Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Για το τιμόνι δεκτό ότι δεν ήταν σωστά διατυπωμένο. Όμως όσοι το έχουν οδηγήσει, ξέρουν πως (τα πρώτα) είχαν όντως θέμα με το πολύ ευαίσθητο τιμόνι γύρω από τη θέση της ευθείας. Σε σημείο που ήταν εκνευριστικό και πολύ κουραστικό να κάνεις συνεχώς μικροδιορθώσεις. Για αυτό και εν μέρει γίνεται αντιληπτό τι ήθελε να πει ο συντάκτης.Τα υπόλοιπα είναι καθαρά υποκειμενική κρίση του καθενός που το οδηγεί. Δέκα άτομα να βάλεις να το οδηγήσουν ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ και οι δέκα να σου πουν τα ίδια.
Επειδή έχω οδηγήσει τις πρώτες Mito από τους πρώτους πρώτους μπορώ να σου πω ότι η ΔΙΚΗ ΜΟΥ άποψη όταν την οδήγησα ήταν να μείνω με άναυδος αφού δεν πίστευα πως μπορεί ένα ηλεκτρικό τιμόνι να έχει τέτοια ωραία αίσθηση....Μάλιστα βρίσκω ιδιαίτερα βολικά τα άμεσα και κοφτερά τιμόνια εντός πόλης διότι είμαι συνηθισμένος σε αυτά, και δεύτερον αν το μάθεις λιγοστεύεις τις πολλές μανούβρες....Εγώ δεν διαπίστωσα καμία ασάφεια. Ήταν για μένα εξαιρετικό εξ αρχής, πάντα για τα δεδομένα ενός supermini. Μόνο που το τιμόνι της Mito δεν το έχουν πολλά από τα D-seg....
Όταν δε, διάβασα τα σχόλια των 4Τ, απλά έσκασα από τα γέλια και κούναγα το κεφάλι μου....
Τέλος να σημειώσω ότι ένα μοντέλο δεν τελειώνει την εμπορική του σταδιοδρομία όπως την αρχίζει. Σε αυτό μάλιστα η ίδια η εταιρία διατηρεί το αναφαίρετο δικαίωμα της να προβαίνει σε μικροαλλαγές είτε σε ηλεκτρονικά, είτε σε setup είτε σε οτιδήποτε πάει ο νου σας, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.
Οι Ιταλοί όμως μας έχουν συνηθίσει να ανακοινώνουν τα πάντα...έτσι λόγω αυτής της υπερπληροφόρησης κάποιοι καταπιάνονται και κάνουν την τρίχα τριχιά δημιουργώντας θέμα από το πουθενά....αυτό ισχύει και για τον τύπο του εξωτερικού....ίδια 'φάτσα' έχουν όλοι οι δημοσιογράφοι εξάλλου....
Το τιμόνι της Mito δεν είχε κανένα πρόβλημα. Όπως δεν είχε πρόβλημα η Brera με τα +25 κιλά, αλλά παρόλαυτα την ελάφρωσαν, όπως δεν είχε πρόβλημα το ταμπλώ της 147 prefl αλλά στο fl το άλλαξαν, όπως δεν είχαν πρόβλημα οι αναρτήσεις της 147prefl και στο fl τις άλλαξαν προς το χειρότερο, και πολλά πολλά άλλα....