-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
@ratanplan: Μάλλον λόγω της δυσλειτουργίας του/των πολλαπλασιαστή/ων τα μπουζί κάναν 'ντουσάκι' στην άκαυτη βενζίνη...Τραγική πάντως η αντιπροσωπεία που δεν δέχθηκε να τα αλλάξει...
Μα φυσικά και βραχυκύκλωσε κάποιο μπουζί, το πιο απλό πράγμα είναι, δεν είπε κανείς να τα αλλάξουν τσάμπα, το αμάξι δεν έχει εγγύηση!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Το θεμα βεβαια ειναι αλλο...τωρα που βγηκαν τα πλαστικα απο τα αμορτισερ...ειδες καμια διαφορα Ηλια?Η μέρα με τη νύχτα!!! Για λεπτομέρειες του στρίβειν, μετά από επίσκεψη στα Μέγαρα. Έξω ... ψιλοφοβάμαι.
Λιακο στη Μανη ησουν με αυτα η η ιστορια εγινε πιο πριν;
Πάτερ, στη Μάνη είχα 1.100 χλμ, τους ντάκους στα αμορτισέρ και 3 ομιλούντες περιοριστές ταχύτητας και g.
τώρα στρίβει ή να τους ξαναβάλουν
Βλέπε άνω.
-
Up!
Γιαααααα... φέρτε τις ιστορίες σας από δω!
-
παρασκευή 18 Μαιου ο υπογραφων εχει ως αποστολή να παει στη δουλειά κανονικά, να φορτώσει το αμάξι και κατα τις 1730 να ξεκινήσει απο Nottingham για Duesseldorf για να στειλει απο εκει μετά το αμάξι στην Ελλάδα για εκτελωνισμό, γιατι λεει μεχρι τις 30 Ιουνίου προλαβαίνει για να μην τον πηδήξουν στους φορους....
ε κανονικά περνάει η μέρα, κατα το μεσημεράκι ξεκινάει το φορτωμα, αλλα δυσκολευόμαστε λίγο να χωρέσουμε 20 ζάντες στο σουμπαρού,τελικά ω μα το Δία θα χωρέσουν ολα αν βάλουμε τις 15άρες μέσα στις 18άρες...ε τελικά φορτώνουμε μέχρι το μπροστά παρμπρίζ... και κατα τις 1730 παω στο βενζίναδικο να φουλάρω παω να κατεβάσω το παράθυρο του οδηγού και ακούω ένα γκράου....και πεφτει το παράθυρο μπροστά....γ@μώ το διάολο του μέσα,σήμερα πηγε να χαλάσει που το χρειάζομαι πιο πολύ απο καθε αλλη μερα για τα διοδια και τις μαλακίες....
ε ξεκινάω το ταξιδι,χαλαρά όλα....παρόλο που ήταν παρασκευή και συνήθως γίνεται χαμός στο M1 ολα κυλούσαν χαλάρα....και σε 3 ωρίτσες βρίσκομαι στο eurotunnel....δυστυχώς άργησα να φύγω και γιατί επρεπε να περασω και απο το σπίτι μετά το βενζινάδικο και δεν προλαβα το τρενο των 2120 οποτε επρεπε να περιμένω μεχρι τις 2300....πραγμα που δεν μου αρεσε γιατι ειμουν ξενυχτισμένος απο την προηγούμενη μέρα...και καλά τελευταία φορά να βγούμε με την παλιοπαρέα και να γίνουμε λιώμα μεχρι την αλλη φορά που θα τους δω τον Ιούλιο στην Ελλάδα....
τεσπα, δν πειράζει λεω θα ξεμουδιάσω λιγο στο eurotunnel, θα ριξω και μια ματιά στο χάρτι γιατί συνήθως μπερδεύομαι στις Βρυξέλλες και κάνω κύκλους...θα περάσει η ώρα....
εκει που ειμαι περνει το μάτι μου εναν γερμανο με μια Ε500 καινούρια station ε του πιανω κουβεντα...και καλά του κλαιγομαι οτι δεν εχω ναβι αν θελει να παμε παρέα μεχρι τα σύνορα στη Γερμανία,ε του λέω δν θα τρέχεις πολύ ετσι...γιατί ειμαι και γεμάτος εγώ....ε οχι μου λεει καμια 160..οποτε λεω καλά ειμαστε γιατι πανω απο τις 4000 τα σουμπαρου δεν εχουν αρκετή ψύξη για το λαδι.....και που λεφτά για 2ο ψυγείο λαδιού....ειδικά η ασφάλεια με εχει ξεσκίσει καμια 1600 ευρώ η μεικτή...
τεσπα,μπαινουμε στο τρενο αφου πριν με εχουν ελενξει και οι Αγγλοι και οι Γαλλοι αν κουβαλαω τιποτα βομβες..
οχι κύριε Policeman κατι ζαντες εχω μονο αν θες και κατι αεροτομες...
φτιαχνω 2ο γιαρις απο τα ανταλλακτικα που κουβαλαω αμα λαχει και ετσι να ουμε...βγαινουμε Γαλλία φουλάρουμε ξανα και ξεκιναμε το 2ο σκελος της διαδρομής,Κεντρική Ευρώπη και τα σχετικά επιτέλους σκέφτομαι δρομοι χωρίς ανάποδη κλιση το αμάξι πηγαινει ισια οταν αφήνω το τιμόνι, καλός καιρός οταν φτάσω Γερμανία θα του ρίξω και μια τελικες να δουμε τι πιανει....6 μήνες το χω δεν το ειχα πατήσει ακομη.....
στο δρομο ολα χαλαρά,ο Γερμανός με την 500 αρα μπροστά εγώ απο πισω,
μαζί πηγαίναμε απο 140 μεχρι 200,πολυ δυνατο το μερσεντες 386 αλογα, οταν πατούσαμε μαζί ειμασταν στα ιδια....σταματαμε καποια στιγμή πριν τις Βρυξέλλες δηλ πριν το σημείο που χανομαι συνήθως γιατι ήθελε προς πιπι του, ε του λεω παω και γω παω να φουλαρω για να μην εχω ξανα μεχρι την Γερμανία.... γυρνάω μετα απο 3 λεπτα....ο Γερμανος αφαντος....
α ωραια λέω έφυγε ο Λουκανοπατάτας και εμεινα μονος μου παλι,παλι θα χαθώ και θα τρώω αδικα βενζίνη...
τελικά παω σιγά σιγά,βγαίνω στη σωστή έξοδο και να με στο δρομο για γερμανία αλλά πολύ βροχή στο δρομο και μετά απο τα 140 το αυτοκίνητο εχει υδρολίσθηση οποτε παμε χαλαρα με 130....
εντω μεταξύ ολο και να μπαινει αερας απο το χαλασμένο παράθυρο και να μου σπαει τα @@
μπαίνουμε Γερμανία αδειος ο δρομος,ξαστεριά ωπ λεω εδώ ειμαστε....κατσε τωρα να δουμε ποσο κατεβαζει το κοντερ....την πεφτω στα 110 με 5η για κανα πενταλεπτο να κρυώσουν τα λαδια,,κατεβάζω τεταρτη
150 200 220 βλεπω κατι απο πισω να με πλησιάζει πιο γρήγορα απο μενα,,,ωχ λεω κατσε να κοψουμε γιατι αν ειναι μπατσοι και ειμαι σε δρομο με οριο παει θα την περασω στην φυλάκα τη νύχτα....αν ειναι κανας Γερμανος θα τον περασω πιο μετά μιας και τα περισσοτερα κοφτιάζουν στα 250 και γω πρεπει να μαι γυρω στα 260 πραγματικα...
πεφτω στα 140 και με περναει μια Alfa GT.....
αχχ εδω ειμαστε λεω....σιγά μην αφήσω να με περασει αλφα να με περασει κατεβάσω 4η, 150 200 220 240 τον πλησιάζω σιγά σιγά....
και ξαφνικά ακούω ενα γκράου και βλεπω το καπω μου να ξεφλουδίζεται σαν πορτοκάλι και να φεύγει πετώντας.....
ωπα λεω την κατσαμε αλαρμ και κοβω δεξια, χάσαμε και την κοντρα με την αλφα ρομέο σκέφτομαι τι ειναι χειροτερο αυτό η οτι εσπασε το καρμπον το καπω...
και τρεχοντας παω να μαζέψω το υπολοιπο καπω μην το χτηήσει κανένας και γίνει ατύχημα γιατι τοτε θα παω φυλακή μεχρι την αλλη ζωή μιας και δεν με καλύπτει η ασφάλεια για το καπω...
μετά απο 3λεπτο το μαζεύω...παλι καλά ειχε πέσει πανω στο διάζωμα γι αυτο δεν το πατησε κανείς οπως εκείνη τη φορά που ειχα χάσει το ποδήλατο απο την οροφή με καμιά 140αρα εξω απο τα μουδανιά....
ξανα παλι τζογκινγ πισω στο αμάξι με ενα κομματι καρμπον 1 με 1 περίπου να καθομαι εξω απο το αμάξι και να σκέφτομαι που να το βάλω που ειναι γεμάτο και το κύριότερο πως να το βάλω τοσο μεγάλο που ειναι.....4η ώρα το πρωί αντί να ειμαι στο κρεβατάκι του ξενοδοχείου, μισή ώρα μου μενε για να φτασω εκει...καθομαι σαν μ@λ@κ@ς με το φύλλο στο χέρι αφού μου ρχεται να το πεταξω και να φύγω...αλλά απο την αλλη λέω ασε λεφτα εχει θα το φτιάξω παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ναι...
και κει μου ρχεται η επιφοιτηση και σκέφτομαι ετσι που εσπασε το φύλλο αν το βαλλω απο τον συνοδηγο και το περιστρεψω τοτε θα πιασει ολο το χωρο πανω απο την εταζερα και τους πισω και λιγο απο τα κεφαλια των μπροστα,οποτε το βάζω, και κανω την υπολοιπη διαδρομή σκυφτός, με το φυλλο του καρμπον να μου πιεζει το κεφάλι και μια ζάντα την πλατη....
την αλλη μερα αρων αρων παω το αμάξι στη μεταφορικά, συνεχιζω την ημερα μου με ψωνια και γευσιγνωσίες το βραδυ παρτυ με γκομενακια, την αλλη μερα γυρνάω στην πρων μου οσα μου ειχε δωσει,παω αεροδρομιο και γυριζω πισω στην Αγγλία για την τελευταιά εβδομαδα στο γραφειο...για αρκετο διάστημα μιας και ακολουθει μια βδομαδα διακοπες στην Ελλαδα, 6 βδομαδες δουλεια στη Γερμανια κτλ κτλ
περναει και αυτή η σκατοβδομαδα,πεταω παρασκευή βραδυ για Ελλάδα,τρομαρα μου ήθελα Σαββατο μεσημερι να ειμαι αραχτος με το γκομενακι στην Χαλκιδική....αλλα που να αγιασεις...γνωστος απο το σκούμπι κλαμπ παθαινει νύλα και θελει να του στειλω αμεσα 4 ζαντες στην Κεφαλλονια οποτε περναμε το Σαββατο το πρωί πακετάροντας και ψαχνοντας μεταφορική, αλλα επρεπε πρωτα να παω να παρω το αμαξι απο τη μεταφορική και μετά να στείλω και κατι δεματα με το ΚΤΕΛ....
τεσπα ξεκινάμε για Χαλκιδική και πεφτουμε πανω στην Κινηση γ@μω τα εργα μου σκέφτομαι τοσο στοκοι ειναι καλοκαιρι να κανουν εργα Σαβατιάτικα?....φτανουμε μετα απο 3 ωρες σπιτι.....χάσαμε και το μπανιο...ειμαι και αυπνος 2 μερες....γιατι παλι ειχα ξενυχτύσει την Πεμπτη....
Κυριακή πρωί λοιπον,περνει τηλ το γκομενακι παμε παραλια και καλα,
τις λεω περιμενε γιατι πρεπει να κανω πατεντα να βαλω τον αεραγωγο για να αεριζεται το ιντερκουλερ μην καψουμε καμια τουρμπινα...το φτιαχνω εκει προχειρα αφου μου βγήκε η πιστη....παω να φύγω και γκράου πεφτει τελείως το παράθυρο....α ωραια ειμαστε λεω....παιρνω την καλύτερη μου φίλη την ταινια τεσα και το κολλαω προχειρα γιατι τα σουμπαρου δν εχουν πλαισιο για να πιασει γυρω γυρω ειναι οπως τα γκαμπριο....
..τεσπα παμε στο μπιτσ μπαρ κατα τις 1400.....μα μου μπανια ματσ μουτς βαλε μου λαδι στην πλατουλα και ετσι σκηνικά...γυρω γυρω τανγκα φασαρια...παμε να φύγουμε κατα τις 1800....
μπανιω στο σουμπι, γυρνάω μίζα τιποτα....α ωραια λέω τρίτωσε το κακο,
τωρα μας ματιάξανε για τα καλα....βαζω παλι μπρος....φασαιρια σαν τρικύλινδρο δουλευε....μα λεω τι στο διαολο 6 μηνες δεν εχει κανει κιχ το αμαξι τωρα που το φερα στην Ελλαδα για εκτελωνισμο βρήκαν να χαλασουν ολα...μια βδομαδα ειχα ολο και ολο να το κανω...και μαλιστα Πεμπτη και Παρασκευή θα ηταν κλειστα τα τελωνεια γιατι κανουν αναβαθμιση στα κομπιουτερ....τεσπα...εκει ξεκιναει ο Μαραθώνιος,,τηλ στην οδική βοήθεια της Αγγλίας....εκείνοι στην Οδική της Αθήνας η Αθήνα στη Θεσσαλονίκη η Θεσσαλονίκη στην Χαλκιδική η Χαλκιδική λεει δν μπορει να ερθει οποτε πρεπει να περιμενουμε να στειλουν φορτηγο απο Σαλονικα γιατι ειναι τετρακουνα το σουμπαρου και πρεπει να φορτωθει.....
Τεσπα περνω τηλ το father του λεω το και το ερχεται και με περνει,ευτυχώς μενουμε κοντα στο μπιτσ μπαρ...βεβαια παρενθεση δεν το ήξερε οτι ειχα παρει το σουμπαρου....γιατι ήταν να παρω αυτόματο επειδή ποναει το γονατο μου με το συμπλεκτη...αλλα εγω μια ωραια πρωια ξύπνησα γκαβλωμένος και πήγα και το αγόρασα...τουλάχισοτν ειμουν τυχερος γιατι αυτός που το ειχε ειναι μηχανικός wrc,ex director της Motec Κτλ κτλ και οχι κανένα κωλόπαιδο....
τεσπα, κατα τις 2130 ερχεται η μεταφορική το φορτώνουμε και γυρνάμε θεσσαλονίκη με την αργοπορία ....μετά απο 3 ωρες ειμουν σπιτι μου και εκει ξεκινανε τα βασανα να βρουμε τι φταειει με το αμαξι....μαλλον φταει ο εγκεφαλος,φοραει αγραφο αγωνιστικό και πρεπει να καηκε....
οποτε θα βαλω τον εργοσιακο...
ακολουθουν και φώτο
-
πριν
μετά
Update.
σημερα μετά απο 3 εβδμάδες,
το παραθυρο φτιαχτηκε,αν το ειχα σφίξει στην ωρα του δν θα χαλουσε......50 euro στη subaru
το καπω το οριτζιναλ που το ειχα ηρθε απο αγγλια... 250 ευρώ μεταφορικά
ο εγκέφαλος μαλλον καηκε,πισω στην Αγγλία για επισκευή και αγορά μτχ εγκεφάλου Subaru με Ecutek για να δουλεύει το αμαξι...αγνωστο ποσο θα κοστισει...
-
πάρε ιαπωνικό σου λένε μετά...
-
Τόπος: Σκάλα Ιωαννίνων, κεντρικό σημείο που γίνεται της πτν από καφετέριες, είναι 5-6 η μία δίπλα στην άλλη.
Χρόνος: Σήμερα το απόγευμα κατά τις 10.
**
Συμβάν:** Παρέα με 2 30-35άρηδες και μία νεαρά (26-27 αυτή ) κάθονται σε τραπεζάκι. Από την μία πλευρά ο ένας 30άρης, από την άλλη ο άλλος με το γκομενάκι. Άξαφνα, ακούγονται φωνές από το υπερπέραν.Κ (από το κερατάς): ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΙΜΠ, 33 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ? ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΤΩΡΑ.
30άρης: ΗΡΕΜΗΣΕ ΡΕ ΗΡΕΜΗΣΕ.
Κ: (απευθυνόμενος στον 30άρη)ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ.
Κ: (απευθυνόμενος στην γκόμενα) ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΠΙΜΠ, ΤΙ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?
Γ (γελώντας): ΟΧΙ
Κ: ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ.
Γ (γελώντας): ΟΧΙΕδώ έπεσε η πρώτη μπάτσα, και πιστέψτε με, ήταν καλή.
Κ: ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ
Εδώ ο φίλος κερατάς κάνει φιλότιμη προσπάθεια να σπάσει ότι υπάρχει πάνω στο τραπέζι αλλά (περιέργως) αποτυγχάνει. Αμέσως μετά δοκιμάζει να της φέρει μία παρακείμενη καρέκλα κολάρο αλλά κράτησε την καρέκλα ο 30άρης. Αποχωρεί από την καφετέρια αλλά φεύγοντας πέρναγε ανάμεσα από κάτι τραπεζάκια, βρήκε ένα μπουκάλι νερό και από απόσταση περίπου 8 μέτρων σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία (== πέτυχε την γκόμενα στα μούτρα).
Μετά από την πάροδο ενός δεκαλέπτου, επιστρέφει στην καφετέρια, και λέει στον 30άρη - που πλέον δεν κάθεται δίπλα στην γκόμενα - 'ΠΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΡΕ'.
Και αυτός, ως δια μαγείας, σηκώνεται και πάει απέναντι. Πιάνει και την γκόμενα ο κερατούκλης, και την διατάζει να έρθει και αυτή απέναντι. Δυστυχώς δεν πήγα απέναντι να δω τι έπαιζε (κακώς λέτε ε? συμφωνώ μαζί σας ). Μετά από λίγο επιστρέφει ο 30άρης, χωρίς να έχει εμφανή σημάδια κακοποίησης και πάει μέσα να πληρώσει τον καφέ του. 2 λεπτά αργότερα σκάει και το γκομενάκι, κλαμμένο κλασσικά (ήταν αυτό που λέμε 'κλαμμένο μ**νί') και πάει και αυτό να πληρώσει τον καφέ του. Φαντάζομαι το επόμενο επισόδειο παίχτηκε κάπου αλλού στα Ιωάννινα. Τον φίλο κερατά πάντως, δεν τον ξαναείδαμε.
-
κουτσομπόλη
γι' αυτό φεύγεις στα πλατάνια μετά...
-
Καλα ρε ο αλλος ο πορνογερος ηθελε να μαμησει πιπινι και δεν του πλήρωσε ουτε τον καφε?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
γι' αυτό φεύγεις στα πλατάνια μετά...
Κάτι πλατάνια εκεί κοντά, τα έχει σημαδέψει άλλος όμως...
Ρε Κίντο που πας και μπλέκεσαι;
Πάλι καλά που δεν έφαγες εσύ την καρέκλα, είναι και στενόχωρα μέσ' στην 'Σκάλα'...
-
Εγώ για καφέ είχα πάει, δεν φταίω που είχε show το μαγαζί.
Να σου πω την αλήθεια, φοβήθηκα ότι θα την φάω την καρέκλα στο κεφάλι γιατί καθόμουν ένα τραπέζι παραδίπλα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ για καφέ είχα πάει, δεν φταίω που είχε show το μαγαζί.Να σου πω την αλήθεια, φοβήθηκα ότι θα την φάω την καρέκλα στο κεφάλι γιατί καθόμουν ένα τραπέζι παραδίπλα..
Καλά, εσύ είσαι γενικώς μαγνήτης για τέτοιες βλακείες... εδώ ρε να πούμε μου έκαψες την λάμπα στο 307.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τόπος: Σκάλα Ιωαννίνων, κεντρικό σημείο που γίνεται της πτν από καφετέριες, είναι 5-6 ......................... .................................... δω τι έπαιζε (κακώς λέτε ε? συμφωνώ μαζί σας ). Μετά από λίγο επιστρέφει ο 30άρης, χωρίς να έχει εμφανή σημάδια κακοποίησης και πάει μέσα να πληρώσει τον καφέ του. 2 λεπτά αργότερα σκάει και το γκομενάκι, κλαμμένο κλασσικά (ήταν αυτό που λέμε 'κλαμμένο μ**νί') και πάει και αυτό να πληρώσει τον καφέ του. Φαντάζομαι το επόμενο επισόδειο παίχτηκε κάπου αλλού στα Ιωάννινα. Τον φίλο κερατά πάντως, δεν τον ξαναείδαμε.Καλα, 2 αντρες τσακωνοντας για πάρτη της, κανείς δεν πληρώνει τον καφέ της;;;;;;;; Τον δικό του πλήρωσε μονο ο τσιφούτης ο 30αρης;;;;;
Τωρα θα φταίει το γκομενάκι που θα ψαχνεται να βρει 3ο αντρα να πληρώνει τους λογαριασμούς;;;;;;;;;
Εντιτ : ο φερόμενος ως 'Κερατάς' πλήρωσε; γύρισε να πληρώσει; τί έγινε;
-
Ο κερατάς δεν πήρε καφέ, ήρθε για τους κάνεις τσακωτούς.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο κερατάς δεν πήρε καφέ, ήρθε για τους κάνεις τσακωτούς.Και ετσι ξεροσφυρι εγινε το τσακωμα;;;; εμεις πινουμε κ μια ρακη!!!
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Και ετσι ξεροσφυρι εγινε το τσακωμα;;;; εμεις πινουμε κ μια ρακη!!!
ναι αλλα εσεις κουβαλατε και οπλα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ναι κια αμη, τα κιορατα χμηρα ναι ξεκοιλιαζουσοι μαθες
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κομπιουτεράκια είναι.
-
kid ενα αστειο αν το πουμε πανω απο 2-03 φορες σταματα να ειναι αστειο...αν το πουμε πανω απο 100 φορες καταντάει μ@λακεια....μαντεψε σε ποια περιπτωση εισαι!
Aληθινές ιστορίες