-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
....
Εκείνο που μου έκανε άσχημη εντύπωση ήταν αυτή η αθλιότητα στον 3ο όροφο.
Νέοι , γέροι, γριές, λαϊκοί, γύφτοι, παπάδες, μετανάστες, Ελληνες , αλλοδαποί, γενικά 'κουτσοί στραβοί',(μέσα σε αυτούς κι εγώ) στον άγιο παντελεήμονα. Με ένα πλαστικό πιάτο στο χέρι έξω από το Far East kai μετά φαγητό στο όρθιο ....Σοβαρα;; Το Far East είναι στο Mall;;; Και το είχα σε εκτίμηση! Δεν ξαναπατάω σε κανένα πια! Ουτε στην Γλυφάδα, ούτε στην Κηφισιά!
Δεν έχω πάει στο Mall αλλά ούτε και πρόκειται γιατί δεν έχει κάτι που δεν έχουν τα υπόλοιπα μαγαζιά.
Η κοπέλα μου με την κόρη της πήγε και μου είπε το εξής: 'Αυτό το κουτί είναι μία 'ονείρωξη' για τον λαουτζίκο...' -
Ετσι!!!!!!!!!!
Απαράδεκτο, ο κάθε 'λαικός' τύπος να μπορεί να τρώει σε far east στο Mall, τότε τί νόημα έχει να πηγαίνεις εσύ στο αντίστοιχο(?) της Γλυφάδας?
πρέπει να βρείς άλλο μαγαζί ωστε να ξεχωρίζεις απο τη πλέμπα
boyakasha
-
Σίγουρα κατά την κατασκευή του Mall έγιναν πολλά μεμπτά, αν δεις όμως την αρχή και το τέλος μόνο, το μόνο πρόβλημα είναι το χρηματικό 'δώρο' στο Λάτση μέσω της αύξησης του συντελεστή δόμησης.
Τα υπόλοιπα δηλαδή έγιναν με στραβό τρόπο, αυτά καθε αυτά όμως δεν είναι κακά.Πιστεύω πως ο χώρος που επιλέχτηκε ήταν ο πιο κατάλληλος, χωρίς να δημιουργούνται πραγματικά προβλήματα (πχ. διακοπή της συνέχειας της πολύπαθης παραλιακής ζώνης της Αθήνας) ενώ ένα τέτοιο 'πολυκατάστημα' όπου βρίσκεις πραγματικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ΜΑΖΕΜΕΝΑ είναι κάτι που η Αθήνα χρειαζόταν.
Η κατασκευή του THE MALL λοιπόν πιστεύω πως είναι κάτι καλό, και το δώρο στο Λάτση μια απλή εκδήλωση της σημερινής (διεφθαρμένης) πραγματικότητας.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
'Αυτό το κουτί είναι μία 'ονείρωξη' για τον λαουτζίκο...'IMO κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τα Village, τουλάχιστον του Ρέντη που είχα πάει πριν τα κόψω εντελώς. Βλαχομπαρόκ industrial αισθητική, νοοτροπία αρπαχτής (ίσα να στα πάρουν και μετά χέστηκαν αν θα απολαύσεις εσύ την ταινία), φοβερή κίνηση τριγύρω, 'επώνυμα' (ουσιαστικά) φαστφουντάδικα με ανάλογες 'επώνυμες' τιμές, καφετέριες μέσα στη βρώμα με αγενέστατους θαμώνες και σερβιτόρους, κόσμος κυρίως 'μπουρναζιώτικη' πιτσιρικαρία. Ούτε στους αμερικανούς που έχουν συνηθίσει στα ογκώδη εμπορικά συγκροτήματα δεν θα άρεσε.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
... ενώ ένα τέτοιο 'πολυκατάστημα' όπου βρίσκεις πραγματικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ΜΑΖΕΜΕΝΑ είναι κάτι που η Αθήνα χρειαζόταν...Ω, ναι! Δεν υπάρχει ελπίδα.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
... ενώ ένα τέτοιο 'πολυκατάστημα' όπου βρίσκεις πραγματικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ΜΑΖΕΜΕΝΑ είναι κάτι που η Αθήνα χρειαζόταν...
Ω, ναι! Δεν υπάρχει ελπίδα.
Όσο καταναλώνω, ελπίζω
-
Ξέχασα!
Σινεμά δεν πάω ποτέ. Στην ζωή μου έχω πάει μόνο 3 φορές και αυτές οι δύο στην Αγγλία. Οι λόγοι που δεν πάω είναι ότι όταν βλέπω μία ταινία θέλω:
Να τρώω όποτε θέλω
Να τρώω ότι θέλω
Να μιλάω στο τηλέφωνο όποτε μου καπνίσει
Να κατουράω όποτε θέλω
Να μην κάνω ησυχία
Να κλάσω με την άνεση μου
Να είμαι αναπαυτικά στον καναπέ-κρεβάτι μου χωρίς να έχω κανεναν που να βρωμάει-μασουλάει-χαριεντίζεται δίπλα μου
Να έχω το αμάξι μου στο parking μου ΤΖΑΜΠΑ
Να μην χασω 2+ ωρες από την ζωη μου σε ουρέςΑυτά.
-
Κρίμα ρε παιδιά που ένα τέτοιο θέμα έχει αναχθεί σε σύγκριση 'Mall vs. Starbucks vs. Village vs. Ster'...
Από την άλλη βέβαια θα μου πείτε 'και τι να πούμε;'...και μήπως είναι και το μόνο παράδειγμα διαπλοκής/διαφθοράς; Σωστό κι αυτό απλά για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται οτι δεν υπάρχει τελικά ελπίδα γι'αυτόν τον τόπο.
Βέβαια στις επόμενες εκλογές όλοι θα συζητάνε για τα πολιτικά 'debates' και μερικοί θα κουνάνε και σημαιούλες σε διάφορες συγκεντρώσεις... Από εμένα πάντως ούτε λευκό.
Καληνύχτα μας..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ετσι!!!!!!!!!!Απαράδεκτο, ο κάθε 'λαικός' τύπος να μπορεί να τρώει σε far east στο Mall, τότε τί νόημα έχει να πηγαίνεις εσύ στο αντίστοιχο(?) της Γλυφάδας?
πρέπει να βρείς άλλο μαγαζί ωστε να ξεχωρίζεις απο τη πλέμπα
boyakasha
Δεν χρειάζομαι μαγαζί για να ξεχωρίσω! Ποιότητα και επίπεδο στις υπηρεσίες που μου προσφέρουν χρειάζομαι!
Μόνο ο νεοέλληνας θα το σκεφτόταν έτσι αυτά που έγραψα.
Αλλά ο Νεοέλληνας έτσι σκέφτεται... για να ξεχωρίσει πρέπει να πάει σε μαγαζί... -
Δηλαδή υποβαθμίστηκαν οι υπηρεσίες του εστιατορίου στη Γλυφάδα επειδή άνοιξε στο εμπορικό κατάστημα με το ίδιο όνομα?
Μονο ο νεοέλληνας θα χαρακτήριζε κάποιον άλλο υποτιμιτικά σαν 'νεοέλληνα'
-
Ω, ναι! Δεν υπάρχει ελπίδα.
Δις.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ξέχασα!
Σινεμά δεν πάω ποτέ. Στην ζωή μου έχω πάει μόνο 3 φορές και αυτές οι δύο στην Αγγλία. Οι λόγοι που δεν πάω είναι ότι όταν βλέπω μία ταινία θέλω:
Να τρώω όποτε θέλω
Να τρώω ότι θέλω
Να μιλάω στο τηλέφωνο όποτε μου καπνίσει
Να κατουράω όποτε θέλω
Να μην κάνω ησυχία
Να κλάσω με την άνεση μου
Να είμαι αναπαυτικά στον καναπέ-κρεβάτι μου χωρίς να έχω κανεναν που να βρωμάει-μασουλάει-χαριεντίζεται δίπλα μου
Να έχω το αμάξι μου στο parking μου ΤΖΑΜΠΑ
Να μην χασω 2+ ωρες από την ζωη μου σε ουρέςΑυτά.
Δεν ειναι το ιδιο με το να βλεπεις στο σπιτι. Στο σινεμα εχεις καποια κοινωνικοτητα, ασε που η ποιοτητα της εικονας και το μεγεθος κανουν καλυτερη την εμπηρεια. Εγω πχ δεν μπορω να δω ταινειες στην απλη τηλεοραση πια. Μονο HD. Και στο περιμενε μπορεις να συζητας με την παρεα.
Τιποτα καινουριο για την διαπλοκη. Αν και εχουν γινει λαθη στο The Mall (απουσια παρκινγκ εξω απο το κτοισμα) ενα τετοιο κεντρο χρειαζονταν για την Αθηνα, και το Μαρουσι φυσικα θα ειναι ωφελημενο αφου θα προσελκυει επισκεπτες απο ολη την ευρυτερη Αθηνα. Απλη λογικη ειναι.
Για τον 3ο οροφο αυτου του ειδους τα ανοικτα food courts εχουν τους υποστηρικτες και αυτους που δεν τους αρεσουν. Αν δεν σου αρεσει πας στην γειτονια, κανενα προβλημα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν θλίβεσαι που κλείνουν οι συνοικιακές καφετέριες υπο το βάρος των μεγάλων πολυεθνικών? (starbucks)Συνοικιακές καφετέριες = οποιοσδήποτε συνδυασμός των εξής: αγενείς σερβιτόροι, χάλια καφές, ακριβοί, αργή εξυπηρέτηση, κάπνα, θόρυβος
Starbucks = γρήγορη εξυπηρέτηση (εκτός αν έχει πολύ κόσμο), εξαιρετικός καφές στην ίδια περίπου τιμή με τα συνοικιακά, μεγάλη ποικιλία (τα συνοικιακά δεν έχουν καν latte κατά κανόνα), πιο ευχάριστο περιβάλλον αν και με λίγη βαβούρα, σερβίρουν καφέ μετά τις 8 το βράδυ, WiFi Internet.
Δεν πρόκειται για ηθικό ζήτημα. Αν είναι χειρότερες οι συνοικιακές καφετέριες, ας πεθάνουν.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν πρόκειται για ηθικό ζήτημα. Αν είναι χειρότερες οι συνοικιακές καφετέριες, ας πεθάνουν.
Ακριβώς! Ομοίως και τα σινεμά, ομοίως και για όλα. Συμφωνώ 100%
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
... το Μαρουσι φυσικα θα ειναι ωφελημενο αφου θα προσελκυει επισκεπτες απο ολη την ευρυτερη Αθηνα...Για πες 2 - 3 ωφέλειες που θα έχει το Μαρούσι από τους επισκέπτες του The Mall.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ακριβώς! Ομοίως και τα σινεμά, ομοίως και για όλα. Συμφωνώ 100%
και γω συμφωνω...πολλες φορες οι υπηρεσιες που προσφερουν ειναι αθλιες γιατι στηριζονται στο γεγονος οτι δε θα παρεις αμαξι η μμμ για να πας καπου αλλου...
-
Για πες 2 - 3 ωφέλειες που θα έχει το Μαρούσι από τους επισκέπτες του The Mall.
Μα τί λες Ηλία μου...
- Πιο πλούσιο δήμαρχο ('Ο πιο πλούσιος στην Ευρώπη' κατα το ελληνικό συστημα)
- Περισσότερα αυτοκίνητα (στους Μαρουσιώτες αυτοκινητόφιλους πάει αυτό)
- Περισσότερη σκιά (120.000 τ.μ. σκιαστρο δεν ειναι και λίγα)
- Δουλειά για τα Μαρουσιωτακια (τουλάχιστον 500 ατομα security με σουπερ παροχες κανα 600αρι το μήνα)
και το πιο σημαντικό:
Μουρη
Το MALL είναι στο Μαρούσι
-
Εγώ πήγα ένα Σάββατο απόγευμα πάρκαρα στο parking πλήρωσα για να ψωνίσω από τα μαγαζιά τους!!! (Φαντάζεστε να παρκάρετε έξω από ενα συνοικιακό μαγαζί να μπείτε μέσα να ψωνίσετε και βγαίνοντας να σας πουν πλήρωστε και 5 euro για το πεζοδρόμιο!!!) και για να φύγω περίμενα τόσιν ώρα μέσα στο πάρκινγκ που φτάνοντας στην έξοδο μου ζητήθηκε να πληρώσω 0.50 λεπτά επιπλέον τα οποία και φυσικά δεν πλήρωσα!
για τον μόνο λόγο που θα ξαναπάω είναι για το FNAC!!
κατά τα άλλα ας προσέχαμε!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Starbucks = γρήγορη εξυπηρέτηση (εκτός αν έχει πολύ κόσμο), εξαιρετικός καφές στην ίδια περίπου τιμή με τα συνοικιακά, μεγάλη ποικιλία (τα συνοικιακά δεν έχουν καν latte κατά κανόνα), πιο ευχάριστο περιβάλλον αν και με λίγη βαβούρα, σερβίρουν καφέ μετά τις 8 το βράδυ, WiFi Internet.ΠΟΛΥ αργή εξυπηρέτηση (3-4 φορές που έκανα το λάθος να πάω), το Wi-Fi το ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ (με τις τιμές του καφέ, ΕΠΡΕΠΕ να είναι τζάμπα... ένα καπουτσίνο και μια πάστα 10 ευρώ ρε π****η μου??? ), και απαγορεύεται ΕΝΤΕΛΩΣ το κάπνισμα, δεν έχει χώρο καπνιζόντων όπως είπε κάποιος. Eκτός αν έχεις άντερα και κάτσεις ΕΞΩ χειμωνιάτικα. Εγώ αναγκαστικά αυτό έκανα. Starbucks τέλος για μένα.
Συνοικιακά καφέ: το είπαν κι άλλοι, όσα δεν αξιζουν, αργά ή γρήγορα κλεινουν. Τα προτιμώ 1.000.000 % πάντως. Διαλέγεις αυτό που κάνει καλό καφέ, αυτό που έχει ωραίο περιβάλλον, οι σερβιτόροι-ιδιοκτήτης-πελάτες γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι πιο προσωπική στιγμή ο καφές ρε γμτ.
Επειδή είσαι και Πειραιώτης: πες μου ΕΝΑ λόγο να προτιμήσω Starbucks από τα 3 στη σειρά καφενεδάκια δίπλα στο δημαρχείο, στην πλατεία Κοραή.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πες μου ΕΝΑ λόγο να προτιμήσω Starbucks από τα 3 στη σειρά καφενεδάκια δίπλα στο δημαρχείο, στην πλατεία Κοραή.το πιο σημαντικό:
Μουρη
Το κόλπο του The Mall [οι τρόποι του μεγαλοεπιχειρηματία]