-
Εγώ έχω ένα κυλινδρικό πινέλο με χοντρή τρίχα μπροστά και 30 πόντους λαβή (αυτό δεν ακούστηκε καλα ) και καθαρίζω και το ψυγείο και το intercooler. Παρόλα αυτά και χωρίς να έχω κάνει μεγάλο ταξίδι ακόμα έχω βρει μικρά πετραδάκια σφηνομένα που έχουν ψιλοστραβώσει 1-2 γρίλιες του ψυγείου!
-
Χαιρατώ τους αγαπητούς Αουντάκες..
Θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει στο μεγάλο δίλημα που έχω μεταξύ Q5 2.0 TFSI S-tronic και Volvo XC60 2.4 D5 Geartronic (πετρέλαιο).
Μην βιαστείτε να απαντήσετε ..η επολογή είναι αμολογουμένος δύσκολη..
Αναμένω τις τοποθετήσεις σας... -
Πόσο έχει το Volvo και γιατί πετρέλαιο στη μία περίπτωση και βενζίνη στην άλλη??
-
Ας το βαλω και εδω που ανηκει...Οι OEM suppliers του Q5
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ας το βαλω και εδω που ανηκει...Οι OEM suppliers του Q5πολυ ενδιαφερον ευχαριστουε volvozeus
-
Η τιμή του volvo (με 100% ΕΕΤ) είναι 48900 με full extra ( δερμάτινο σαλόνι, cruse control, city safety).
Ο λόγος που θέλω να συγκρίνω αυτά τα δύο αυτοκίνητα είναι ότι ο μόνος βενζινοκίνητος κινητήρας του volvo είναι 3000 κυβικά. -
Μόλις μου έδωσαν και εμένα τον αριθμό πλαισίου.
Είναι : WAUZZZ8RXAAxxxxxxΓνωρίζετε πώς μπορώ να τον αποκωδικοποιήσω, δλδ να βρω πληροφορίες
σχετικά με χώρα κατασκευής, επίπεδο εξοπλισμού κλπ?Επίσης, υπάρχει πιθανότητα κάτι από τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου να μπαίνει
από την εδώ αντιπροσωπεία και όχι από το εργοστάσιο?Thanx!
-
Συνονοματε αν το VIN έχει το -8-, κατα 99% αυτό σημαίνει οτι είναι 2008. Εχω από VAG αυτοκίνητο και όλα τα VIN τους ακολουθούν την ίδια λογική.
το W = Germany
το AU = Αudiτα άλλα δεν τα ξέρω.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ας το βαλω και εδω που ανηκει...Οι OEM suppliers του Q5Η Ηoneywell που λέει για το turbo είναι η Garrett με άλλα λόγια? Επίσης δεν ξέρουμε αν αναφέρεται σε βενζινη ή πετρέλαιο.
Επίσης τον κερατά που προμηθεύει το break light της αεροτομής δεν το λέει που κάθε τόσο μου βγάζει failure και μόλις σβήσω και ξανανάψω δουλεύει κανονικά!Άσχετο αλλά Honeywell είναι το σύστημα παρακολούθησης που έχουμε στη δουλειά!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συνονοματε αν το VIN έχει το -8-, κατα 99% αυτό σημαίνει οτι είναι 2008. Εχω από VAG αυτοκίνητο και όλα τα VIN τους ακολουθούν την ίδια λογική.το W = Germany
το AU = Αudiτα άλλα δεν τα ξέρω.
Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς το έτος.
Έχουμε και λέμε―
WAUZZZ8RXAAxxxxxx
W = Germany
AU = Αudi
ΖΖΖ = Μόνο για την αμερικάνικη αγορά αλλά δεν ξέρω τι... (Νομίζω αλλάζει εκεί ανάλογα με τον εξοπλισμό...)
8R = Q5 (κωδικός πλατφόρμας κατασκευαστή, έχει και άλλα πχ 8T = A5, 8F = A5 Cabrio, 8Ε = Α4 2001 - 2007 κλπ)
Χ = Check digit
A = Model Year 2010
A = ?(κάτι με την γραμμή παραγωγής - ίσως το εργοστάσιο;)
xxxxxx = Serial No. -
Ο χρήστης savvas έγραψε:
Μόλις μου έδωσαν και εμένα τον αριθμό πλαισίου.
Είναι : WAUZZZ8RXAAxxxxxxΓνωρίζετε πώς μπορώ να τον αποκωδικοποιήσω, δλδ να βρω πληροφορίες
σχετικά με χώρα κατασκευής, επίπεδο εξοπλισμού κλπ?Επίσης, υπάρχει πιθανότητα κάτι από τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου να μπαίνει
από την εδώ αντιπροσωπεία και όχι από το εργοστάσιο?Thanx!
Φίλε πότε έδωσες παραγγελία εάν επιτρέπεται;
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς το έτος.
Έχουμε και λέμε―
WAUZZZ8RXAAxxxxxx
W = Germany
AU = Αudi
ΖΖΖ = Μόνο για την αμερικάνικη αγορά αλλά δεν ξέρω τι... (Νομίζω αλλάζει εκεί ανάλογα με τον εξοπλισμό...)
8R = Q5 (κωδικός πλατφόρμας κατασκευαστή, έχει και άλλα πχ 8T = A5, 8F = A5 Cabrio, 8Ε = Α4 2001 - 2007 κλπ)
Χ = Check digit
A = Model Year 2010
A = ?(κάτι με την γραμμή παραγωγής - ίσως το εργοστάσιο;)
xxxxxx = Serial No.Χωρίς ίσως, το εργοστάσιο είναι.
Μερικά από τα εργοστάσια:
A - Ingolstadt
B - Brussels
E - Emden
G - Graz
H - Hanover
K - Osnabruck
M - Mexico
N - Neckarsulm
P - Brazil
S - Stuttgart
V - Westmoreland, PA. (USA)
W - Wolfsburg
Y - Spain (SEAT) -
@elteo: Με άγχωσες λιγάκι, αλλά ευτυχώς είμαι στο υπόλοιπο 1% Έχεις δίκιο ότι το 8 δηλώνει παραγωγή 2008, αλλά όταν βρίσκεται στο 10 ψηφίο. Εμένα που είναι Α δηλώνει 2010 (προφάνως αλλάζει έτος από Μάιο-Ιούνιο).
Επίσης, το Α στο 11 ψηφίο δηλώνει ότι το εργοστάσιο παραγωγής είναι το Ingolstadt
http://www.autohausaz.com/audi-auto-par ... mbers.html
http://www.audiworld.com/tech/audi1.shtmlΌλα τα άλλα όπως τα έγραψε ο nisiotis.
Μπορείς να μου εξηγήσεις όμως το ΖΖΖ? Τι σημαίνει ότι είναι για την αμερικανική αγορά?
-
Ο χρήστης savvas έγραψε:
@elteo: Με άγχωσες λιγάκι, αλλά ευτυχώς είμαι στο υπόλοιπο 1% Έχεις δίκιο ότι το 8 δηλώνει παραγωγή 2008, αλλά όταν βρίσκεται στο 10 ψηφίο. Εμένα που είναι Α δηλώνει 2010 (προφάνως αλλάζει έτος από Μάιο-Ιούνιο).Επίσης, το Α στο 11 ψηφίο δηλώνει ότι το εργοστάσιο παραγωγής είναι το Ingolstadt
http://www.autohausaz.com/audi-auto-par ... mbers.html
http://www.audiworld.com/tech/audi1.shtmlΌλα τα άλλα όπως τα έγραψε ο nisiotis.
Μπορείς να μου εξηγήσεις όμως το ΖΖΖ? Τι σημαίνει ότι είναι για την αμερικανική αγορά?
Δεν ξέρω τον σκοπό του ZZZ στον αριθμό πλαισίου αλλά σε όλο τον κόσμο ο εξοπλισμός και ο κινητηρας περιέχονται στον αριθμό σειράς. Στην αμερική όμως για κάποιο λόγο κάποια στοιχεία του εξοπλιμού περιέχονται σε αυτα τα 3 ψηφία. Ένα παράδειγμα αυτοκινητου για την αμερική:
WAUCF78K89Nxxxxxx = Audi A4 του 2009 με κατασκευή στο Neckarsulm. Το ZZZ εδώ αλλάζει σε CF7.
Επίσης το Q5, αν δεν κάνω λάθος, το πλαίσιο του αλλάζει και σε άλλα στοιχεία αν πρόκειται για την αμερικάνικη αγορά.
Αυτά...
-
Ok, thanx. Και μια ακόμα ερώτηση παιδιά.
Υπάρχει πιθανότητα κάποιο στοιχείο του εξοπλισμού να μπαίνει από την εδώ αντιπροσωπεία?
-
Ο χρήστης savvas έγραψε:
Ok, thanx. Και μια ακόμα ερώτηση παιδιά.Υπάρχει πιθανότητα κάποιο στοιχείο του εξοπλισμού να μπαίνει από την εδώ αντιπροσωπεία?
εχεις καποιο στοιχειο εξοπλισμου συγκεκριμενο στο μυαλο σου ?
-
Όχι, γενικά ρωτάω.
-
Θελω να ρωτησω αν το εχει βαλει κανεις στην αμουδια. Εγω ειχα μια ασχημη εμπειρια. Με απογοητευσε!!!!!!!
-
Ο χρήστης alap έγραψε:
Θελω να ρωτησω αν το εχει βαλει κανεις στην αμουδια. Εγω ειχα μια ασχημη εμπειρια. Με απογοητευσε!!!!!!!Για πε
Λάστιχα?
Dynamic? - Comfort? -
Με λαστιχα dunlop 17ρια και manual σασμαν.ξεκινισα κανονικα με το ESPoff και στα πενηντα μετρα με το γκαζι πατημενο αυτο φρεναρε μεχρι που μου εσβησε.και μετα δεν ξεκινουσε με τιποτα σαν να ειχα χειροφρενο και μου εσβηνε.{τα λαστιχα ηταν σχεδον πανω απο την αμμο}και τελικα μετα απο καμια δεκαρια αποτυχημενες προσπαθειες το αυτοκινητο ξεκολησε βγηκα .και μυριζε το αυτοκινητο καμενο δισκο για μερες.
AUDI Q5