιωθει σημαντικα σε σχεση με το παρελθον, αλλα και παλι οφειλω να ρωτησω, απο αξιοπιστια τι λεει?
Αυτα. Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων.
Εχω το panda εδώ και 19 μήνες και 31000 χλμ...χωρίς κανένα πρόβλημα...μέχρι εκεί μπορώ να σου πω (panda και 500= ίδια πατώματα, ίδιοι κινητήρες)
-
Μemorandum μεταξύ ομίλου Fiat και Chrysler για να εκχωρηθεί το 35% της τελευταίας στον ιταλικό όμιλο με αντάλλαγμα την παροχή τεχνογνωσίας και την αναδιοργάνωση της.Ο δρόμος για το 500 και την AR στην Αμερική φαίνεται να ανοίγει.
http://www.ft.com/cms/s/0/15a0eefa-e654 ... fd2ac.html
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Μemorandum μεταξύ ομίλου Fiat και Chrysler για να εκχωρηθεί το 35% της τελευταίας στον ιταλικό όμιλο με αντάλλαγμα την παροχή τεχνογνωσίας και την αναδιοργάνωση της.Ο δρόμος για το 500 και την AR στην Αμερική φαίνεται να ανοίγει.http://www.ft.com/cms/s/0/15a0eefa-e654 ... fd2ac.html
OMFG!!!!
Θα δειξουν οι Μακαροναδες στους Cowboyδες πως να οργανωθουν και πως να φτιαχνουν αμαξια... Αυτο θα ειχε ακαδημαικο ενδιαφερον...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μemorandum μεταξύ ομίλου Fiat και Chrysler για να εκχωρηθεί το 35% της τελευταίας στον ιταλικό όμιλο με αντάλλαγμα την παροχή τεχνογνωσίας και την αναδιοργάνωση της.Ο δρόμος για το 500 και την AR στην Αμερική φαίνεται να ανοίγει.
http://www.ft.com/cms/s/0/15a0eefa-e654 ... fd2ac.html' target='_blank
OMFG!!!!
Θα δειξουν οι Μακαροναδες στους Cowboyδες πως να οργανωθουν και πως να φτιαχνουν αμαξια... Αυτο θα ειχε ακαδημαικο ενδιαφερον...
μάλλον πάμε να τους φάμε την επιχορήγηση του Ομπάμα
-
Ρε ειναι δυνατον ποτε να χασουν οι Μαφιοζοι??!!!
Θα τους τα φανε και θα την κανουνε.....Παμε σαν αλλοτε.... -
edit mod mirage
-
edit mod mirage
-
edit mod mirage
Nαι το ξέρω οτι δεν τα έσβησα από το άλλο θέμα -
Είχα ρωτήσει και (πολύ) παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι τι απάντηση έλαβα
Οι δίσκοι του HGT ταιριάζουν στο 1.4 sporting? (mkIIb) Αν και δε νομίζω να συμφέρει σαν αγορά, καθώς στο eper δίνει τιμή 170 έουρος.
Αν ταιριάζει όμως γενικά, μπορώ να κοιτάω και σε aftermarket καταστάσεις.Καμιά πρόταση για αναβάθμιση σε δίσκους-τακάκια; Τώρα φοράω μαμά δίσκους και τακάκια ferodo premier. Τα τακάκια δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, θα φάνε σουτ. Μάλλον για κάτι σε κατηγορία ds2000 λέω να πάω;
Με άλλους δίσκους θα δω αξιόλογη διαφορά; Νομίζω πως σε λογικότατα χρήματα (κάτω από 100, θαρρώ) υπάρχουν brembo χαρακτοί.
Κυρ Βασιληηηηηηη
(διάμετρος 257mm τα μαμά δισκάκια, αν δεν κάνω λάθος)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είχα ρωτήσει και (πολύ) παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι τι απάντηση έλαβα
Οι δίσκοι του HGT ταιριάζουν στο 1.4 sporting? (mkIIb) Αν και δε νομίζω να συμφέρει σαν αγορά, καθώς στο eper δίνει τιμή 170 έουρος.
Αν ταιριάζει όμως γενικά, μπορώ να κοιτάω και σε aftermarket καταστάσεις.Καμιά πρόταση για αναβάθμιση σε δίσκους-τακάκια; Τώρα φοράω μαμά δίσκους και τακάκια ferodo premier. Τα τακάκια δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, θα φάνε σουτ. Μάλλον για κάτι σε κατηγορία ds2000 λέω να πάω;
Με άλλους δίσκους θα δω αξιόλογη διαφορά; Νομίζω πως σε λογικότατα χρήματα (κάτω από 100, θαρρώ) υπάρχουν brembo χαρακτοί.
Κυρ Βασιληηηηηηη
(διάμετρος 257mm τα μαμά δισκάκια, αν δεν κάνω λάθος)
Το τελευταιο HGT φοραει 284 δισκους.Απο τα αλλα που λες δεν εχω εμπειρία αλλωστε εχω ακομα τα μαμα φρενα (4 χρονια και 120800χλμ ) .
Οταν αλλαξω τακακια παλι τα μαμα θα βαλω. -
Ο χρήστης liebherr έγραψε:
ama valeis tous mprosta diskous ua pepei na valeis kai piso opote pas gia metatroph.Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες
Εντιτ :δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να βαλει και πισω δισκους:hmmm:
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ama valeis tous mprosta diskous ua pepei na valeis kai piso opote pas gia metatroph.
Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες
Εντιτ :δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να βαλει και πισω δισκους:hmmm:
Oύτε και γω νομίζω. Και δεν πρόκειται να το κάνω με την καμία.
Άμα δεν βγάλω άκρη θα μείνω και γω με τους δίσκους μου (έχουν ζωή ακόμα, θαρρώ) και θα αναβαθμίσω μόνο το τακάκι.
-
Aν αλλάξεις διάμετρο δίσκου, θα βάλεις και τις αντίστοιχες δαγκάνες, έτσι;
FIAT FORUM