-
Καλά, μην πάθεις και κάτι για την Audi και την Toyota.
Πάρε εδώ 4 φωτός να φλεξάρεις το νέο σύστημα σε άλλους.
Σώσε τες μην της φάει η μαρμάγκα.
Ωραίες, σαν κλασσικό εικονογραφημένο όπως πάντα, χωρίς πολλά λόγια.
Νομίζω επιβεβαιώνει αυτά που έχω καταλάβει και είχα το "θάρρος" και "θράσος" να γράψω. Αν βρεις και κάτι για τη λειτουργία του mehv+ θα ήταν ακόμα πιο χρήσιμο.Δεν ξέρω τι περισσότερο θες να καταλάβεις για την λειτουργία του.
Τα κλασσικά όπως όλοι κάνει. Όταν είναι σβηστός ο κινητήρας μπορεί να δώσει για λίγο κίνηση από το ηλεκτρικό. Όταν φρενάρει κάνει regeneration. Όταν επιταχύνει ο κινητήρας δίνει έξτρα ισχύ. Ε και δίνει και μπρος και πίσω από ότι φαίνεται. -
Νομίζω επιβεβαιώνει αυτά που έχω καταλάβει και είχα το "θάρρος" και "θράσος" να γράψω. Αν βρεις και κάτι για τη λειτουργία του mehv+ θα ήταν ακόμα πιο χρήσιμο.Δεν ξέρω τι περισσότερο θες να καταλάβεις για την λειτουργία του.
Τα κλασσικά όπως όλοι κάνει. Όταν είναι σβηστός ο κινητήρας μπορεί να δώσει για λίγο κίνηση από το ηλεκτρικό. Όταν φρενάρει κάνει regeneration. Όταν επιταχύνει ο κινητήρας δίνει έξτρα ισχύ. Ε και δίνει και μπρος και πίσω από ότι φαίνεται.Κατά τη γνώμη σου, φορτίζει ο θερμικός τη μπαταρία και πως? ή μόνο με το regen? Δεν το 'χω ακόμα αυτό το point.
-
Σωστά από ότι βλέπω δεν έχει δεύτερο ηλεκτρικό μοτέρ! Οπότε! Εχει ότι και τα υβριδικά χωρίς δεύτερο ηλεκτρικό μοτέρ και χαμηλή τάση
Οπότε…. Πάρε Τογιότα!
-
Τα κλασσικά όπως όλοι κάνει. Όταν είναι σβηστός ο κινητήρας μπορεί να δώσει για λίγο κίνηση από το ηλεκτρικό. Όταν φρενάρει κάνει regeneration. Όταν επιταχύνει ο κινητήρας δίνει έξτρα ισχύ. Ε και δίνει και μπρος και πίσω από ότι φαίνεται.Κατά τη γνώμη σου, φορτίζει ο θερμικός τη μπαταρία και πως? ή μόνο με το regen? Δεν το 'χω ακόμα αυτό το point.
Θεωρητικά μπορεί να γίνει, να βάζει έξτρα αντίσταση το ηλεκτρικό όταν κινείται κανονικά, για να δουλέψει πιο πολύ ο κινητήρας και να φορτίσει, πρακτικά δεν ξέρω αν το κάνουν.
-
Σωστά από ότι βλέπω δεν έχει δεύτερο ηλεκτρικό μοτέρ! Οπότε! Εχει ότι και τα υβριδικά χωρίς δεύτερο ηλεκτρικό μοτέρ και χαμηλή τάση
Οπότε…. Πάρε Τογιότα!
Άντε να κλείσουμε τη βραδιά με χιούμορ γύρε, επειδή έγραψες "πάρε Toyota".
Βγήκε σήμερα ένας Toyotaίος με CHR 1.8 στο group του T-Roc στο facebook. Και ρώταγε αν είναι καλός ο Γερμανός και ότι σκέφτεται να τον αγοράσει.
Γιατί λέει ο Γιαπωνέζος δεν πάει μια και με την οικογένεια μέσα φοβάται να κάνει προσπέραση στην Εθνική οδό.
Τι τραβάτε κι εσείς οι Toyotaίοι με τα full υβρίδια για ένα lt βενζίνη παρακάτω, χα, χα, χα
-
Τρολ ήταν
-
-
Περίεργο, ο @iceman δεν έχει Chr
-
AUDI Q5