-
Λες να εχει αρκετα λεφτα η Φιατ να την αγορασει;
-
Χαρές που θα κάνει ο ΠασΚάλης μας
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε νομιζω οτι διαφωνει καποιος με αυτο, το θεμα ειναι ποιες τραπεζες θα εχουν επιβιωσει μεχρι τοτε!+1
η αγορα εχει γινει oversold λόγω της αβεβαιοτητας και του φοβου των χρεωκοπειων..οταν χρεωκοπησουν αυτοι που πρεπει θα ανεβει...oι GM, Ford, Chryshler, Citibank etc. επρεπε να εχουν χρεωκοπησει πριν 10 χρονια...
-
Η Citybank την γλυτωσε,αναλαμβανει το κρατος την στηριξη της.
Για τις αυτοκινητοβιομηχανιες υπαρχει πιεση απο την Ευρωπη προς τις ΗΠΑ για κοινη σταση στο προβλημα: Δεν στηριζουμε καμια εταιρεία.
Αν αρχισουν να στηριζουν τους παντες και τα παντα θα μπουμε σε υφεση χωρις ορατο τελος. -
Οι ΗΠΑ δεν θα δεχθούν κάτι τέτοιο. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες δίνουν, άμεσα ή έμμεσα, ψωμί σε εκατομμύρια Αμερικάνους και ο Ομπάμα, πριν καλά-καλά πατήσει στον Λευκό Οίκο ζήτησε στήριξη προς αυτές από τον Μπους, ουσιαστικά δηλαδή αυτοδεσμεύτηκε.
-
Τουλαχιστον να συμφωνησουν σε καποια ελεγχομενα μετρα,γιατι αν ξεκινησουν αυτοι να στηριζουν ανευ ορων την GM, θα απαντησουν καταλληλα Ευρωπη και Ιαπωνια και δεν θα μεινει λεφτα για τιποτα αλλο μετα,θα πανε ολα για στηριξη χρεωκοπημενων εταιρειων
-
Τι γίνεται με την Eurobank?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λες να εχει αρκετα λεφτα η Φιατ να την αγορασει;Αν γίνει αυτό, θα μπορούμε να λέμε τα Opel, Ιταλικά;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Λες να εχει αρκετα λεφτα η Φιατ να την αγορασει;
Αν γίνει αυτό, θα μπορούμε να λέμε τα Opel, Ιταλικά;
Φανταζεσαι την ειρωνια;Η GM εδωσε λεφτα για να μην αγορασει την φιατ και απο τοτε η μια εταιρια βρισκεται στο χειλος του γκρεμου και η αλλη εχει παρει τα πανω της.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
H πτωτικη ταση αναμενεται να συνεχιστει μεχρι και τις 15/12 που θα ρευστοποιουν τα funds,μετα θα ειναι πια ωρα για αγορες.
Μα κι εσύ χριστιανέ μου, τι το ήθελες και με ξύπνησες στα καλά καθούμενα, είχα ψιλοξεχαστεί, να τώρα τι έπαθα : πήγα και ψώνισα και ΤΙΤΚ και ΕΛΠΕ και ΑΛΦΑ
Κάθε τέτοιο post σου θα μου κοστίζει ένα σωρό λεφτά, γι αυτό μην το παρακάνεις
Μπαααα τι πάθαμεΕν τέλει βγήκε γερό μεροκάματο : +18 % ο ΤΙΤΚ, +15 % ΕΛΠΕ και +8 % η ΑΛΦΑ, σε καλό μου βγήκε τελικά και ξύπνησαν και λίγο τα αίματα, για να μη μας παίρνει και ο ύπνος και σκουριάζουμε
-
Πως μοιράζεται το μέρισμα στους μετόχους? Αν εγώ αγοράσω τώρα ΟΠΑΠ που έχει 2,14 ανα μετοχή στις 24-12-08, δικαιούμαι? Υπάρχει καποιο χρονικό όριο?
-
Oρίζεται μια ημέρα αποκοπής του μερίσματος και όποιος έχει εκείνη τη μέρα (και ώρα/λεπτό/δευτερόλεπτο υποθέτω) μετοχές λαμβάνει το μέρισμα.
Συνήθως την ημέρα αποκοπής η μετοχή έχει και ανάλογη πτώση, ίση με το μέρισμά της.
Μην περιμένεις δηλαδή να βγάλεις εύκολα χρήματα αγοράζοντας τη μετοχή μια ημέρα πριν το μέρισμα και πουλώντας μια ημέρα μετά. Αν το κάνεις πάντως αυτό, μέρισμα θα πάρεις. -
Οκ, τένκ γιου βερι μάτς.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τουλαχιστον να συμφωνησουν σε καποια ελεγχομενα μετρα,γιατι αν ξεκινησουν αυτοι να στηριζουν ανευ ορων την GM, θα απαντησουν καταλληλα Ευρωπη και Ιαπωνια και δεν θα μεινει λεφτα για τιποτα αλλο μετα,θα πανε ολα για στηριξη χρεωκοπημενων εταιρειων...και παχουλών συντάξεων και παχουλών μισθών (υπάρχουν πολλοί που χρυσοπληρώνωνται χωρίς να αξίζουν ούτε το 1% απο αυτά) ας είναι καλά τα γιουνιονς που αγωνίζονται*
*αγωνίζονται για να βγάλουν 3 εκατομμύρια κόσμο στους δρόμους
-
Eπεστρεψα για λιγη καταστροφολογια ακομα ύστερα απο κάποια τελευταια νεα που εμαθα.
Ειμαστε πλεον κοντα στην χρεωκοπια ως κρατος
Βγαλτε τα συμπερασματα σας ως προς το τι μπορει να σημαινει αυτο για το χρηματιστηριο μας
Παντως πολυς κοσμος εχει κανει τα κουμαντα του, πολλα λεφτα ειναι πλεον σε θυριδες και δεν βγηκαν απο εκει παρα τις εξαγγελιες Αλογοσκουφη. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Eπεστρεψα για λιγη καταστροφολογια ακομα ύστερα απο κάποια τελευταια νεα που εμαθα.
Ειμαστε πλεον κοντα στην χρεωκοπια ως κρατος
Βγαλτε τα συμπερασματα σας ως προς το τι μπορει να σημαινει αυτο για το χρηματιστηριο μας
Παντως πολυς κοσμος εχει κανει τα κουμαντα του, πολλα λεφτα ειναι πλεον σε θυριδες και δεν βγηκαν απο εκει παρα τις εξαγγελιες Αλογοσκουφη.Αυτή τη φορά σε πρόλαβα, έχω αγοράσει από χθες (ΤΙΤΚ και ΕΛΠΕ) και έλεγα να τα δώσω σήμερα
Μετά τη δήλωσή σου μπορεί και να τα κρατήσω 1-2 μέρες ακόμα -
Οταν ομως σου ειπα να πουλησεις ΔΕΗ μετα τις εκλογες δεν σε χαλασε
Αν δεν ειμασταν στην ΕΕ θα ειχα αλλαξει και χωρα τωρα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οταν ομως σου ειπα να πουλησεις ΔΕΗ μετα τις εκλογες δεν σε χαλασε
Αν δεν ειμασταν στην ΕΕ θα ειχα αλλαξει και χωρα τωραΞεχνάς όμως ότι μου είχες πει και να μην αγοράσω, με 2 λόγια δεν την ήθελες με τίποτα ούτε να τη βλέπεις
Συνεπώς η άποψη σου συνοψιζόταν : α) Μην αγοράζεις ΔΕΗ β) Αν έχεις ΔΕΗ πούλα
-
Εγώ λέω να αγοράσω Τράπεζα Ελλάδος. Δυστυχώς έχω αγοράσει αρκετά ψηλότερα (από 47 εώς 58) και σκέφτομαι να ρίξω την μέση τιμή μου.
Ελπίζω να μην χρεοκοπήσει το κράτος -
Το μουαγιεν ειναι ο σιγουρος δρομος προς την καταστροφη,ειδικα σε τετοια εποχη.
Προσπαθηστε να καταλαβετε οτι δεν βιωνουμε καποια υφεσουλα της πλακας,βιωνουμε μια κατασταση αντιστοιχη σε ένταση με αυτην που ειχε αναγκασει τον Τρικουπη να δηλωσει οτι 'δυστυχως επτωχεύσαμεν'.
Σκεφτειτε οτι στα παράγωγα χρεωκοπιας δινουμε ως χωρα την μικροτερη αποδοση και οτι δανειζομαστε πιο ακριβα απο καθε αλλη χωρα στην ευρωζωνη,ειμαστε κοντα στο να αποκαλεσουν τα κρατικα. ομολογα μας junk bonds
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)