-
Ο χρήστης nikolas v έγραψε:
Καλησπερα!Το θεωρειτε λογικο να κανω service λαδιου στα 75000 κμ και στα 80000 να μου αναβει το λαμπακι του λαδιου;ναι
-
πακετο,καθε 5000 θα βαζω λαδια δηλαδη;
-
Καλα τωρα το πηρες το αμαξι?
-
Στην ίδια αλλαγή στις 75 μου άναψε στα 78+. Καλά πάμε με το 2χρονο...
-
Οχι καινουριο το ειχα παρει πριν 4 χρονια!Απλα τωρα το εψαξα γιατι ηταν πολυ κοντα στο σερβις,τις προηγουμενες φορες απειχε περισσοτερα χιλιομετρα απο τα σερβις,τι να πω ρε γαμωτο!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Στην ίδια αλλαγή στις 75 μου άναψε στα 78+. Καλά πάμε με το 2χρονο...Να ειμαι και ευχαριστημενος!!
-
Στην αρχη ποσο εκαιγε?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Στην αρχη ποσο εκαιγε?Κοιτα,συνηθως αναβε λιγο πριν το επομενο σερβις,ας πουμε 2000 κμ πριν.Η διαφορα ειναι οτι τωρα μου αναβει λιγο μετα το προηγουμενο σερβις
-
Αυτή ήταν κατανάλωση για 3.500 πατημένα χιλιόμετρα σε θερμοκρασίες 35+. Κανονικά κι εγώ κάθε 5-6000χλμ θέλω 1λτ λάδι.
-
Καπου τόση κατανάλωση έχει και το δικο μου.Γυρω στα 3000χλμ το λίτρο.Ακομη δεν κατέληξα σε ακριβή ποσα καταναλωσεις. Τωρα στο επικείμενο σέρβις θα ξανα ζητήσω το τεστ καταναλωσεις λαδιου.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτή ήταν κατανάλωση για 3.500 πατημένα χιλιόμετρα σε θερμοκρασίες 35+. Κανονικά κι εγώ κάθε 5-6000χλμ θέλω 1λτ λάδι.Πόσες χιλιάδες χιλιόμετρα έχει το αυτοκίνητο και θέλει 1 λίτρο / 5000 χλμ;
-
80.000χλμ έχει τώρα αλλά από την αρχή τόσο καίει.
-
-
ΔΩΣΤΟ ρε το ΧΑΡΒΑΛΟ !!!
Να ησυχασεις να ησυχασουμε κι εμεις !!!! -
Μωρέ εγώ το δίνω...ποιος το παίρνει είναι το θέμα και για πόσο...
-
Πάρτε ρε χειροκίνητα να ευχαριστηθείτε, με τα ρομπότια ναούμ..
-
Τις ηλεκτροβαλβιδες τις έχουν αλλάξει;
-
Τι είναι αυτό? Είχε γίνει ανάκληση? Ότι έχει βγει σε ανάκληση (και με έχουν ειδοποιήσει) το χω κάνει.
-
Tα DSG του ομίλου δουλεύουν με ηλεκτρουδραυλικό τρόπο.Τα προβλήματα εστιάζονταν κυρίως στις ηλεκτροβαλβίδες του συστήματος.
Εσένα σου έχουν αλλάξει τίποτα στο κιβώτιο? -
Ναι. Το mechatronic. Δεν νομίζω ότι έχει αλλαχθεί ποτέ κάτι άλλο στο κιβώτιο.
AUDI Q5