-
Ξέρουμε αν θα μπει 6αρι κιβώτιο στη Mito με τα 135;
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δεν ταιριαζει το χιουμορ εδω, αυτο προσπαθω να σου πω...
Εγώ πάλι πιστεύω ότι ταιριάζει.
Επειδή για σένα δεν ταιριάζει δε σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου. -
KΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΝΤΣ
ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ NA KANETE KATI M AYTO TO ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΚΙΖΑ? ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ.
-
Θέλω όλα τα edit mod να γίνουν βιβλίο με τις αρχικές τοποθετήσεις προ επεξεργασίας!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
KΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΝΤΣΣΚΟΠΕΥΕΤΕ NA KANETE KATI M AYTO TO ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΚΙΖΑ? ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ.
Κάτσε, σε λίγο θα έρθει και το Τζουλιέτα lounge, που θα πάει, θα το ανοίξει ο Μπιλ.
Εκεί να δεις κλάμα πού έχουμε να ρίξουμε.
-
-
Συντομο review της Mito QV απο την Vicky ( ) του Fifth Gear:Καλά πες της πρώτα να βάλει κανά bar αέρα στο εμπρός δεξί ελαστικό
-
Συντομο review της Mito QV απο την Vicky ( ) του Fifth Gear:Γουστάρεις Vicky??
Έτσι εξηγείται γιατί σου αρέσουν και τα Audi!!Γούστο Audakia:
Γούστο Alfista:
-
Δεν βλέπω κανένα σημάδι βελτίωσης από το ένα γούστο στο άλλο
-
Εεεε ντροπή τώρα!! Είναι σαν να συγκρίνουμε Α4 με Spider!! Είπα να μην βάλω Monica και τα ξεφτιλίσουμε όλα!!
-
Ή κάνεις μια δουλειά σωστά ή δεν την κάνεις καθόλου.
-
Με σβηστό το φως όλα τα ίδια είναι
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Με σβηστό το φως όλα τα ίδια είναι -
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Με σβηστό το φως όλα τα ίδια είναιΤο αυτό ισχύει και για τα Audi και με αναμμένα φώτα!
-
Εγώ που είμαι ιταλόφιλος, πειράζει που προτιμώ ξανθιές;
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Συντομο review της Mito QV απο την Vicky ( ) του Fifth Gear:
Καλά πες της πρώτα να βάλει κανά bar αέρα στο εμπρός δεξί ελαστικό
Mην μπερδευεσαι... Εχει εντονη κλιση o δρομος στο σημειο εκεινο που κλεινει την πορτα και βγαινει εξω, (στο τελος του τεστ) και σταματαει
με τον μπροστα δεξιο τροχο να τεινει προς το εσωτερικο της στροφης, τον πισω αριστερα στο εξωτερικο -διαγωνια τοποθετημενη δηλαδη- και να φορτιζεται ετσι περισσοτερο απο το βαρος του αυτοκινητου. -
@stefan147
Γενικα μιλουσα...
Αμα ειναι να ποσταρουμε συγκριτικα, Deutsch uber alles!
Για αυτους που αγαπουν την τελειοτητα...http://zelebs2.blogspot.com/2009/03/vid ... e-bra.html
-
Mετα απο αυτο το ευχαριστο διαλειμα να γυρισουμε στο θεμα μας [mod]
-
Deutsch uber alles!Ναι είναι τόσο φημισμένη η ομορφιά των θηλυκών αυτής της χώρας, που υπάρχει η τιμητική φράση 'σαν Γερμανίδα κολυμβήτρια' και σίγουρα δεν το λες για Heidi Klum ας πούμε αλλά για το αντίθετο
-
Καλο σκιαχτρο η χαιντι, οτι πρεπει για το περιβολι μου
-
από εδώ :
Η επιπλέον ισχύ και η σαφέστατα περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου οφείλεται στην ύπαρξη ενός νέου ηλεκτρο-υδραυλικού συστήματος διαχείρισης των βαλβίδων εισαγωγής που η ιταλική φίρμα ονομάζει MultiAir.
Παράλληλα το σύστημα start & stop μας υπενθυμίζει ότι πέρα από εκδόσεις και επιδόσεις, η MiTo παραμένει ένα αυτοκίνητο πόλης, ενώ η πασιφανής… δυστοκία του εξατάχυτου κιβωτίου βεβαιώνει ότι σε μια ιταλική κατασκευή τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.*
start & stop σε turbo κινητήρα ; Δεν είναι ότι χειρότερο για την τουρμπίνα αυτό ;
Alfa Romeo Mi.Τo 2008