-
παστα ήηηηη καμια χυλοπαστα? -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Ασέ ρε φίλε, προτειμώ να φάω Pasta με μια αεροσυνοδό της Alitalia παρέα....Τις έχεις δει κι εσύ, ε;
Το troll...
-
Pasta ala Putaneska
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...
Το θέμα που άνοιξες είναι σοβαρό φίλτατε. Απαντήσεις σε ειρωνικό τόνο περί του χρώματος της γραμματοσειράς και ΟΧΙ επί της ουσίας της δημοσίευσής μου, δεν σε τιμούν καθόλου...Θα σεβαστώ το οτι σε ξέρω προσωπικά και δεν θα σου απαντήσω αναλόγως. Αλλά μη με τσιγκλάς!
opterios: Φίλε εγώ δεν έχω πρόβλημα γιατί δύο Αλφίστι τους έκαναν ban, ΕΓΩ έχω πρόβλημα στο οτι δεν τιμωρήθηκαν και οι υπόλοιποι αναλόγως!
Να υπάρχει ισότητα θέλω! Να είσαι σίγουρος ότι αν έκαναν ban μόνο πχ. δύο βαγγέλιδες πάλι θα μιλούσα!
Όπως είπα και πιο πριν δεν είμαι υπάλληλος καμίας εταιρείας και έτσι μπορώ να λέω ότι θέλω ελεύθερα!5 χρόνια εδώ δεν έχω κάνει ποτέ παράπονο. Για να κάνω αυτά τα παράπονα ΤΩΡΑ δεν το κάνω για να περάσω την ώρα μου αλλα ούτε για χαβαλε.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ασέ ρε φίλε, προτειμώ να φάω Pasta με μια αεροσυνοδό της Alitalia παρέα....
Τις έχεις δει κι εσύ, ε;
Το troll...
απαντάω σε troll..... μόνο στο the mall
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
5 χρόνια εδώ δεν έχω κάνει ποτέ παράπονο. Για να κάνω αυτά τα παράπονα ΤΩΡΑ δεν το κάνω για να περάσω την ώρα μου αλλα ούτε για χαβαλε.Δεκτό και σεβαστό
Πάντως, μερικά ποστ πιο πάνω, ο felleas είπε επί λέξη 'καλά πάθανε και φάγανε' το ban. Δεν εννοώ ότι έχεις άδικο, αλίμονο. Απλώς εννοώ ότι η συγκεκριμένη κίνηση ίσως δεν ήταν άδικη.
Τώρα, σχετικά με το αν οι υπόλοιποι χαίρουν ηπιότερης μεταχείρισης. Και εγώ έχω ενοχληθεί αρκετές φορές και από βαγγέληδες, και από hondάκηδες και στην αρχή είχα παρεξηγήσει και τους lotusάκηδες. Όμως, κανείς από όλους αυτούς δεν έφτασε σε συμπεριφορές των Spidey και AR.
Και ναι, ίσως τα 'ιταλικά' threads να χρειάζονται καθάρισμα, αλλά δε γίνεται οι mods να είναι συνεχώς παντού και να το παίζουν τροχονόμοι. Αντιθέτως, οι Spidey και AR τρόλλαραν διαρκώς (τις μέρες που άρχισε το πρόβλημα) σχεδόν όπου υπήρχε thread. Ήταν αδύνατον να μην τους πάρεις χαμπάρι.
Και επειδή έχω αναφέρει πολλές φορές τα ονόματά τους, μη νομίζετε ότι τα λέω πίσω από την πλάτη τους. Όταν γυρίσουν με το καλό, να τα πω και μπροστά τους αν είναι. Τα ποστς θα μείνουν, τα γράφω και με την προοπτική ότι θα τα δουν και οι ίδιοι.
-
Sadο, εφόσον δεν έφταιγαν μόνο οι AR και Spidey, γιατί δεν μας λες ξεκάθαρα ποιοι άλλοι θα ήθελες να είχαν την ίδια αντιμετώπιση από τους mod?
-
Δασκαλος και moderator χρειαζεται για τα 10χρονα.Πιστευω οτι υπαρχουν αρκετοι τροποι ειτε να θεσεις στο περιθωριο καποια ατομα αν δημιουργουν προβληματα στις συζητησεις,ειτε να τους αλλαξεις συμπεριφορα.
Ποιοι ειναι αυτοι που θα κρινουν αν πρεπει να διαγραφει μια τοποθετηση ή αν πρεπει να αποβληθει ενα μελος;
Ευτυχως εδω γραφουμε και δεν μιλουμε ωστε καποιος που φωναζει να μην μας αφηνει να συζητουμε.Καλλιστα,μπορεις να αδιαφορησεις στην τοποθετηση καποιου και να συνεχισεις την συζητηση.
Προσωπικα,δεν μου αρεσει τετοιος τροπος ασκησης εξουσιας.Δεν εχω απαγορεψει ποτε σε κανεναν στην ζωη μου να εκφερει την αποψη του,να βρισει ή να κατηγορησει.Εχω απλα αδιαφορησει.ΥΓ.Να αποβληθουν ολοι οι οδηγοι αυτοκινητων του Gruppo και ειδικα ο Felleas να παει 'σπιτι' του!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Sadο, εφόσον δεν έφταιγαν μόνο οι AR και Spidey, γιατί δεν μας λες ξεκάθαρα ποιοι άλλοι θα ήθελες να είχαν την ίδια αντιμετώπιση από τους mod?Aγαπητέ Kid σε καμία περίπτωσδη δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένα προσωπά ο Sado, αλλά σε μια κατάσταση γενικά....
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
ΥΓ.Να αποβληθουν ολοι οι οδηγοι αυτοκινητων του Gruppo και ειδικα ο Felleas να παει 'σπιτι' του!!!Μόνο ο felleas έχει 'σπίτι';
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Sadο, εφόσον δεν έφταιγαν μόνο οι AR και Spidey, γιατί δεν μας λες ξεκάθαρα ποιοι άλλοι θα ήθελες να είχαν την ίδια αντιμετώπιση από τους mod?
Aγαπητέ Kid σε καμία περίπτωσδη δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένα προσωπά ο Sado, αλλά σε μια κατάσταση γενικά....
ΕΓΩ έχω πρόβλημα στο οτι δεν τιμωρήθηκαν και οι υπόλοιποι αναλόγως!
-
Νομιζω οτι η υπογραφή μου τώρα είναι πιο επίκαιρη από ποτε
-
Ρε παιδιά γιατί «οχυρώνεστε» πίσω από ταμπέλες;
Βρισκόμαστε σε ένα από τα πιο ελαστικά φόρουμ που γράφω (και γράφω σε αρκετά). Γιατί δημιουργούμε θέματα και προστριβές τζάμπα;Σας το λέει κάποιος που είναι και γαλλόφιλος (C4) και ιταλόφιλος (159 σε 2 μήνες) και ιαπωνόφιλος (Υaris Tsport).
Οι moderators σε αυτό το φόρουμ είναι πρώτα από όλα φίλοι μας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι moderators σε αυτό το φόρουμ είναι πρώτα από όλα φίλοι μας.... και θέλουν το καλό μας!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε παιδιά γιατί «οχυρώνεστε» πίσω από ταμπέλες;
Βρισκόμαστε σε ένα από τα πιο ελαστικά φόρουμ που γράφω (και γράφω σε αρκετά). Γιατί δημιουργούμε θέματα και προστριβές τζάμπα;Σας το λέει κάποιος που είναι και **γαλλόφιλος **(C4) και **ιταλόφιλος **(159 σε 2 μήνες) και **ιαπωνόφιλος **(Υaris Tsport).
Οι moderators σε αυτό το φόρουμ είναι πρώτα από όλα φίλοι μας.
Διακρίνω αντιγερμανικά αίσθήματα;
-
Τί σκηνικό είναι ετούτο ρε;
Σάν νά έγινε σύλληψη τσιγγάνου ένα πράμα!!!Πέραν τής πλάκας,τό ότι ο Αλφαρομέο μπαναρίστικε,ήταν κάτι πού φαινότανε από καιρό τώρα.
Οποιος δέν τό είδε,ήτανε σίγουρα τυφλός.
Οποιος τό είδε καί δέν τού τό επισήμανε,είναι ίσως καί συνυπαίτειος.Γιά τόν σπάιντυ,δέν εντόπισα κάτι χτυπητό πού να δικαιολογεί τήν αποβολή του μέν,αλλά τό ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στούς μοντερέιτορς γιά τέτοιου είδους θέματα θα μέ κάνει να μήν τους αμφισβητήσω.
Πάντως,βρίσκω τήν δημιουργεία τέτοιου θέματος υπερβολική.
καί μία επισήμανση:
Είναι ευκολη δουλειά να κάνει κανείς αντιπολίτευση.Ευκολότερο πράγμα στόν κόσμο,από τό να κατηγορείς άτομα πού έχουν κάποια εξουσία,δέν υπάρχει.Είναι 'εύκολος στόχος' -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πάντως,βρίσκω τήν δημιουργεία τέτοιου θέματος υπερβολική.Kι εγω, ειδικα αφού μιλάμε για προσωρινό ban. Που σημαινει ότι άμα την επιστροφη των χρηστων, τους δίνεται η δυνατότητα να αποδείξουν το αν ηταν αδικαιολγητη μια τέτοια κίνηση. Γιατι στο παρελθον, άλλος χρήστης που διαγραφηκε γυρισε πίσω και συνεχισε τα ίδια (ονόματα δεν λεμε ).
Επίσης δεν νομίζω οτι πριν την διαγραφη δεν τους είχαν δωθεί σημάδια ότι κάτι δεν πηγαινε καλα με την συγκεκριμένη συμπεριφορά. Αυτή η.. προοικονομια για το τι θα συνεβαινε προφανως δεν τους έκανε να αλλάξουν τις λάθος κινήσεις τους. Οπότε πιθανον τώρα η επιστροφή τους να συνδυαστεί με μία αλλαγή νοοτροπίας και στάσης τους απέναντι στους υπολοίπους.
Τέλος, το θέμα δεν είναι τι πιστεύεις ή με τι διαφωνεις, αλλά πως το εκφράζεις!
-
Πάντως θεωρώ πολύ απίθανο να επιστρέψουν και εξαιρετικά απίθανο να τους δοθεί 'the benefit of a doubt' (καλόπιστη αντιμετώπιση) από το φόρουμ.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πάντως θεωρώ πολύ απίθανο να επιστρέψουν και εξαιρετικά απίθανο να τους δοθεί 'the benefit of a doubt' (καλόπιστη αντιμετώπιση) από το φόρουμ.Το τι θα κάνουν, αν θα επιστρέψουν ή όχι, είναι στο χέρι τους. Από μένα προσωπικά, και από όλους τους moderators φαντάζομαι, το 'benefit of a doubt' θα τους δοθεί, δεν θέλω να πιστεύω ότι ΚΑΝΕΙΣ έχει προσωπικά με ΚΑΝΕΝΑΝ.
Θα τους δοθεί και από τους υπόλοιπους χρήστες,? --> ΚΑΙ αυτό στο χέρι τους είναι
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πάντως θεωρώ πολύ απίθανο να επιστρέψουν και εξαιρετικά απίθανο να τους δοθεί 'the benefit of a doubt' (καλόπιστη αντιμετώπιση) από το φόρουμ.Mην προτρέχεις...γιατί και τον Γκέϊμπριελ το φόρουμ του έχει δώσει άπειρες ευκαιρίες παρόλη την εριστική του συμπεριφορά.
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!