-
Στη δεύτερη φωτογραφία που έβαλες που φαίνεται πιο καθαρά η κεφαλή μάλλον για V6 μοιάζει.
Η πολλαπλή εισαγωγής είναι πολύ μικρή για 6/8κύλινδρο ατμοσφαιρικό οπότε μάλλον πρόκειται για υπερτροφοδοτούμενη έκδοση. Έχει και αρκετές σωληνώσεις απ'όσο φαίνεται.
Για τον κομπρέσορ όσο το σκέφτομαι το βρίσκω λίγο απίθανο γιατι ανάμεσα στις δύο κυλινδροκεφαλές δεν βλέπω να χωράει με τίποτα, ομοίως και μπροστά ή πίσω ενώ στη θέση που είναι αυτό το ασημί δεν ειναι εύκολο να πάρει κίνηση με ιμάντα.
Για το ξηρό κάρτερ αν δείς τον κινητήρα της 8C είναι πολύ χαμηλός, θα έπρεπε η κυλινδροκεφαλή να είναι 15 πόντους κάτω απο το καπό, ενώ στον συγκεκριμένο είναι στο ύψος των 4κύλινδρων.
Δες πόσο χαμηλά είναι η κυλινδροκεφαλή στον κινητήρα της 430:
Οπότε εγώ πιστεύω πως πρόκειται για turbo και αν είναι 2 ίσως είναι ένα μεγάλο και ένα μικρό. Το πιθανότερο V6, ίσως και 4 κύλινδρος αλλά μάλλον δύσκολο V8 turbo στην 159/Brera.
-
Κατασκοπευτικη photo της 159 GTA απο δοκιμες.
Το αρθρο μιλα για βελτίωση του ηδη υπάρχοντος συνόλου των 3.2 λιτρων και
τετρακίνηση.
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Το αρθρο μιλα για βελτίωση του **ηδη υπάρχοντος ****συνόλου των 3.2 λιτρων **και
τετρακίνηση.Μαλιστα...ωραια...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Το αρθρο μιλα για βελτίωση του **ηδη υπάρχοντος ****συνόλου των 3.2 λιτρων **και
Δεν βρίσκω τίποτα κακό σ' αυτό.
Πάντως από εμφάνιση μ' αρέσει πολύ! Φουσκωμένη και κομψή! Ειδικά με την αεροτομή μου θυμίζει πολύ έντονα wtcc. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πάντως από εμφάνιση μ' αρέσει πολύ! Φουσκωμένη και κομψή! Μου θυμίζει πολύ έντονα wtcc!Συγγνωμη..κατι για τον κινητηρα της 8C δεν λεγαμε και κατι για 400τοσα αλογα?
-
Το θέμα είναι να ναι GTA στο στήσιμο. Αν θα έχει 250, 300 ή 400 άλογα το βρίσκω δευτερεύουσας σημασίας.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το θέμα είναι να ναι GTA στο στήσιμο. Αν θα έχει 250, 300 ή 400 άλογα το βρίσκω δευτερεύουσας σημασίας.Αν κανει πανω απο 90Κ ομως και θελει να χτυπησει RS4 κλπ δεν ειναι δευτερευουσης σημασιας!
-
Το θέμα είναι να ναι GTA στο στήσιμο. Αν θα έχει 250, 300 ή 400 άλογα το βρίσκω δευτερεύουσας σημασίας.
Αν κανει πανω απο 90Κ ομως και θελει να χτυπησει RS4 κλπ δεν ειναι δευτερευουσης σημασιας!
Σωστό αυτό! Μου χε διαφύγει η τιμή.
Αν το κάνουν αυτό οι Ιταλοί, θα υπογράψουν την εμπορική αυτοκτονία του μοντέλου. Με τέτοια τιμή και τέτοιο ανταγωνισμό, θα πρέπει να ναι αντίστοιχα γρήγορη ή αλλιώς πολύ ανώτερη σε οδηγικό επίπεδο (πως; ). -
Πάντως από εμφάνιση μ' αρέσει πολύ! Φουσκωμένη και κομψή! Μου θυμίζει πολύ έντονα wtcc!Συγγνωμη..κατι για τον κινητηρα της 8C δεν λεγαμε και κατι για 400τοσα αλογα?
υπάρχει μια λεπτομέρεια...
'either a twin-turbo version of the 159's 3.2-litre V6 or a 4.3-litre normally aspirated V8 developed from the unit in Maserati's GranTurismo coupé.'
πάντως με τιμή 90Κ...
-
Στην Βρετανία πάντως ξεκινάει 10-15Κ λίρες φθηνότερα από M3 & RS4, τελικά δεν είναι χαζοί οι Ιταλοί..
-
Αααααα...δεν ανεφερθη προηγουμενως αυτο!
Εαν υπαρχει εκδοση Twin-Turbo θα σκισει!
Θα θυμιζει τα παλια RS της Audi!
-
Μακάρι να είναι RS4 beater
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μακάρι να είναι RS4 beaterΟφείλει να είναι!
Κουβαλά βαρειά κληρονομιά,και επιτέλους πρέπει να την αξιοποιήσει!
Άλφα Ρομέο είναι, και υποχρεούνται να καταλάβουν και οι υπέυθυνοι της εταιρείας τι σημαίνει να φέρεις τέτοια σήμα.... -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
**
Οφείλει** να είναι!Γιατί ακριβώς?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
**
Αρχίσαμε πάλι;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
**
Μικρέ, γιατί εδώ και καμμια 70αριά χρόνια από την ίδρυση της Audi (τόσα δεν είναι με χορχ,auto union κλπ?), μέχρι και πριν από 5 έτη χοντρικά,την έπαιρνε σε κάθε δυνατή στάση σε θέματα που αφορούσαν δυναμική συμπεριφορά και οδηγική ευχαρίστηση....
Αντιληπτόν ως εδώ?
Βάλε τώρα ότι δεν υπάρχει εταιρεία μαζικής παραγωγής με μεγαλύτερη προσήλωση στην σπορ ιδέα της αυτοκίνησης από την Άλφα Ρομέο,και κάνεις τη σούμα, γιατί οφείλει να είναι RS beater... -
Συμφωνώ σε αυτό που λες ΑΛΛΑ η AR μόνη της άλλαξε προσανατολισμό, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο 'οφείλει'. Επίσης το ίδιο έχει γίνει και με την Audi..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Συμφωνώ σε αυτό που λες ΑΛΛΑ η AR μόνη της άλλαξε προσανατολισμό, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο 'οφείλει'. Επίσης το ίδιο έχει γίνει και με την Audi..Το ίδιο λέμε μικρέ...
Οφείλει να επαναπροσδιορίσει τον προσανατολισμό της...όλοι οι πιστεύοντες στη μάρκα,και μη παρωπιδοφέροντες λέμε ότι έχει πάρει λάθος δρόμο...Αν θες τη γνώμη μου,θα έπρεπε να είναι ΒΜW beater,δηλαδή την επαναπροσδιορισμένη AUDI θα την είχε αφήσει να ιδρώνει μόνη της!
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Το αρθρο μιλα για βελτίωση του ηδη υπάρχοντος συνόλου των 3.2 λιτρων και
τετρακίνηση.νομίζω ότι το μαυρο που καλύπτει το εξόγκωμα στο καπώ μαρτυρά ότι εκει θα μπει V8
-
Γιατί, με το καπό κλειστό μπαίνει ο V8;
Alfa Romeo 159 GTA