-
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Συμφωνω για το κοκκινο απλα το ζαχαρι με τις εντονα ανθρακι αποχρωσεις της QV στους καθρεπτες και τις ζαντες κανει αντιθεση και ταιριαζει! Οσο για τον αν ξεβαψε το χρωμα, το πιστευω αλλα δε νομιζω να πιστευεις οτι ειναι ο κανονας.οχι δεν το πιστευω, αλλωστε και στο δικο μου (για να δεις τι δικαιος που ειμαι , μαλιστα το εχω ποσταρει παλιοτερα και σε φωτο) σε μια γωνια του πισω προφυλακτηρα, εκει που ενωνεται με το πισω 'φτερο', επειδη οι βλακες απο το εργοστασιο μαλλον εβαλαν σε νωπη μπογια τις προστατευτικες ζελατινες μου εχει παρει λιγο κι εμενα το χρωμα ( ευτυχως δεν εχει εξαπλωθει εδω και 2.5 χρονια και το εχει δει φαναρτζης για πιθανο τρακαρισμα κατα τη μεταφορα και μπαλωμα, ειναι καθαρο)
οχι οτι ειναι ειναι ιδιες περιπτωσεις, απλα στη μια ειναι αβλεψια του εργοστασιου, στην αλλη ειναι κατι που εγινε τους πρωτους μηνες
αλλα οποια και αν ειναι η αιτια (που δεν νομιζω οτι ειναι κουτσουλιες, αυτες αφηνουν σταμπα, αλλα ας πουμε οτι ειναι και ας πουμε οτι δεν ετρεξε να τις καθαρισει αμεσως) , το πιο απαραδεκτο ηταν η αντιμετωπιση του εμπορου, οπως και στη δικη μου περιπτωση το οτι μου το παρεδωσαν ετσι και μετα αφου εκανα μερες να το δω (γιατι δε φαινεται με τη πρωτη, για αυτο και δεν το εχω φτιαξει), μολις πηγα να ρωτησω γιατι ειναι ετσι εκαναν τους ανηξερους
ειπαμε και ξαναλεμε, μαλακιες γινονται το θεμα ειναι να υπαρχει σοβαρη αντιπροσωπεια που να σεβεται τα λεφατ που της εχεις δωσει
-
Τις πανε πολυ οι 17αρες σε ανθρακι.
Μου αρεσουν πολυ οι 17αρες με τους κυκλους σε αντιθεση με τις 18αρες που εχω δει στα περιοδικα, δηλαδη αυτες: http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/412805/
ΑΛΛΑ μολις ειδα ΑΥΤΕΣ τις 18αρες επαθα πλακα: http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/489230/
edit: Qsis συμφωνω απολυτα, απλα να σου πω οτι εμας το 2000 μας ειχαν δωσει το HGT με εφημεριδες αντι για πατακια!!!
-
η πιο όμορφη μίτο που έχω δει είναι η γκρι και αν την αγοράσω τελικά μάλλον σε γκρι θα την πάρω. Έχω βεβαια μια ανησυχία για το αν θα πηγαίνει με τα σκούρα πλαίσια των φωτιστικών και πως θα δείχνει το quadrifoglio σήμα με το άσπρο πλαίσιο
-
Εγω στο εχω πει οτι αν σου κανει οδηγικα μαλλον ειναι μονοδρομος. Τελικα εχει και πενταλ και xenon και bose στο βασικο. Αν αφησεις καποιες προκαταληψεις και ρισκαρεις λιγο να δοκιμασεις τα οποια νεανικα προβληματα ολοκαινουριου μοτερ (αυτο ισχυει για καθε κατασκευαστη) τοτε σε ζαχαρι θα ειναι πολυ καλη επιλογη.Καλα για τα ξενον, περιμενω να δω επισημα στοιχεια απο την αντιπ/σωπεια...
Ειναι ενα κοστος γυρω στα 950ευρω συνολικα με τα πλυστικα αν θυμαμαι καλα, διολου
ευκαταφρονητο ποσο την στιγμη που ηδη το αυτοκινητο θα ερχεται οπως λενε
'φορτωμενο'...
Καταλαβαινεις το υπονοουμενο, αν λαβεις υποψιν σου και παρα πολλες προσφορες που εχω ακουσει κατα καιρους με απατεωνισκους πωλητες, σε στυλ 'αν το κλεισουμε μεχρι τελος του μηνα δωρο απο εμας και τα ξενον!' -Ποια, τα εργοστασιακα?, ρωτουσα σε καποια εταιρια ο αφελης...'Εεεε, εδω τα βαζουμε, αλλα ειναι λαμπες ακριβες, μπλα μπλα μπλα'... -
Τις πανε πολυ οι 17αρες σε ανθρακι.Μου αρεσουν πολυ οι 17αρες με τους κυκλους σε αντιθεση με τις 18αρες που εχω δει στα περιοδικα, δηλαδη αυτες: http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/412805/
ΑΛΛΑ μολις ειδα ΑΥΤΕΣ τις 18αρες επαθα πλακα: http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/489230/
edit: Qsis συμφωνω απολυτα, απλα να σου πω οτι εμας το 2000 μας ειχαν δωσει το HGT με εφημεριδες αντι για πατακια!!!
Aυτες ειναι της linea accessori και ειναι εξτρα ως 18αρες, αλλα σε ανθρακι (αυτες τις φωτο που εβαλες ειναι μισο μαυρο, μισο Inox) για την QV.
Οπως εδω... -
Ναι ναι, ισως ομως με το φιλετακι inox (τι ειν τουτο;) να φαινεται ακομα ομορφοτερη. Παντως αυτη η ζαντα ανεξαρτητως χρωματισμου ειναι καταπληκτικη. Η αλλη 18αρα δεν μου αρεσει.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Καλα για τα ξενον, περιμενω να δω επισημα στοιχεια απο την αντιπ/σωπεια...
Ειναι ενα κοστος γυρω στα 950ευρω συνολικα με τα πλυστικα αν θυμαμαι καλα, διολου
'φορτωμενο'...
Καταλαβαινεις το υπονοουμενο, αν λαβεις υποψιν σου και παρα πολλες προσφορες που εχω ακουσει κατα καιρους με απατεωνισκους πωλητες, σε στυλ 'αν το κλεισουμε μεχρι τελος του μηνα δωρο απο εμας και τα ξενον!' -Ποια, τα εργοστασιακα?, ρωτουσα σε καποια εταιρια ο αφελης...'Εεεε, εδω τα βαζουμε, αλλα ειναι λαμπες ακριβες, μπλα μπλα μπλα'...Απλούστατα τα ελληνικά αυτοκίνητα θα είναι στάνταρ εξοπλισμένα για κάποιο διάστημα (όσο και η προσφορά) με ξένον. Και θα έρχεται ο αντιπρόσωπος και θα σου λέει ότι σου τα κάνει δώρο. Απλά τα πράγματα. Το ίδιο είχε γίνει και με το premium pack στην αρχή του λανσαρίσματος της Mito. Ένα είδος (άθλιου) Ιταλικού marketing ας το πούμε...
-
Ναι ναι, ισως ομως με το φιλετακι **inox (τι ειν τουτο;) **να φαινεται ακομα ομορφοτερη. Παντως αυτη η ζαντα ανεξαρτητως χρωματισμου ειναι καταπληκτικη. Η αλλη 18αρα δεν μου αρεσει.Inox look βασικα, γιατι inox θεωρειται γενικως, οτιδηποτε ανοξειδωτο. Γυαλισμενο αλουμινιο σε καποια σημεια ειναι στην συγκεκριμενη, ή γενικα επεξεργασμενο ετσι ωστε να δειχνει πιο γυαλιστερο απο την κανονικη αποχρωση...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλα για τα ξενον, περιμενω να δω επισημα στοιχεια απο την αντιπ/σωπεια...
'φορτωμενο'...
Καταλαβαινεις το υπονοουμενο, αν λαβεις υποψιν σου και παρα πολλες προσφορες που εχω ακουσει κατα καιρους με απατεωνισκους πωλητες, σε στυλ 'αν το κλεισουμε μεχρι τελος του μηνα δωρο απο εμας και τα ξενον!' -Ποια, τα εργοστασιακα?, ρωτουσα σε καποια εταιρια ο αφελης...'Εεεε, εδω τα βαζουμε, αλλα ειναι λαμπες ακριβες, μπλα μπλα μπλα'...Απλούστατα τα ελληνικά αυτοκίνητα θα είναι στάνταρ εξοπλισμένα για κάποιο διάστημα (όσο και η προσφορά) με ξένον. Και θα έρχεται ο αντιπρόσωπος και θα σου λέει ότι σου τα κάνει δώρο. Απλά τα πράγματα. Το ίδιο είχε γίνει και με το premium pack στην αρχή του λανσαρίσματος της Mito. Ένα είδος (άθλιου) Ιταλικού marketing ας το πούμε...
Aν ειναι τα εργοστασιακα, θα ειναι πολυ καλη περιπτωση. Αν ειναι aftermarket τοποθετημενα απο την εδω αντιπ/σωπεια, θα ειναι τρελη -και επικινδυνη- μ@λ@κια...
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Τι κάθεστε και ψάχνετε ρε παιδιά ?? Δεν ρωτάτε και κανένα κάτοχο ρχ 8 να σας πει πως νιώθει τώρα που θέλει να το πουλήσει . Ξέρετε για ποια λέω αυτά που κυριολεκτικα χάριζε η εταιρεία και η κουτσή Μαρία πήρε ένα. Φίλε Νίκο120 αν δεν κάνω λάθος έχεις στην κατοχή σου ένα 'συλλεκτικό' όχημα και κάπου πήρε το μάτι μου πως το έτερον ήμισυ έχει ένα 500 ... Και αναρωτιέμαι μετά από αυτά πως μπορεί να σου φαίνεται το mito ακριβό. Δηλαδή το 500 ήταν κελεπούρι ? Καλά έκανες και το πήρες αλλά κάποια πράγματα πρέπει και καλά κάνουν και είναι ακριβά κι ας μην αξίζουν και το τελευταίο σεντ ...Μα βλέπεις ότι ούτε κι εσύ το καταλαβαίνεις. Και το 500 πανάκριβο ήταν! 13.000 μας κόστισε. Υπήρχαν πιο ακριβές λύσεις, αλλά δε μας άρεσαν. Ήθελε αυτό.
Η Μίτο στα 21.000 είναι ακριβή για αυτά που προσφέρει και υπάρχουν σαφώς πιο οικονομικές λύσεις που μπορεί κάποιος να δώσει ακόμα και λίγα παραπάνω και να πάρει μεγαλύτερο και πιο άνετο όχημα. Μερικοί δε το καταλαβαίνουν και ούτε θα το καταλάβουν γιατί πολύ απλά είναι αλίφστι.
Για να μπορεί λοιπόν να σκίσει στην αγορά θα πρέπει ή να τιμολογηθεί χαμηλότερα των 20Κ (για να πει κάποιος ότι είναι κελεπούρι) ή να προσφέρει ότι προσφέρουν και τα άλλα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσω σε έναν-έναν αναλυτικά...δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια πράγματα.
Είναι κρίμα που μερικοί δε μπορούν να κοιτάξουν πέρα από το σήμα τους και αυτό που έχουν στο γκαράζ τους για να δουν τι είναι ακριβό και τι είναι φθηνό...όταν βγάλετε τα 22.000 ευρώ (7.000.000 δρχ), τότε πείτε μου πιο αξίζει για αγορά...
-
Αυτό που λέμε εν χωρώ εδώ πέρα είναι ότι αν τα 22.000 είναι πολλά για MITO QV, είναι πολλά και για όλο το γκρουπάκι των Cupra, RC, SS κλπ. Οπότε κάποιος που τα θεωρεί πολλά για τη Mito αποκλείεται να τα σκάσει για οποιοδήποτε άλλο από αυτά (συμπεριλαμβανομένου και εμένα για να μην αφήνουμε την ουρά μας απ'έξω). Συγκρινόμενη όμως με όλα αυτά στα χαρτιά προσφέρει αντίστοιχες επιδόσεις (αναμένουμε με αγωνία να τις επιβεβαιώσει στην πράξη!), χωρίς brutal ηφάκι, καλό εξοπλισμό και κατανάλωση στην κοιμισμένη οδήγηση της καθημερινότητας αντίστοιχη με την 95άρα αδερφούλα της. Για όλα αυτά είναι μία πρόταση, οικονομοτεχνικά, τουλάχιστον στο μέσο όρο της κατηγορίας της (για μένα αρκετά πάνω από αυτόν).
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Η Μίτο στα 21.000 είναι ακριβή για αυτά που προσφέρει και υπάρχουν σαφώς πιο οικονομικές λύσεις που μπορεί κάποιος να δώσει ακόμα και λίγα παραπάνω και να πάρει μεγαλύτερο και πιο άνετο όχημα. Μερικοί δε το καταλαβαίνουν και ούτε θα το καταλάβουν γιατί πολύ απλά είναι αλίφστι.Παραδέξου τότε ότι και το ibiza και το RC και το Mini για αυτά ου προσφέρουν και τελειώνει το παραμύθι, εκτός αν θεωρείς ότι τα παραπάνω προσφέρουν περισσότερα από ότι η Mito.
Θεωρείς ότι υπολείπεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τι κάθεστε και ψάχνετε ρε παιδιά ?? Δεν ρωτάτε και κανένα κάτοχο ρχ 8 να σας πει πως νιώθει τώρα που θέλει να το πουλήσει . Ξέρετε για ποια λέω αυτά που κυριολεκτικα χάριζε η εταιρεία και η κουτσή Μαρία πήρε ένα. Φίλε Νίκο120 αν δεν κάνω λάθος έχεις στην κατοχή σου ένα 'συλλεκτικό' όχημα και κάπου πήρε το μάτι μου πως το έτερον ήμισυ έχει ένα 500 ... Και αναρωτιέμαι μετά από αυτά πως μπορεί να σου φαίνεται το mito ακριβό. Δηλαδή το 500 ήταν κελεπούρι ? Καλά έκανες και το πήρες αλλά κάποια πράγματα πρέπει και καλά κάνουν και είναι ακριβά κι ας μην αξίζουν και το τελευταίο σεντ ...
Μα βλέπεις ότι ούτε κι εσύ το καταλαβαίνεις. Και το 500 πανάκριβο ήταν! 13.000 μας κόστισε. Υπήρχαν πιο ακριβές λύσεις, αλλά δε μας άρεσαν. Ήθελε αυτό.
Η Μίτο στα 21.000 είναι ακριβή για αυτά που προσφέρει και υπάρχουν σαφώς πιο οικονομικές λύσεις που μπορεί κάποιος να δώσει ακόμα και λίγα παραπάνω και να πάρει μεγαλύτερο και πιο άνετο όχημα. Μερικοί δε το καταλαβαίνουν και ούτε θα το καταλάβουν γιατί πολύ απλά είναι αλίφστι.
Για να μπορεί λοιπόν να σκίσει στην αγορά θα πρέπει ή να τιμολογηθεί χαμηλότερα των 20Κ (για να πει κάποιος ότι είναι κελεπούρι) ή να προσφέρει ότι προσφέρουν και τα άλλα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσω σε έναν-έναν αναλυτικά...δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια πράγματα.
Είναι κρίμα που μερικοί δε μπορούν να κοιτάξουν πέρα από το σήμα τους και αυτό που έχουν στο γκαράζ τους για να δουν τι είναι ακριβό και τι είναι φθηνό...όταν βγάλετε τα 22.000 ευρώ (7.000.000 δρχ), τότε πείτε μου πιο αξίζει για αγορά...
Και η 120 σου ακριβή ήταν για να μην πώ πανάκριβη και η 320si επίσης ( και μην μου αρχίσεις τα περί συλλεκτικού γιατί αυτό προϋποθέτει οτι θα την κρατήσεις για πάααρα πολύ καιρό ακόμα), κρίμα που δεν μπορείς να κοιτάξεις πέρα από το σήμα
-
Ο χρήστης Christobale έγραψε:
Παραδέξου τότε ότι και το ibiza και το RC και το Mini για αυτά ου προσφέρουν και τελειώνει το παραμύθι, εκτός αν θεωρείς ότι τα παραπάνω προσφέρουν περισσότερα από ότι η Mito.
Θεωρείς ότι υπολείπεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό?
Κοίτα...το έγραψα και πριν...supermini στη τιμή αυτή είναι ακριβό.- ...τουλάχιστον για το μέσο αγοραστή και όχι τον 'ειδικό' αγοραστή. Αν βάλεις τα έξτρα που το πάνε στα 23-24 είναι πανάκριβο! Μιλάμε για κοντά στα 8εκατ δρχ για supermini!! Πάμε καλά? Δε ξέρω...φαίνονται νορμάλ για αυτή τη κατηγορία σε εσάς?
Παρ'όλα αυτά...η Μίτο υπολείπεται από όλα τα παραπάνω κυρίως σε ποιότητα κατασκευής...μένει να δούμε πως πάει στο δρόμο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι κάθεστε και ψάχνετε ρε παιδιά ?? Δεν ρωτάτε και κανένα κάτοχο ρχ 8 να σας πει πως νιώθει τώρα που θέλει να το πουλήσει . Ξέρετε για ποια λέω αυτά που κυριολεκτικα χάριζε η εταιρεία και η κουτσή Μαρία πήρε ένα. Φίλε Νίκο120 αν δεν κάνω λάθος έχεις στην κατοχή σου ένα 'συλλεκτικό' όχημα και κάπου πήρε το μάτι μου πως το έτερον ήμισυ έχει ένα 500 ... Και αναρωτιέμαι μετά από αυτά πως μπορεί να σου φαίνεται το mito ακριβό. Δηλαδή το 500 ήταν κελεπούρι ? Καλά έκανες και το πήρες αλλά κάποια πράγματα πρέπει και καλά κάνουν και είναι ακριβά κι ας μην αξίζουν και το τελευταίο σεντ ...
Μα βλέπεις ότι ούτε κι εσύ το καταλαβαίνεις. Και το 500 πανάκριβο ήταν! 13.000 μας κόστισε. Υπήρχαν πιο ακριβές λύσεις, αλλά δε μας άρεσαν. Ήθελε αυτό.
Και η 120 σου ακριβή ήταν για να μην πώ πανάκριβη και η 320si επίσης ( και μην μου αρχίσεις τα περί συλλεκτικού γιατί αυτό προϋποθέτει οτι θα την κρατήσεις για πάααρα πολύ καιρό ακόμα),
Άντε πάλι... ...μα είπα ότι ήταν κελεπούρι? Είδες πουθενά να γράφω ότι είναι φθηνή, ότι ήταν η ευκαιρία του αιώνα? Ακριβό και το ένα και το άλλο. Δε μιλάμε για μτχ προφανώς, μιλάμε για καινούριο...γιατί μεταχειρισμένο ήταν ευκαιρία η si στα 28Κ (4Κ πάνω από μια καλώς εξοπλισμένη ΜΙΤΟ).
Το ότι είναι συλλεκτικό δεν έχει να κάνει με το πόσο καιρό θα τη κρατήσω. Είναι δύο εντελώς μα ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξάρτητα και άσχετα πράγματα μεταξύ τους. Το ότι η εταιρία το έφτιαξε έτσι δε μου υπαγορεύει πόσο θα το κρατήσω...αυτό είναι δική μου επιλογή.
κρίμα που δεν μπορείς να κοιτάξεις πέρα από το σήμα
...έχει κι άλλο εικονίδιο άλλα σέβομαι το φόρουμ και τη κοινότητα.
-
-
Ε τότε ρε φίλε γιατί ντε και καλά θές να κάνεις κουμάντα σε ξένα πορτοφόλια; Έχεις κάτι να πείς άλλο εκτός οτι είναι ακριβή; Το καταλάβαμε. Μην την αγοράσεις...
Α, δεν σε είδα να επιχειρηματολογείς στην γυναίκα σου για τα 13κ που πέταξε στο υπερτιμημένο 500...Εμείς τις φταίμε τώρα να τα ακούμε...
Κι εγώ μπορώ να βάλω κι άλλα εικονίδια αλλά σέβομαι το φόρουμ και το γεγονός οτι είμαι διαχειριστής σε αυτό. Επίσης σέβομαι και τον εαυτό μου... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
κυριολεκτικα απελπισια...
Θα ηταν ωραιο να υπηρχε ranking στα posts και να τρωνε ημερησια ban τα lowest ranked... αυτορυθμιση λεγετε...
-
ΑΛΛΑ μολις ειδα ΑΥΤΕΣ τις 18αρες επαθα πλακα: http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/489230/H μπροστινή πινακίδα είναι ειδική παραγγελία για Mi.To.? Σα μικρή φαίνεται
Alfa Romeo Mi.Τo 2008