-
Ο χρήστης mkleanthis έγραψε:
Με κλειστο το ηχοσυστημα υπαρχει καποιος αισθητος θορυβος μετα τα 130-140χλμ. αλλα οχι κατι το ενοχλητικο.Στην thule atlantis το manual μου δίνει ανώτατη ταχύτητα 130χμ/ώρα.
-
Οσον αφορά τις ταχύτητες , με τη σχαρα της Thule με το ποδηλατο επάνω , έχω παει μεχρι 160 για αρκετή ώρα , όμως το κακό με τις σχαρες ειναι ότι αυτο το φύσημα γίνεται ενοχλητικό στο ταξίδι και στο τελος κανείς ενα κεφάλι ΝΑ !
-
Εμενα για την Thule Ocean που την αγορασα απο τον εισαγωγεα/αντιπροσωπο στη Ελλαδα, μου ειπε κατα λεξη: 'και με διακοσια να πας μην σε απασχολει η μπαγαζιερα, καλο θα ηταν να μην πηγαινεις με 200 για αλλους λογους... η εταιρεια ειναι υποχρεωμενη να δινει ανωτατη ταχυτητα βασει νομων σε καθε χωρα και ευρωπαικων οδηγιων κτλ κτλ...'
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Audi vs Thule ήταν πιο φτηνή η Audi.Το θεμα ειναι πως οι μπαγκαζιερες της audi βγαινουν μονο ανθρακι χρώμα, ενώ εμενα το αυτοκινητο ειναι μαυρο.
Αρα μαλλον για thule με βλεπω.
Απο που ψωνιζουμε thule? -
αν θες να στην τοποθετησουν αυτοι ή αν θες να δοκιμασεις να σου βαλουν διαφορα μοντελα/τυπους πανω στο αμαξι για να δεις πως ειναι εμφανισιακα, πρεπει να πας μεχρι τις 18:00, γιατι μετα δεν υπαρχει καποιος τεχνικος στο μαγαζι.
-
Thanks!
-
θα βαλω 18ρες ζαντες στο αμαξι.Οποτε τις δινω τις 17ρες που φοραω μαζι μα τα λαστιχα.
Ειχε αναφερθει πριν λιγο καιρο στο φορουμ για καποιους που θα ηθελαν δευτερο σετ για χειμωνιατικα.
Τα ζαντολαστιχα ειναι αυτα που φαινονται στην σελ 368.Δεν εχουν κανενα σημαδι.Εχουν κανει 26500χλμ.Τιμη 350 -
Επανερχομαι στο θεμα της μπαγκαζιέρας: Μαλλον καταληγω στην Thule Motion 200 η οποια εχει μηκος 1.75 και δεν προεξεχει από το αμάξι.Βασικος λογος ειναι το μαυρο glossy χρωμα που ταιριαζει με το αυτοκίνητο. Προβληματιζομαι ομως για τα λιτρα (410). Θεωρειτε οτι ειναι λιγα για τετραμελη οικογενεια με δυο μωρα;
-
Για τετραμελή οικογένεια πιστεύω δε χρειάζεται καν (been there, done that)
-
Κοιτα, μονο τα isofix καθισματα και τα καρότσια, παπαλα ο ελευθερος χωρος..
-
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Επανερχομαι στο θεμα της μπαγκαζιέρας: Μαλλον καταληγω στην Thule Motion 200 η οποια εχει μηκος 1.75 και δεν προεξεχει από το αμάξι.Βασικος λογος ειναι το μαυρο glossy χρωμα που ταιριαζει με το αυτοκίνητο. Προβληματιζομαι ομως για τα λιτρα (410). Θεωρειτε οτι ειναι λιγα για τετραμελη οικογενεια με δυο μωρα;Πάρε λίγο πιο μεγάλη. Να χωράει και κανά πέδιλα σκι στο μέλλον. Η 1.85 δεν θα προεξεχει.
Αν κανείς την δαπάνη και έχεις ψηλό υπόγειο πάρκινγκ πάρε και το σύστημα αποθήκευσης οροφής γιατι αλλιώς θα ζορίζεσαι λίγο να την βάλεις λόγω ύψους.
Επίσης μαύρο με ανθρακι μπαγκαζιερα ειναι μια χαρά συνδυασμός. -
Τελικα πηρα οντως μεγαλύτερη, την Thule Motion 800 στα 460 λίτρα, που εκατσε μια χαρα στο αμάξι και ειναι πανεύκολη στην χρήση.
-
Καλησπερα σε ολους,νεος στο φορουμ αν και κατοχος ενος q5 2.0tfsi εδω και σχεδον 2 χρονια.Παρακολουθω στενα το φορουμ και συγχαρητηρια σε ολους για τις εμπεριστατωμενες αποψεις.Μια ερωτηση,ακουγεται ενας πολυ ενοχλητικος θορυβος στην πλευρα του συνοδηγου απο την πανοραμικη οροφη.Δεν ξερω αν ειναι θεμα λιπανσης,εχει συναντησει καποιος κατι παρομοιο?
-
Κι εγω το έχω , κατι σαν τριξιμο ( μόνο οταν ειναι κλειστή ) . Ειναι απλό , το είχε φιλος , το πήγε στην audi και το έφτιαξαν .
Απλα δεν έχω χρόνο ......να το πάω . -
Έχετε κάνει καθόλου καθαρισμό ηλιοροφής? Κανονικά προβλέπεται κάθε 60.000χλμ αλλά μπορεί να έχει και χρονικό περιορισμό.
-
Ο χρήστης tolisosketos έγραψε:
καλησπέρα!!έχω ενα AUDI Q5 και έχω ενα πρόβλημα με το φώς ημέρας απο το αριστερό μπροστινό φανάρι.ξαφνικα έσβησε και στην αντιπροσωπία μου είπαν οτι δέν γίνεται να επισκευαστεί και χρειάζεται αντικατάσταση όλου του φαναριού...επειδή έχει περασει η εγγύηση μήπως γνωρίζει κανένας αν επισκευάζεται γιατί απο την AUDI μου ζητάνε 700Ε.Τελικά τι έκανες με τα μπροστινό φως ημέρας? Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα δημιουργήθηκε και σ' εμένα!
-
Ριξτε καμια ματια στο ebay για φαναρι,παιζουν πολυ φτηνοτερα.Oχι του UK ομως.Τα δεξιοτιμονα εχουν αλλη δεσμη φωτος.
Και στο car.gr εχει 3 περιπτωσεις http://www.car.gr/parts/view/3380439/
http://www.car.gr/parts/view/1352190/
http://www.car.gr/parts/view/3588428/ -
Ρυθμίζεται η δέσμη απο το Mmi.Δειτε μήπως κάνουν και απο δεξιότιμονα...
-
χμμμ..ισως,αλλα κρινοντας απο αγγελια στο ebay για δεξιοτιμονο φαναρι, βλεπω οτι τονιζει ο πωλητης οτι αφορα RHD αυτοκινητο http://www.ebay.co.uk/itm/Audi-Q5-headl ... 2a2e124a1b
Ισως το αναφερει ομως για να εξηγησει οτι αφορα το δεξιο.Παντως τζαμπα το φαναρι! -
Ηρθε λίγο απότομα η ώρα να αλλάξω λάστιχα ( σκίσιμο στα μαμίσια Dunlop ) . Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη όσων έχουν ήδη αλλάξει λάστιχα . Η διάσταση μου ειναι 235/65/17 104 W και δεν θέλω να την αλλάξω. Η χρήση του αυτοκινήτου ειναι κυρίως άσφαλτος και μάλιστα εκδρομικη - οικογενειακή , όχι καθημερινή αστική ( ας ειναι καλά το v-strom), με πολυ λίγο ομαλό χώμα . Θα προτιμούσα κάτι με προσανατολισμο 80-20 ( άσφαλτο - χώμα ) .
AUDI Q5