-
'... έχω βαρεθεί τον κόσμο και όλα μου φταίνε...'
Πύξ Λάξ, αν δεν κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
'... έχω βαρεθεί τον κόσμο και όλα μου φταίνε...'Πύξ Λάξ, αν δεν κάνω λάθος.
[offtopic]
Eλένη Βιτάλη, Δημήτρης Μητροπάνος και Χάρις Αλεξίου το έχουν πει Ηλία! Οι ΠΥΞ ΛΑΞ απλά το τραγούδησαν πρόσφατα.
[/offtopic] -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'... έχω βαρεθεί τον κόσμο και όλα μου φταίνε...'
Πύξ Λάξ, αν δεν κάνω λάθος.
[offtopic]
Eλένη Βιτάλη, Δημήτρης Μητροπάνος και Χάρις Αλεξίου το έχουν πει Ηλία! Οι ΠΥΞ ΛΑΞ απλά το τραγούδησαν πρόσφατα.
[/offtopic]Τhanks mate!
-
Ο χρήστης lakonas67 έγραψε:
και στο εξωτερικό δεν είναι καλύτερα.δουλεύω για κάποιον έλληνα που έχει κάπου 30 ραδιοταξί.όλα 10eτίας σαράβαλα και βρώμικα και μερικά επικίνδυνα ενώ κάνη κάπου 3000$κέρδος την μέρα δεν τα φτιάχνει ούτε παίρνει καινούργια.φαίνεται το έχουν οι έλληνες(Σπύρο) ο Λάκωνας δεν έχει και πολύ άδικο...Είναι στη νοοτροπία μας... Χτες το βράδυ έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ στη ΝΕΤ κατα τις 3 που έκανε σύγκριση Σουηδία-Δανία...Μιλάμε τα παληκάρια είναι αλλού...Θα πει κάποιος 'Εμ βέβαια αφού όλο το χρόνο όλο κρύο έχει,μένουν σπίτι δεν 'διασκεδάζουν' και ως αποτέλεσμα δεν παύουν να δουλεύουν...'. Ακριβώς αυτό είναι..Να δεις όταν αρχίσουν να εμφανίζονται οι κάμπιες (δηλαδή τις επόμενες μέρες ) πόσο θα πέσει η απόδοση των δημοσίων,των ιδιωτικών υπαλλήλων κλπ κλπ όλων! Είναι μέσα μας αυτό και θα επηρεάσει τους ταξιτζήδες,τους μπετατζήδες...ΟΛΟΥΣ. Κατά τη γνώμη μου αυτή είναι μια από τις κύριες αιτίες του κακού σ αυτή τη χώρα.-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
και στο εξωτερικό δεν είναι καλύτερα.δουλεύω για κάποιον έλληνα που έχει κάπου 30 ραδιοταξί.όλα 10eτίας σαράβαλα και βρώμικα και μερικά επικίνδυνα ενώ κάνη κάπου 3000$κέρδος την μέρα δεν τα φτιάχνει ούτε παίρνει καινούργια.φαίνεται το έχουν οι έλληνες
(Σπύρο) ο Λάκωνας δεν έχει και πολύ άδικο...
Το άδικο που έχει ο lakonas67, είναι που τσουβαλιάζει τους ανθρώπους σε κατηγορίες. 'Κωλόμαυροι', 'Τεμπέληδες Έλληνες', 'Εγκληματιες Αλβανοί' κλπ.
-
den eipa tous ellhnes tebelides.kathe allo.
-
Πολύ αστεία ιστορία...
http://taxistory.blogspot.com/2006/02/blog-post.html
Φυσικά υπάρχουν πολλές άλλες....
-
Μπράβο στον Ταξιτζή σήμερα με το καθαρότατο Vectra, ο οποίος ήταν φοβερά ευγενικός, και ενώ το ταξίμετρο έγραφε 2,58 και εγώ του έδωσα 2,70, δεν πήρε το 20λεπτο, επειδή δεν είχε 10λεπτο για ρέστα.
Και πάλι μπράβο!
-
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N16&aa=1
εκλογές έρχονται...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ρωτας η ρωτησες ποτε αν τα λεοφωρεια εξυπηρετουν οντως το επιβατικο κοινο?
Ρωτάς ή ρωτησες ποτε αν τα ταξι εξυπηρετούν όντως το επιβατικό κοινό;
Αμα υπηρχε πολιτικη βούληση (μαγκιά καλύτερα, γιατί βουληση υπηρξε πχ πριν τις προηγούμενες εκλογες αλλά τα λαμογιοσυνδικάτα τον πετυχανε τον στόχο τους) θα τα ειχαμε αφησει τα σαπια με εντελώς αντιθετο τρόπο απ' αυτον που υπαινίσσεσαι.... Μα εντελώς.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πήγαινε οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου μια βόλτα στο ΚΤΕΛ του Κηφισού, να δεις πώς εξυπηρετούν τους πελάτες.
Γερόντια να ιδρωκοπάνε στους 30 βαθμούς ή να τουρτουρίζουν μέσα στο κρύο σε μια ουρά και αυτοί να κόβουν βόλτες και να διαλέγουν δρομολόγια ,20 μέτρα από τα μάτια της τροχαίας.
Ετσι ήταν πριν από 30 χρόνια έτσι είναι και τώρα τον Οκτώβρη που ανέβηκα πάνω με το ΚΤΕΛ.
Τι να πεις;;; Να βρίσεις;; να παραπονεθείς;;; να περιμένεις σα ζώον να 'σε διαλέξουν';;;Αστο Χρηστο, δεν παλεύονται οι τύποι αυτοί ,άστο καλύτερα.
Στο αεροδρόμιο βέβαια, που είναι η βιτρίνα της χώρας (τρομάρα μας...) κάθονται στο ...ένα πόδι και αυτό διότι εκεί η Τροχαία δεν κάνει πηγαδακια με φραπόγαλο.
-
H απόφαση του υπουργείου Μεταφορών, ωστόσο, εκτιμάται ότι θα έχει ως συνέπεια να μειωθεί ακόμη περισσότερο η μέση ταχύτητα των λεωφορείων στην πόλη, που σήμερα κινούνται με ρυθμούς χελώνας και δεν ξεπερνά τα 14 χιλιόμετρα την ώρα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κ. Γ. Χανδάνο, «οι εκπτώσεις στην ισχύ των λεωφορειολωρίδων θα έχουν ως πραγματικό αποτέλεσμα την κατάργησή τους, ενώ η μέση ωριαία ταχύτητα των λεωφορείων εκτιμάται ότι με την είσοδο των ταξί θα πέσει στα 6,1 χιλιόμετρα την ώρα.
Το ταξί εξυπηρετεί 2 άτομα και το λεωφορείο 80, ποιός δεν πρέπει να έχει χρήση της λεωφορειολωρίδας;
Προσωπικά με βολεύει γιατί αν δεν ελέγχουν αυστηρά τη λωρίδα μπαίνω και γω - όχι ακριβώς μπροστά στο λεωφορείο (όταν κυκλοφορώ με το αυτοκίνητο είμαι παράδειγμα προς αποφυγή).
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πήγαινε οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου μια βόλτα στο ΚΤΕΛ του Κηφισού, να δεις πώς εξυπηρετούν τους πελάτες.
Γερόντια να ιδρωκοπάνε στους 30 βαθμούς ή να τουρτουρίζουν μέσα στο κρύο σε μια ουρά και αυτοί να κόβουν βόλτες και να διαλέγουν δρομολόγια ,20 μέτρα από τα μάτια της τροχαίας.
Ετσι ήταν πριν από 30 χρόνια έτσι είναι και τώρα τον Οκτώβρη που ανέβηκα πάνω με το ΚΤΕΛ.
Τι να πεις;;; Να βρίσεις;; να παραπονεθείς;;; να περιμένεις σα ζώον να 'σε διαλέξουν';;;Αστο Χρηστο, δεν παλεύονται οι τύποι αυτοί ,άστο καλύτερα.
Στο αεροδρόμιο βέβαια, που είναι η βιτρίνα της χώρας (τρομάρα μας...) κάθονται στο ...ένα πόδι και αυτό διότι εκεί η Τροχαία δεν κάνει πηγαδακια με φραπόγαλο.
Τα ξερω μωρε Αποστολη... 4 χρονια φοιτητης στην επαρχια, με το ρημαδοΚΤΕΛ πηγαινοερχομουνα. Η κατασταση τραγική. Οχι οτι δεν παιζουν και καλοί επαγγελματιες. Αλλα λίγοι. Ολο και λιγοτεροι. Στις διεκδικησεις πρωτοι, στις υποχρεώσεις τελευταίοι. Κι εκμεταλλευτες της μη εφαρμογης των νομων. Ελλειμμα παιδείας είναι, να το ξερεις. Όπως ολα....
-
Αντί να κάνει βήματα προς τα εμπρός η ΝΔ, ώρες-ώρες (δυστυχώς πληθαίνουν) κάνει άλματα προς τα πίσω ΓΤΚ μου
Στην αρχή θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε ώρες μη-αιχμής και σιγά-σιγά θα γίνει όλη την ημέρα! -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
..οτι πει ο λαος..Ορισμένα πράγματα δεν πρέπει να αλλάζουν λόγω πλειοψηφίας, οι λεωφορειολωρίδες είναι ένα από αυτά.
Καλή η σκέψη να τη κάνεις... ή τουλάχιστο να είσαι έτοιμος για τα χειρότερα.
-
Αγνοειτε ενα πολυ βασικο λογο που πηραν αυτη την αποφαση...οτι αρχιζουν τα εργα του μετρο, που σημαινει οτι πολλοι δρομοι θα στενεψουν ιδιαιτερα ως και μια λωριδα, αρα ο λεωφορειοδρομος τι νοημα εχει??
Τα ιδια εγιναν και στην Αθηνα κατα την διαρκεια των εργων πχ . στο φαρο Ψυχικου.
-
Δηλαδή η απόφαση δεν έχει να κάνει με τους «συνδικαλιστές» που πιέζουν εδώ και χρόνια, με τις εκλογές που έρχονται και με τις δημοσκοπήσεις που δεν βολεύουν πανάθεμα τες;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Δηλαδή η απόφαση δεν έχει να κάνει με τους «συνδικαλιστές» που πιέζουν εδώ και χρόνια, με τις εκλογές που έρχονται και με τις δημοσκοπήσεις που δεν βολεύουν πανάθεμα τες;Αν μπαινουν και οταν τελειωσουν τα εργα ..θα εχεις δικιο.
Παντως το ξαναλεω, τα ιδια εγιναν και στην Αθηνα, αλλα οταν τελειωσαν τα εργα επεστρεψε η απαγορευση.
-
ποσο μεροκάματο μπορεί να βγάλει κάποιος αν νοικιάσει taxi;
-
12oro;; bardia;
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες