-
Η επιστροφή απο τις διακοπές .
Η αλήθεια ειναι ότι φαίνεται πιο καθαρό απ ότι πραγματικά ειναι .....Υ.γ. ; Το απο πάνω εργαλείο , έκανε περισσότερα χλμ απ ότι το κατω !......
-
Μπραβο Leftgalan!Τα κανεις τα μπρεβε σου ε?Θεση για 2 παγουρια βλεπω.Το πινεις το specialized.
Εχω και εγω ενα Scott addict R2.To Κατεβασα στα 6.300kgr.Τρεχω με ομαδα στην Θεσ/νικη
Anyway πισω στα θεματα μας.
Ετοιμαζομαι για service.Πηρα συσκευασια 12 μονολιτρων castrol edge 5w-30 στην τιμη τον 100ε με φπα,που νομιζω ειναι αρκετα καλη τιμη.
Ειμαι στο χωρο του ανταλλακτικου αυτοκινητων,και δεν ξερω αν γι'αυτο εκανε καλυτερη τιμη. -
Πουλακια μου δεν τη γλιτωνετε φέτος την χειμερινή εκδρομή !
Περισυ όλοι είσασταν έτσι :
Αλλα φέτος δε θα μου ξεφυγετε ....
Προτάσεις υπάρχουν πολλές και είμαι ανοιχτός και σε νέες .
Να θυμίσω οι παλαιότερες δυο εκδρομές που καταφέραμε με το club ήτανε στα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ και στο ΠΕΡΤΟΥΛΙ .
Και επειδή απο τους τεχνοκράτες κατόχους Audi λείπει καπως η φαντασία ... Νομίζω ότι θα σας το πασαρω παλι έτοιμο το προγραμμα και θα περιμένω συμμετοχές ! -
Μην το κανονισεις πουθενα μακρυα.2 λιτρα λαδι μονο εχω καβαντζα..χα χα
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
2 είναι τα προβλήματά του. Ένα είναι το σκορτσάρισμα σε κάθε σταμάτημα (πχ φανάρι) μέχρι να καταφέρει να βάλει την 1η και δεύτερο και σημαντικότερο είναι οι ανατριχιαστικοί θόρυβοι που κάνει όταν σε μανούβρες και όντας ζεστό παλεύει να βάλει 1η-όπισθεν και τούμπαλιν.Το γνωστό λόξυγγα στις εκκινήσεις δεν τον αναφέρω καν ως πρόβλημα καθώς αυτό το κάνουν όλα.
Στέφανε, θεωρώ πως είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα και πήγα στο δικό σου, ξέρεις τον μούσια στην Karenta (για να μην λέμε ονόματα). Για να μην πολυλογώ.... δυο σκασμένες βάσεις μηχανής και το πρόβλημα λύθηκε. Μήπως πρέπει να ξαναπάς από 'κεί και να το δεις??
-
Το μούσια δεν ξέρω? Κολλητάρια έχουμε γίνει! Μέχρι και τα βράδια τον βλέπω που δουλεύει πόρτα σε κάνα δυο μαγαζιά που πάω. Πανταχού παρόν!
Το αμάξι πάντως ήταν στην Καρέντα πριν από 2.000χλμ για το service των 75.000χλμ και ουδείς μου βρήκε τίποτα στο s-tronic παρόλες τις πιέσεις μου. Άσε που βάση μηχανής έχω αλλάξει και ξέρω πως κάνει όταν κόβεται. Οι δικοί μου ήχοι είναι μηχανικοί και προέρχονται από μέσα από το κιβώτιο που αγκομαχάει στις διαρκείς αλλαγές 1η-όπισθεν-1η. Δεν είναι κάτι που ακούγεται επειδή έχει χαλάσει το στήριγμά του ας πούμε.
-
Στο λέω γιατί και 'γώ δεν το περίμενα ότι ήταν βάση μηχανής. Από 1η-όπισθεν-1η έτρεμε όλο το αυτοκίνητο και ήταν γιατί η μηχανή ακούμπαγε μονόπατα επάνω στη γέφυρα πλέον και μετέφερε όλους τους κραδασμούς στο αυτοκίνητο ενώ όταν το αυτοκίνητο πήγαινε στο δρόμο με όσα χιλιόμετρα ήθελες δεν καταλάβαινες τίποτα. Στην αρχή νόμιζα ότι είχε να κάνει με το ρελαντί και ότι δεν κράταγε τις στροφές που έπρεπε. Επίσης κάτι άλλο που μου είπε ο Βασίλης είναι ότι στις 60.000 χλμ. πρέπει οπωσδήποτε να πάει το αυτοκίνητο για λάδια σασμάν. Είναι πολύ βασικό για τα αυτόματα να μην περάσουν ούτε 1.000 χλμ. παραπάνω
-
Έχουν γίνει όλα αυτά. Αυστηρά και στην ώρα τους εννοείται. Από κει και περα τι να σου πω...να είναι τόσο κουβάδες που την πρώτη φορά την εντόπισαν με 2' βόλτα τη βάση και τώρα ενώ τους λέω και τους ξαναλέω δεν το βλέπουν? Λεφτά θα πάρουν και λογικά όλο το ποσό κανονικά και όχι μόνο εργατικά σαν την πρώτη φορά που μου κάλυψαν το ανταλλακτικό με αυτή τη ντεμέκ σιωπηλή εγγύηση.
-
...και το s-tronic στα χειρότερά του, φροντίζει να με κάνει ρόμπα σε όλους τους επιβάτες αλλά και πεζούς σε κάθε μανούβρα μετά από πορεία μεγαλύτερη των 10χλμ. Χθες στα γύρω στενά Κολωνακίου και Λυκαβυττού μύρισε κανονικότατα και δίσκος στην προσπάθεια να βρούμε να παρκάρουμε στα κωλόστενα.
Οταν αρχιζει τους ανατριχιαστικους θορυβους βγαζει και ενδειξη 'melodia' στο καντραν ?
Κριμα παντως σ εχει λιγο ταλαιπωρησει.. -
Ναι από μελωδίες άλλο τίποτα αυτό το αμάξι. Μάλλον δεν ψηνόταν ν' ακούσει Χαρούλη και γι' αυτό μου κανε κόλπα. Το πασαρα στα γερόντια για τον επόμενο μήνα να φύγει από πάνω μου ο βραχνάς. 500αρούκλα από δω και στο εξής!
-
Αγαπητοί μου φίλοι γεια σας
Είμαι παλιό μέλος του φόρουμ που λόγο αυξημένων υποχρεώσεων σταμάτησα να γράφω.
Είχα το όνομα Ιωνάθαν και δυστυχώς έχασα τον κωδικό του!
Επανήλθα γιατί ψάχνω λάστιχα για το αυτοκίνητό μου και ζητώ πληροφορίες.
Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικά για την ασφάλεια του αυτοκινήτου και γίνονται σημαντικότερα αν έχεις, όπως εγώ, οικογένεια.
Έχω ένα Q5 της Audi και φορώ 17άρες ζάντες.
Ζητώ καλό κράτημα στο φρενάρισμα, να βοηθά την οδική συμπεριφορά κυρίως στις στροφές, να είναι άνετο, αθόρυβο και να με βγάζει σε μερικές δύσκολες στιγμές.
Από έρευνα που έκανα ως τώρα κατέληξα σε 2:
Το
ContiCrossContact UHP
http://www.continental-tires.gr/www/tires_gr_gr/themes/4x4-tires/summer-tires/crosscontact_uhp/conticrosscontact-uhp-gr.html?page=4
και το
ContiCrossContact LX
http://www.continental-tires.gr/www/tires_gr_gr/themes/4x4-tires/summer-tires/crosscontact_uhp/conticrosscontact-uhp-gr.html?page=5Έχετε κάποια δική σας άποψη;
Σας ευχαριστώ
Λαδιαβίτης -
Εγω πηρα τα Pirelli Scorpion Verde και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης..
-
Σ΄ευχαριστώ Τάκη.
Το ψάχνω! -
Εγω χθες τσιμπησα αυτα τα ζαντολαστιχα στο ebay (googleρετο)
321203849693Kυνηγουσα αρκετους μηνες παρομοια.Ειναι καινουργια με delivery milage.
Θα επρεπε να αλλαξω λαστιχα συντομα για τις 17ρες που εχω.Νομιζω θα μου εβγαιναν μονο τα λαστιχα ακριβοτερα απο οτι μου βγηκαν αυτες οι 18ρες με λαστιχα! -
Μηπως ξερει καποιος,οσο αφορα τον αριθμο τον post μου γιατι δεν αναφερονται ποια?Αντι αυτου λεει οτι εχω μονο 2.
Δεν εχω αλλαξει καποιο κωδικο. -
Χθες σε μια κοινή βόλτα με τον 'λαδιαβιτη' , οδήγησα το αυτοκινητο του μεχρι την Καβαλα και έτσι είχα την ευκαιρία να τεσταρω τα καινουρια λαστιχα ; continental cross contact uhp .
Τα λάστιχα απογειώνουν πραγματικα το αμάξι και ειναι εντελώς αθόρυβα .
Στην βροχή πατάνε άριστα και επίσης νιώθεις ασφαλής στις στροφές.Μεγάλη διάφορα με τα δικά μου (cross contact LX ) τα οποία ειναι βέβαια 80 20 και οχι 95 5 .
Την επόμενη αλλαγή ελαστικών θα την σκεφτώ πολυ ......
Λέτε να παίζει ρόλο στην διαφορετική αίσθηση που είχα εκτός απο τα διαφορετικά ελαστικά και το ότι ο Λαδιαβιτης εχει 18 άρες ζάντες ενώ το δικό μου 17ρες ?
-
Νομίζαμε ότι εχτές έκανες πο(ρ)δήλατο.
-
Ποδηλατο πηγαμε την Κυριακη κυριος
-
Καλησπερα!Το θεωρειτε λογικο να κανω service λαδιου στα 75000 κμ και στα 80000 να μου αναβει το λαμπακι του λαδιου;
AUDI Q5