-
Δεν θέλω να 'τσιγκλίσω' ή να θήξω κανέναν, πιστεύω όμως ότι οι αποβολές των δύο εν λόγω παιδιών ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι οι μόνες! Και εξηγούμαι: δεν λέω ότι οι mods πρέπει ξαφνικά να γίνουν κέρβεροι, αλλά ότι η κακή και αντικοινωνική συμπεριφορά πρέπει να τιμωρείται ΠΑΝΤΑ!
Η συμπεριφορά των δύο εν λόγω παιδιών ήταν πολλές φορές εριστική, και μάλιστα είχα αρκετές φορές 'αρπαχτεί' μαζί τους κι` εγώ! Υπάρχουν όμως και άλλες περιπτώσεις παιδιών που έχουν προχωρήσει πολύυυυ παρακάτω: έχουν βρίσει, έχουν απειλήσει, έχουν χαρακτιρήσει, και.. έχουν δεχθεί μόνο συστάσεις από τους mods, ενώ θα έπρεπε ΑΜΕΣΑ να ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ! Που είναι λοιπόν η ίση μεταχείριση;;
Και ένα παράδειγμα: Όλοι ξέρουμε για το τόπικ με τα ΤΑΞΙ (αυτό) και για τις επιθέσεις / ύβρεις που έγιναν. Γιατί οι mods δεν κατέφυγαν σε παρόμοια με τα παραπάνω μέτρα για κάποιους χρήστες;;
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Και ένα παράδειγμα: Όλοι ξέρουμε για το τόπικ με τα ΤΑΞΙ (αυτό) και για τις επιθέσεις / ύβρεις που έγιναν. Γιατί οι mods δεν κατέφυγαν σε παρόμοια με τα παραπάνω μέτρα για κάποιους χρήστες;;Γιατί ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος χρήστης έδωσε δικαίωμα για παρατηρήσεις, όσο σοβαρό κι αν ήταν το δικαίωμα αυτό. Το εξηγήσαμε και πιο πάνω: είμαστε ελαστικοί, σε μεγάλο βαθμό. ΚΑΝΕΙΣ δεν αποβάλλεται με την πρώτη φορά που θα παραβιάσει τον κανονισμό, πρώτα γίνονται συστάσεις.
-
Να προτείνω κάτι; Κλειδώστε το παρόν τόπικ γιατί δεν οδηγεί πουθενά, και συζητήστε τα από κοντά στην κοπή της πίτας.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Υπάρχουν δύο τρόποι επίλυσης του προβλήματος:
Είτε μας εξηγείτε αναλυτικά,ένα πρός ένα,τα πόστ τά κουότς καί τα πιέμς πού ανταλάχθηκαν μεταξύ μοντς καί διεγραμένων,έτσι ώστε να πάρουμε όλοι μας μία γεύση καί να μιλήσουμε όλοι μαζί ώς σύνολο γιά αυτές
ή
θα πρέπει να διαγραφεί τό όλο θρέντ,καί να μήν γίνεται παραπάνω συζήτηση.Συμφωνώ εν μέρει. Από τι στιγμή που έγινε ανακοίνωση στο forum για το ποιοι αποβλήθηκαν (έστω και προσωρινά), το θέμα θα συζητηθεί. Αλλά για να είναι εποικοδομητική η συζήτηση πρέπει να μας παρουσιαστούν (έστω και εν συντομία) τα γεγονότα στα οποία γίνεται αναφορά ως παρασκήνιο. Αλλιώς, είναι λογικό να δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις ως προς την απόφαση αυτή. Αν δε μας δοθούν κάποιες διευκρινιστικές λεπτομέρειες απλά θα μείνουμε με την απορία. Και μπορεί κάποιος που παρακολουθεί καιρό το forum να ξέρει το χαρακτήρα των mod και να εμπιστεύεται την κρίση τους, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν μπορούν να αρκεστούν στο 'υπάρχει και παρασκήνιο που δεν ξέρετε'.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
@ φελλέας:Τό πρόβλημα είναι τελικά ότι αποβλήθηκαν δύο χρήστες ή ότι έπρεπε να αποβληθούν καί άλλοι;
Ειλικρινά δέν σέ έχω καταλάβει ώς τώρα.
Ζητάς λιγότερη 'αστυνόμευση' ή περισσότερη;Aυτό είναι το θέμα Hunter... Δεν ζήτησα τίποτα.
Απλά συμφώνησα στο ότι υπάρχουν συννεφάκια αδικίας ως προς την αντιμετώπιση μερικών τόπικ και ότι το moderating επιδέχεται βελτίωσης.Αντα αυτού εισέπραξα την ανταμοιβή του ψευτή και την προσωπική επίθεση, αποδεικνύοντας έτσι ότι ο τίτλος του τόπικ τελικά είναι on target.
Δεν έχω προσωπικά με κανέναν και στο παρελθόν ουδέποτε έχω δείξει στοιχεία ταραχοποιού ή φανατικού. Για αυτόν τον λόγο και είπα να γράψω 2 λογάκια μπας και πιάσουν τόπο.
Τελικά κατέληξα να ποστάρω από χτες όσα δεν έχω ποστάρει τα 2 τελευταία χρόνια και κατανόησα ορισμένα πράγματα για τα του συγκεκριμένου φόρουμ και των (μερικών) διαχειριστών του...Αντι να ασχολούντε επί της ουσίας, προσβάλλοντε και πέρνουν της μετρητής πράγματα οδηγούμενοι σε λάθος εκφράσεις, λόγια και πράξεις.
Τώρα παλί αυτά για καλό τα λεώ, αλλά κάποιοι θα παρουν της μετρητής και ξανα μανα τα ίδια...
Μήπως να σταματήσω να ασχολούμαι? Μπα αυτή θαταν η ευκόλη λύση....
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Και ένα παράδειγμα: Όλοι ξέρουμε για το τόπικ με τα ΤΑΞΙ (αυτό) και για τις επιθέσεις / ύβρεις που έγιναν. Γιατί οι mods δεν κατέφυγαν σε παρόμοια με τα παραπάνω μέτρα για κάποιους χρήστες;;
Εχείς καμιά συγγένεια με τον Deminio?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...Μα και ο kyan και εγώ που είμαστε mods και φίλοι της alfa romeo, συμφωνήσαμε στην αποβολή τους...Είσαι 100% σίγουρος γι' αυτό που λες;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
...Μα και ο kyan και εγώ που είμαστε mods και φίλοι της alfa romeo, συμφωνήσαμε στην αποβολή τους...
Είσαι 100% σίγουρος γι' αυτό που λες;;
Μου λες δηλαδή, ότι δεν είμαι σίγουρος αν συμφώνησε ο kyan? Γιατί δεν τον ρωτάς?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...Μα και ο kyan και εγώ που είμαστε mods και φίλοι της alfa romeo, συμφωνήσαμε στην αποβολή τους...
Μου λες δηλαδή, ότι δεν είμαι σίγουρος αν συμφώνησε ο kyan? Γιατί δεν τον ρωτάς?
Σου το λέω γιατί τον είδα στην Κυριακή και μου είπε οτι ΔΕΝ συμφώνησε!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Δεν είπα ακριβώς αυτό Σταύρο. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση και θα προτιμούσα να τα λέγαμε κατ'ιδίαν.
-
Áäéêï Þ ü÷é Ýíá ÂÁÍ ðïõ êáé ðïõ åßíáé êáëü íá ðÝöôåé ãéá íá óößããïõí ëßãï ôá ëïõñéÜ .
Åßíáé êáé Üëëåò ðåñéðôþóåéò ðïõ ôï èÝëáíå ôï ÂÁÍ êáé ßóùò íá ôï èÝëïõí êáé áêüìá áëëÜ åßôå ìáæÝõôçêáí åßôå óõììïñöþèçêáí .
ÐÜìðïëëåò öïñÝò Ý÷åé ãßíåé ôçò 'ôñåëÞò' ãéáôß ìåñéêïß èåùñïýí ôï íá ãñÜøïõí ôï äéêü ôïõò áíåîÜñôçôá ôï èÝìá óôï ïðïßï áðáíôïýí îÝñïõí åê ôùí ðñïôÝñùí üôé èá ãßíåé ôçò ôñåëçò áðï áíôßóôïé÷ïõò ðïõ èá áðáíôÞóïõí.Èá ðñüôåéíá ëßãï áõóôçñüôåñç äéá÷åßñéóç êáé Ýíá ðéï ãñÞãïñï êëåßäùìá óå èÝìáôá ðïõ ãßíïíôáé !^$&@#*!@ ãéáôß êÜðïéïé èÝëïõí áðëÜ íá ðåôÜîïõí ôá äéêÜ ôïõò
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν είπα ακριβώς αυτό Σταύρο. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση και θα προτιμούσα να τα λέγαμε κατ'ιδίαν.
Εχεις δίκιο φίλε sorry, το ξέρω μαλακία έκανα δεν έπρεπε να το πω.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εχεις δίκιο φίλε sorry, το ξέρω μαλακία έκανα δεν έπρεπε να το πω.
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά.
Σε εκνευριστικό βαθμό απλά.Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να έχει γνώμη και άποψη.
Να του αρέσει ή να μην του αρέσει κάτι.
Να συμφωνεί ή να μην συμφωνεί.Οι ιδιωτικές συζητήσεις δεν έχουν καμιά σχέση.
Δεν γνωρίζω ποιά γνώμη μπορεί να έχει ο kyan.
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ήταν απολύτως ενήμερος για την απόφαση και δεν έφερε αντιρρήσεις.
Τώρα αν το θέμα αυτό έχει ξεκινήσει επειδή έτυχε οι δύο χρήστες να είναι 'alfisti' δεν θέλω να το πιστεύω.Τον kyan τον γνωρίζουμε αρκετό καιρό.
Δεν θεωρώ ότι είναι από αυτούς που ξεκινάει συζητήσεις που αφορούν σε θέματα του 4ΤΦ με το καπέλλο του 'alfisti'.
Και δεν πιστεύω ότι κάνω λάθος.Αυτό πάντως που καταλαβαίνω sado είναι ότι τελικά η 'ταυτότητα' των χρηστών σε έκανε να ανοίξεις ολόκληρο θέμα και να μας κατηγορήσεις συλλήβδην.
Δικαίωμά σου.
Να είμαστε καλά. -
Τελικά συμφωνήσανε όλοι οι μόντς,ή όχι;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τελικά συμφωνήσανε όλοι οι μόντς,ή όχι;Εχει σημασία Αντρέα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τον kyan τον γνωρίζουμε αρκετό καιρό.
Δεν θεωρώ ότι είναι από αυτούς που ξεκινάει συζητήσεις που αφορούν σε θέματα του 4ΤΦ με το καπέλλο του 'alfisti'.
Και δεν πιστεύω ότι κάνω λάθος..Αυτό πάντως που καταλαβαίνω sado είναι ότι τελικά η 'ταυτότητα' των χρηστών σε έκανε να ανοίξεις ολόκληρο θέμα και να μας κατηγορήσεις συλλήβδην.
Δικαίωμά σου.
Να είμαστε καλάΚαι τα δύο τα θεωρώ αστεία καν που τα σκέφτηκες.
Και το ξέρεις πολύ καλά οτι δεν ισχύουν.
Βρες καλύτερο τρόπο να δημιουργήσεις εντυπώσεις -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τον kyan τον γνωρίζουμε αρκετό καιρό.
Και δεν πιστεύω ότι κάνω λάθος..Αυτό πάντως που καταλαβαίνω sado είναι ότι τελικά η 'ταυτότητα' των χρηστών σε έκανε να ανοίξεις ολόκληρο θέμα και να μας κατηγορήσεις συλλήβδην.
Δικαίωμά σου.
Να είμαστε καλάΚαι τα δύο τα θεωρώ αστεία καν που τα σκέφτηκες.
Και το ξέρεις πολύ καλά οτι δεν ισχύουν.
Βρες καλύτερο τρόπο να δημιουργήσεις εντυπώσειςΘα σου πρότεινα να βρεις ένα καλύτερο τρόπο να εκφράζεις αυτά που θέλεις να πεις.
Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες.Οσον αφορά στην δημιουργία εντυπώσεων....όπως είπα...να είμαστε καλά sado!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τελικά συμφωνήσανε όλοι οι μόντς,ή όχι;
Εχει σημασία Αντρέα?
Δεν έχει;
-
Η συζήτηση τελειώνει για μένα εδώ.
Όσοι διάβασαν έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους, δεν νομίζετε;
ΥΓ: Για άλλη μια φορά η 'εξουσία', όπως κατηγορηθήκαμε, έδειξε τον αδίστακτο χαρακτήρα της διαγράφοντας άμεσα το θεμα αυτό και φιμώνοντας όσους έγραψαν...
-
Ρε Sado... πρέπει ώρες ώρες να είσαι τόσο σπασαρχίδης;
Άνοιξες ένα θρεντ που εν γνώση σου, ήξερες ότι θα γίνει της πουτάνας το κάγκελο.
Και είμαι 100% σίγουρος ότι το έκανες επίτηδες γνωρίζοντας το τι θα επακολουθήσει.
Λες ότι το φόρουμ αυτό, έχει πάρει την κατιούσα και ότι δουλεύει με δύο μέτρα και δυο σταθμά. Ωραία, αν δεν σου αρέσει να πάρεις το κουβαδάκι σου και να πας σε άλλη παραλία, δεν σε κρατάει κανένας εδώ.
Μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους, ΔΕΝ μου αρέσει που έφυγαν αυτά τα δυο παιδιά από εδώ μέσα, ΦΥΣΙΚΑ δεν γνωρίζω το τι μπορεί να έγινε πίσω από τις κουρτίνες και ΟΥΤΕ με ενδιαφέρει.
Επίσης πιστεύω στους εδώ διαχειριστές και είμαι σίγουρος ότι έκαναν το έκαναν σωστά.ΑΛΛΑ (γιατί πάντα υπάρχει ένα άλλα) ΔΕΝ έχεις κανένα δικαίωμα, να ανοίγεις ένα τέτοιο θρεντ και να βρίζεις άτομα.
Άτομα που είτε είναι διαχειριστές εδώ είτε απλά μέλη.Επίσης λόγο ότι κατέχω το κληρονομικό χάρισμα, πιστεύω όχι απλά πιστεύω είμαι σίγουρος, ότι αν είχαν φάει ban άτομα από άλλο ¨gruppo¨ ΔΕΝ θα είχες βγάλει ΑΧΝΑ!
Το ότι είσαι μέλος εδώ 5 χρόνια και επίσης γνωρίζεις τα παιδιά και έχετε πιει και ένα κρασάκι μαζί, τότε ΕΙΝΑΙ ντροπή σου να λες αυτά που λες!
Αν ήθελες να τα βγάλεις αυτά από μέσα σου, μπορούσες να στείλεις ένα pm είτε να πάρεις ένα τηλέφωνο κάποιο από τους διαχειριστές... ΔΕΝ έπρεπε να ανοίξεις ένα τέτοιο θρεντ.
Και επαναλαμβάνω, το έκανες επίτηδες!
Καθόλου μα καθόλου φιλικά
Htanso21 και κατά κόσμων Θανάσης.
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!