-
Μη κρίνετε ινα μη κριθήτε
-
Πέτυχα προχτές στο δρόμο μια κόκκινη Mito. Επειδή ήταν βράδυ δεν μπορώ να πω ότι έβγαλα σαφές συμπέρασμα. Από πίσω είναι πολύ ξεχωριστή αλλά από μπροστά όπως το είδα με τα φώτα φαίνεται λίγο στριμωγμένο. Με αυτό το design α λα 8C έπρεπε να έχουν πάει σε ένα πιο χαμηλό-φαρδύ σχήμα. Θα μιλούσαμε για εκπληκτικό αποτέλεσμα τώρα.
Αν τελικά ισχύσει αυτό περί κουπέ βασισμένο στο Mito θα φανεί. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πέτυχα προχτές στο δρόμο μια κόκκινη Mito. Επειδή ήταν βράδυ δεν μπορώ να πω ότι έβγαλα σαφές συμπέρασμα. Από πίσω είναι πολύ ξεχωριστή αλλά από μπροστά όπως το είδα με τα φώτα φαίνεται λίγο στριμωγμένο. Με αυτό το design α λα 8C έπρεπε να έχουν πάει σε ένα πιο χαμηλό-φαρδύ σχήμα. Θα μιλούσαμε για εκπληκτικό αποτέλεσμα τώρα.
Αν τελικά ισχύσει αυτό περί κουπέ βασισμένο στο Mito θα φανεί.Γιατι δεν πας σε μια αντιπροσωπεια να τη δεις σαν ανθρωπος ρε παιδι μου;
-
Αφού δεν σκοπεύω να ψωνίσω άμεσα δεν μπαίνω στη διαδικασία να εξετάσω το πόσο φιλικοί είναι οι πωλητές Alfa Romeo.
Εντάξει κάπου θα πετύχω μια παρκαρισμένη να κάνω δουλειά μου... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν τελικά ισχύσει αυτό περί κουπέ βασισμένο στο Mito θα φανεί.Αυτο ακριβως το συμπερασμα εβγαλα και εγω...
Μπροστα επρεπε να δειχνει πιο χαμηλη και φαρδια.
Ετσι οπως ειναι νομιζεις οτι εχει μπει σε πρεσσα στα πλαγια...
Σε ασημενια που την ειδα καπως βελτιωνεται η κατασταση αλλα μαλλον
θελει και λιγο χαμηλωμα (οχι οτι καλυτερο με τους φανταστικους μας δρομους βεβαια)
για να δειχνει πιο ωραια. -
θελει συνηθεια,εγω που τη βλεπω συνεχεια μου φαινεται ομορφη πλεον!
ξεπερασα το αρχικο 'σοκ' της συμπυκνωμενης μουρης 8cβεβαια η γνωμη μου δε πολυμετραει καθως δεν εχω γουστο, αφου μου αρεσουν και τα τανκ
-
ALFA ROMEO MITO ειμαι κατοχος του αμαξιου εδω και 25 μερες....τις πρωτες 2 μερες μου αναβει ενδειξη check engine το παω στην spicar δεν ειναι τιποτα μου την σβηνουν φευγω,μετα απο 2 μερες παλι check engine την ξαναπαω στην spicar 8 μερες μεσα τα ψαχνουν ολα δεν καταληγουν πουθενα μαλλον νοθευμενη βενζινη μου λενε γεμισε το ξανα με καλη βενζινη και ολα θα λυθουν,μετα απο 2 μερες check engine το ξαναπαω το αμξι μου λενε ηταν αναμενωμενο διοτι ακομα εγκεφαλος καταγραφει τα σφαλματα απο την προηγουμενη βενζινη τωρα τελεια ουτε μια στο δισεκατομυριο να ξαναγινει,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΝΔΕΙΚΣΗ CHECK ENGINE και τωρα μου λενε οτι πρεπει να το παω μεσα να το αφησω μια βδομαδα να μου αλλαξουν καταλητη................αυτη ειναι μεχρι στιγμησς η ιστορια μου 25 μερες αμαξι 20 μερες ταλαιπωρια........μεχρι στιγμης.....επειται συνεχεια......
-
Υπομονή και περαστικά... σου έκατσε το λαχείο!
Ευχομαι να το λύσουν σύντομα και τελικά να ευχαριστηθείς το αυτοκίνητο.
-
σε ευχαριστω πολυ droemen αλλα οκ τι να κανω συνηθησα πια,και κουραστηκα να στεναχωριεμαι...οποτε οτι ειναι να γινει θα γινει ας πανε ολα καλα και η επομενη φορα που θα ειναι να παω στην spicar να ειναι για το πρωτο servis...
-
Ο χρήστης new mito έγραψε:
σε ευχαριστω πολυ droemen αλλα οκ τι να κανω συνηθησα πια,και κουραστηκα να στεναχωριεμαι...οποτε οτι ειναι να γινει θα γινει ας πανε ολα καλα και η επομενη φορα που θα ειναι να παω στην spicar να ειναι για το πρωτο servis...καλο κουράγιο, τουλάχιστον σου έδωσαν αμάξι αντικατάστασης?
-
Το RadioNav
http://www.alfamitoblog.it/content/view ... g,english/ -
σε ευχαριστω πολυ droemen αλλα οκ τι να κανω συνηθησα πια,και κουραστηκα να στεναχωριεμαι...οποτε οτι ειναι να γινει θα γινει ας πανε ολα καλα και η επομενη φορα που θα ειναι να παω στην spicar να ειναι για το πρωτο servis...Δεν διορθώθηκε με την αλλαγή στα καλωδια που σου είχαν πει στις 21/1/09?
Σελ. 262, http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=15854&start=3915#p1419542 και στο κράτησαν για κάποιες μέρες? -
ALFA ROMEO MITO ειμαι κατοχος του αμαξιου εδω και 25 μερες....τις πρωτες 2 μερες μου αναβει ενδειξη check engine το παω στην spicar δεν ειναι τιποτα μου την σβηνουν φευγω,μετα απο 2 μερες παλι check engine την ξαναπαω στην spicar 8 μερες μεσα τα ψαχνουν ολα δεν καταληγουν πουθενα μαλλον νοθευμενη βενζινη μου λενε γεμισε το ξανα με καλη βενζινη και ολα θα λυθουν,μετα απο 2 μερες check engine το ξαναπαω το αμξι μου λενε ηταν αναμενωμενο διοτι ακομα εγκεφαλος καταγραφει τα σφαλματα απο την προηγουμενη βενζινη τωρα τελεια ουτε μια στο δισεκατομυριο να ξαναγινει,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΝΔΕΙΚΣΗ CHECK ENGINE και τωρα μου λενε οτι πρεπει να το παω μεσα να το αφησω μια βδομαδα να μου αλλαξουν καταλητη................αυτη ειναι μεχρι στιγμησς η ιστορια μου 25 μερες αμαξι 20 μερες ταλαιπωρια........μεχρι στιγμης.....επειται συνεχεια......Δοκίμασε να πας και κάπου αλλού, εκτός από την σπικαρ...ποτέ δεν ξέρεις...εγω εχω όχι καλή εμπειρία...
-
αυτοκινητο αντικαταστασης εχω ενα πουντο παλιο αφου σου λεω πιο πολυ εχω ΄΄χαρει΄΄το πουντο παρα την μιτο... (για να ειρωνευτω κιολας την κατασταση μου) τελικα ναι δεν ειχε προβλημα η συνδεση καλοδιων το check εβγαινε γιατι ειχε προβλημα ο καταλυτης,υπομομη κανω εδω και 25 μερεσ πηγαινοερχομαι συνεργειο το συνηθησα δυστηχως.....
-
-
Φιλε new mito δοκιμασε να πας στην Auto power Tolias ειναι καθετη μοναδα στη Λ Μαραθωνος,αμεσως μολις βγεις απο αττικη οδο στην εξοδο για Λ.Μαραθωνος στα δεξια! Ειναι πολυ καλα και ξηγημενα παιδια και με πιο φιλικο κλιμα !
Πρεπει οπωσδηποτε να κανεις καλη σχεση μαζι τους γιατι και θα τους χρειαζεσαι συνεχεια αλλα και για να σε δεχονται και να σε εξυπηρετουν αμεσα !
-
Φίλε new mito αν θέλεις κάποια παραπάνω ενημέρωση για συνεργεία Alfa στην ευρύτερη περιοχή Σταυρού στείλε μου pm. Οι αντιπροσωπείες πολλές φορές δεν είναι ότι καλύτερο σε αυτό τον τομέα.
Θυμίζω περίπτωση που στο δικό μας Clio είχε πέσει coka cola στο ταμπλώ και είχε πιάσει μάκα με αποτέλεσμα να μην πιάνουν κάποια κουμπιά. Η αντιπροσωπεία ζήτησε 600 ευρώ για αλλαγή ταμπλώ, ο μηχανικός στο μη εξουσιοδοτημένο ξεκούμπωσε το ταμπλό, καθάρισε τη μάκα και πήρε 15 ευρώ.
Γενικά πέρνα μια βόλτα και από το alfisti.gr και ελπίζω να γράψεις και άλλα για το αμάξι και όχι μόνο για το check engine -
ευχομαι να μου δωθει συντομα η ευκαιρια να γραψω γαι το engine και οχι για το check engine.....sas ευχαριστω ολους πραγματικα για το ενδιαφερον....
-
ευχομαι να μου δωθει συντομα η ευκαιρια να γραψω γαι το engine και οχι για το check engine.....sas ευχαριστω ολους πραγματικα για το ενδιαφερον....μην σε παιρνει απο κατω,ετσι κανουν οι ιταλιδες.
οταν το φτιαξεις δωστης ενα χερι ξυλο στο δρομο και θα δεις πως θα σε ανταμοιψει. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
http://fabiatou.com/2009/02/alfa-romeo-mi-14.html#linksόμορφές, αλλά όχι σπορτίφ στην εμφάνιση 156 μπέρδεψαν τους πωρωμένους φίλους της μάρκας.
WTF
Alfa Romeo Mi.Τo 2008