-
Στον Ασπρόπυργο;
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Παρελαβε γνωστος μου λευκη QV...Καλορίζικη καταρχήν στον φίλο σου.
Άντε πες να την στρώσει και κάντε κανά φιλικό άνοιγμα. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Παρελαβε γνωστος μου λευκη QV...
Καλορίζικη καταρχήν στον φίλο σου.
Άντε πες να την στρώσει και κάντε κανά φιλικό άνοιγμα.Ε πιστευω πως αυτη με εχει!Θα γινει παντως και θα σας πω ακριβως διαφορες.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Παρελαβε γνωστος μου λευκη QV...
Καλορίζικη καταρχήν στον φίλο σου.
Άντε πες να την στρώσει και κάντε κανά φιλικό άνοιγμα.Ε πιστευω πως αυτη με εχει!Θα γινει παντως και θα σας πω ακριβως διαφορες.
Αναμένω
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@Joe bar team
Ειλικρινα και σοβαρα, χωρις ειρωνια, γεννηθηκες με καποια νοητικη
καθυστερηση?[1] Ειχες διαβασει απο την αρχη του θεματος, σχολια περι των video?[2]
Μαλλον οχι. Απομονωσες τις τελευταιες μου τοποθετησεις, για να πεις τι?
Οτι τρολαρεις απο ρουτινα το εχει καταλαβει σχεδον ολοκληρο το forum.[3]
Εχεις καποιο προβλημα μαζι μου?, γιατι αναφερεσαι σε εμενα συχνα με ειρωνικη διαθεση,
λες και με γνωριζεις προσωπικα, ενω δεν ξερεις ποιος ειμαι και τι εχω οδηγησει μεχρι τωρα και που, ασχετως με το τι και ποσα εχω αναφερει στο συγκεκριμενο forum.[4]
Επι του προκειμενου δεν εχεις τοποθετηθει προσφατα, ουτε θετικα ουτε αρνητικα για κατι ουσιαστικο που να αφορα την Mito, προφανως επειδη δεν εχεις ιδεα, για το τι αναφερεται
στο τοπικο, και απλα 'μπαινεις' μεσα για να πεις οτι ειμαι ασχετος? [5]
Με αυτη και μονο την κινηση σου, δεν θελει και σκεψη για να καταλαβει ο οποιοσδηποτε
το γενικοτερο επιπεδο σου...[6]κικιζάκο να σου απαντήσω:
[1] έτσι λες σε οποιον σε έχει παρει χαμπαρι τι δοκιμαστης της πολυθρόνας είσαι; και αυτο ειναι κάτι που στο λεω από τις απαρχές της εγγραφής σου - μαντεψε γιατί[2]ειπα οτι τα είδα. εσύ εισαι αυτος που διαβάζει επιλεκτικά κικιζά
[3] γάταααααααα παραξενο βεβαια το γεγονός οτι ενώ σου εχουν πει κι άλλοι οτι εισαι τρελό τρολλάκι, εσυ πετάς το μπαλάκι αλλού
[4]τι σχέση εχει το τι έχεις οδηγήσει μεχρι τωρα; οι φράσεις του τυπου 'οταν οδηγησα την 911 τουρμπο ο ιδιοκτήτης μου ειπε οτι την πήγα αρκετά καλά' νομιζεις οτι πειθει κάποιον εκτός απο ανήλικα ότι δεν ξερεις πού παν τα τέσσερα;;
[5] εσυ είσαι αυτος που μπαινει εδώ μεσα μονο κ μονο για να δείξεις ποσο εμπαθής εισαι, λες κ δεν το ξέραμε απο αλλού αλλά ξεχασα, ολοι οι άλλοι έχουμε άδικο κ εσύ δικαιο
[6]
μπορείς τωρα να συνεχίσεις τις δοκιμές-κριτικές σου απο την απαλή και χνουδωτη πολυθρονούλα σου
-
Ο χρήστης sigouros έγραψε:
αξιζει κανεις να παει απο σιροκο 160 ιππ, σε αλφα μιτο qv 170 hp, ??απο την αποψη του feeling διοτι καλο χρυσο το σιροκο αλλα αυτα τα ηλεκτρονικα του αποστειρωνουν το αμαξιΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως όχι! Η Μίτο είναι μια κατηγορία κάτω από το Σιρόκο.
@ΓΚ άστον μωρέ...του λείπω βλέπεις και δεν έχει άλλον να κράξει
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
αξιζει κανεις να παει απο σιροκο 160 ιππ, σε αλφα μιτο qv 170 hp, ??απο την αποψη του feeling διοτι καλο χρυσο το σιροκο αλλα αυτα τα ηλεκτρονικα του αποστειρωνουν το αμαξι
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως όχι! Η Μίτο είναι μια κατηγορία κάτω από το Σιρόκο.
@ΓΚ άστον μωρέ...του λείπω βλέπεις και δεν έχει άλλον να κράξει
ENNOEITAI πως όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η μίτο χαλάει.... . διάβασε και πες μας.......... http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewfo ... 6aaa7a5025 καθε μερα μια νεα περιπετεια!!!!!!!! μηπως ειναι τα φρενα σημερα???? το κιβωτιο???? οι αναρτησεις?????
-
-
spartalord μη τα πετας ετσι αυτα.. οταν καποτε ειχα βαλει ενα λινκ απο το vwclub σχετικα με τα τερατα αξιοπιστα της vw.. ενας μου απαντησε 'παρτο λινκ και σφηνωσε το στο κ*** σου γιδι'
Ποτε δε ξερεις ποσο κομπλεξ εχουν καποιοι.. -
Ποια ειναι η κατηγορια του Σιροκο δηλαδη;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ποια ειναι η κατηγορια του Σιροκο δηλαδη;rcz
-
Αυτό δεν είναι forum...είναι Βιβλίο Παραπόνων!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
rcz
σοβαρα μιλας τωρα??
Δλδ audi tt και vw scirocco ειναι στην ιδια κατηγορια?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
rcz
σοβαρα μιλας τωρα??
Δλδ audi tt και vw scirocco ειναι στην ιδια κατηγορια?ιδια τιμη θα εχουν στα ιδια αλογα, στο ιδιο ( σπορ) κοινο απευθύνονται.
βασικα το rcz παιζει σε 2 κατηγοριες μαζι....
Αυτο που βλεπω ειναι πως οι διαφορες κατηγοριες αρχιζουν και μπαινουν η μια μεσα στην αλλη.! -
Το rcz δεν ειναι ιδια κατηγορια με το scirocco που να χτυπιεσαι.-
-
μα το scirocco δεν το αγοραζεις για να βαλεις οικογενεια αλλα για να εχεις κατι σαν coupe ,και να ευχαριστιεσαι οδηγηση κανοντας και την μόστρα σου με ενα ομορφο σχημα .
ΤΩΡΑ η PEUGEOT σ λεει στα ιδια λεφτα εχεις ιδια αλογα, εξαιρετικη συμπεριφορα και ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και ομορφο coupe σχημα.
Αμεσως το μυαλο κανει και δευτερες και τριτες σκεψεις -
Ναι μονο που οι δευτερες και τριτες σκεψεις αφορουν διαφορα εκτος απο τη κατηγορια που ανηκουν.. Αλλο σε ποιους απευθυνονται και αλλο σε ποια κατηγορια ανηκουν.. Τεσπα ας μη το κουραζουμε και χαλαμε και το τοπικ..Καταλαβαινω τι θελεις να μου πεις..
-
-
Δεν ξερω τι λετε αλλα το Scirocco πισω(επειδη εχω καθησει) , αν εξαιρεσεις την μη υπαρξη μεσαιας θεσης , εχει χωρους επιπεδου Golf.
Το μονο παραπονο που ειχα ειναι οτι εβρισκε λιγο το κεφαλι μου στην οροφη(αλλα ειμαι και 1.93 , δηλαδη μεχρι 1.85 καθεσαι κανονικοτα πισω).Επισης ο χωρος αποσκευων ηταν αρκετα καλος(καπου 300 λιτρα).4 ατομα ταξιδευουν ανετοτατα.Εδω κανω εγω ταξιδια με 4 ατομα δεν θα κανει το Scirocco?σορρυ για το
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
spartalord μη τα πετας ετσι αυτα.. οταν καποτε ειχα βαλει ενα λινκ απο το vwclub σχετικα με τα τερατα αξιοπιστα της vw.. ενας μου απαντησε 'παρτο λινκ και σφηνωσε το στο κ*** σου γιδι'
Ποτε δε ξερεις ποσο κομπλεξ εχουν καποιοι..θα το ρισκάρω...... λες να ????????
Alfa Romeo Mi.Τo 2008