-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Δηλαδή πραγματικά πιστεύετε ότι κάποιος που σκέφτεται να αγοράσει την 'καλή' Brera θα γυρίσει έστω και να κοιτάξει ένα πεντάπορτο hatchback;;Είμαστε σοβαροί; Όσο γρήγορο και 'κακό' να είναι αυτό. Απλά η Brera είναι σε άλλη κλάση, δεν ανταγωνίζεται το Golf.Α, και κάτι άλλο: Από πότε τα περιοδικά γενικά και οι 4Τ ειδικά έχουν το αλάθητο;;; Επειδή έκαναν μια συγκριτική , εκεί εμείς , να κολλήσουμε και να το ψειρίζουμε....
αν θελει να παρει GT τοτε Βrera, σε αλλη περιπτωση ...ξερετε.
κανεις δεν εγραψε για αλαθητο, σχολιαζουμε μια δοκιμη, τιποτα παραπανω.
Για μενα η εννοια Alfa και 'GT συμπεριφορα' δεν πανε μαζι. Αυτο ηταν καποτε το πεδιο της Λανσια (οπως ειπε και ενας φιλος πιο πριν). Γιαυτο και η Λανσια αργοπεθαινει (που ειναι οι εκπληκτικες HF?) και φαινεται οτι η Αλφα εχει παρει τη θεση της.
Το Γκολφ πριν λιγα μολις χρονια κατακρινοταν γιαυτη την 'GT και πολιτισμενη συμπεριφορα του, τωρα που εχει εκδοσεις R, παλι κατακρινεται?
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
...Απλά η Brera είναι σε άλλη κλάση, δεν ανταγωνίζεται το Golf.Όπως ;
-
Δεν ήταν καν GT. Aυτοί που του δίνανε αυτόν τον χαρακτηρισμό μάλλον δεν ξέρανε τι εστί GT. Τα GT έχουν οδηγικό ενδιαφέρον. Τα Golf IΙΙ και IV κανένα. Επίσης, φυσικά και πάνε μαζί Alfa Romeo και GT χαρακτήρας... Alfetta GTV.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να σταθώ αλλού:1744kg η Brera και 1600 το Golf? Ήμαρτον παιδιά, κάπου αρχίζουμε και χάνουμε το μέτρο.....
Πολυ σωστος!! Και εμενα αυτο ειναι το προβλημα μου με τα καινουρια μοντελα πλεον...Golf με 1600kgr, χα χα χα χα, τι αλλο θα ακουσουμε...ζητω η αυτοκινηση και τα υπερβαρα ευνουχισμενα αυτοκινητα που παραγει! Ημαρτον...sport κατασκευες ειναι αυτες!?!?
Φυσικα δεν ψηφισα, γιατι κανενα απ'τα δυο δεν θα ηταν επιλογη μου σε αυτα τα χρηματα...
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να σταθώ αλλού:
1744kg η Brera και 1600 το Golf? Ήμαρτον παιδιά, κάπου αρχίζουμε και χάνουμε το μέτρο.....
Πολυ σωστος!! Και εμενα αυτο ειναι το προβλημα μου με τα καινουρια μοντελα πλεον...Golf με 1600kgr, χα χα χα χα, τι αλλο θα ακουσουμε...ζητω η αυτοκινηση και τα υπερβαρα ευνουχισμενα αυτοκινητα που παραγει! Ημαρτον...sport κατασκευες ειναι αυτες!?!?
Φυσικα δεν ψηφισα, γιατι κανενα απ'τα δυο δεν θα ηταν επιλογη μου σε αυτα τα χρηματα...
Συμφωνω στα περί βάρους...και στα περί τιμής. Θα το διαβάσω αύριο και θα εκφέρω άποψη...
-
Οι ψυχροί αριθμοί τα λένε όλα.......
R32 κύριοι....ξυρίζει το εργαλείο......και σε επιδόσεις και σε ποιότητα κατασκευής....
Καλό το brera αλλά λίγο μπροστά στο Γερμανό.... -
Και, ως γνωστόν, η οδήγηση είναι μια διαδικασία στην οποία το μόνο που μετράει είναι οι ψυχροί αριθμοί.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και, ως γνωστόν, η οδήγηση είναι μια διαδικασία στην οποία το μόνο που μετράει είναι οι ψυχροί αριθμοί.και το 0-100
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Και, ως γνωστόν, η οδήγηση είναι μια διαδικασία στην οποία το μόνο που μετράει είναι οι ψυχροί αριθμοί.
και το 0-100
και το 0-160
-
Και το 400άρι (η εξευγενισμένη εκδοχή της 'Βούτας').
-
Εμένα θα μου επιτρέψετε να πω την αποψή μου πως η brera μου φαίνεται κακάσχημη από πίσω και πως προφανώς και δε θα αγόραζα golf με τόσα λεφτά
Αν έπρεπε να διαλέξω με το ζόρι τότε το Golf! -
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Εμένα θα μου επιτρέψετε να πω την αποψή μου πως η brera μου φαίνεται κακάσχημη από πίσωΠερί αισθητικής...γούστα είναι αυτά,
αλλά όπως έχω ξανά αναφέρει, ούτε σε εμένα αρέσει το πίσω μέρος. -
Και, ως γνωστόν, η οδήγηση είναι μια διαδικασία στην οποία το μόνο που μετράει είναι οι ψυχροί αριθμοί.Mα το περίεργο εδώ δεν είναι οι αριθμοί. Ποιος ασχολείται με τους αριθμούς.
Το άξιο λόγου είναι ότι το R32 είναι περισσότερο ενδιαφέρον οδηγικά από την Brera. Εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε και όχι στο αν είναι έγκυρη, ή όχι η δοκιμή και στο πιο κάνει καλύτερο 0-100. -
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Εμένα θα μου επιτρέψετε να πω την αποψή μου πως η brera μου φαίνεται κακάσχημη από πίσω και πως προφανώς και δε θα αγόραζα golf με τόσα λεφτά
Αν έπρεπε να διαλέξω με το ζόρι τότε το Golf!Συμφωνω!
-
Φυσικά και είναι πιο ενδιαφέρον οδηγικά οποιοδήποτε VW από οποιοδήποτε Ιταλικό! Τα VW έχουν το μυστικό συστατικό που κάνει τη διαφορά!
Καλύτερα πλαστικά.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το άξιο λόγου είναι ότι το R32 είναι περισσότερο ενδιαφέρον οδηγικά από την Brera. Εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε και όχι στο αν είναι έγκυρη, ή όχι η δοκιμή και στο πιο κάνει καλύτερο 0-100.
Ακριβώς, εκεί είναι η oυσία.
Αν το R32 (ναί, ένα Golf ), είναι πιο ενδιαφέρον οδηγικά από τη Brera,
ποιά Brera θα ανταγωνιστεί την μικρή Cayman ;;;
-
Οι Σουηδοί λένε: Όσα κοσμήματα και να βάλεις σε ένα γουρούνι πάλι γουρούνι θα είναι
Και το γκολφ και 500 άλογα να φτάσει πάλι ένα γκολφ θα είναι...
-
Φυσικά και είναι πιο ενδιαφέρον οδηγικά οποιοδήποτε VW από οποιοδήποτε Ιταλικό! Τα VW έχουν το μυστικό συστατικό που κάνει τη διαφορά!Καλύτερα πλαστικά.
Οταν δεν ξεφλουδίζουν...
-
Κανένα από τα δύο. Η brera είναι πιο όμορφη αλλά όχι και 50 χιλιάρικα ρε παιδιά... (ξέρεις τι παίρνεις με 50 χιλιάρικα; Μην αρχίσω τώρα!! )
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Οι Σουηδοί λένε: Όσα κοσμήματα και να βάλεις σε ένα γουρούνι πάλι γουρούνι θα είναιΚαι το γκολφ και 500 άλογα να φτάσει πάλι ένα γκολφ θα είναι...
Τον αράπη και αν το πλένεις δηλαδή
R32 vs Brera 3.2