Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι καλομάθαμε με τα ηλεκτροϋδραυλικά...αλλά τι να κάνουμε...το επιβάλει η εποχή/τεχνολογία. Είναι σαν να λέμε...καλομάθαμε με το ηλεκτρικό ρεύμα
Πάντως το κόλπο Panos272 είναι όντως αυτό (το γνωρίζω από παλαιότερα μη-υδραυλικά αυτοκίνητα)...αλλά πάλι όταν το στριμώχνεις στο παρκάρισμα...δεν έχεις περιθώριο για πολύ μπρος-πίσω.
Χθες ήμουν στην εθνική με 130-140 (σε ευθεία εννοείτε...στις στροφές το ψιλοφοβάμαι να σας πω...) και ήταν μια χαρά...βράχος σε σχέση με το Ματίζ.
Ίδια κατηγορία είναι το Πάντα με τα Ματίζ/Άτος??? Γιατί δε του φαίνεται...είναι ένα κλικ πάνω λίγο...αλλά σε ποιότητα είναι τα ίδια χάλια...πλαστικούρα παντού.
Οχι πως σε νοιάζει βέβαια μιας και δεν είναι δικό σου, αλλά το Panda όπως και τα Punto έχει ηλεκτρική υποβοήθηση, που ουσιαστικά είναι ένα ηλεκτρικό μοτέρ δίπλα στην κολώνα του τιμονιού, η κρεμαγιέρα από κάτω είναι ουσιαστικά ίδια (τα λέω με επιφύλλαξη, αν είναι διαφορετικά τα πράγματα ας με διορθώσει κάποιος...).
Η μικρή κίνηση του αυτοκινήτου, ελαφρώνει πολύ το τιμόνι, επίσης αν δεν μπορείς να κινηθείς, τότε ΜΗΝ πατάς φρένο αν γίνεται (γενικά σταματημένος κι αν στρίβεις, μην πατάς φρένο, ειδικά στα εμπροσθιοκίνητα, φθείρει πολύ το σύστημα διεύθυνσης και κίνησης -κρεμαγιέρα, ημιαξόνια, ρουλεμάν ).
Τέλος, ναι , η κατηγορία του Panda είναι η ίδια με των Matiz, Atos, Picanto και τα πλαστικά του, στις βασικές εκδόσεις δείχνουν μετριότατα, αλλά στις πλουσιότερες που αλλάζουν οι ταπετσαρίες και κάποιες άλλες λεπτομέρειες είναι καλύτερα τα πράγματα...
Γενικά, στο δρόμο, καμία σχέση το Panda με τα υπόλοιπα... Εξάλλου, παλιά της τέχνη κόσκινο της Fiat τα μικρά αυτοκίνητα....
Ναι...δεν είναι δικό μου...και είναι τρομερή αίσθηση...το καβαλάς όπου βρεις...το αφήνεις όπου βρεις...ΚΑΙ κάτω από πεύκα...είναι τέλεια!
Καλό αυτό με το φρένο. Ευχαριστώ...δε το σκέφτηκα...όχι τόσο για τη φθορά (δε με νοιάζει και πολύ...εταιρικό είναι) αλλά μήπως είναι κάπως πιο ελαφρύ το τιμόνι. Λές να το 'κρατάω' με χειρόφρενο??
Αυτό για τις ταπετσαρίες το πρόσεξα (μιας και μάλλον κυκλοφορεί ΜΟΝΟ το δικό μου και τα υπόλοιπα εταιρικά μας με τέτοιον εξοπλισμό σε όλη την Αθήνα)...μερικά έχουν κάτι πολύ περίεργα χρώματα...αλλά δεν είδα διαφορά στα πλαστικά...τέλοσπαντων...ευχαριστώ!
(Σας είπα ότι είναι λευκό? ...how cheap can you get??? )