Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Συμφωνω για το κοκκινο απλα το ζαχαρι με τις εντονα ανθρακι αποχρωσεις της QV στους καθρεπτες και τις ζαντες κανει αντιθεση και ταιριαζει! Οσο για τον αν ξεβαψε το χρωμα, το πιστευω αλλα δε νομιζω να πιστευεις οτι ειναι ο κανονας.
οχι δεν το πιστευω, αλλωστε και στο δικο μου (για να δεις τι δικαιος που ειμαι , μαλιστα το εχω ποσταρει παλιοτερα και σε φωτο) σε μια γωνια του πισω προφυλακτηρα, εκει που ενωνεται με το πισω 'φτερο', επειδη οι βλακες απο το εργοστασιο μαλλον εβαλαν σε νωπη μπογια τις προστατευτικες ζελατινες μου εχει παρει λιγο κι εμενα το χρωμα ( ευτυχως δεν εχει εξαπλωθει εδω και 2.5 χρονια και το εχει δει φαναρτζης για πιθανο τρακαρισμα κατα τη μεταφορα και μπαλωμα, ειναι καθαρο)
οχι οτι ειναι ειναι ιδιες περιπτωσεις, απλα στη μια ειναι αβλεψια του εργοστασιου, στην αλλη ειναι κατι που εγινε τους πρωτους μηνες
αλλα οποια και αν ειναι η αιτια (που δεν νομιζω οτι ειναι κουτσουλιες, αυτες αφηνουν σταμπα, αλλα ας πουμε οτι ειναι και ας πουμε οτι δεν ετρεξε να τις καθαρισει αμεσως) , το πιο απαραδεκτο ηταν η αντιμετωπιση του εμπορου, οπως και στη δικη μου περιπτωση το οτι μου το παρεδωσαν ετσι και μετα αφου εκανα μερες να το δω (γιατι δε φαινεται με τη πρωτη, για αυτο και δεν το εχω φτιαξει), μολις πηγα να ρωτησω γιατι ειναι ετσι εκαναν τους ανηξερους
ειπαμε και ξαναλεμε, μαλακιες γινονται το θεμα ειναι να υπαρχει σοβαρη αντιπροσωπεια που να σεβεται τα λεφατ που της εχεις δωσει