-
Re: B M W Χ 3 2.0D,ΓΝΩΜΕΣ
από manosbmw την 07/04/08 9:22ΑΓΑΠΗΤΕ GTZ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ LAG EINAI ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΟ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. ΘΑ ΛΕΓΑ ΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΜΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΩΜΟΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΞΑΡΙ MT ME ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΚΟΜΗ. ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΟΙ ΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ-ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.
Αρχηγός είσαι φίλε Μάνο μη φοβάσαι ούτε καν λίγο...
Θα προσπαθείς, όσο είναι δυνατό, να βάζεις καύσιμα από συγκεκριμένο επώνυμο πρατήριο.
Όσο για τις κλίσεις... μόνο κλίσεις μπορούν να μείνουν, γιατί και στην πιο δύσκολη στιγμή το σύστημα ευστάθειας θα σε βγάλει οπωσδήποτε ασπροπρόσωπο (έχοντας βέβαια σωστά-μη φθαρμένα ελαστικά)Κ Α Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Ο και Κ Α Λ Ο Τ Α Ξ Ι Δ Ο φίλε μου και να μην ξεχνάς οτι εχείς εργαλείο στα χέρια σου (φτου φτου μη στο ματιάξω κιόλας)
Αχ και να΄χα το δικό σου εργαλείο, με το control unit της schnitzer θα είχα τώρα περίπου 210 άλογα αχ!!!!
-
Κάποιος που να έχει οδηγήσει 2.0D 177 Hp και 3.0 si, 231 Hp, να μας κάνει μια μίνι σύγκριση...αν είναι δυνατόν με manual κιβώτια.
-
Ο χρήστης manosbmw έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ GTZ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ LAG EINAI ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΟ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. ΘΑ ΛΕΓΑ ΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΜΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΩΜΟΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΞΑΡΙ MT ME ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΚΟΜΗ. ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΟΙ ΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ-ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.Εγω βάζω σε συγκεκριμένο πρατήριο,shell v power diesel.Θεωρώ οτι στα πρατήρια αυτά που ανήκουν στη Shell δεν υπάρχει λόγος νοθείας,εν αντιθέσει με πρατήρια ιδιωτών οπου ο κίνδυνος είναι μεγάλος.Αλλωστε βοηθάει και η τεράστια αυτονομία να βάζω πάντα στο ίδιο πρατήριο...με τίμημα βέβαια την υψηλή τιμή του v power diesel .
Οσον αφορά τις κλίσεις,αν δεν υπάρχουν αλλαγές στην ανάρτηση σε σχέση με το δικό μου που και αυτό δεν είναι το sport πακέτο,μάλλον δεν είσαι συνηθισμένος στα SUV...
Ενδέχεται όμως να υπάρχουν αλλαγές στην ανάρτηση προς την κατεύθυνση της άνεσης και να μην το γνωρίζουμε,γι'αυτό και να αντιλαμβάνεσαι κάποιες κλίσεις.Εγω πάντως που πάω συχνά στο Καρπενήσι τώρα τελευταία,βλέπω κλίσεις μόνο όταν πλησιάζω στα όρια της πρόσφυσης...και ποτέ άλλοτε!!!Πιστεύω οτι με το σπορ πακέτο θα κοπανάει στον αυτοκινητόδρομο και θα γίνεται κουραστικό.Τουλάχιστον τώρα είναι σε μια χρυσή τομή... -
Ο χρήστης alfajuni έγραψε:
Κατανάλωση σε ταξίδι το προηγούμενο Σ/Κ. Ταξίδι 350χλμ προς λίμνη Πλαστήρα με 160-180 στην Εθνική συν Δομοκός γύρω στα 9,5-9,7 Lt/100Km. Μιλάμε πάντα για τις ενδείξεις του trip computer. Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα υπολογισμό. Πάντως στον επαρχιακό δρόμο τα προσπεράσματα είναι το κάτι άλλο, 'εν ριπή οφθαλμού'. Θέλω να πιστεύω ότι αντίστοιχου κυβισμού σε βενζίνη θα έχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση.Εγώ έχω το 3.0 βενζίνη (231ps) αυτόματο, εδώ και έναν μήνα.
Oι ενδείξεις του trip με ταχύτητες 180-220 13,5-13.7 lt/100km, 160-180 11,5-12 lt/100. Εντός πόλης 14-14,5 lt/100.
Υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση αλλά με τα ''μόλις'' 38000 που έδωσα σε κολλητό για να το πάρω (με το sport πακέτο, navi, 18'' ζάντες, δερμάτινα klp) και με 65000 χλμ. μου μοιάζουν σούπερ για αυτό που απολαμβάνω από το αυτοκίνητο. Λαμβάνοντας δε υπ' όψιν την διαφορά τιμής βενζίνης - πετρελαίου πλέον, μάλλον κερδισμένος είμαι (λόγω της τιμής αγοράς).H ροπή του 3.0sd πάντως είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή και εκεί υπερτερεί ξεκάθαρα από την βενζίνη.
-
Λοιπόν έκανα μέτρηση (από φουλαρισμα σε φουλάρισμα)της 2.0d με περίπου 6500 km στο οδόμετρο. Μικτές συνθήκες (50-50) με πολυ βαρύ πόδι: 718 km κατανάλωση 64 lt και € 94. Αν δε κάνω λάθος 8.91 lt ανα 100 km. Οχι άσχημα αλλά περίμενα καλύτερα.
-
κατανάλωση 64 lt και € 94..1.47€ ανα λίτρο, καλά τι έβαλες;
-
πετρέλαιο shell.αυτα παθαινεις οταν ζεις σε μεγαλόνησο. BTW έχει κανείς άποψη για retrofit φωτα xenon σε Χ3. Νομίζω οτι επι της ουσίας δεν προσφερουν και πολλά αλλα τα angel eyes ειναι μουράτα. Τι γνωμη έχετε για τα επωνυμα; (hella , philips etc) ή να βάλω της μαμάς;http://www.4tforum.gr/phpBB3/posting.php?mode=reply&f=10&t=16475#
-
Λοιπόν έκανα μέτρηση (από φουλαρισμα σε φουλάρισμα)της 2.0d με περίπου 6500 km στο οδόμετρο. Μικτές συνθήκες (50-50) με πολυ βαρύ πόδι: 718 km κατανάλωση 64 lt και € 94. Αν δε κάνω λάθος 8.91 lt ανα 100 km. Οχι άσχημα αλλά περίμενα καλύτερα.Εγω τη βλεπω ενταξει τη καταναλωση,αναλογα με τις συνθηκες που αναφερεις.
Απλα σκεψου οτι εγω στο ιμπιζα εχω 8.1 με σκισιμο και Αθηνα βεβαια... -
Μετά από 74.000 χλμ η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα 8,5 lt/100.
Με χαλαρούς ρυθμούς 7,8 με γρήγορους ρυθμούς γύρω στο 9άρι. Θα ήθελα να ξέρω τι καταναλώσεις έχουν τα ατμοσφαιρικά δίλιτρα σε αντίστοιχους ρυθμούς. -
Λοιπόν έκανα μέτρηση (από φουλαρισμα σε φουλάρισμα)της 2.0d με περίπου 6500 km στο οδόμετρο. Μικτές συνθήκες (50-50) με πολυ βαρύ πόδι: 718 km κατανάλωση 64 lt και € 94. Αν δε κάνω λάθος 8.91 lt ανα 100 km. Οχι άσχημα αλλά περίμενα καλύτερα.Σοβαρολογείς;
Με 1800+ κιλά αυτοκίνητο,δίλιτρο και σκίσιμο τι περίμενες δηλαδή;
Εγω τη βρίσκω χαμηλότατη την κατανάλωση.
Εγω με αναλογες συνθήκες μεικτής οδήγησης είμαι περίπου στα ίδια...
Με πόδι στο πάτωμα και το steinbauer στο οn δεν έχω δεί πάνω απο 11 lt/100km ενω οι ταχύτητες φλερτάρουν με τα 200km/h σε αυτές τις περιπτώσεις...
Απο την άλλη όσο και χαλαρά/ήπια κι αν οδηγώ δεν έχω καταφέρει να πέσω κάτω απο 7,5lt/100km -
Ο χρήστης el_active έγραψε:
Μετά από 74.000 χλμ η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα 8,5 lt/100.
Με χαλαρούς ρυθμούς 7,8 με γρήγορους ρυθμούς γύρω στο 9άρι. Θα ήθελα να ξέρω τι καταναλώσεις έχουν τα ατμοσφαιρικά δίλιτρα σε αντίστοιχους ρυθμούς.χαλαρα δε παω ποτε (σιγα ρε μεγαλε...)νορμαλ με 80% εκτος,9,9-10,8 ,-δεν το σκιζω- γρηγορα,πολυ γρηγορα εκτος,μεχρι 11,9 μικτα γυρω στα 12,8...
-
Γεια σας!Ανακάλυψα τυχαία το θεμα με την χ3 2.0D και ειλικρινά χάρηκα πολυ τόσο με τα όσα γράφονται όσο και με τη διεισδυτική ματιά ορισμένων κατόχων σε διάφορα θεματα που αφορούν την χ3!
Είμαι και εγώ κατοχος μιας facelift 2.0d (προ 177Hp δυστυχως ) με 48000km πλέον και ειλικρινά το μόνο που έχω να πω είναι οτι πρόκειται για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο ολοκληρωμένο,οδηγοκεντρικό με κάποιους συμβιβασμούς που ενδεχομένως να επιβάλλει η μέτρια ιπποδύναμη για το βάρος του αυτοκινήτου και πάντοτε σε σύγκριση με το τι μπορει να αντέξουν-προσφέρουν το σασί,τα φρένα,το τιμόνι,οι αναρτήσεις και η τετρακίνησή του(δηλαδή ευχαρίστηση και μόνο ευχαρίστηση νιώθοντας αυτο που κάποτε έγραψε ο Καββαθάς πως οδηγώντας (και) την χ3 ειναι σα να ξέρεις πως βρισκεται διαρκώς ενας μηχανικός της bmw σε κάθε τροχό και ανάρτηση)!
Ελπίζοντας το topic να εχει συνεχεια θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια που αφορούν διάφορες τοποθετήσεις που έγιναν κατά καιρούς!
-Η αναβάθμιση στα 163hp της ecu εγινε με απαίτησή σας;Το γνωρίζατε;Είναι πραγματική ή μονο προσλαμβάνουσα αίσθηση;Πληρώσατε κάποια χρήματα εξτρα ή έγινε στα πλαίσια κάποιου προγραμματισμένου service;
-Αν ο κύριος με τους ήχους στη θέση που ακουμπα ο αγκώνας βρήκε κάποια λύση γιατι το ίδιο εμφανίζει και η δικιά μου χ3(συν κάποιους τριγμούς στην ηλιοροφή μπροστά δεξιά)-εκνευριστικά για αυτοκίνητο 55000 αλλα ψιλά γράμματα στο κάτω κάτω της γραφής!
-Και τέλος (προς το παρόν ) αν κάποιος εχει ασχοληθεί με βελτίωση του ηχοσυστήματος γιατί χωρίς να είμαι και τρομερά απαιτητικος ή ειδικος θεωρώ τον ηχο στο βασικό ηχοσύστημα τουλάχιστον που έχω λιγο...μίζερο!
Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις εκ των προτέρων! -
Καλωσήλθες!
Την υποτιθέμενη αναβάθμιση στα 163 άλογα την έκανα εγω πέρυσι.Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση αλλάαπο τότε που εκανα τον επαναπρογραμμαιτσμό διαπίστωσα καλύτερο στροφάρισμα ιδίως ψηλά.Αν πήρα 13 άλογα δεν το ξέρω (στα 1800 κιλά του αμαξώματος δεν φαίνονται και εύκολα,έτσι δεν είναι; ),αλλά επειδή είδα διαφορά υπέθεσα οτι το πρόγραμμα που φόρεσα είχε 163 άλογα.Η Facelift βγήκε πέρυσι,οπότε μάλλον το αναβαθμισμένο πρόγραμμα φορά (το δικό μου ειναι το προ facelift μοντέλο).
Δεν πλήρωσα τίποτε για τον επαναπρογραμματισμό,έγινε δωρεάν.
Τέλος το ηχοσύστημα (BMW Business cd),αν εξαιρέσουμε τα ικανοποιητικά του μπάσα κι εμένα με απογοητεύει σε θέματα καθαρότητας ήχου...Μετριότατο θα έλεγα,ωστόσο για να αλλάξει κανείς μεγάφωνα πρέπει να ξηλώσει καπλαμάδες και δεν το εχω επιχειρήσει (ακόμα...) -
Ευχαριστώ GTZ(George)!
Απ'ό,τι κατάλαβα δηλαδή δεν υπαρχει κάποιος τρόπος να επιβεβαιώσω τι γίνεται με τα 163 άλογα!Προσωπική εμπειρία προ facelift δεν έχω,η αντιπροσωπεία σίγουρα δε θα αναγνωρίζει κάτι από αυτά και όπως και να το κάνουμε λίγα άλογα παραπάνω χρειάζονται!Άρα...μάλλον η μετατροπή είναι η λύση!Έχω όμως μια απορία...Λες μπαίνει και βγαίνει ευκολα και ούτε γάτα ούτε ζημιά σε περιπτωση κάποιας αβαρίας!Χωρίς να ξέρω πως ακριβως λειτουργουν και τι διαβάζουν τα διαγνωστικα στις αντιπροσωπείες μου φαίνεται περίεργο το οτι δε θα καταλάβουν πως ο κινητήρας λειτουργουσε 'διαφορετικά'!Αν μπορείς να με διαφωτίσεις...
Εσύ παντως να υποθέσω παραμένεις ικανοποιημένος με την μετατροπή και να φανταστώ πρόβλημα κανένα,έτσι;Ειλικρινά θα ήθελα πολυ να δω πώς πηγαίνει γιατί κακά τα ψέματα οσο και να το περιγράφει κανείς ,αν δεν το νιώσεις...
sters αν παρακολουθείς ακομα το topic πως πάει η μετατροπή της schnitzer;Είχα ενδιαφερθεί και γω το Φεβρουάριο αλλά μου φάνηκαν κάπως τα 3Κ Euro!Μου είχαν αναφέρει παντως και 2 χρόνια εγγύηση συν το οτι δεν αλλοιώνεται η εργοστασιακή εγγύηση!(αν και ως προς το τελευταίο δε με πολυεπεισαν !)
Τακάκια έχει αλλάξει αλήθεια κανείς και στα πόσα km;Παρεπιπτόντως τι κόστος έχουν στην χ3;
Επίσης είμαι για λάστιχα και παρόλο που εμεινα πολυ ικανοποιημένος από τα Pirelli Scorpion STR που είχε εργοστασιακά, θα ήθελα να μάθω αν καποιος εχει δοκιμασει κάποια άλλη λύση που να του άρεσε περισσότερο (όχι ομώς αμιγώς ασφάλτινα)! -
ΠΑΙΔΕΣ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΡΠΙΔΟΣΕΙΣ Χ3 2.0 D 177ΗΡ:
- ΑΘΗΝΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΜΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΜ ΚΑΙ ΣΚΙΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ 72Ο ΚΜ 64 ΛΤ (8.9 ΛΤ/100ΚΜ )
- ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ, ΦΛΩΡΙΝΑ ,ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΓΙΑΝΝΙΝΑ 840 ΚΜ 62 ΛΤ (7,38 ΛΤ ΑΝΑ 1ΟΟ ΚΜ ) 91 EURO ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
3.ΜΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΕΛΙΚΗ >200 ΤΑ 195 ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
-
Ο χρήστης docoupe έγραψε:
Ευχαριστώ GTZ(George)!
Απ'ό,τι κατάλαβα δηλαδή δεν υπαρχει κάποιος τρόπος να επιβεβαιώσω τι γίνεται με τα 163 άλογα!Προσωπική εμπειρία προ facelift δεν έχω,η αντιπροσωπεία σίγουρα δε θα αναγνωρίζει κάτι από αυτά και όπως και να το κάνουμε λίγα άλογα παραπάνω χρειάζονται!Άρα...μάλλον η μετατροπή είναι η λύση!Έχω όμως μια απορία...Λες μπαίνει και βγαίνει ευκολα και ούτε γάτα ούτε ζημιά σε περιπτωση κάποιας αβαρίας!Χωρίς να ξέρω πως ακριβως λειτουργουν και τι διαβάζουν τα διαγνωστικα στις αντιπροσωπείες μου φαίνεται περίεργο το οτι δε θα καταλάβουν πως ο κινητήρας λειτουργουσε 'διαφορετικά'!Αν μπορείς να με διαφωτίσεις...
Εσύ παντως να υποθέσω παραμένεις ικανοποιημένος με την μετατροπή και να φανταστώ πρόβλημα κανένα,έτσι;Ειλικρινά θα ήθελα πολυ να δω πώς πηγαίνει γιατί κακά τα ψέματα οσο και να το περιγράφει κανείς ,αν δεν το νιώσεις...Τακάκια έχει αλλάξει αλήθεια κανείς και στα πόσα km;Παρεπιπτόντως τι κόστος έχουν στην χ3;
Επίσης είμαι για λάστιχα και παρόλο που εμεινα πολυ ικανοποιημένος από τα Pirelli Scorpion STR που είχε εργοστασιακά, θα ήθελα να μάθω αν καποιος εχει δοκιμασει κάποια άλλη λύση που να του άρεσε περισσότερο (όχι ομώς αμιγώς ασφάλτινα)!Το αυτοκίνητό μου δεν έχει κανένα πρόβλημα με το Steinbauer box.
Εχει τηλεχειρισμό και το έχω στο On οταν ταξιδεύω.Στην πόλη το βάζω στο off...
Στο δρόμο είναι μέρα με τη νύχτα ιδίως μετά τις 3000 σαλ όπου ανεβάζει άκοπα μέχρι τις 4500!
Η αρχή λειτουργίας έχει να κάνει με το σήμα που δίνει ο εγκέφαλος στα μπέκ.Αυξάνει τον παλμό ψεκασμού των μπέκ και με αυτόν τον τρόπο αυξάνει και την πίεση της τουρμπίνας.
Γι αυτό τό λόγο και η κατανάλωση αυξάνεται οταν το σκίζεις (11,8 max έχω υπολογίσει).
Για λάστιχα δεν έχω αλλη εμπειρία πλην των εργοστασιακών Bridgestone Turanza.Εχω σκοπό να βάλω τα Vredestein Wintrac XTreme μόλις φθινοπωριάσει,μιας και τα έχει βάλει φίλος μου με Χ3 ο οποίος δηλώνει πολύ ευχαριστημένος... -
ΠΑΙΔΕΣ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΡΠΙΔΟΣΕΙΣ Χ3 2.0 D 177ΗΡ:- ΑΘΗΝΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΜΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΜ ΚΑΙ ΣΚΙΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ 72Ο ΚΜ 64 ΛΤ (8.9 ΛΤ/100ΚΜ )
- ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ, ΦΛΩΡΙΝΑ ,ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΓΙΑΝΝΙΝΑ 840 ΚΜ 62 ΛΤ (7,38 ΛΤ ΑΝΑ 1ΟΟ ΚΜ ) 91 EURO ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
3.ΜΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΕΛΙΚΗ >200 ΤΑ 195 ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Οι ντήζελ θέλουν αρκετά χιλιόμετρα για να αποδώσουν όσα υπόσχεται ο κατασκευαστής ή ο βελτιωτής (αν έχουν υποστεί βελτίωση).
Αν δεν έχεις κάνει 8 με 10000 χλμ δεν θα δείς τα μέγιστα.
Το δικό μου άνετα πιάνει τα 200 και αν επιμένω διαβάζει 210 με 215 σε δρόμο χωρίς κλίση (207 με GPS),αλλά έχω 34000 Χλμ πια... -
γκαζάκια.....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γκαζάκια.....Οταν η Laguna έχει ψωμοτύρι τα 250,τα 200+ γίνονται συνήθεια τόσο με το ενα όσο και με το άλλο αυτοκίνητο.Ωστοσο οι υπερβολές αυτές γίνονται σε επιλεγμένα σημεία της Ε.Ο. εφ'όσον δεν υπάρχει κίνηση και κίνδυνος απο πιο αργα αυτοκίνητα και φυσικά εκεί που κρινω οτι δεν υπάρχει τροχαία...
-
GTZ,αν θες γραψε μας ποσα χιλιομετρα εχεις κανει,αν εχεις κανει service και ποιο inspection,καθε ποτε αλλαγη λαδιων.
BMW Χ3 (Ε83)