-
-
Υπαρχουν πληροφοριες σχετικα με την μεγιστη ταχυτητα με την οποια θα μπορει να
κινειται η Mito με ανοιχτη την οροφη?Για το grande punto που αν δε κανω λαθος φοραει την ιδια, μου ειχαν πει στη Fiat μεγιστη ταχητητα με ανοιχτη οροφη 120χλμ
-
τι σε νοιάζει βρε γκρέγκορυ?
ούτως η' αλλως 2-3 φορες θα δουλέψει ολες κι ολες κ θα χαλάσει μετα.
να εύχεσια μοναχα να χαλάσει οταν θα ειναι κλειστή
-
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
Υπαρχουν πληροφοριες σχετικα με την μεγιστη ταχυτητα με την οποια θα μπορει να
κινειται η Mito με ανοιχτη την οροφη?Για το grande punto που αν δε κανω λαθος φοραει την ιδια, μου ειχαν πει στη Fiat μεγιστη ταχητητα με ανοιχτη οροφη 120χλμ
αν πας παραπανω δλδ τι θα γινει,θα φυγει?? υπαρχει καποια προειδοποιηση, καποιος περιορισμος???
-
Ο χρήστης new mito έγραψε:
Παιδια θελω μια φωτο μιτο με χρωμα rosso alfa περιμενω παραδοση με νεο ετος περιπου 6 με 7 ιανουριου και δεν ξερω πωσ θα ειναι η μιτο μου με αυτο το χρωμα ευχαριστω μαγκεςΠήγαινε έξω από μια FIAT και βρες ένα κόκκινο 500άκι...είναι κατά 95% ίδιο το χρώμα.
-
-
-
edit
μπορείς να πεις πιο κόσμια για την διαφορά του χρώματος χωρίς να ειρωνευτείς.[mod cmarin] -
ευχαριστω πολυ πολυ πολυ παιδια,υπομονη μεχρι τησ 5 του αλλου μηνα να δω πως θα ειναι απο κοντα παντως σιγουρα καλυτερο απο το ιουλιετα...........
-
Ναι ειναι ολοιδια τα χρωματα
Εδω εσυ σε σκισιμο της 135 ειδες 13λτ/100χλμ σε αυτο θα κολλησουμε. -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
edit
μπορείς να πεις πιο κόσμια για την διαφορά του χρώματος χωρίς να ειρωνευτείς.[mod cmarin]**edit **
καλώς να σου έρθει το αμάξι φιλε
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
είναι κατά 95% ίδιο το χρώμα.Σε πιθανότητα, αναλογία ή φωτεινότητα;
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
είναι κατά 95% ίδιο το χρώμα.
Σε πιθανότητα, αναλογία ή φωτεινότητα;
σε λιγο θα μας πειτε οτι και μαύρο από μαυρο διαφέρει...
-
-
πέππε αν και πανέμορφη,ειμαι σιγουρότατος οτι θα εχει προβλημα με τα πεζοδρόμια...
παντως εν κινήσει πρεπει να θαμπώνει τα παντα
-
Είναι όντως η καλύτερη ζάντα για MiTo
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
είναι κατά 95% ίδιο το χρώμα.
Σε πιθανότητα, αναλογία ή φωτεινότητα;
σε λιγο θα μας πειτε οτι και μαύρο από μαυρο διαφέρει...
Aν και άλλη ήταν η ουσία της ερώτησης, έχοντας να κάνει με την αποσαφήνιση της έννοιας αυτού του 95%, φυσικά και μπορεί να υπάρχει διαφορά από μαύρο σε μαύρο. Το καλύτερο σε ποιότητα και λάμψη, με μια πινελιά british racing green, θα μπορούσε να είναι και η κινητήρια δύναμη πίσω από πολλές δημοσιεύσεις εδώ. To ότι δεν είναι, είναι ακόμα χειρότερο.
-
Aν και άλλη ήταν η ουσία της ερώτησης, έχοντας να κάνει με την αποσαφήνιση της έννοιας αυτού του 95%, φυσικά και μπορεί να υπάρχει διαφορά από μαύρο σε μαύρο. Το καλύτερο σε ποιότητα και λάμψη, με μια πινελιά british racing green, θα μπορούσε να είναι και η κινητήρια δύναμη πίσω από πολλές δημοσιεύσεις εδώ. To ότι δεν είναι, είναι ακόμα χειρότερο.TI ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ;
-
-
Το καλύτερο σε ποιότητα και λάμψη, με μια πινελιά british racing green, θα μπορούσε να είναι και η κινητήρια δύναμη πίσω από πολλές δημοσιεύσεις εδώ. To ότι δεν είναι, είναι ακόμα χειρότερο.εχω πει πολλάκις το ιδιο ακριβως πράγμα
κι εγώ της αποψης αυτής ειμαι, οτι δλδ ειναι πολύ πολύ χειρότερο. δειχνει κάτι το έμφυτο, το πρωτογενές.
(οχι πάντα, στο 95%)
Alfa Romeo Mi.Τo 2008