May 8, 2009, 3:20 PM

Καταρχάς κακώς τα παίρνετε προσωπικά τα σχόλιά μου (αν τα παίρνετε τέλος πάντων). Κατά δεύτερον δεν εκτιμώ καθόλου το ειρωνικό ύφος. Έχετε εδώ και πόσες σελίδες και γράφετε διθυράμβους και δεν έχω διαβάσει ούτε υποψία αληθινής κριτικής ή κάποιο αρνητικό σχόλιο! Λυπάμαι αν σας στεναχωρώ αλλά το τέλειο αυτοκίνητο μάλλον δεν έχει σχεδιαστεί ακόμα! Καλά κάναμε και τα σκάσαμε τα 60.000€ και υποστηρίζουμε την επιλογή μας, αλλά από κει και πέρα ούτε ποσοστά παίρνουμε απτήν Audi ούτε τίποτα. Εγώ λοιπόν σαν ΟΔΗΓΟΣ και όχι ΧΡΗΣΤΗΣ του αυτοκινήτου δηλώνω ανικανοποίητος απτό τιμόνι του! Δεν το βρίσκετε αρκετά σημαντικό αυτό? Γιατί κανείς απτούς λαλίστατους κατά τα άλλα και ευτυχείς ιδιοκτήτες δεν λένε τίποτα? Μόνο εγώ είμαι ο περίεργος? Επίσης το lag! Aυτό είναι το μηδενικό lag που υπόσχονται όλοι οι φωστήρες των περιοδικών? Ντάξει είπαμε δεν είναι και Punto GT αλλά μια χαρά lag έχει και αρκετή υστέρηση στο γκάζι (για λόγους οικονομίας σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο). Και όσο για τις καταναλώσεις τα 8-9 τα επιτυγχάνει η ίδια η Audi ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Aν βρεθεί άνθρωπος στην Αττική να το καταφέρει εγώ του το χαρίζω!