-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
159 GΤΑ 2007
4WS(4 wheels steering in active way)-Ενεργητική τετραδιεύθυνση 2ης γενιάς.
-ARC anti roll control-μεταβάλει την ακαμψία στην μπροστινή μπάρα, βελτιώνει την ενεργητική ασφάλεια και εξαφανίζει τις κλίσεις στις στροφές.
-Airmod active suspension(skyhook II)
-Κεραμικά φρένα CCM Brembo με 8πίστονες δαγκάνες από τιτάνιο.
-19R,option 20R
-Πιο ελαφρύ αμάξωμα(Alleggerita) με ευρεία χρήση ανθρακονημάτων και αλουμινίου.
-Αλουμινένιος V8 4.2/4.3lt Ferrari/Maserati με μόλις 183kgr βαρος.
-Multiair 400hp-->440hp/7000σαλΑφού ο κινητήρας είναι μπροστά, ο αεραγωγός πάνω από τις πίσω ρόδες τί δουλειά έχει??
It looks good.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
159 GΤΑ 2007
4WS(4 wheels steering in active way)-Ενεργητική τετραδιεύθυνση 2ης γενιάς.
-ARC anti roll control-μεταβάλει την ακαμψία στην μπροστινή μπάρα, βελτιώνει την ενεργητική ασφάλεια και εξαφανίζει τις κλίσεις στις στροφές.
-Airmod active suspension(skyhook II)
-Κεραμικά φρένα CCM Brembo με 8πίστονες δαγκάνες από τιτάνιο.
-19R,option 20R
-Πιο ελαφρύ αμάξωμα(Alleggerita) με ευρεία χρήση ανθρακονημάτων και αλουμινίου.
-Αλουμινένιος V8 4.2/4.3lt Ferrari/Maserati με μόλις 183kgr βαρος.
-Multiair 400hp-->440hp/7000σαλΑφού ο κινητήρας είναι μπροστά, ο αεραγωγός πάνω από τις πίσω ρόδες τί δουλειά έχει??
It looks good.
Μου θυμίζει πάντως το Renault 5GT Turbo. Τέτοιους αεραγωγούς είχε
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
159 GΤΑ 2007Τα ψυγεια μάλλον θα είναι πίσω (καλύτερη κατανομή βάρους!)
-
δεν νομιζω οι Ιταλοι να βγαλουν τετοιο πραγμα
(γενικα ως προς την αισθητικη τους εμπιστευομαι ) -
Αυτό είναι μια Φωτοσοπιά της Αγγλικής Αutodelta.
Eτσί θέλουν οι Αγγλοί να βελτιώσουν την GTA.
Ωστόσο δεν νομίζω να έχει πίσω αεραγωγούς από 5 Alpine ούτε ψυγεία.
Απλά το παράκανε λίγο ο Αγγλός.... -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Να δούμε αν θα είναι GTA. Με τον πραγματικό όρο (που το βλέπω πολύ χλωμό).
Άντε καιρός είναι να ταρακουνήσει τα νερά η Άλφα. Πότε βγαίνει είπαμε;
Ο Κάλμπφελ είχε δηλώσει ρητά πως οι νέες GTA θα είναι όντως 'A'. Για να δούμε.
Δλδ από 1,7 τόνους που ζυγίζει η καινούρια, θα ελαφρωθεί και θα φτάσει τον 1,5;
Αυτό σημαίνει το Α από τη sigla......?
'A' σημαίνει alleggerita δηλαδή 'ελαφρωμένη'. Το πόσο δεν ξέρω να σου πω αλλά αν είναι 200 κιλά ελαφρύτερη αξίζει το χαρακτηρισμό.
-
Αν η τιμή της είναι το πολύ μέχρι 80.000 θα πουλήσει.
Αλλιώς......υπάρχουνε αλλού πορτοκαλιές. -
Ο χρήστης Antonio1 έγραψε:
Αν η τιμή της είναι το πολύ μέχρι 80.000 θα πουλήσει.
Αλλιώς......υπάρχουνε αλλού πορτοκαλιές.To πολυ μεχρι 90κ θα κοστιζει.....για ολα φταιει ο κινητηρας με το αλογακι.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
kyan αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχουν διαστρεβλωθεί τα πάντα....1.100-1200 πρέπει να είναι. Μιλάμε για βαρύ όνομα ρε συ το GTA. Τεσπά. Εγώ έτσι το βλέπω.
Κάτσε ντε!!!!
Πεζώ 206 αγωνιστικό (=κάθε γραμμαριο μετράει) και ζυγίζει 1045 κιλά!!!!Μην το παραξηλώνουμε, 200 κιλά ή 15% (αν ελαφρύνει τόσο που δύσκολο...) είναι ΟΝΤΩΣ ελάφρωμα!!!
Πόσο μάλλον αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε και για μεγάλο κυβισμό!!!Άλλωστε και η Μ3 με την Μ3 CSL πόση διαφορά βάρους έχουν;
1570 η 'απλή' Μ3, 115 λιγότερα η Μ3 CSL. Και μιλάμε για χρήση ανθρακονημάτων κλπ...Και αν η προηγούμενης (πλέον) γενιάς ελαφρωμένη Μ3 CSL ζύγιζε 1455, είναι αν μη τι άλλο παράλογο να απαιτούμε ένα επόμενης γενιάς αμάξι να είναι ίδιο ή λιγότερο!!!
Εκτός αν οι Γερμανοί δεν έκαναν καλή δουλειά στο ελάφρωμα της Μ3 CSL, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει!Δηλαδή επειδή το GTA έχει μια ιστορία πρέπει να τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ η σύγχρονη χρήση του; (γιατί αν δεν βγάλουν σούπερ μίνι αμάξι 1100 κιλά έστω και με ελάφρωμα ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ βλέπουν σε βελτιωμένη έκδοση καθημερινού αμαξιού!)
Αντίθετα με τον σημερινό ανταγωνισμό πρέπει να εκμεταλλεύεται κανείς τα 'χαρτιά' του όσο μπορεί! Όπως πχ έκανε η Audi με τα (για κλάμματα - γιαλατζί) quattro με συνεκτικό haldex. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Τεσπά. Ακόμα δε βγήκε και εμείς λέμε ό, τι να ΄ναι. Απλά σε μένα θα είναι ακόμα μια βεβήλωση του Α από το GTA. Αυτά...
Λάθος αγαπητέ, ίσα-ίσα θα δικαιολογεί το A.
Ελαφρωμένη θαναι!!! -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Δλδ οι 911 που ζυγίζουν 1300+ κιλά τους λείπει κάτι;+2 θέσεις!
Σοβαρά τώρα, οι 911 έχουν σχεδιαστεί εξ'αρχής ως ...911, είναι ακριβότερες και έχουν άλλο target group. Δεν είναι το ίδιο! Η 159 GTA μπορεί να συγκριθεί περισσότερο με κορυφαίες εκδόσεις μεσαίων sedan όπως M3, RS4 και όχι με σπορ κουπέ όπως η 911.
Η Brera GTA όταν παρουσιαστεί μπορεί να συγκριθεί με κάποιες εκδόσεις της 911 ως 2+2.
-
Το λέει 2 σελίδες πριν στο ποστ μου
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Τεσπά δεν επιμένω γιατί θα νομίσετε ότι τις πολεμάω κιόλας.Ωχ! Νάτα μας!
Καμμία σχέση! Μετά την αποβολή των δύο δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που θα νομίσει κάτι τέτοιο!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Δλδ οι 911 που ζυγίζουν 1300+ κιλά τους λείπει κάτι;Μίλησα για γρήγορη έκδοση καθημερινού αμαξιού.
Η 159, όπως και η 3άρα είναι καθημερινά αμάξια.
Αντίθετα (και για να απαντήσω στην ερώτηση) στις 911 λείπουν πολλά...
Τρανταχτά παραδείγματα οι πίσω θέσεις (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ), ΠΟΛΥ πορτ μπαγκάζ...
Αν εσύ λες πως η GTA ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι μια ελαφρωμένη έκδοση καθημερινού αμαξιού, αλλά ένα ΜΗ καθημερινό αμάξι (βλέπε 911...), αυτό είναι μια άποψη, αλλά είναι λάθος...
Ετυμολογικά Αllegrita σημαίνει ελαφρωμένη. Αν είναι από κατασκευής ΕΤΣΙ, τότε σε σχέση με ΤΙ είναι ελαφρωμένη; Άλλο allegrita , άλλο leggera (ελαφριά)...Φυσικά και θα μπορούσαν να τις πούνε... GTB, ή καλύτερα SPQ για να μην θυμίζει ΚΑΝΕΝΑ ακρωνύμιο, αλλά τότε θα έπρεπε να λανσάρουν ένα καινούριο όνομα, πράγμα που θα κόστιζε άσκοπα, μόνο και μόνο για να μην χρησιμοποιήσουν ένα έτοιμο, αποδεκτό και ΣΩΣΤΟ ακρωνύμιο.
Πυροβολισμός στο πόδι τους θα ήταν, και έχουν κάνει πολλούς στο παρελθόν οι Ιταλοί. Ευτυχώς όχι και εδώ!!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ΠΟΛΥ πορτ μπαγκάζ...
Ααααααααααααχ μην ακούω τέτοια τώρα.
Δλδ θα πάρεις μια GTA για να την φορτώνεις με μπαγάζια;;;;;;
Υπάχουν άλλα μοντέλα για αυτό το πράγμα και να πηγαίνουν με 250.
Αλήθεια έχετε ακούσει κανέναν να παραπονιέται (σε σημείο να πουλήσει) για το φορτ μπαγάζ σε μια 911; Σοβαρά ρωτώ. Γιατί δνε έχω γνωρίσει και πολλούς κατόχους με 911 για να έχω 'αντικειμενική' άποψη.
-γιατί ρε παππού το λες έτσι;;
-αφού είναι για να φορτώνουμε τα μπαγάζια παιδί μου (!!!)Φυσικά και ΔΕ θα αγοράσω την GTA για το πορτ μπαγκάζ της (καταπληκτικός ο παππούς!! ), αλλά ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ελάφρωμα μιας 3άρας ή μιας 159 ή ενός Α4 ή οποιουδήποτε σεντάν με ΑΦΑΙΡΕΣΗ του άχρηστου (πλέον) πορτ μπαγκάζ...
Και από την στιγμή που υπάρχει και προσθέτει ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ είναι παράλογη η σύγκριση με μια 911 που απλά δεν το έχει!!!
-
Υ.Γ. Πάντως αν ήμουν 10 χρόνια μεγαλύτερος, ΕΙΧΑ το μπάτζετ (το 95% μου λείπει, πού θα πάει!!! ) και γυναίκα και 2 παιδιά, τότε η 911 απλά θα ήταν ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ, ενώ μια Μ3, 159 GTA (Sportwagon ιδίως...) ή RS4 θα κάλυπταν και τις οικογενειακές μου ανάγκες, οπότε θα ήταν πιο εύκολο και λογικό να στραφώ σε αυτές, οπότε οι 2 πραγματικές θέσεις και το πορτ μπαγκάζ ναι, θα είχαν ουσία, κι ας μην ήταν Ο ΛΟΓΟΣ που θα αγόραζα το αμάξι.
Απεναντίας, αν ήθελα διαζύγιο, αλλά να το ζητήσει εκείνη και όχι να το ζητήσω εγώ, η 911 θα ήταν η τοπ (ΜΗ Φεράρι) επιλογή... Και θα με ξεσπίτωνε, και θα την διαδεχόταν άλλη εύκολα!!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Βασικά ιταλικά γνωρίζω αρκετά καλά.......Δεν είπα να μην είναι alleggerita σε σχέση με το παρόν μοντέλο ή να βγάλουν ένα ξεχωριστό μοντέλο. Είπα απλά ότι αμάξωμα με πχ 1500 κιλά (γιατί κάπου εκεί θα είναι, κουβέντα κάνουμε ε) δε θα έπρεπε να έφερε το όνομα GTA.
Το θέμα πιστεύω έγκειται στο ότι εξαρχής είναι κουρσούμι η 159. Οπότε μετά είναι δύσκολο να της κάνεις δίαιτα. Εμ τα γερμανικά κεφάλαια έφεραν και τι γερμανικές τους κοιλιές............................................
Mιας και γνωριζεις ιταλικα δες τι δηλωσε o Kalbfell σε συνεντευξη στο Evo.
KHK ha rilasciato una fantomatica intervista (Evo riporta) in cui dice che le prossime GTA dovranno avere un carattere simile alle prime M5!!
'...Renderemo le auto piu rigide, piu reattive, e forse con un posteriore preponderante...La BMW si e spinta troppo oltre, le sue vetture adesso sono troppo rigide.Voglio le GTA con la stessa fluidita delle PRIME!! M5. Dobbiamo stabilire in nostri riferimenti dinamici...'
-
Δεν το μεταφράζεις κιόλας?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν το μεταφράζεις κιόλας?δεν έχει μέσα και κανενα cazzo που το ξέρουμε...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
kyan αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχουν διαστρεβλωθεί τα πάντα....1.100-1200 πρέπει να είναι. Μιλάμε για βαρύ όνομα ρε συ το GTA. Τεσπά. Εγώ έτσι το βλέπω.
περιμένεις να είναι και ελαφριά μετά;
Alfa Romeo 159 GTA