-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ ψήφισα...ένα πιστάδικο...δύο πιστάδικα...τρία πιστάδικα....τέσσερα πιστάδικα...και ένα sedan για ταξιδάκια (σε άλλες πίστες )Τήν πάτησες!!!
Επρεπε να ψηφίσεις καί ένα...τρέιλερ μεταφοράς τού πισταδόρικου!!! -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τι κερδίζει αυτός που θα βρει ποιος ψήφισε το σουηδικό;χμ χμ
θα το σκεφτώ και θα σου πω
(άμα βρεις ποιο είναι θα σου πω ποιος το ψήφισε) -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
... ένα γερμανικό που είμαι σίγουρος οτι κανένας άλλος δέν έχει ψηφίσει...Αν κρίνω από την υπογραφή σου, να υπψιαστώ κάτι σε GT 1900;
Σε ...έδωσα; -
65 ψήφοι και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να γίνονται για γερά νεύρα!!! Τα πρώτα 5 αυτοκίνητα μοιράζονται τις 3 πρώτες θέσεις οι οποίες θέσεις απέχουν μόλις μια ψήφο μεταξύ τους!!! Ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν!!
ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ!! ΠΑΡΕ!! ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!!!!
-
1 SUV (ο θεός να το κάνει)
2 καθαρόαιμα
1 λιμουζίνα
1 κλασσικό -
Επιτέλους ψήφισα και εγώ και έβγαλα αναγκαστικά και με βαριά καρδιά το supercar από τις προτιμήσεις μου για τα μάτια ενός απωθημένου...
Και έχουμε:
- Rallycar με οικογενειακό χαρακτήρα που μια φορά έβαλα στο χέρι και με συνεπήρε.
- Μια μικρή βόμβα για την πόλη, το κλειστό στρόφιλο και την πίστα! να μη σας πω ποια, έτσι?
- Ένα roadster (τι πάει να πει ποιο roadster? ένα είναι το roadster.
- To απωθημένο του... Σπύρου... Αααααχχχχ....
- Ένα μικρό, αξιόπιστο και οικονομικό τζιπάκι με τρελές δυνατότητες εκτός δρόμου.
Αυτά και... καλά αποτελέσματα!
-
εγω ηθελα να βαλω κ ενα τροχοφορο/τροχοσπιτο αλλα δεν ειχα ιδεα απο
μαρκες οποτε το αντικατεστησα.
παντως μαλλον θα μεινουν 5 ανεκπληρωτα-κατα πασα πιθανοτητα-ονειρα -
Κάποιος έβαλε την Alfa Romeo 8C. Είπαμε ρε παιδιά, να μπορούν να το αγοράσουν λεφτά το αυτοκίνητο. Η 8C δε βγήκε στην παραγωγή!!
-
Κάποιος έβαλε την Alfa Romeo 8C. Είπαμε ρε παιδιά, να μπορούν να το αγοράσουν λεφτά το αυτοκίνητο. Η 8C δε βγήκε στην παραγωγή!!Όνειρα είπες Θέμη... και τα δικά μου κάτι ανάλογο είναι!!! Θα έλεγα αν είναι για πιο 'συμβατικά' αυτοκίνητα, μήπως να ξαναψηφίσουμε;
Πάντως, μπούμε να τα πάρουμε και ρέπλικες αν είμαστε 'τόοοοοσο' πια... -
Είναι πολύ απλός ο κανόνας:
Να μπορούν να το αγοράσουν λεφτά
Την Bugatti Atlantic Royale ας πούμε, μπορεί να είναι εξαιρετικά σπάνια, αλλά υποθέτω θα μπορούσε να αγοραστεί.
-
Κάποιος έβαλε την Alfa Romeo 8C. Είπαμε ρε παιδιά, να μπορούν να το αγοράσουν λεφτά το αυτοκίνητο. Η 8C δε βγήκε στην παραγωγή!!Βγήκε, βγήκε...
-
Μήπως θα μπορούσα να ξαναψηφίσω γιατί έκανα ένα λάθος;;;
-
Εγώ έβαλα ένα αγωνιστικό, που μπορείς να το βρεις σχετικά άνετα μεταχειρισμένο. Μετράει έτσι;
-
Ναι, μπορείς. Σου έσβησα την πρώτη σου ψήφο
-
3 Ιταλικά
2 Γερμανικά -
Ευχαριστώ Οpterie.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εγώ έβαλα ένα αγωνιστικό, που μπορείς να το βρεις σχετικά άνετα μεταχειρισμένο. Μετράει έτσι;Δεν είσαι ο μόνος που το έβαλε
Μετράει, μετράει!!
-
πολύ καλή ενέργεια Opterie!!!
1.supercar
2.τζιπάκι (το υποκοριστικό με μάρανε )
3.μικρό πίστας...κ κυρίως για στροφιλίκια
4.ταξιδιάρικο οικογενειακό sedan
5.για την κίνηση μέσα στην πόλη -
Σε αυτή τη φάση έχει αρχίσει να παίρνει σημαντικό προβάδισμα ο πρώτος...
Πάει η πλάκα που έσπαγα όλη μέρα που οι πρώτοι ήταν 3-4
-
Τη διόρθωσα ήδη. Ελπίζω αυτό που έβαλα να σε καλύπτει
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!