-
2 Fiat, 1 Maserati, 1 Toyota και ένα εγγλέζικο... είμαι καλά γιατρέ???
Αλλιώς: 2 αυτοκίνητα για πίστα, εκ των οποίων το ένα χρησιμοποιείται καθημερινά στο κέντρο, ένα σεντάν για Ευρώπη, 1 κτήνος που πάει παντού και 1.... απλώς απωθημένο
-
Ο Χ Ι
Δεν πιστευω να εβαλες το punto abarth
-
Ψήφισα το αιώνιο απωθημένο, το καλύτερο all around αυτοκίνητο του κόσμου, ένα καθαρόαιμο πίστας, ένα hot hatch προσθιοκίνητο κι ένα γερμανικό station wagon για τα ψώνια και το σκύλο.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ψήφισα το αιώνιο απωθημένο, το καλύτερο all around αυτοκίνητο του κόσμου, ένα καθαρόαιμο πίστας, ένα hot hatch προσθιοκίνητο κι ένα γερμανικό station wagon για τα ψώνια και το σκύλο. -
Ψήφισα!!
1 Γάλλος!
1 Ιταλός!
1 Γερμανός!
2 Γιαπώνια!(κι` ένας Έλληνας!! εγώ!!)
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ψήφισα το αιώνιο απωθημένο, το καλύτερο all around αυτοκίνητο του κόσμου, ένα καθαρόαιμο πίστας, ένα hot hatch προσθιοκίνητο κι ένα γερμανικό station wagon για τα ψώνια και το σκύλο.
XAXAXAXAXA όντως! Τι ξεφτίλας που είμαι χαχαχαχαχα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και 1.... απλώς απωθημένο
Σπύρο, αν αυτό το απωθημένο είναι αυτο που νομίζω, τότε είναι και δικό μου απωθημένο και θα μπει όπως είναι μέσα στο 'γκαράζ' (δεν έχω ψηφίσει ακόμα). Αααααχχχχ...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To user name τι το ήθελες?Για να είμαι σίγουρος ότι δεν μπήκε ο καθένας 18 φορές και έβαλε το αυτοκίνητό του για να το ανεβάσει σε rank
@Bagus
Δε θα βάλω αποτελέσματα Βαγγέλη, για να μην επηρεαστούν όσοι δεν έχουν ψηφίσει ακόμα -
Ψηφισα:
3 γερμανικα κ 2 αγγλικα.
3 κουπε, 1 roadster, 1 οff-road. -
Ψήφισα: 1 αμερικάνικο, 1 ιταλικό, 2 γερμανικά και 1 ιαπωνικό.
-
Το μόνο αποτέλεσμα που μπορώ να σας δώσω και να μη σας επηρεάσει, είναι εκείνο των χωρών κατασκευής. Μέχρι στιγμής λοιπόν, μετά από 61 ψήφους:
IT 77 DE 75 JP 68 GB 53 FR 27 US 7 SE 1
Σφαγή
-
Προσωπικά αυτοπεριορίστηκα σε μοντέλα που πωλούνται σήμερα ως καινούρια αλλά κάθε φορά που το σκέφτομαι όλο και κάτι λέω να αλλάξω
@ opterios
Συγχαρητήρια για την ιδέα και την υπομονή. Να προτείνω (ως στατιστικολάγνος κι εγώ) ανάλυση των αποτελεσμάτων με βάση τη χώρα, την ήπειρο, την ηλικία (των αυτοκινήτων ) το κόστος απόκτησης κλπ.Ζητάμε πολλά;
ΝαιΑλλά προσφερόμαστε να βοηθήσουμε κι όλας!
-
Τι κερδίζει αυτός που θα βρει ποιος ψήφισε το σουηδικό;
-
Ο χρήστης yeoryiosb έγραψε:
@ opterios
Συγχαρητήρια για την ιδέα και την υπομονή. Να προτείνω (ως στατιστικολάγνος κι εγώ) ανάλυση των αποτελεσμάτων με βάση τη χώρα, την ήπειρο, την ηλικία (των αυτοκινήτων ) το κόστος απόκτησης κλπ.Μέσα
Αν πάει καλά η ψηφοφορία αυτή και σας άρεσε, κάνουμε στο μέλλον και άλλες, καλύτερα οργανωμένες και με πολύ πιο πλούσια πληροφορία. Αυτό το έφτιαξα στα γρήγορα μέσα σε 1 ώρα. Αν αφιερώσω λίγο χρόνο παραπάνω, μπορούμε να φτιάξουμε κάτι καλό και να το έχουμε 'εργαλείο ψηφοφοριών'
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
To user name τι το ήθελες?
Για να είμαι σίγουρος ότι δεν μπήκε ο καθένας 18 φορές και έβαλε το αυτοκίνητό του για να το ανεβάσει σε rank
Έλα ρε Θέμη!!! Ξέρεις με πόσα διαφορετικά user names μπορώ αν θέλω να ψηφίσω?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έλα ρε Θέμη!!! Ξέρει με πόσα διαφορετικά user names μπορώ αν θέλω να ψηφίσω?Φυσικά, αλλά αν δε μου λένε κάτι, ψάχνω να τα βρω στο forum και αν δεν τα βρω, τα σβήνω.
Τώρα αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει usernames ξεχασμένων χρηστών κλπ, ε, δε θα τον σταματήσω εγώ, αλλά από το να ήταν εντελώς ελεύθερο, νομίζω έστω κάτι είναι κι αυτό.
Ας μην ξεχνάμε ότι δεν αφιέρωσα και όλη μου τη ζωή για να το φτιάξω
-
χμμμμμ//ΜΜ///ΜΜΜ///Μ....ψηφισα 5 γερμανικα.......
-
Ψήφισα!
1 οικογενειακό, 1 πιστάδικο, 1 αγωνιάρικο, 1 τζιπ και 1 μικρό πόλης! -
Εγώ ψήφισα...ένα πιστάδικο...δύο πιστάδικα...τρία πιστάδικα....τέσσερα πιστάδικα...και ένα sedan για ταξιδάκια (σε άλλες πίστες )
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ ψήφισα...ένα πιστάδικο...δύο πιστάδικα...τρία πιστάδικα....τέσσερα πιστάδικα...και ένα sedan για ταξιδάκια (σε άλλες πίστες )Αποκαλυφθηκες, δικό σου είναι το 'Ποια πίστα? Παραλία'..
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!