-
Δεν ξέρω για τη βελτίωση του SS γιατί παίζουν και θέματα ενδοεταιρικού καννιβαλισμού με την μελλοντική 1750 των 180 ίππων. Αλλά θυμίζω την παρουσίαση στους 4Τ του πειραγμένου GPunto T-Jet από γνωστό βελτιωτή που με ένα πρόγραμμα έβγαλε 130HP τροχό και εικάζω ότι οι συγκεκριμένοι κινητήρες θα απασχολήσουν πάρα πολύ τους tuners, όπως στο παρελθόν οι αντίστοιχοι του Punto GT, του Fiat Coupe και της Integrale (αλλά όχι της GTV 2.0 V6 TB στην Ελλάδα).
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Car Enthusiasist δεν σημαινει καυλογκαζος!Φυσικά και όχι αλλά σημαίνει ότι πληρώνει με μεγαλύτερη προθυμία βελτιώσεις ουσίας που αυξάνουν τη χαρά της οδήγησης και την ενεργητική ασφάλεια παρά πρακτικότητα και 'απτή ποιότητα κατασκευής'. Και εξ'ορισμού δέχεται συμβιβασμούς στις δεύτερες υπέρ των πρώτων αν η κατηγορία και το συνεπαγόμενο όριο κόστους τους απαιτεί.
-
-Υλικά εσωτερικού, που στις φώτο φαινόταν χάλια, από κοντά είναι μαλακά και ποιοτικά, ειδικά σε σχέση με το Bravo. Μόνο το κάτω πλαστικό είναι σκληρό και όχι μαλακό.
Not Even Close... Μαλλον δεν τα ειδες καλα...
Κοίτα, σε σχέση με το G.Punto & Bravo, φαίνεται αρκετά ποιοτικότερο!
-Καλός και υπερπλήρης εξοπλισμός
Not even close για 21κ
Γιατί το λες ρε συ...έχει τα πάντα στη Distinctive έκδοσή της.
-Δε μου άρεσε η θέση οδήγησης
Πληρως ρυθμιζομενη... τι δεν σου αρεσε?
Ότι είμαι κάπως ψηλά και όχι 'χωμένος' στο αυτοκίνητο.
-ΠΟΛΥ μικρό πορτ-μπαγκάζ και κάπως άβολο, δηλαδή είναι βαθύ (σε ύψος) αρκετά και στενό.
Πολυ μικρο.... οσο του Grande συγκεκριμενα και όλων των αλλων της κατηγοριας του! Δεν ειναι βαθυ, εχει πολυ πολυ ψηλο κατωφλι ομως. Ειναι ομως πληρως εκμεταλλευσιμος χωρος...
Μου φαίνεται πραγματικά άβολο και το πως θα χωρέσεις εκεί μέσα αποσκευές για 2 άτομα.
Υ.Γ. Σας χαιρετώ, φεύγω τώρα για Χαλκιδική...
Χα... που θα πας? Ποιο μερος?
offtopic: ήμουν στο 2ο πόδι, μεταξύ Νικήτης και Μαρμαρά. Τέλεια ήταν
-
Με κουραζεις... Απλα αναφερεις (νομιζω ) συνεχεια μειονεκτηματα της αλφα ενω για τα μπρικια..σορρυ τα vw σταζεις μελι...λογικο το βρισκω για σενα... Δεν παυεις να μη με κουραζεις ομως...
Μια φορα Πάσχε, επιβεβαιωμενες πληροφοριες είπαν πως και συ σχολιασες σαφως αρνητικα την Mito Εξω απο το φόρουμ λαλιστατος είσαι..., μέσα Fiat Gruppo Uber Alles
Δεν αφηνεις τα σαπια λεω γω...
Ανυποστατες φημες... ποιος σου μετεφερε τετοιες συκοφαντιες;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Car Enthusiasist δεν σημαινει καυλογκαζος!
Φυσικά και όχι αλλά σημαίνει ότι πληρώνει με μεγαλύτερη προθυμία βελτιώσεις ουσίας που αυξάνουν τη χαρά της οδήγησης και την ενεργητική ασφάλεια παρά πρακτικότητα και 'απτή ποιότητα κατασκευής'. Και εξ'ορισμού δέχεται συμβιβασμούς στις δεύτερες υπέρ των πρώτων αν η κατηγορία και το συνεπαγόμενο όριο κόστους τους απαιτεί.
ακριβως.κι αυτα υπαρχουν,δεν ειναι mumbo jumbo του marketing
-ο ισχυροτερος κινητηρας turbo στα 1400cc τη στιγμη της κυκλοφοριας
-κορυφαια τιμη αεροδυναμικου συντελεστη για την κατηγορια
-λογικο βαρος (θα μπορουσε να ναι και χαμηλοτερο βεβαια)
-τα μεγαλυτερα μεταροχια της κατηγοριας
-φρενα-αγκυρες που εξασφαλιζουν κορυφαιες επιδοσεις για το 100-0 Km/h(Bravo )+οτι παραπανω προσφερουν στην οδηγικη ευχαριστηση τα ηλεκτρονικα gadgets-εδω τα αποτελεσματα σιγουρα δεν ειναι μετρησιμα και θα διαφερουν απο οδηγο σε οδηγο.Τουλαχιστον ορισμενα θα συμβαλλουν στην ενεργητικη ασφαλεια του οχηματος(π.χ το eq2)
Επισης ας μην ξεχναμε οτι η MiTo εξ'αρχης σχεδιαστηκε και κατασκευαστηκε με γνωμονα να ειναι ενα sport hatchback κι οχι ενα πολιτικο οχημα στην γκαμα του οποιου θα προστεθουν αργοτερα κι ενα-δυο hot-hatch.
Προσωπικα δε,πιστευω οτι η 'πλατφορμα του G.Punto' τροποποιηθηκε με το βλεμμα στραμμενο στην GTAΤωρα θα σοκαρω μερικους αλλα προφανως δεν απευθυνεται σε οικογενειαρχες που θελουνε να βολταρουν την φαμιλια,ουτε και σε 'πρακτικα μυαλα' που θελουνε και το το κουλουρι και το τυρι
βεβαιομενο ειναι παντως πως ολα τα hot hatch(αμεσοι και εμμεσοι ανταγωνιστες της MiTO) εχουν παρει
την ανιουσα τα τελευταια χρονια χωρις να προσφερουν καποιο χειροπιαστο συγκριτικο πλεονεκτημααν παλι θελετε να μιλησουμε για Octavia και Rx8 που παιρνει κανεις σ'αυτα τα λεφτα,be my guest
-
Eχει το RX-8 τοσο μεγαλη εκπτωση?
-
Σημερα την ειδα κ εγω!Σε γενικες γραμμες μου αρεσε αρκετα!Δε θα σταθω τοσο στα οικονομοτεχνικα(περιμενω να δω αναλυτικους τιμοκαταλογους με εξοπλισμους κ εξτρα)οποτε ας αναφερω τα υπολοιπα.Τα εμπρος φαναρια μου φανηκαν μια χαρα(καποιοι ειπαν οτι τους φανηκαν μεγαλα,γουστα ειναι αυτα ).Με τις 17αρες τζιποφερνε λιγο(θελει ενα χαμηλωματακι εννοω)αλλα κατα τ'αλλα εξωτερικα μου αρεσε!Στα συν της σιγουρα οι πορτες χωρις πλαισιο,δε μου αρεσε ομως ο ηχος που εκαναν στο κλεισιμο(κυριως απο μεσα).Εσωτερικα μου αρεσε σιγουρα απο θεμα σχεδιασης ενω κ σε απτη ποιοτητα ειναι αρκετα καλη(αν σκεφτεις πχ το clio rs ).Πολυ ωραιο το 'καρμπον' ταμπλο κ τα door panels,πολυ ωραιος πινακας οργανων κ γενικα ωραιος διακοσμος.Τα αρνητικα που διαπιστωσα εγω ηταν οι διαδρομες του επιλογεα(αρκετα μεγαλες),το ασημι πλαστικο στην κεντρικη κονσολα κ το τιμονι που δε φαινεται ιδιαιτερα ποιοτικο κ μια λεπτομερεια...το καπακι της θυρας usb που δε βλεπω να αντεχει κ πολυ...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Car Enthusiasist δεν σημαινει καυλογκαζος!
Φυσικά και όχι αλλά σημαίνει ότι πληρώνει με μεγαλύτερη προθυμία βελτιώσεις ουσίας που αυξάνουν τη χαρά της οδήγησης και την ενεργητική ασφάλεια παρά πρακτικότητα και 'απτή ποιότητα κατασκευής'. Και εξ'ορισμού δέχεται συμβιβασμούς στις δεύτερες υπέρ των πρώτων αν η κατηγορία και το συνεπαγόμενο όριο κόστους τους απαιτεί.
Εγώ προσωπικά διαφωνώ, στο μυαλό μου κάποιος ο οποίος εκτιμά πχ την άνεση της C6 δεν είναι λιγότερο 'car enthusiast' από εμένα που γουστάρω την αλητεία του RS.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ προσωπικά διαφωνώ, στο μυαλό μου κάποιος ο οποίος εκτιμά πχ την άνεση της C6 δεν είναι λιγότερο 'car enthusiast' από εμένα που γουστάρω την αλητεία του RS.πολυ σωστα.η καθε επιλογη αυτοκινητου γινεται με εντελως υποκειμενικα κριτηρια για τον καθεναν.
-
τι feedback εχουμε για το αμαξι στο δρομο...λογικα πρεπει να τα 'σπαει'..
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
-φρενα-αγκυρες που εξασφαλιζουν κορυφαιες επιδοσεις για το 100-0 Km/h(Bravo )
Tι ακριβώς έχουν τα φρένα του Bravo?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
-φρενα-αγκυρες που εξασφαλιζουν κορυφαιες επιδοσεις για το 100-0 Km/h(Bravo )
Tι ακριβώς έχουν τα φρένα του Bravo?
Ε,δεν ειναι και σαν απο seat.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Eχει το RX-8 τοσο μεγαλη εκπτωση?Από 21.990 € το Mazda RX-8
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... gory_id=73' target='_blank' target='_blank
Ειπαμε,σε λιγο θα το δινουν δωρο με τις μπεντζινες
Λετε να ναι μουφα σαν την ιστορια με τα φρενα του Μπραβου?
Εγώ προσωπικά διαφωνώ, στο μυαλό μου κάποιος ο οποίος εκτιμά πχ την άνεση της C6 δεν είναι λιγότερο 'car enthusiast' από εμένα που γουστάρω την αλητεία του RS.
Και τι εμποδιζει αραγε αυτον με το C6 να εκτιμα το ιδιο και την αλητεια του RS?
-
-
Προτιμώ πάντως τις ζάντες με τους κύκλους
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Eχει το RX-8 τοσο μεγαλη εκπτωση?
Από 21.990 € το Mazda RX-8
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... gory_id=73' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Ειπαμε,σε λιγο θα το δινουν δωρο με τις μπεντζινες
Απιστευτη τιμη για ενα τρομερο πισωκινητο(και με τεσσερις θεσεις παρακαλω ) με μπλοκε διαφορικο και 192 ιππους!!!Μονο προβλημα ο wankel αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...
Σιγουρα η διασκεδαση ενος πισωκινητου δεν συγκρινεται με ενος μπροστινοκινητου
-
ειδικα οταν το κινεις και καθημερινες περα απο τα ΣουΚου
-
To ξεκινάνε χαμηλά για να σου μείνουν λεφτά να το ταϊζεις βενζίνη και λάδι!
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Απιστευτη τιμη για ενα τρομερο πισωκινητο(και με τεσσερις θεσεις παρακαλω ) με μπλοκε διαφορικο και 192 ιππους!!!Μονο προβλημα ο wankel αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...
Σιγουρα η διασκεδαση ενος πισωκινητου δεν συγκρινεται με ενος μπροστινοκινητου
Με την τιμή που έχει πάει η βενζίνη.... δυστυχώς παρά την καταπληκτική τιμή το ΡΧ8 φαίνεται πια ως κακή επιλογή....
Κρίμα για αυτούς που πήραν τα πρώτα με σχεδόν €40Κ .....
Πίσω στην Μito.
Ξέρει κάνεις εαν θα έρθει Ελλάδα έκδοση με 95 ή 120 CV ? -
By the way το πετρέλαιο πέφτει...but that's a whole different story...
-
Κρίμα για αυτούς που πήραν τα πρώτα με σχεδόν €40Κ .....
Μην τους κλαις,το 80% το χει πουλησει.Σ'οποια μαντρα μουτουχου κι αν πας,εχει πρωτα 2 στρωσεις Cosmo.
Πίσω στην Μito.
Ξέρει κάνεις εαν θα έρθει Ελλάδα έκδοση με 95 ή 120 CV ?Στην αρχη θα ερχεται πετρελαιοκινητο με 120 αλογα με τον 1.6 JTDM
Αν παλι αναφερεσαι για τα 14ρια μοτερ,καποια στιγμη θα ρθουν κι αυτα.Τα επισημα καναλια μεχρι στιημης λενε οτι η εκδοση με τα 155 αλογα αποτελει καλο κραχτη προσφεροντας παραλληλα και μεγαλυτερα κερδη,οποτε μαλλον δε θα βιαστουν να βγαλουν μικροτερη εκδοση.
Παντως με κανα 17αρι χιλιαρικα η εκδοση με τα 120 αλογα,ακομα κι αν δεν θα εχει επιπεδο πατωμα ή και αλλα features,θα σπερνει!
Alfa Romeo Mi.Τo 2008