-
Ο χρήστης marras έγραψε:
Αυτό που μου έκανε πάρα πολύ αρνητική εντύπωση είναι ένα ποστ πριν από πέντε περίπου σελίδες, στο οποίο κανείς δεν έδωσε καμμία σημασία. Το παραθέτω εδώ...Εμενα με ειχαν ξεσκισει στα απειλητικα μυνηματα καποιοι επιτηδειοι αλλα εγω τους τακτοποιησα..αλλα ειναι απαραδεκτη συμπεριφορα αυτο..Εφτασα...ποιος εγω να φοβαμαι να παρουσιαστω σε συγκεντρωση των 4Τ για να μη μου σπασουν κανα αμαξι..
Δεν ξέρω αν έκανε πλάκα ο Random1 η όχι, αλλά στην περίπτωση που μιλούσε σοβαρά... δεν πάμε καθόλου καλά !!!
Είναι δυνατόν να συνέβει τέτοιο πράγμα ? Θα πρότεινα στους mods να δώσουν τη σημασία που αρμόζει σε κάτι τέτοιο...Δεν υπάρχουν και ούτε θα υπάρξουν τέτοια φαινόμενα. Ο Random1 είχε αυτό το φόβο εξ'αιτίας της αρχικής συμπεριφιράς του στο φόρουμ, ο οποίος προφανώς ήταν εντελώς αβάσιμος. Κάποιοι χρήστες τον έχουν γνωρίσει από κοντά και να'σαι σίγουρος ότι αυτός ο φόβος του έχει εξαφανισθεί πλέον.
-
Μόλις έρχομαι απ' το clubfiesta...
3 δημοσιεύσεις εκτός θέματος και ο moderator μας την είπε...
Εκεί έπρεπε να ήταν ορισμένοι, να βλέπαμε μετά τι και πώς θα συζητούσαμε εδώ μέσα!
-
Δυστυχώς η νοημοσύνη και η αγωγή κάποιων φτάνουν στο σημείο να κρίνουν άλλους από το τι αμάξι οδηγάνε (ή ποιο αμάξι γουστάρουν)...Πραγματικά κρίμα...
Και ναι είναι οι ίδιοι αυτοί που μπαίνουν 'ιπτάμενοι' σε κάθε θέμα που σχετίζεται με Ιταλικό αυτοκίνητο και το κάνουν...να μην πω πως! Που βλέπεις thread με 100 σελίδες και οι μισές είναι σχόλια των παραπάνω που σκοπό έχουν να αποσυντονίσουν και να προκαλέσουν! Ως εκεί φτάνει το μυαλό μερικών...Δυστυχώς..Μήπως να αναφέρω για την αντιμετώπιση που έχει όποιος έχει την 'ατυχία' να είναι Ιταλόφιλος από τους γνωστούς 'άγνωστους'; Αυτούς με τους οποίους είμαστε ίσοι όλοι αλλά όχι τόσο ίσοι όσο να τιμωρηθούμε μόνο εμείς κ όχι αυτοί!...Κρίμα...
Επειδή δεν έχω την όρεξη να γράψω άλλο θα αναφερθώ σε 2 πράγματα!
1: Αυτά περί απειλητικών Pms....δημιούργημα φαντασίας;...Ναι!
2: Διάβασα κάπου στην αρχή κάποιος να αναφέρεται σε αυτούς που αποβλήθησαν ως 'καρκίνωμα'...Φίλε μου σε παραπέμπω σε αυτά που έγραψα παραπάνω περί αγωγής κ νοημοσύνης!Arivederci!
-
Όοοοχιιιιιιιι!
Φτάνει παιδιά, ό,τι ήταν να επιωθεί ειπώθηκε. Μην τα ξαναλέμε πάλι.
-
Κι εγώ δεν πιστευώ ότι υπάρχει λόγος να συνεχίζετε η ''βεντέτα''
Οτι ειπώθηκε, ειπώθηκε, όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν.Ας προσπαθήσουν οι ''Ιταλοί'' να διατηρήσουν σε ένα επίπεδο τα τοπικ που τους ενδιαφέρουν χωρίς περιττά σχόλια και δίχως να ασχολουντε με τύπους σαν τον lkar....
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Ας προσπαθήσουν οι ''Ιταλοί'' να διατηρήσουν σε ένα επίπεδο τα τοπικ που τους ενδιαφέρουν χωρίς περιττά σχόλια και δίχως να ασχολουντε με τύπους σαν τον lkar.... :evil:Αυτό το τελευταίο ήταν ένδειξη της προσπάθειας για κατευνασμό των πνευμάτων;
-
Οτι ειπώθηκε, ειπώθηκε, όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν.Ας προσπαθήσουν οι ''Ιταλοί'' να διατηρήσουν σε ένα επίπεδο τα τοπικ που τους ενδιαφέρουν χωρίς περιττά σχόλια και δίχως να ασχολουντε με τύπους σαν τον lkar....
μην ανησυχείς και καταλαβαίνουν(με) πάρα πολύ καλά.
Ευτυχώς που δεν θες να συνεχίζεται η βεντέτα
Η αλήθεια ΔΥΣΤΥΧΩΣ πονάει και φαίνεται ότι μερικοί δεν μπορούν να την ανεχτούν
-
Η αλήθεια είναι υποκειμενική αγαπητέ....
Μην το παίρνεις προσωπικά ένα παράδειγμα έφερα...
Απλά εσυ το εκφράζεις καλύτερα. -
Η αλήθεια είναι υποκειμενική αγαπητέ....
Μην το παίρνεις προσωπικά ένα παράδειγμα έφερα...
Απλά εσυ το εκφράζεις καλύτερα.τι ακριβώς; για διαφώτισέ μας; όπως επίσης να μας πληροφορήσεις και τι τύπος είμαι (ευτυχώς που δεν το λες προσωπικά )
Η αναφορά αριθμών (πωλήσεων πχ) είναι προφανώς ψεύτικη μήπως;
Η αναφορά τεχνικών στοιχείων; ψεύτικη;
Η αναφορά τιμών; επίσης;
-
Μπορείτε να τα πείτε με pm;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μπορείτε να τα πείτε με pm;όχι εφόσον αναφέρθηκε δημόσια (σε μία προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα φαντάζομαι σε μένα)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Η αναφορά τιμών; επίσης;
.....
άλλοι κρίνουν με την ψυχή και άλλοι με τη λογική.... -
Η αναφορά τιμών; επίσης;
.....
άλλοι κρίνουν με την ψυχή και άλλοι με τη λογική....Τίποτα το μεμπτό σε αυτό που λες αλλά άλλο πράγμα η αλήθεια και η πραγματικότητα και άλλο η 'αλήθεια' και το όνειρο, μην τα συγχέουμε..
-
...η αληθεια ειναι πως ο lkar ειναι η ντροπη του vag.
μακαρι να ειχε ....honda -
Η αναφορά τιμών; επίσης;
.....
άλλοι κρίνουν με την ψυχή και άλλοι με τη λογική....Kαι η λογική απόρροια της ψυχής είναι. Τώρα, βέβαια δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσουμε συζήτηση περί δυισμού.
Το αν θα προσδώσεις δηλαδή περισσότερο ή λιγότερο συναισθηματισμό στα κριτήρια σου είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό.
Π.χ. προσωπικά αντιπαθώ το group VW, παρότι αυτό έχει δημιουργήσει και ορισμένα θαυμάσια προιόντα. Οι λόγοι της αντιπάθειας αυτοί, είναι αμιγώς υποκειμενικοί, συναισθηματικοί θα 'λεγε κανείς, όμως αν το διερευνήσουμε περισσότερο θα δούμε ότι έχουν λογικότατο υπόβαθρο.
Καταλήγω, στο ότι ακόμα και ότι μας φαίνεται συναισθηματικό, ενδέχεται να έχει λογικές ρίζες. -
Ξεκίνα πρώτος Τίμο, κρατώντας το επίπεδο. Αυτό το ποστ, δεν ήταν του επιπέδου σου, ούτε του επιπέδου που όλοι επιθυμούμε για το παρον φορουμ
-
ΑΠΑΙΤΩ ενας συγκεκριμενος διαχειριστης του φορουμ να ΑΛΛΑΞΕΙ σταση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΛΗ την ωρα ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ μπροστα στον Η/Υ και φοραει ΜΟΝΟ μποξερακι!!
ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
ΑΠΑΙΤΩ ενας συγκεκριμενος διαχειριστης του φορουμ να ΑΛΛΑΞΕΙ σταση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΛΗ την ωρα ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ μπροστα στον Η/Υ και φοραει ΜΟΝΟ μποξερακι!!
ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΤΕ ΤΟΝ!!!
-
Τον μποξεράτο moderator (ποιος από μας άραγε έχει κινητήρα boxer;
) ή τον Aerandir-Μάτσα;
-
Παρακολούθησα όλα όσα έχουν ειπωθεί κ δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν είναι κ απο τα καλύτερα thread του φόρουμ με όλες αυτές τις έντονες διαφωνίες-αντιδικίες.
Κατ εμέ δεν υπάρχει διάκριση στο Ιταλόφιλος ή Γερμανόφιλος κλπ κλπ όσον αφορά την κόσμια συμπεριφορά κ τον σεβασμό που δείχνει κάποιος στους συνομιλητές του. Ότι κ να πιστεύει κάποιος όσο 'άρρωστος' κ αμετανόητος να είναι δικαίωμα του. Το θέμα είναι ο τρόπος έκφρασης κ ο σεβασμός που δείχνει.
Αν οι διαχειριστές mod κρίνουν πως κάποιος ξεπερνάει τα όρια η δουλειά τους είναι να επαναφέρουν την τάξη διασφαλίζοντας την σωστή λειτουργία κ το επίπεδο του φόρουμ προς όφελος των υπόλοιπων μελών που δεν φταίνε κ σε τιποτα.
Όταν κάποιος προκαλείται από κάποιον άλλον υπάρχουν πολλοί μα πάρα πολλοί τρόποι αντιμετώπισης από το να 'βγούν τα μαχαίρια'. Ποιόν όμως θα χρησιμοποιήσει είναι προσωπική του επιλογή κ από αυτήν την επιλογή αναγκαστικά θα κριθεί δείχνοντας το επίπεδο του στους υπόλοιπους συνομιλητές του. Κι αυτό το επίπεδο κ η επίδειξη σεβασμού δεν βάφεται από Άlfa, VAG, FIAT, BMW κλπ κλπ κλπ.Οι mod κάνουν μια χαρά δουλειά κ έχουν γίνει πυροσβέστες σε πάρα πολλές περιπτώσεις (ίσως παραείναι ανεκτικοί σε κάποιες περιπτώσεις πριν αναγκαστούν να επέμβουν)!
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!