-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ο μέγας Τζίμης φοβόταν το αντίθετο:
'φόροι, γραμματόσημα
στο γ@μήσι πρόστιμα'Άλλαξαν τα κόζια
-
To προβλημα με τους ομοφυλοφιλους δεν ειναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
Ειναι ο εκφυλισμος που θα κανουν στην κοινωνια και στο προτυπο της οικογενειας.
Ηδη ο θεσμος της οικογενειας περναει κριση δεν χρειαζεται να το παραποιησουμε αλλο....
Και δεν θεωρω προοδευτικο την αποδοχη τους, αλλα μεγαλη, πολυ μεγαλη οπισθοδρομιση.-
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Και δεν θεωρω προοδευτικο την αποδοχη τους, αλλα μεγαλη, πολυ μεγαλη οπισθοδρομιση.-και τι είναι προοδευτικό;
να τους έχουμε κλειδομένους, αποκλεισμένους και καταπιεζμένους
δυστυχώς με τον τροπο που αναπτύχτηκε η κοινωνία μας δεν έμαθε να σέβεται το διαφορετικό (στην όποια του μορφή) και το αποκλείει (ή το χλευάζει) χωρις την παραμικρή προσπάθεια να το καταλάβει.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Και δεν θεωρω προοδευτικο την αποδοχη τους, αλλα μεγαλη, πολυ μεγαλη οπισθοδρομιση.-
και τι είναι προοδευτικό;
να τους έχουμε κλειδομένους, αποκλεισμένους και καταπιεζμένους
Που ειδες να καταπιεζονται ... καθε μερα βολταρουν στις τηλεορασεις και στην καθημερινοτητα μας και προσπαθουν να περασουν το μυνημα οτι για να εισαι trendy και μοντερνος πρεπει να 'σηκωνεις το σακακι'.
Μαλλον οι υπολοιποι δεχονται 'επιθεση' πλυσης εγκεφαλου και οχι αυτοι.
-
gay καπνιστής με SUV
-
Εβραίος gay καπνιστής με SUV = ?
-
Πιστευω οτι ασχολουμαστε μαζι τους περισσοτερο απο οτι αξιζει.
Αν το προβλημα τους ειναι η νομικη καλυψη της σχεσης τους, ας προχωρησει το κρατος στην καλυψη αυτου του κενου και τελος.
Τωρα τα υπολοιπα περι γαμου, και της υιοθετησης παιδιων τα βρισκω τραγικα λαθοι, που θα οδηγησουν σε σοβαρα προβληματα την κοινωνια γενικοτερα.-
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Η σεξουαλική πράξη είναι ενστικτώδης. Το ένστικτο αυτό το έχουν όλοι οι οργανισμοί για την **αναπαραγωγή **των ειδών.
Κι εγώ το ίδιο πίστευα μέχρι που είδα σ'ένα ντοκυμαντέρ της ΕΤ1(επαναπροβολή από ''ΟΛΑ'')έναν οργανισμό(βλ.γορίλα) να κάθεται σε ένα παλούκι κάπου στη ζούγκλα και να τραβάει...κουπί μόνος του...
Φυσικά επειδή η Φύση είναι σοφή,ο συγκεκριμένος οργανισμός μόλις έφτασε...στην Ιθάκη του,πήρε το τριχωτό χεράκι του,το έβαλε στον στόμα του και κατάπιε το πρωτεϊνούχο ρόφημα που είχε αναπαραγάγει λίγο πριν...για να τραφεί
Έκτοτες άφησα τα ζώα στην τύχη τους και δεν τα ξαναέμπλεξα στα πόδια μου και στις υπαρξιακές μου αναζητήσεις...
Υ.Γ:Κάθε φορά που βλέπεις σκυλοκαβαλήματα στους δρόμους,θεωρείς ότι το αρσενικό κάνει ό,τι κάνει ορμώμενο από το πατρικό ένστικτο και την επιθυμία του να ανοίξει σκυλόσπιτο και να διαιωνιστεί το σκυλόσογό του ή από τις ορμές της στιγμής;
Υ.Γ:Ο έφηβος/έφηβη που κάνει έρωτα για πρώτη φορά ή έστω που νιώθει την ανάγκη να κάνει,το κάνει γιατί θέλει να αναπαραχθεί;Άλλο πράγμα τα αποτελέσματα μιας πράξης και άλλο τα παραγωγικά αίτια αυτής.Άλλες φορές συμπίπτουν,άλλες όχι.
Προφανώς και το ένστικτο για όλους τους οργανισμούς (ίσως να εξαιρούνται οι θυληκοί! ) δεν είναι να αποκτήσουν παιδιά! Το ζητούμενο είναι η ηδονή που προκαλλεί η σεξουαλική πράξη. Όμως η φύση τα έχει κάνει έτσι ώστε μέσω αυτής της ηδονής να εξασφαλίζεται η διαιώνιση του είδους....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εβραίος gay καπνιστής με SUV = ?ζει ακόμα;
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Αγαπητέ Coyot, αν(ή μάλλον... όταν) περικοπεί η σύνταξη λόγω ανεπάρκειας νέων εργαζόμενων πολιτών, όλοι θα υποφέρουν, χωρίς εξαιρέσεις(εξαιρούνται οι κάθε είδους λαμόγιοι οι οποίοι πήραν - και παίρνουν- για δεκαετίες ΑΠΕΙΡΑ κονδύλια απ'την Ένωση για επενδύσεις και μόνο επενδύσεις δεν έκαναν οι άθλιοι - με την ανοχή της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας ή σωστότερα με την συμμετοχή της στο φαγοπότι- ).Δεν έχετε ΗΔΗ καταλάβει ότι οι περισσότεροι από εμάς τους νεότερους δεν θα δουν συντάξεις ποτέ; Γιατί ανεβαίνουν τα όρια της ηλικίας για συνταξιοδότηση; Για να μην δώσει ποτέ το κράτος σύνταξη, καθώς πλέον, δεν θα μπορεί στο μέλλον(άσε που έχει να αποπληρώσει και τα κάθε λογής ΔΑΝΕΙΑ).
Στη Δανία το όριο ανέβηκε στα 68 χρόνια(θα ακολουθήσει και η Ελλάδα στην επόμενη 10ετία ή και πιο νωρίς).
Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι μπορεί η πλειοψηφία των εργαζομένων 68 ή περισσότερων ετών(αν έχει επιβιώσει από τις ασθένειες που βγαίνουν σιγά-σιγά γερνώντας) να συνεισφέρει ουσαστικά, στη δουλειά του; Είτε είσαι σε γραφείο, είτε, ακόμα χειρότερα, σε χειρονακτική εργασία. Σε τέτοιες ηλικίες δουλεύεις με άλλους ρυθμούς, πιο αργούς και σε περίπτωση βαρέων επαγγελμάτων, σίγουρα δεν θα μπορείς να αποδώσεις με βάση αυτά που προσδοκούνε από εσένα.
[οφφ τοπικ]Αυτα που λες δεν εχουν λογικη. ΗΔΗ το 10% του εργατικου δυναμικου ειναι ανεργο (χαριν ανταγωνιστικοτητας). Ας βρουμε δουλεια σε ολους οσους ζουν σημερα και εχουν ολη την καλη διαθεση να δουλεψουν και να πληρωσουν εισφορες και μετα ψαχνουμε για καινουργιους
Και κατι αλλο. Εχεις σκεφτει ποσοι ασφαλιζομενοι εχουν πεθανει πριν βγουν στη συνταξη;[/οφφ τοπικ]
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εβραίος gay καπνιστής με SUV = ?
ζει ακόμα;
Ναί,επειδή δέν είναι μαύρος!!!
-
Έχουμε λύσει όοοοοοοοολα τα προβλήματα μας σαν κοινωνία και σαν κράτος και τώρα θα λύσουμε και το πρόβλημα αυτών που 'δέχονται επισκέψεις από πίσω'....
Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούμε
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Έχουμε λύσει όοοοοοοοολα τα προβλήματα μας σαν κοινωνία και σαν κράτος και τώρα θα λύσουμε και το πρόβλημα αυτών που 'δέχονται επισκέψεις από πίσω'....Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούμε
Το παραπάνω ταιριάζει σε ΟΛΑ τα προβλήματα καθως πάντα υπάρχει κάτι σοβαρότερο, πείτε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρόβλημα και θα δείτε πως το άνωθεν κολάει γάντι
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ρε παιδια εισαστε απιστευτοι. Απο την μια πλευρα εισαστε τοσο προοδευτικοι και φιλελευθεροι και απ την αλλη φρικαρετε αμεσως αν κανουν δυο ανθρωποι μια κονωνικη/νομικη ενωση. τι στην ευχη πειραζει κανενα αν δυο ανθρωποι θελουν να νομιμοποιησουν την σχεση τους; Ποια η διαφορα μεταξυ ενος ανδρα και μια γυναικας και δυο γυναικων η δυο ανδρων; Εγω δεν βλεπω καμμια διαφορα οταν η σχεση ειναι βασισμενη στον σεβασμο και την τιμιοτητα και αληθεια.Νικος
ΥΓ: ποσα ζευγαρια ομοφυλοφυλων ξερετε προσωπικα και εχετε μιλησει και ανταλαξει αποψεις; Εγω προσωπικα ξερω μια ντουζινα και εχω μιλησει πολλες φορες και εχω μια προσωπικη αποψη (καλως ηρθατε στο Σαν Φρανσισκο της Καλιφορνιας )
Δύο τρια και είναι υπεραρκετά.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υιοθετούν παιδιά, αγόρια ή κορίτσια. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ρε παιδια εισαστε απιστευτοι. Απο την μια πλευρα εισαστε τοσο προοδευτικοι και φιλελευθεροι και απ την αλλη φρικαρετε αμεσως αν κανουν δυο ανθρωποι μια κονωνικη/νομικη ενωση. τι στην ευχη πειραζει κανενα αν δυο ανθρωποι θελουν να νομιμοποιησουν την σχεση τους; Ποια η διαφορα μεταξυ ενος ανδρα και μια γυναικας και δυο γυναικων η δυο ανδρων; Εγω δεν βλεπω καμμια διαφορα οταν η σχεση ειναι βασισμενη στον σεβασμο και την τιμιοτητα και αληθεια.
Νικος
ΥΓ: ποσα ζευγαρια ομοφυλοφυλων ξερετε προσωπικα και εχετε μιλησει και ανταλαξει αποψεις; Εγω προσωπικα ξερω μια ντουζινα και εχω μιλησει πολλες φορες και εχω μια προσωπικη αποψη (καλως ηρθατε στο Σαν Φρανσισκο της Καλιφορνιας )
Δύο τρια και είναι υπεραρκετά.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υιοθετούν παιδιά, αγόρια ή κορίτσια.Αν τα παιδιά είναι δικά τους δηλαδή πρέπει να τους τα παίρνει το κράτος;
Το ότι είναι ομοφυλόφιλοι δε σημαίνει ότι δε μπορούν από οργανικής άποψης να κάνουν παιδιά -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αν τα παιδιά είναι δικά τους δηλαδή πρέπει να τους τα παίρνει το κράτος;
Το ότι είναι ομοφυλόφιλοι δε σημαίνει ότι δε μπορούν από οργανικής άποψης να κάνουν παιδιάΔεν μπορούνε λέμε
επίσης... πως προεξοφλούν ορισμένοι ότι:
-
δύο ομοφυλόφιλοι άντρες θα υιοθετήσουν... αγοράκι απαραίτητα;
-
στην περίπτωση 1, θα γίνει και αυτό ομοφυλόφιλο; (παιδί καπνιστών πχ θα γίνει καπνιστής, παιδί εγκληματιών θα γίνει εγκληματίας κλπ)
-
Κοριτσάκι μπορούν να υιοθετήσουν; (ή όταν μεγαλώσει θα του κλέβουν τους γκόμενους; )
το αντίστοιχο για ζευγάρια γυναικών
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
2) στην περίπτωση 1, θα γίνει και αυτό ομοφυλόφιλο; (παιδί καπνιστών πχ θα γίνει καπνιστής, παιδί εγκληματιών θα γίνει εγκληματίας κλπ)Εχει αποδειχτεί ότι σε πολλές περίπτωσεις ισχύει αυτό. Στο κάπνισμα ακόμα περισσότερο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
- στην περίπτωση 1, θα γίνει και αυτό ομοφυλόφιλο; (παιδί καπνιστών πχ θα γίνει καπνιστής, παιδί εγκληματιών θα γίνει εγκληματίας κλπ)
Εχει αποδειχτεί ότι σε πολλές περίπτωσεις ισχύει αυτό. Στο κάπνισμα ακόμα περισσότερο.
πάντα υπάρχουν παραδείγματα και για το αντίθετο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
- στην περίπτωση 1, θα γίνει και αυτό ομοφυλόφιλο; (παιδί καπνιστών πχ θα γίνει καπνιστής, παιδί εγκληματιών θα γίνει εγκληματίας κλπ)
Εχει αποδειχτεί ότι σε πολλές περίπτωσεις ισχύει αυτό. Στο κάπνισμα ακόμα περισσότερο.
Δεν αντιλέγω αλλά είναι μειοψηφία...
Χρόνια πολλά!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν αντιλέγω αλλά είναι μειοψηφία...
Χρόνια πολλά!
Aυτό οφείλεται μάλλον περισσότερο σε οργανικούς παράγοντες ( τα γονίδια που λένε.. ) παρά στο περιβάλλον (που σίγουρα παίζει ρόλο, αλλά εκεί σίγουρα η κρίση του καθενός είναι καθοριστική )
Χρονια πολλά κ καλά
Γάμοι ομοφυλόφιλων ζευγαριών