-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
.... -
Για συναισθηματικούς και μόνο λόγους μπορεί κα να το έπαιρνα. Ξέρεις τώρα... τί άλλο να πάρεις; Γκόλφω; Αυτό θα το έκανα δώρο στον παππού μου αν ζούσε. Ή 'Κουφή' Α3;Να την άλλαζα με τη veloce μου; xaxaxaxaxaxaxaxa
To 'χεις κουράσει λίγο το θέμα
Σε ΟΛΟ το φόρουμ, σε ΟΛΑ τα θέματα, θα μας πεις για την απέχθειά σου στα VW, στα Audi, στις Mερσεντές και δεν ξέρω σε τι άλλο... μήπως να άνοιγες κι εσύ ένα δικό σου θέμα (πχ. 'Εδώ γράφει ο Alfaromeo, μην ενοχλείτε!' ή 'Χρήστης Alfaromeo RULEZZZZZ!!!') να χώνεις αβέρτα κουβέρτα χωρίς να ενοχλείται κανένας? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για συναισθηματικούς και μόνο λόγους μπορεί κα να το έπαιρνα. Ξέρεις τώρα... τί άλλο να πάρεις; Γκόλφω; Αυτό θα το έκανα δώρο στον παππού μου αν ζούσε. Ή 'Κουφή' Α3;
Να την άλλαζα με τη veloce μου; xaxaxaxaxaxaxaxa
To 'χεις κουράσει λίγο το θέμα
Σε ΟΛΟ το φόρουμ, σε ΟΛΑ τα θέματα, θα μας πεις για την απέχθειά σου στα VW, στα Audi, στις Mερσεντές και δεν ξέρω σε τι άλλο... μήπως να άνοιγες κι εσύ ένα δικό σου θέμα (πχ. 'Εδώ γράφει ο Alfaromeo, μην ενοχλείτε!' ή 'Χρήστης Alfaromeo RULEZZZZZ!!!') να χώνεις αβέρτα κουβέρτα χωρίς να ενοχλείται κανένας?+1.000.000!
-
αλλά θα σε παρακαλέσω για τελευταία φορά να καταλάβεις ότι υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα εκτός απ'τα Ιταλικά.
Μα, ακριβώς επειδή υπάρχουν και άλλα εκτός των ιταλικών αυτοκίνητα, εκτιμώ και προτιμώ τα ιταλικά!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
ELEOSSSSS!!!! Oute osio oute iero den exoun autoi oi nazoi!
να υποθέσω ότι θα γράφες τα ίδια αν είχαν παραμείνει ιταλικές οι Lambo/Bugatti και έβγαζαν ένα ρετρό σχέδιο ε;
-
αλλά θα σε παρακαλέσω για τελευταία φορά να καταλάβεις ότι υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα εκτός απ'τα Ιταλικά.
Μα, ακριβώς επειδή υπάρχουν και άλλα εκτός των ιταλικών αυτοκίνητα, εκτιμώ και προτιμώ τα ιταλικά!
Φιλε μου, αυτό ούτε με πειράζει ούτε και με αφορά. Πραγματικά στο λέω και το εννοώ, καλά κάνεις. Κι εγώ προτιμώ πολλά ιταλικά από αντιστοιχα άλλα, και αν κάτι δε μου αρέσει θα το γράψω.
Ακόμα και αν έλεγες ότι όλα τα Ιταλικά, και το καθένα απ'αυτά ξεχωριστά, είναι τα καλύτερα στον κόσμο, να είσαι σίγουρος ότι δε θα είχα κανένα πρόβλημα. Άποψή σου θα ήταν.
Γι'αυτό είμαστε εδώ, για να λέμε τις απόψεις μας πάνω στα αυτοκίνητα.
Άλλο όμως αυτό, και άλλο σε κάθε -μα κάθε θέμα να βρίζεις το vag, και ό,τι μη ιταλικό. Καταλαβαίνω ότι δε σου αρέσουν -και δικαίωμά σου, αλλά η εμμονή σου αυτή με εκνευρισε.
Τελοσπάντων, κακώς την άνοιξα αυτή τη συζήτηση, δε νομίζω ότι έχω κάτι να κερδίσω. Απλά θέλω να πω ότι δεν έχουμε όλοι τα ίδια κριτήρια, και αυτό εννοούσα στο πρώτο μου post που ίσως φάνηκε εριστικό. Και κάποιος άλλος, το δικό μου αυτοκίνητο θα το θεωρεί μία άχρηστη μ@λακία. Δικαίωμά του, αλλά όχι και σε κάθε θέμα να με κοροϊδεύει για την επιλογή μου. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ãéá óõíáéóèçìáôéêïýò êáé ìüíï ëüãïõò ìðïñåß êá íá ôï Ýðáéñíá. ÎÝñåéò ôþñá... ôß Üëëï íá ðÜñåéò; Ãêüëöù; Áõôü èá ôï Ýêáíá äþñï óôïí ðáððïý ìïõ áí æïýóå. ¹ 'ÊïõöÞ' Á3;
Íá ôçí Üëëáæá ìå ôç veloce ìïõ; xaxaxaxaxaxaxaxa
To '÷åéò êïõñÜóåé ëßãï ôï èÝìá
Óå ÏËÏ ôï öüñïõì, óå ÏËÁ ôá èÝìáôá, èá ìáò ðåéò ãéá ôçí áðÝ÷èåéÜ óïõ óôá VW, óôá Audi, óôéò MåñóåíôÝò êáé äåí îÝñù óå ôé Üëëï... ìÞðùò íá Üíïéãåò êé åóý Ýíá äéêü óïõ èÝìá (ð÷. 'Åäþ ãñÜöåé ï Alfaromeo, ìçí åíï÷ëåßôå!' Þ '×ñÞóôçò Alfaromeo RULEZZZZZ!!!') íá ÷þíåéò áâÝñôá êïõâÝñôá ÷ùñßò íá åíï÷ëåßôáé êáíÝíáò?Èá ìðïñïýóå íá ðÜåé óôá Funniest áëëÜ äõóôç÷þò åßíáé áëÞèåéá
-
Η εμπάθεια βλάπτει. Μετράω ακριβώς μια σελίδα 'αφιερωμένη' σε εμένα. Τόσο πολύ σας πειράζει που δεν μου αρέσει το Group 'VAGue'; Τα αυτοκίνητα ειρωνεύομαι και ειδικότερα αυτούς που τα 'σχεδιάζουν', όχι τους ιδιοκτήτες τους κι αυτό γιατί εσείς είχατε διαφωνήσει όταν έλεγα την άποψή μου, πως δηλαδή το αυτοκίνητο αντανακλά την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του ιδιοκτήτη. Εσείς θεωρείτε πως το αυτοκίνητο είναι ένα απλό προιόν το οποίο δεν χαρακτηρίζει τον ιδιοκτήτη του ( μπορεί ένα ψυγείο να χαρακτηρίσει αυτόν που το αγόρασε; ) και μπορεί ανά πάσα στιγμή να το αλλάξει με κάτι άλλο, τελείως διαφορετικού χαρακτήρα. Επομένως;
-
Εγώ δεν λέω τίποτα γιατί μου έχει γίνει σχετική παράκληση.
-
Η εμπάθεια βλάπτει. Μετράω ακριβώς μια σελίδα 'αφιερωμένη' σε εμένα.Και ακόμα δεν έχεις ανησυχήσει; Δηλάδη όλοι οι υπόλοιποι είναι οι εμπαθείς κι εσύ ο σωστός/θυμά;
Τόσο πολύ σας πειράζει που δεν μου αρέσει το Group 'VAGue';
Στο είπε και ο lkar, δεν έχει κανείς πρόβλημα που δε σου αρέσει η VAG, οι συνεχείς εμμονές σου είναι το πρόβλημα. Αν ο καθένας μας συμπεριφερόταν όλη την ώρα όπως εσύ, θα επικρατούσε χάος. Φαντάσου τον καθένα μας σχεδόν σε κάθε post του να έριχνε μπηχτές σε όλα όσα δεν του αρέσουν.
Για παράδειγμα, εμένα δε μου αρέσουν καθόλου οι τωρινές Alfa Romeo, αλλά ούτε και τα αυτοκίνητα της VAG. Έχεις δει να το κάνω θέμα όποτε γράφω κάτι;
Εσείς θεωρείτε πως το αυτοκίνητο είναι ένα απλό προιόν το οποίο δεν χαρακτηρίζει τον ιδιοκτήτη του ( μπορεί ένα ψυγείο να χαρακτηρίσει αυτόν που το αγόρασε; ) και μπορεί ανά πάσα στιγμή να το αλλάξει με κάτι άλλο, τελείως διαφορετικού χαρακτήρα. Επομένως;
Δηλαδή όποιου δεν του αρέσουν οι Alfa Romeo, σημαίνει ότι αντιμετωπίζει τα αυτοκίνητα σαν ψυγεία. Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ο ίδιος συναισθηματικός τρόπος με τον οποίο βλέπεις εσύ μια άλφα, μπορεί ο άλλος να βλέπει ένα γιαπωνέζικο;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δηλαδή όποιου δεν του αρέσουν οι Alfa Romeo, σημαίνει ότι αντιμετωπίζει τα αυτοκίνητα σαν ψυγεία. Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ο ίδιος συναισθηματικός τρόπος με τον οποίο βλέπεις εσύ μια άλφα, μπορεί ο άλλος να βλέπει ένα γιαπωνέζικο;πάλι θα τα λέμε; μόνο τα ιταλικά είναι ερωτεύσιμα, αφού είναι αντίστοιχα Ιταλίδων γυναικών. Τώρα έμαθα ότι πήρα και ψυγείο (κρίμα που δεν χωράει στο σπίτι)
Αυτοκίνητα βγάζουν μόνο 'ιταλικές' εταιρείες, που φυσικά το DNA τους έχει παραμείνει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου (να δω τι θα έκανε το gruppo χωρίς την Bosch)
-
-
Περιμενω με ανυπομονεσια τη νεα lamborghini countach!!
-
Για παράδειγμα, εμένα δε μου αρέσουν καθόλου οι τωρινές Alfa Romeo, αλλά ούτε και τα αυτοκίνητα της VAG. Έχεις δει να το κάνω θέμα όποτε γράφω κάτι;
Κινδυνεύεις έτσι να χαρακτηριστείς εμπαθής! Πρέπει να δικαιολογείς όχι μόνο γιατί σου αρέσει το Α αλλά και γιατί δεν σου αρέσει το Β.
-
Κινδυνεύεις έτσι να χαρακτηριστείς εμπαθής! Πρέπει να δικαιολογείς όχι μόνο γιατί σου αρέσει το Α αλλά και γιατί δεν σου αρέσει το Β.Καλά, μου το παίζεις χαζός ή είσαι χαζός;
-
Η εμπάθεια βλάπτει. Μετράω ακριβώς μια σελίδα 'αφιερωμένη' σε εμένα. Τόσο πολύ σας πειράζει που δεν μου αρέσει το Group 'VAGue'; Τα αυτοκίνητα ειρωνεύομαι και ειδικότερα αυτούς που τα 'σχεδιάζουν', όχι τους ιδιοκτήτες τους κι αυτό γιατί εσείς είχατε διαφωνήσει όταν έλεγα την άποψή μου, πως δηλαδή το αυτοκίνητο αντανακλά την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του ιδιοκτήτη. Εσείς θεωρείτε πως το αυτοκίνητο είναι ένα απλό προιόν το οποίο δεν χαρακτηρίζει τον ιδιοκτήτη του ( μπορεί ένα ψυγείο να χαρακτηρίσει αυτόν που το αγόρασε; ) και μπορεί ανά πάσα στιγμή να το αλλάξει με κάτι άλλο, τελείως διαφορετικού χαρακτήρα. Επομένως;Το ανέκδοτο με τον Πόντιο που πάει ανάποδα στην Εθνική το ξέρεις?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κινδυνεύεις έτσι να χαρακτηριστείς εμπαθής! Πρέπει να δικαιολογείς όχι μόνο γιατί σου αρέσει το Α αλλά και γιατί δεν σου αρέσει το Β.
Καλά, μου το παίζεις χαζός ή είσαι χαζός;
Δε σου έχω μιλήσει έτσι ποτέ!
Να προσέχεις περισσότερο τί λές! Για τα αυτοκινητάκια λέγε ό,τι θές. Προσβολές επί προσωπικού επιπέδου δε δέχομαι! -
Εξέλαβα το σχόλιό σου ως ειρωνικό και γι' αυτό τσιτώθηκα. Τελικά μάλλον δεν ήθελες να ειρωνευτείς, οπότε σου ζητώ συγνώμη. Σταματώ όμως εδώ τη συζήτηση και δεν απαντώ στο γιατί μου αρέσει ή δε μου αρέσει το Α και το Β αμάξι, γιατί ούτε τη συζήτηση θέλω να βγάλω off topic (που το κάναμε ήδη, αλλά ας το ξαναγυρίσουμε σε τροχιά
), ούτε θεωρώ ότι υπάρχει τρόπος ερμηνείας και επιχειρηματολογίας για κάτι τόσο υποκειμενικό όπως είναι το γούστο. Και προφανώς σε αυτό το topic, για εμφάνιση γίνεται συζήτηση και όχι για τη συνολική αξία ενός αυτοκινήτου. Θα σου έλεγα τους λόγους για τους οποίους δε μου αρέσει ένα αυτοκίνητο Α αν η συζήτηση δεν περιοριζόταν στην εμφάνιση.
Σε κάποια άλλη συζήτηση στο μέλλον ίσως
-
Και προφανώς σε αυτό το topic, για εμφάνιση γίνεται συζήτηση και όχι για τη συνολική αξία ενός αυτοκινήτου.
Αυτό είναι το λάθος που κάνεις. Κάθε άλλο παρά για εμφάνιση μιλάμε εδώ. Σε όλους αρέσει η Miura, και η παλιά και η 'νέα'. Λές να τσακωνόμαστε τόση ώρα για κάτι για το οποίο συμφωνούμε;
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Περιμενω με ανυπομονεσια τη νεα lamborghini countach!!
Nai nai baze tous idees esu....
Lamborghini Miura