-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το 60.000 χλμ , ειπα απλα ενα νουμερο. Τωρα σε οτι αφορα τις τουρμπινες γενικα σε ενημερωνω οτι δεν κανει για την μακροβιοτερη και απροβληματιστη λειτουργεια τους να σβηνουν ζεστες χρειαζεται ενας χρονος να κρυωσει λιγο, αλλιως φιλε μου δεν θα υπηρχαν και τα turbo timer. Αν παρατηρησεις οσοι εχουν τουρμπατα και βαζουν βενζινη δεν σβηνουν τις μηχανες τους....
σε ποιον αιώνα βρίσκεσαι ;;; Σιγά μην βάζεις βενζίνη με το μοτέρ εν λειτουργία να πάρουμε καμία φωτιά... Αυτά τα κάνουν κάτι γραφικοί τύποι που το παίζουν γνωστές...
Τα τουρμπο τιμερς τείνουν να καταργηθούν ...
Οι σύγχρονοι εγκέφαλοι φροντίζουν για τα πάντα πάνω στο αυτοκίνητο ...Συμφωνώ με το τέρας στα της βενζίνης ...πάντα βάζω με κλειστό μοτέρ....και τα turbo timers πλέον είναι περιττά μιας και οι κινητήρες έχουν δικά τους σύστηματα που κυκλοφορούν το νερό όπως οι tsi αλλά τα ανελέητα άναψε-σβήσε μόνο κακό κάνουν στην τουρμπίνα. Οσο κ να προχώρησε η τεχνολογία αυτό ακόμα αποτελεί ένα μείον της.
Oι t-jet παντως δεν νομιζω να εχουν το συστημα με την κυκλοφορια του νερου..
-
αν εννοεις ψυξη με νερο νομιζω οτι εχουν.
-
'Εκπομπή αυτοκινήτου Traction': το σύντομο και άνοστο ανέκδοτο κάθε Σαββάτου ...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αν εννοεις ψυξη με νερο νομιζω οτι εχουν.ετσι νομιζω και εγω
-
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Youtube Videoγια πόσο ξύλο είναι ο μλκς με το rallye...
-
γιατι ρε το σου κανε ο ανθρωπος;
ψοφιμι το ραλυ δεν παει μια στις ευθειες
-
8βου είναι και η μιτο έχει 170 τουρμπάτα, τι ήθελες να κάνει
-
Youtube VideoTo εχω δει εδω και λιγες εβδομαδες. Γενικα παντως και οι δυο παιρνουν 'κοκκινη καρτα'
για εμενα, βγαινοντας-πατωντας εξω απο τα ορια της λωριδας τους , ακομα και αν σε καποια σημεια εχουν ορατοτητα...
Επισης ο οδηγος του Rallye μου φαινεται λιγο 'χαβαλες', χωρις να σημαινει βεβαια οτι αν
το πηγαινε σωστα θα ζοριζε-απειλουσε την Mito QV... -
και τι με νοιαζει εμενα;
ας καθοταν στα κυβικα του .
-
γιατι ρε το σου κανε ο ανθρωπος;ψοφιμι το ραλυ δεν παει μια στις ευθειες
γιατί μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα χωρίς να έχει καθόλου ορατότητα ...
Το 1.3 είναι βελτιωμένο λέει ...
Σαν το 1.6 16v πρέπει να πηγαίνει...
Θες τουλάχιστον 16v με φπε για να κάτσεις δίπλα στη μιτο -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
ετσι νομιζω και εγω
Εχουν τετοιο συστημα οι t-jet;
Οπως λεει και το ''κοκκινο τερας'' :θα ηθελα ενα επισημο εγγραφο που το λεει για να ειμαστε σιγουροι!
Δεν νομιζω ρε παιδια να εχουν τετοιο συστημα! -
Youtube Video....σέρνονται...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Θες τουλάχιστον 16v με φπε για να κάτσεις δίπλα στη μιτο1,6 λέει.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
ετσι νομιζω και εγω
Οπως λεει και το ''κοκκινο τερας'' :θα ηθελα ενα επισημο εγγραφο που το λεει για να ειμαστε σιγουροι!
Δεν νομιζω ρε παιδια να εχουν τετοιο συστημα!εδω ρε εχει το δικο μου που ειναι και παλιο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
8βου είναι και η μιτο έχει 170 τουρμπάτα, τι ήθελες να κάνειΑμα πηγαιναν πραγματικα τα χερια του, ή/και ηταν 100% αυτοσυγκεντρωμενος, θα μπορουσε να βλεπει τις πινακιδες της, τουλαχιστον στις στροφες.
Αν ειδικα ισχυουν αυτα που γραφονται για το 8V οτι εχει βελτιωθει στα 119ps, τοτε μιλαμε για 7,8κιλα/ιππο αν ηταν το MkII 16αρι (930κιλα περιπου) ή 6,8κιλα/ιππο αν ηταν το 13αρι το οποιο ζυγιζε (ως εργοστασιακο παντα) 810κιλα.
Η Mito QV εχει 7,2κιλα/ιππο, (1230κιλα ζυγιστηκε στους 4τροχους η 155αρα, βαζω πχ τα ιδια γιατι δεν εχει ζυγιστει η 170αρα), οποτε oι διαφορες σε μια τετοια διαδρομη δεν θα επρεπε να ειναι -συνεχως- και τοσο μεγαλες οσο αυτες που βλεπουμε... -
ετσι νομιζω και εγω
Δεν νομιζω ρε παιδια να εχουν τετοιο συστημα!εδω ρε εχει το δικο μου που ειναι και παλιο.
Εχει συστημα που κυκλοφορει το νερο στην τουρμπινα με σβηστη μηχανη;
-
οχι με σβηστη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θες τουλάχιστον 16v με φπε για να κάτσεις δίπλα στη μιτο1,6 λέει.
δίκιο έχεις...
-
Τα t-jet τι εχουν τελικα για τη ψυξη του τουρμπο;
Alfa Romeo Mi.Τo 2008