-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όχι από ζημιές κάτι χαζομαρούλες. Μηχανισμός τάπας βενζίνης, κάποια update που χρειάστηκε το s-tronic και η σταθερά υψηλή κατανάλωση λαδιού που όμως είναι χαρακτηριστικό του κινητήρα.Η πώληση τώρα είναι πολύ σχετική. Θα γίνει υπό συνθήκες που είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθούν. Από τη μία πρόκειται για πολύ βαρετό αμάξι (κοινός ανθρωπομεταφορέας που δεν κάνει για τον ενθουσιώδη οδηγό) που ότι ήταν να δώσει το έδωσε, δεύτερον έχω βρεθεί να το κυκλοφορώ αποκλειστικά εγώ και δεν ψήνομαι στα 27 μου να κυκλοφορώ με SUV και τρίτον και σημαντικότερον δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει ως αναφορά τα πολιτικοφορολογικά, οπότε είναι μάλλον λίγο άκυρο να κυκλοφορούμε με όχημα τέτοιας αξίας. Όταν το οικογενειακό εισόδημα μόνο μειώνεται, όλα τα έξοδα αυξάνονται και γενικά επικρατεί αβεβαιότητα, είναι κρίμα να τρως από τα έτοιμα για να συντηρείς ένα (οποιοδήποτε) Q5...
Vag με τα ολα του
-
-
Εύχομαι ειλικρινά να το πουλήσει γρήγορα ο Stefan μπας και αφήσει αυτό το thread στην ησυχία του..
Του έχει σούρει τόσα του κακόμοιρου του q5 όσα δεν του έχει σούρει όλη η υφήλιος μαζεμένη!Πέραν της πλακας, μιας που ο ίδιος είχε προτείνει για λάστιχα τα Pirelli Scorpion Verde, τα οποια από ότι καταλαβαίνω είναι τα καλύτερα, μήπως κάποιος έχει να προτείνει καπου να τα βάλουμε οικονομικά στην Αττική;
-
Επειδή είπες αυτό που είπες δεν θα σου πω που θα τα βρεις φθηνά και με άτοκες δόσεις...
-
Αν σταματήσει να μιλάει και ο Στέφανος θα μας φάει το μαύρο το σκοτάδι!!!
Μπορεί να είναι μερικές φορές (πάρα πολλές) επικριτικός για το αυτοκινητάκι μας, αλλά κρατάει αυτό το topic ζωντανό!!
Όλοι οι υπόλοιποι έχουμε μουδιάσει. Φταίει η κρίση, φταίει η αβεβαιότητα για το αύριο?? Δεν ξέρω, αλλά είμαστε μουδιασμένοι.
Θυμηθείτε το, μετά τον Στέφανο, το ΧΑΟΣ!! -
Περιμενετε λιγο .... διοτι τα ιδρυτικα στελεχη αυτου του τοπικ .... κατι ετοιμαζουν για τα τελη Ιανουαριου ....
Θα ανακοινωθει προσεχως (μαλλον το ΣΚ) και οσοι πιστοι προσελθετε !!
Δραχμες εξαλλου ΥΠΑΡΧΟΥΝ
-
Ο χρήστης azor έγραψε:
Για δείτε και αυτό
Αυτο βλεπεις οταν πας και φουλάρεις πετρελαιο, μετα τη να πείς για αυτο
το αυτοκινητο
Α!!!!!!! Είναι και SUVΔεν μου λέει τίποτα όταν σε βενζινοκίνητο 3.600 κυβικά βλέπω αυτήν την εικόνα μετά από φουλάρισμα.....και αυτό SUV
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αυτο βλεπεις οταν πας και φουλάρεις πετρελαιο, μετα τη να πείς για αυτο
το αυτοκινητο
Α!!!!!!! Είναι και SUVΔεν μου λέει τίποτα όταν σε βενζινοκίνητο 3.600 κυβικά βλέπω αυτήν την εικόνα μετά από φουλάρισμα.....και αυτό SUV
Uploaded with ImageShack.us
OWNED!!!
-
Επειδή είπες αυτό που είπες δεν θα σου πω που θα τα βρεις φθηνά και με άτοκες δόσεις...Οι άτοκες δόσεις, χάρισμα σου..
Φθηνά που θα τα βρούμε είναι το θέμα!
-
Αυτούς εδώ, τους ξέρει κανεις;
http://www.e-elastika.gr/p.Elastiko-Pir ... 97337.html
-
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Επειδή είπες αυτό που είπες δεν θα σου πω που θα τα βρεις φθηνά και με άτοκες δόσεις...
Οι άτοκες δόσεις, χάρισμα σου..
Κατάλαβα...δεν σου χουν έρθει ακόμα οι δόσεις από το χαράτσι και το παίζεις άνετος με τα μετρητά...
Η διάστασή σου πάντως είναι 235/65/17, οπότενες δεν ξέρω αν ισχύει η τιμή που έβαλες στο λινκ. Για τι περιοχή ψάχνεις? Αν θες Αττική Βορειοκεντρικά πες μου να σου στείλω πμ.Ερώτηση: έχει αλλάξει κανείς πίσω τακάκια?
-
Ερώτηση: έχει αλλάξει κανείς πίσω τακάκια?[/quote]
Λόγω της ''ηλικίας' μας ούτε καν μπροστά!!!! -
Κατάλαβα...
+
Η εκδρομούλα που ετοιμάζει ο Λευτέρης σε ποια λουτρά είναι αυτή τη φορά? Εκεί που ήμουν φαντάρος πάντως στις Σέρρες, είχε κοντά το Άγκιστρο που τα νερά του κάνουν θαύματα έχω ακούσει...
-
Ασ το παρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποιος το αυτοκινητο του να γλυτωσουμε ...
Ρε σεις .... δε μαζευουμε ρεφενε να την ξεμπερδευουμε την μπουγαδα μια ωρα αρχιτερα ?
-
Οι άτοκες δόσεις, χάρισμα σου..
Κατάλαβα...δεν σου χουν έρθει ακόμα οι δόσεις από το χαράτσι και το παίζεις άνετος με τα μετρητά...
Η διάστασή σου πάντως είναι 235/65/17, οπότενες δεν ξέρω αν ισχύει η τιμή που έβαλες στο λινκ. Για τι περιοχή ψάχνεις? Αν θες Αττική Βορειοκεντρικά πες μου να σου στείλω πμ.Βορειοκεντρικα είναι μια χαρα! Thanks!
-
Η εκδρομούλα που ετοιμάζει ο Λευτέρης σε ποια λουτρά είναι αυτή τη φορά?
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Ασ το παρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποιος το αυτοκινητο του να γλυτωσουμε ...Ρε σεις .... δε μαζευουμε ρεφενε να την ξεμπερδευουμε την μπουγαδα μια ωρα αρχιτερα ?
Με ρέγουλα τα κουβαρνταλίκια παιδιά...είναι δύσκολες οι εποχές! Αν το μαζέψετε πάντως το πακετάκι με τα 45k, εγώ εδώ είμαι...
-
οδήγησα q5 3.2...
γενικά για την φύση του οχήματος μου άρεσε αρκετά... ωραίο μοτέρ , αναρτήσεις και πλαίσιο που κρύβουν το βάρος του αυτοκινήτου και ωραία (για τον σωματοτυπο μου ) καθίσματα...
το περίμενα πιο μαλακό... -
Καλησπέρα σε όλους! Έχει έρθει η ώρα να αλλάξω τακάκια μπροστά στο Q5! Τι μάρκα προτείνετε ρε παιδιά, γιατί στην αντιπροσωπεία ζητάνε 230 ευρώ με τοποθέτηση! Έχω διαβάσει για ATE και TEXTAR, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αξιόπιστα..! Κάποιος που να έχει αλλάξει και να έχει βάλει εκτός αντιπροσωπείας και να είναι ευχαριστημένος?...
-
Ότι και να βάλεις ΜΗΝ βάλεις τα EBC red stuff!! Την πάτησα για 40€ διαφορά και τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Θα πρότεινα τα εργοστασιακά αλλά τοποθετημένα σε κάποιο κοινό συνεργείο.
Αν δεν κάνω λάθος τα εργοστασιακά μας είναι TRW.
AUDI Q5