-
Σε λίγο καιρό πρέκειται να αγοράσω αυτοκίνητο, ειμαι μεταξύ μιας μεταχειρισμένης 147 του 2003(σε καλή κατάσταση, 120 άλογα)και ενός astra gtc 1.6 οκταμήνου. η τιμή ειναί περιπου ίδια. τι μου προτείνεται?
-
Σε λίγο καιρό πρέκειται να αγοράσω αυτοκίνητο, ειμαι μεταξύ μιας μεταχειρισμένης 147 του 2003(σε καλή κατάσταση, 120 άλογα)και ενός astra gtc 1.6 οκταμήνου. η τιμή ειναί περιπου ίδια. τι μου προτείνεται?
-
-
Κάπου νομίζω το είχα ξαναδεί αυτό το θέμα (να μη σου πω ακριβώς το ίδιο, αλλά βαριέμαι να ψάξω )
Η ψήφος μου πάει στην 147 ΧΑΛΑΡΑ κιόλας
-
δε θα με χαλουσε κανενα απο τα δυο αφου το αστρα θα ναι διπορτο...
δε μας ειπες χιλιομετρα για την αλφα! -
30000 τα χιλιομετρα τις
αλφα -
και το αστρα?
παντως και τα δυο ειναι κουκλια! αν βεβαια το αστρα ηταν πενταθυρο θα σε λεγα κατευθειαν αλφα... -
'Παίζεις με τη φλόγα ........... .'
(Άλλο ένα θέμα που θα γίνει πεδίο μάχης)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'Παίζεις με τη φλόγα ........... .'(Άλλο ένα θέμα που θα γίνει πεδίο μάχης)
Πεδίο μάχης??
Αμφιβάλλω! Εγώ προβλέπω να σηκώσουν τα φτυάρια τους όλοι για άλλο ένα θάψιμο της Opel!Αν υποθέσουμε ότι τα δύο αμάξια βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση την alfa θα έπαιρνα.
-
Εδώ σας λένε ότι πουλάνε Alfa Romeo σχεδόν 3ετίας και ένα 8μηνίτικο GTC και πάλι προτιμάτε Alfa. OK, θα ήθελα να δω τι θα κάνατε αν ήταν να βγάζατε τα δικά σας λεφτά από την τσέπη!
Φίλε, εγώ δεν θα σου πω τι να πάρεις. Απλώς γνώριζε ότι άλλος φορουμίστας με 147 120hp έχει βαρεθεί να πληρώνει τον βενζινά (πραγματική κατανάλωση 13-14 λίτρα στην πόλη). Κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός.
(είδατε; δεν μίλησα καθόλου για αξιοπιστία )
-
H 147 είναι καλύτερο αμάξι σαν στήσιμο και αίσθηση.
Εδώ όμως μας λές για αυτοκίνητο 3χρονών σε σύγκριση με ένα που δεν έχει κλείσει καν χρόνο.
Γιατί πουλιέται όμως το astra??
Επίσης για πόσα χρήματα μιλάμε??? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
(είδατε; δεν μίλησα καθόλου για αξιοπιστία )
στην ίδια οικογένεια είναι
-
Τά σχεδόν 12kg/hp του Astra με χαλάνε πολύ και σε αγορά καινούργιου δεν θα το συζητούσα.(Υπάρχει το 1.8 με μόνο 1200 ευρώ επιπλέον.)
Με το δεδομένο όμως ότι μιλάμε για μεταχειρισμένα και το Astra είναι μόλις οχταμήνου θα το σκεφτόμουν. -
Σαν 'προσωπικότητες' τα δύο αυτοκίνητα είναι η μέρα με τη νύχτα.
Οπότε λόγω αυτού ψηφίζω Alfa.
Βέβαια το θέμα αξιοπιστία με προβληματίζει λίγο... -
Opel!
-
Astra μόνο γιατί έχει 5+ χρόνια εγγύηση ακόμα
-
147
-
Alfa χαλαρά, ειδικά μιας και το GTC είναι κι αυτό μεταχειρισμένο - μου φαίνεται ύποπτο να πουλιέται τόσο γρήγορα καινούριο μοντέλο, για monday car μου μυρίζει...
-
επίσης η ψηφοφορία είναι ύπουλη
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει η alfa romeo να είναι 3 χρόνων και το gtc 8 μηνών..
ψάξε να βρεις μια 147 ίδιας ηλικίας να'ναι πιο δίκαιο -
OPEL Astra GTC χωρις δευτερη σκεψη.
Για μενα ειναι πολυ πιο ομορφο απο την 147 που σαν design δεν μου αρεσει ειδικα στο μπροστινο μερος. Ασε που το GTC ειναι πολυ πιο καινουργιο αμαξι σε πολλους τομεις ενω το 147 πλησιαζει στο τελος της παραγωγης του οσο περνανε τα χρονια.
Ασε που απο θεμα αξιοπιστιας τα Alfa Romeo ακομα προβληματιζουν οποτε γερμανικο και παλι γερμανικο.
opel astra gtc ή alfa romeo 147?