-
Ελα ντε!!Επρεπε να του πω ποσες ωρες δουλευω εγω,για να παρω 40 Ευρω...
Manosk,ποσο ειναι αυτες οι επιπλεον χρεωσεις ,για αποσκευες ,αεροδρομιο,λιμανια?
Καλο θα ηταν να βρισκαμε τον ακριβη κανονισμο για να τους τον τριβουμε στη μουρη...
Οι τυποι μιλαμε ειναι αναισχυντοι.Εχουν απιστευτο θρασος...ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!! -
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος μιας και έχω να μπω καιρό σε ταξί, νομίζω όμως οτι είναι +~3
-
Αρα με το ταξιμετρο να δειχνει 21,75 εγω επρπε να πληρωσω 26 ευρω το πολυ...(2,7 τα διοδια ,+2 αποσκευες αν και καμια δεν ηταν πανω απο 10Kg.)
-
Μωρέ κάτι ξέρανε οι N-CarKade...
-
skullone
??? -
Δεν είμαι σίγουρος για την ακρίβεια των στοιχείων, αλλά ενδεικτικά:
http://www.katagelies.gr/katagelies/con ... w/136/146/
(περίμενε να φορτώσει τελείως η σελίδα) -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μερικες φορες απορω πως καταφερνω και κραταω την ψυχραιμια μου και παραμενω ευγενικος...Ακουστε τι εγινε.Παιρνω χθες στις 2 και μιση το πρωι,ταξι απο το αεροδρομιο για Μαρουσι,μεσω Α.Ο.Η συγκεκριμενη διαδρομη ,τη συγκεκριμενη ωρα,μου ερχεται γυρω στα 24 Ευρω με το ταξιμετρο,αλλα οι περισσοτεροι ταξιτζηδες ζηταν περιπου 27 με 28,τα οποια και τα δινω χωρις προβλημα ,αν και κανονικα δε θα επρεπε,αλλα τελος παντων..
Φτανοντας χθες λοιπον στον προορισμο μου,και με το ταξιμετρο να γραφει 21,75 Ευρω, ο ταξιτζης μου λεει:' Αν μπορειτε γινετε να μου δωσετε 40 Ευρω?'Καγκελο εγω...Ξεπερνοντας το αρχικο σοκ,αρχιζω να του εξηγω ευγενικα και παντα μιλοντας του στον πληθυντικο,οτι δεν υπαρχει περιπτωση να του τα δωσω και το οτι ειναι υπερβολικα τα λεφτα ενω εκεινος επεμενε ,ευγενικα οφειλω να ομολογησω,να του τα δωσω γιατι περιμενε πολυ ωρα στο αεροδρομιο!!!
Επισης μου ειπε οτι ,μου ζηταει τα λεφτα ευγενικα για να πιει ενα καφε και αυτος!!!
Τελικα του εδωσα 28 ευρω και εφυγα.Δεν του μιλησα καν ,ουτε γυρισα να τον κοιταξω...Κανονικα επρεπε να του δωσω οσα εγραφε το ταξιμετρο αλλα τελος παντων...Ρε παιδια ο νομος τι λεει?Δεν πρεπει να πληρωνουμε οτι λεει το ταξιμετρο?Τι ισχυει για το αεροδρομιο?Εχει καποιος τον κανονισμο??
Του προτείνεις ευγενικά να πάτε στο ΑΤ της περιοχής σου, που έχει υπηρεσία ένας φίλος σου να πει και εκεί τις ενστάσεις του και να λύσετε τη διαφωνία που έχετε...
-
Είχαν γράψει ένα τραγούδι με τίτλο 'Η Ταρίφα του Θανάτου', στο οποίο μιλούσαν με πολύ γλαφυρό τρόπο για τη 'σιχαμερή κίτρινη φυλή'.
-
To Χριστουγενιατικο δωρο ειναι υποχρεωτικο?
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
To Χριστουγενιατικο δωρο ειναι υποχρεωτικο?Ναι, +1 ευρώ δώρο (υποχρεωτικό) μέχρι και τις 6/1/2008.
-
Και το +1 πως βγαινει,αυθαιρετα?
Γιατι ειναι τεραστια αυξηση, με το που μπαινεις σε ταξι 3.85 €.. -
[quote='g47']Και το +1 πως βγαινει,αυθαιρετα?
Γιατι ειναι τεραστια αυξηση, με το που μπαινεις σε ταξι 3.85 -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Και το +1 πως βγαινει,αυθαιρετα?Όχι, ορίζεται με υπουργική απόφαση, μετά απο συνεννόηση του σύνδεσμου με το υπουργείο.
Στα ταξί υπάρχει ταμπελάκι που το αναφέρει μαζί με τον αριθμό απόφασης καθώς και την ισχύ.
Και πέρσι τα Χριστούγεννα και το Πασχα τόσο ήταν. -
[quote='PeterPan'][quote='g47']Και το +1 πως βγαινει,αυθαιρετα?
[quote='g47'][quote='PeterPan'][quote='g47']Και το +1 πως βγαινει,αυθαιρετα?
[quote='PeterPan'][quote='g47'][quote='PeterPan'][quote='g47']Και το +1 πως βγαινει,αυθαιρετα?
[quote='Krusenstern'][quote='PeterPan'][quote='g47'][quote='PeterPan'][quote='g47']Και το +1 πως βγαινει,αυθαιρετα?
Eγώ έχω μαλώσει με ταξιζή επειδή φόρεσα ζώνη
-
Ατάκα ταξιτζή όταν φόρεσα ζώνη:
Παλικάρι μου, αν όλοι φορούσαν ζώνη πόσες φορές θα έπρεπε να τις αλλάζω επειδή χαλάνε; Σε παρακαλώ, μην την φοράς...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ατάκα ταξιτζή όταν φόρεσα ζώνη:Παλικάρι μου, αν όλοι φορούσαν ζώνη πόσες φορές θα έπρεπε να τις αλλάζω επειδή χαλάνε; Σε παρακαλώ, μην την φοράς...
Παρομοια ατακα ενος ταριφα οταν εσυρα το καθισμα λιγο προς τα πισω γιατι δεν χωρουσαν τα ποδια μου,το ειχε τελειως μπροστα,ισα ισα χωρουσε καποιος 1.7ο αλλα εγω με 1.85 ακουμπουσαν τα γονατα μου στο ταμπλο,θα εσπαγα το ντουλαπακι
Κοντεψε να παθει εγκεφαλικο,μου λεει και γιατι το εκανες και τοσο ανετο,και πιο ψηλοι απο εσενα χωρανε,και ειναι το πιο ανετο απο τα ταξι και και και........αμα ηταν ετσι θα χαλουσε συνεχεια το καθισμα......
Ηταν ενα mazda 323 sentan τα παλια,αντε να ειχε καμια Ε μερκεντε να πω ενταξει
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες