-
Έχετε 50 με 60 χιλιάρικα στο πορτοφόλι σας και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε..
Θέλετε ένα driver's car και οι επιλογές σας είναι αυτές οι 2.. Ποιο προτιμάτε και γιατί?
(Αν τα είχα αυτά τα λεφτά τώρα θα αγόραζα την Λίζα..)
-
Θέλετε ένα driver's car και οι επιλογές σας είναι αυτές οι 2.. Ποιο προτιμάτε και γιατί?
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχετε 50 με 60 χιλιάρικα στο πορτοφόλι σας και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε..Αρνούμε να ψηφίσω με αυτούς τους όρους!
Πότε θέλεις να σου απαντήσω ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πότε θέλεις να σου απαντήσω ;Τώρα..
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αρνούμε να ψηφίσω με αυτούς τους όρους!
Σωστά, άσε που δε χωράει και τόσα χιλιάρικα το πορτοφόλι μου. Πιστωτικές δέχεστε;
Δε νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε αυτά τα δύο αυτοκίνητα παρα μόνο στη τιμή αγοράς, κι αυτή όχι και τόσο.
-
Ιδιωτικής Χρήσης
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε αυτά τα δύο αυτοκίνητα παρα μόνο στη τιμή αγοράς, κι αυτή όχι και τόσο.Φράνκι νομίζω ότι είναι τα 2 πιο προσιτά αυτοκίνητα που έχουν να δώσουν τόσα πολλά στον οδηγό τους.. Υπό αυτό το πρίσμα τα συγκρίνω..
-
Aν είχα και άλλο αυτοκίνητο τη Lotus, αν ήταν το μοναδικό μου το Evo.
-
sedan, Μέχρι να πάω βόλτα με Elise
-
μισουσβισι!
-
Ειναι αδικο και για τα 2 αυτοκινητα να τα συγκρινουμε μεταξυ τους.
Παντως το EVO ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενο σαν αυτοκινητο και σιγουρα βελτιωνεται πανευκολα χωρις τον φοβο να αλλοιωθει ο χαρακτηρας του. -
Είναι θέμα συμβιβασμών. Στο Evo πρέπει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς. Στη Lotus πρέπει να αλλάξεις τρόπο ζωής.
-
ερωτησεις , ερωτησεις.........
-
Μitsubishi.
H Ελίζα έχει ΤΟ πλαίσιο, ΤΙΣ αναρτήσεις, ΤΟ στήσιμο, αλλά για χρήση δρόμου (διατηρώ επιφυλάξεις καθώς δεν την έχω οδηγήσει), μάλλον δεν είναι ανάλογα κορυφαία, όσο στην πίστα.
Επιπλέον, θέλω να στρίβω γρήγορα και με θέαμα (και με απόλαυση φυσικά) παντού, όχι μόνο στο γυαλόχαρτο.
Να χιονίσει δηλαδή, και να γουστάρουμε, να ξεκλειδώσουμε, να ανάψουμε, και να αρχίσουν τα γλέντια!
Α, και μια λεπτομέρεια: μ ' αρέσουν τα 4θέσια saloon/coupe αμαξώματα.
Άσε το 9άρι.
Το 10 είναι ΤΟ αριστούργημα. -
Μιτσούμπα. Μπορεί να είναι πανάσχημο, αλλά τα κάνει ΟΛΑ.\
(σε αυτά τα λεφτά, θα πήγαινα για ΑΛΛΑ κόλπα πάντως...)
-
Ειναι πολυ διαφορετικα αυτοκινητα βρε kid και δεν μπορουν να συγκριθουν IMHO.
Πιασε ενα 9αρι για εμενα
-
Elise Φυσικά και ζήτω τα κεντρομήχανα...
-
Μεταξύ των δύο Elise (απόλυτο, ελάχιστα πρακτικό, πραγματικό αυτοκίνητο πίστας), αν και μαλλον σ' αυτά τα χρήματα θα κοίταζα, με σειρά προτίμησης: Ζ4 3.0, 350Z, 130i (και τα ρέστα λάστιχα).
-
Μια Elise παρακαλώ...Totally out of the question....
EVO IX vs Elise 111S