-
Σκεφτομαι πολυ μηπως τσιμπησω το Μιτο και συγκεκριμενα το multiair Quadrifoglio με τα 175 ατια... το σκεφτομαι σαν πιο προσιτη λυση εναντι του Μινι Κουπερ Σ.
Διαβασα πως τα ηλεκτρονικά της μιτο (esp, αντισπιν) δεν απενεργοποιούνται εντελώς ακόμα και στο Dynamic mode. Ισχύει αυτό;; Κοβει το γκαζι οταν πατας φρενο ταυτόχρονα;
Που καταντήσαμε ρε... κριτηριο επιλογης να ειναι αν τα τσιπακια το βουλωνουν η οχι... γιατι δε με αφηνουν να σπασω το κεφαλακι μου ομορφα και ωραία;;; Να τα κονομησουν και απο τις επισκευες...
-
Αποτελεσματα δοκιμασιας του ESC (electronic stability control) για την Mito απο το EuroNcap:
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-mit ... -test.html
-
They also noted that, when the Alfa Romeo Mito’s three-mode steering system – DNA – was set to Dynamic mode, the car failed the test.
Πόσο γαμάτο αυτοκίνητο πρέπει να είναι... -
υπερβαλουμε τωρα....
-
Υπερβολή είναι εν έτει 2010, να έχει απομείνει ένα αυτοκίνητο που να περνάει το τεστ φορμόλης.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
:lol:
**μα το scirocco δεν το αγοραζεις για να βαλεις οικογενεια **αλλα για να εχεις κατι σαν coupe ,και να ευχαριστιεσαι οδηγηση κανοντας και την μόστρα σου με ενα ομορφο σχημα .
ΤΩΡΑ η PEUGEOT σ λεει στα ιδια λεφτα εχεις ιδια αλογα, εξαιρετικη συμπεριφορα και ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και ομορφο coupe σχημα.
Αμεσως το μυαλο κανει και δευτερες και τριτες σκεψειςΜα για αυτό ακριβώς το αγόρασα, για να βάζω την οικογένεια μου τουλάχιστον στα πρώτα στάδια της και να μην είμαι 28-35 χρονών με station γιατί έχω οικογένεια πλέον
Αν και να πώ την μαύρη αλήθεια μου αρέσει πολύ η Giullieta και το σκέφτομαι σοβαρά για καμμιά ανταλαγή....αν βέβαια έχει το εσωτερικό της Mito και της απαράδεκτες χρεώσεις του στύλ 200€ για πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα θα κάτσω στα αβγά μου.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
They also noted that, when the Alfa Romeo Mito’s three-mode steering system – DNA – was set to Dynamic mode, the car failed the test.
Πόσο γαμάτο αυτοκίνητο πρέπει να είναι...στις BMW όταν βάζεις το ESP στο off , έχεις καμία δικλειδα ασφαλείας;;;
Σκέψου πριν γράψεις αρλουμπες -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πόσο γαμάτο αυτοκίνητο πρέπει να είναι...στις BMW όταν βάζεις το ESP στο off , έχεις καμία δικλειδα ασφαλείας;;;
Σκέψου πριν γράψεις αρλουμπεςΓιατι το D ειναι σα να βαζεις το ΕSP off?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σκέψου πριν γράψεις αρλουμπες
να την φερεις πισω... -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
:lol:
**μα το scirocco δεν το αγοραζεις για να βαλεις οικογενεια **αλλα για να εχεις κατι σαν coupe ,και να ευχαριστιεσαι οδηγηση κανοντας και την μόστρα σου με ενα ομορφο σχημα .
ΤΩΡΑ η PEUGEOT σ λεει στα ιδια λεφτα εχεις ιδια αλογα, εξαιρετικη συμπεριφορα και ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και ομορφο coupe σχημα.
Αμεσως το μυαλο κανει και δευτερες και τριτες σκεψειςΜα για αυτό ακριβώς το αγόρασα, για να βάζω την οικογένεια μου τουλάχιστον στα πρώτα στάδια της και να μην είμαι 28-35 χρονών με station γιατί έχω οικογένεια πλέον
Αν και να πώ την μαύρη αλήθεια μου αρέσει πολύ η Giullieta και το σκέφτομαι σοβαρά για καμμιά ανταλαγή....αν βέβαια έχει το εσωτερικό της Mito και της απαράδεκτες χρεώσεις του στύλ 200€ για πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα θα κάτσω στα αβγά μου.
βαζεις οικογενεια, καρεκλακια ,πιπιλες δεξια και αριστερα,πας για ψωνια, κουβαλας ποδηλατακια μικρα.....βαζεις και την πεθερα στο scirocco???
εισαι ηρωας
το να θες να κουβαλας και αλλα ατομα αντι για μονο δυο ...δεκτο ...αλλα αλλο αυτο αλλο οικογενειακόυ.γ καταλαβα παντω το σκεπτικο σου
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Σκέψου πριν γράψεις αρλουμπεςΓιατι το D ειναι σα να βαζεις το ΕSP off?
Με την ίδια λογική γίνεται...
Απλός στη μικρή δεν βγαίνουν 100% off, αλλά 80%... -
-
Ξέρουμε αν υπάρχουν stock 120αρες με έκπτωση;
-
Πρέπει να υπάρχουν..
Σίγουρα έχει 155 stock σε πολύ προνομιακή τιμή!
Σε ποιό μέρος είσαι; -
Ο χρήστης al3xis έγραψε:
Πρέπει να υπάρχουν..Σίγουρα έχει 155 stock σε πολύ προνομιακή τιμή!
Σε ποιό μέρος είσαι;Δηλαδή σε τι τιμή περίπου;
Ασπρόπυργο είμαι. -
Ρώτα στην τοπική αντιπροσωπεία να σου πούνε την λίστα με τα stock αμάξια και τον εξοπλισμό τους!
-
Πληρες τεστ για την Mito QV απο το Αγγλικο Autocar:
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Roa ... af/248664/
-
Στο τεστ λεει οτι στη Βρετανια η Multiair 135 προσφαιρεται και με το κιβωτιο Twin Clutch.Εδω ισχυει κατι τετοιο?
Καλα το Mini Cooper S στη Βρετανια κανει 800 λιρες=περιπου 1200 ευρω λιγοτερο απο οτι η Mito QV???
Και εδω το Mini Cooper 1.6 με γελοιο εξοπλισμο κανει οσο και η Mito QV???Διαβασα κατι λαθος????
Πως γενεν αυτο????
-
Καλα το Mini Cooper S στη Βρετανια κανει 800 λιρες=περιπου 1200 ευρω λιγοτερο απο οτι η Mito QV???
Και εδω το Mini Cooper 1.6 με γελοιο εξοπλισμο κανει οσο και η Mito QV???Διαβασα κατι λαθος????
Πως γενεν αυτο????
Για το ότι η φορολογία στο Γιουνανιστάν γίνεται βάσει κυβικών, και για τον παράγοντα πουλ-μουρ που ανεβάζει κάπως την τιμή έχεις ακούσει?
-
Χεσε μεσα
Alfa Romeo Mi.Τo 2008