-
Ο χρήστης lakonas67 έγραψε:
oi evreoi eine fidia.sto mono pragma pou eine pistoi eine to israil.opou kai na briskode doulevoun gia ayto.eine extroi tou elinismou.oloi oi xenoi dhmosiografoi pou grafoun enadion ths ellados eine evreoi.tis megalyteres epitheshs gia thn asfalia ton olybiakon tis ekanan oi efhmerides tou evreou murdox.oi mousoulmanoi tous esosan apo tous ispanous kai deite tora pos tous skotonoun.oi nazi eferen megalh katastrofh sthn ellada alla eytxos mas katharisan apo tous ebreous.o kolokotronhs otan pire thn tripoli mazi me tous tourkous esfaxe kai olous tous ebreous.giati arage;h epomenh sfagh tha ginh sthn usa otan oi amerikanoi arxizoun na pinane kai den tha argishΚαι εσύ είσαι άλλος ένας [kouk] που πιστεύει στους μύθους που σου λέει ο Λιακόπουλος.
Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί ΚΑΙ απαγορεύονται και ΔΕΝ δίνουν κάτι στα όποια επιχειρήματα σου. Γι' αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ! [kouk]
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Με αυτά που διαβάζω σε αυτό το νήμα έχω αρχίσει να τραβάω τα μαλλιά μου (ή τουλάχιστον θα τα τραβούσα αν είχα αρκετά). Και η πλάκα είναι ότι έχουμε την εντύπωση ότι δεν είμαστε αντισημιτικός λαός...Δεν μπορώ να κρύψω ότι μισώ τα στερεότυπα. Κάθε φορά που ακούω ότι φταίνε οι Εβραίοι, Αλβανοί, ή οποιαδήποτε άλλη πολυπληθής μειονότητα για τα διάφορα προβλήματα που μας ταλανίζουν, ξέρω ότι έχω να κάνω με άτομα που προσπαθούν να βρουν εύκολες λύσεις σε περίπλοκα προβλήματα. Και φυσικά η πιο εύκολη λύση είναι να δείξεις με το δάχτυλο κάποιον που προέρχεται από μια συγκεκριμένη εθνικότητα, ή θρησκεία. και να πεις στον οργισμένο όχλο «Να, αυτός φταίει για τα προβλήματα σου. Οι δικές του μηχανορραφίες είναι η αιτία για την δική σου μιζέρια. Αν αυτός πάψει να υπάρχει, η ζωή σου θα γίνει πιο ωραία.»
Να θυμάστε ότι ο Χίτλερ δεν ήταν δικτάτορας. Εξελέγη δημοκρατικότατα λέγοντας στον λαό αυτό που ο λαός ήθελε να ακούει. Και όπως είχαν κάνει και άλλοι πριν από αυτόν, βρήκε την εύκολη λύση για να τραβήξει το προσοχή του κόσμου από τα δυσεπίλυτα προβλήματα τους. Τους έδωσε κάποιον να μισούν.
Και μια και σε αυτό το forum αρεσκόμαστε στις εντυπωσιακές παραθέσεις, να θυμίσω αυτό:
'*Στην αρχή, ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους. Δεν ήμουν Εβραίος και δεν φώναξα.
Μετά, ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές. Δεν ήμουν κομμουνιστής και δεν φώναξα.
Έπειτα, ήρθε η ώρα των σοσιαλδημοκρατών. Δεν ανήκα σ' αυτό το κόμμα και δεν έβρισκα λόγο να διαμαρτυρηθώ.
Ακολούθησαν οι ομοφυλόφιλοι. Ούτε κι αυτό σκέφτηκα ότι με αφορούσε.
Στο τέλος, ήρθε η σειρά των Τσιγγάνων. Ούτε και τότε βρήκα λόγια για να εκφράσω την αντίθεσή μου.
Ο επόμενος στη σειρά ήμουν εγώ. Αλλά δεν υπήρχε κανείς για να φωνάξει'.
(Μάρτιν Νίμελερ, Γερμανός αντιφρονών για την 'σιωπηλή πλειοψηφία' στη διάρκεια του Γ' Ράιχ)
Χρήστο μου επειδή βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια, αρκούμαι στο παρακάτω:
**+10 **από μένα!!!
Y.Γ. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ έχω πολλά μαλλιά να τραβήξω!
-
kai esy pathos eise alo ena [Krusenstern] pou pistevh thn propaganda ton evreon
Σας παρακαλώ ρε παιδιά! [Krusenstern]
-
οι εβραιοι μετα τη διωξη τους απο τη παλαιστινη, στις νεες χωρες που εγκατασταθηκαν ειχαν παντα μια δυνατοτητα να προσαρμοζονται στις νεες αναγκες και πολλες φορες να καταλαμβανουν υψηλες θεσεις...
ομως, πολλες φορες αυτου του ειδους οι συμφωνιες και οι δεσμευσεις δημιουργουν αντιπαλοτητες...οι αντιπαλοτητες οδηγουν σε συγκρουσεις και οι συγκρουσεις σε διωξεις...
οι εβραιοι δε καταλαβαν οτι φιλοξενουνταν στις χωρες στις οποιες ζουσαν!
αν ειπωθει οτι οι εβραιοι δεν εχουν πραξει τιποτα, θα πρεπει να φανταστουμε οτι οι λαοι που τους διωξαν ειχαν καποιου ειδους ψυχοπαθεια! και αυτο θα ταν ρατσισμος νομιζω! -
Δε νομίζω πως ένας εβραίος ή οποιοσδήποτε μετανάστης δεύτερης γενιάς και πάνω 'φιλοξενείται' στη χώρα που γεννήθηκε.
Το κακό στη συμπεριφορά των εβραίων είναι ότι δημιουργούσαν ( ούν; ) λόμπι στις χώρες που εκγαθίσταντο και 'αλληλοσπρώχνονταν' για να καταλάβουν τις υψηλές θέσεις. Τότε μετατρέπονταν από 'φιλοξενούμενοι' σε (οικονομικούς) κατακτητές της χώρας στην οποία ζούσαν. Φυσικά αυτό δεν δικαιολογεί πράξεις βίας εναντίον τους αλλά σίγουρα δίνει 'τροφή' σε ακροδεξιά στοιχεία για να τους χρησιμοποιήσουν ως αποδιοπομπαίο τράγο για να προωθήσουν τις ιδέες τους.
Τώρα όταν έχεις μια κοινωνική ομάδα που συμπεριφέρεται κατά αυτό τον τρόπο (θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι κάποιοι gay στη θέση των εβραίων) δεν ξέρω πώς την αντιμετωπίζεις. Το προφανές είναι να προσπαθήσεις να την αφομοιώσεις αλλά στην περίπτωση των εβραίων αυτό έχει αποδειχθεί αδύνατο.
-
Το μίσος εναντίον των Εβραίων είναι απόλυτα διακαιολογημένο. Δείξτε μου μια άλλη φυλή που παντρεύονται μόνο μεταξύ τους για να κρατήσουν τη ράτσα καθαρή.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το μίσος εναντίον των Εβραίων είναι απόλυτα διακαιολογημένο. Δείξτε μου μια άλλη φυλή που παντρεύονται μόνο μεταξύ τους για να κρατήσουν τη ράτσα καθαρή.-
Δεν παντρεύονται μόνο μεταξύ τους.
-
Ακόμη κι αν το έκαναν, με ποιον τρόπο αυτό δικαιολογεί το** μίσος**;;;;;
-
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
2. Ακόμη κι αν το έκαναν, με ποιον τρόπο αυτό δικαιολογεί το** μίσος**;;;;;Αν το κάνουν αυτό σημαίνει πως θεωρούν τη ράτσα τους ανώτερη για να μη θέλουν να τη 'μολύνουν' με προσμίξεις. Κάτι τέτοιο είναι κατάπτυστο, δε συμφωνείς;
Πάντως πστεύω πως αν το κάνουν το κάνουν για θρησκευτικούς λόγους και όχι για την καθαρότητα της ράτσας. Αν κάποιος αποποιηθεί τη θρησκεία του και ασπαστεί τον ιουδαϊσμό νομίζω πως δεν έχουν πρόβλημα να τον παντρευτούν.
-
μόνο αν είναι απο μητέρα Εβραία..
(έτσι διάβασα κάπου) -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
- Ακόμη κι αν το έκαναν, με ποιον τρόπο αυτό δικαιολογεί το** μίσος**;;;;;
Αν το κάνουν αυτό σημαίνει πως θεωρούν τη ράτσα τους ανώτερη για να μη θέλουν να τη 'μολύνουν' με προσμίξεις. Κάτι τέτοιο είναι κατάπτυστο, δε συμφωνείς;
Πάντως πστεύω πως αν το κάνουν το κάνουν για θρησκευτικούς λόγους και όχι για την καθαρότητα της ράτσας. Αν κάποιος αποποιηθεί τη θρησκεία του και ασπαστεί τον ιουδαϊσμό νομίζω πως δεν έχουν πρόβλημα να τον παντρευτούν.
Πρώτα από όλα δεν ισχύουν αυτά ρε παιδιά. Έχω τρεις φίλους και φίλες που κρατούν από Εβραίο πατέρα ή μητέρα και δεν τρέχει κάστανο με το θρήσκευμα του/της συζύγου ή των παιδιών (μόνο η μία τους είναι Εβραία στο θρήσκευμα). Πράγματι, τουλάχιστον μέχρι πριν κάμποσα χρόνια δεν 'αναμειγνύονταν' με άλλα ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ (είπαμε, άλλο Ισραηλινοί άλλο Εβραίοι). Από εκεί και πέρα είναι το ίδιο αντιπαθείς με κάθε άλλο θρησκευτικά φανατικό. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
Από αυτό το σημείο, έως το μίσος και ακόμη περισσότερο τις εκτοπίσεις και τους διωγμούς μεσολαβεί ένα χάος. Συμφωνείτε; -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν το κάνουν αυτό σημαίνει πως θεωρούν τη ράτσα τους ανώτερη για να μη θέλουν να τη 'μολύνουν' με προσμίξεις. Κάτι τέτοιο είναι κατάπτυστο, δε συμφωνείς;
Δεν ειναι καταπτυστο. Ουτε με σφαιρες. Οταν ζεις σε μια κοινωνια η ενα κρατος που η θρησκεια σου και η εθνικοτητα σου ειναι μια μικρη μειοψηφεια ειναι φυσικο να το θελεις αυτο. ΠΧ θελεις τα παιδια σου να παντρεφτουνε Ελληνες και Ορθοδοξους οταν ζεις στις ΗΠΑ. Δεν λεμε οτι θα αποκληρωσω την κορη μου αν δεν το κανει αλλα θα το προτιμουσα. Το ιδιο ηθελαν και οι δικοι μου μια και ζω εδω. (Αλλα φυσικα δεν δουλεψε μια και η γυναικα μου δεν ειναι Ελληνιδα - βεβαια εβαλε τα δυνατα της και Ορθοδοξη ειναι και Ελληνικα μαθηματα πηρε)
Πιστεψε με οταν ζεις 'εκτος εδρας' ολα αυτα μετρανε και μας ξεχωριζουν απο τα υπολοιπα εκοτομυρια. Οταν ζεις Ελλαδα (εντος εδρας) ολα αυτα ειναι σχεδον δεδομενα και δεν δινεται ιδιαιτερη σκεψη.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Δεν ειναι καταπτυστο. Ουτε με σφαιρες. Οταν ζεις σε μια κοινωνια η ενα κρατος που η θρησκεια σου και η εθνικοτητα σου ειναι μια μικρη μειοψηφεια ειναι φυσικο να το θελεις αυτο. ΠΧ θελεις τα παιδια σου να παντρεφτουνε Ελληνες και Ορθοδοξους οταν ζεις στις ΗΠΑ. Δεν λεμε οτι θα αποκληρωσω την κορη μου αν δεν το κανει αλλα θα το προτιμουσα. Το ιδιο ηθελαν και οι δικοι μου μια και ζω εδω. (Αλλα φυσικα δεν δουλεψε μια και η γυναικα μου δεν ειναι Ελληνιδα - βεβαια εβαλε τα δυνατα της και Ορθοδοξη ειναι και Ελληνικα μαθηματα πηρε)
Πιστεψε με οταν ζεις 'εκτος εδρας' ολα αυτα μετρανε και μας ξεχωριζουν απο τα υπολοιπα εκοτομυρια. Οταν ζεις Ελλαδα (εντος εδρας) ολα αυτα ειναι σχεδον δεδομενα και δεν δινεται ιδιαιτερη σκεψη.
Νικος
Διάβασε σε παρακαλώ όλες τις σχετικές δημοσιεύσεις προσεκτικά.
Είπα ότι είναι κατάπτυστο να απαγορεύεις ή έστω να 'αποθαρρύνεις σθεναρά' γάμο με κάποιον άλλης κουλτούρας για να διατηρήσεις την 'καθαρότητα της ράτσας'. Καμμία σχέση με αυτά που λες.
-
Οπως λεει και ο titsataki μπορειτε να ζησετε λιγο σε καποια ομογενειακη κοινοτητα για να δειτε απο κοντα τους ελληνες να κανουν οσα κατηγορειτε τους εβραιους.
Απορια: Οταν λεμε για τα κακα των εβραιων, ο McGee συμπεριλαμβανεται;
Διευκρινηση: Επισημως δεν υπαρχει η λεξη Εβραιος. Οι ελληνες εβραιοι στην ταυτοτητα γραφουν 'Ισραηλιτης'
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οπως λεει και ο titsataki μπορειτε να ζησετε λιγο σε καποια ομογενειακη κοινοτητα για να δειτε απο κοντα τους ελληνες να κανουν οσα κατηγορειτε τους εβραιους.Δεν υπαρχει σύγκριση
Οι Ελληνες αφομοιώνονται.Μπορει καποιοι να επιδιωκουν να παντρευτουν ομογενή αλλα αυτο δεν ειναι δεσμευτικο.Επισης στα επαγγελματικα τους ειναι καθ'όλα επαγγελματίες,δεν αναγνωρίζουν σημαίες και θρησκείες. -
δε ξερω παιδια, δεν αμφισβητω τους διωγμους που εχουν υποστει κατα περιοδους αλλα το να θεωρω τον καθε λαο ψυχοπαθη επειδη τους εδιωξε παει πολυ...εχουν βαλει και αυτοι το χερακι τους για να γινουν αυτα τα πραγματα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε ξερω παιδια, δεν αμφισβητω τους διωγμους που εχουν υποστει κατα περιοδους αλλα το να θεωρω τον καθε λαο ψυχοπαθη επειδη τους εδιωξε παει πολυ...εχουν βαλει και αυτοι το χερακι τους για να γινουν αυτα τα πραγματα!??????
Δεν καταλαβαίνω ποιος αποκάλεσε έναν ολόκληρο λαό 'ψυχοπαθή'. Εντωμεταξύ λέγοντας ότι κάτι έκαναν κι αυτοί για να υποστούν μαζικές διώξεις, καταλαβαίνεις ότι γενικεύεις με τον ίδιο τρόπο που κατηγορείς εκείνους που -υποτίθεται ότι- κατηγορούν ένα λαό ολόκληρο για... μαζική ψυχοπάθεια.
Υ.Γ. Εμείς οι Έλληνες καλό θα είναι, πριν τα βάλουμε εύκολα με τους Εβραίους που ήλεγχαν τις οικονομίες μεγάλων χωρών της Ευρώπης, να μην ξεχνάμε και τους διωγμούς που υποστήκαμε εμείς όπου ευημερούσαμε ελέγχοντας σε μεγάλο βαθμό την τοπική οικονομία.
-
Δεν καταλαβαίνω ποιος αποκάλεσε έναν ολόκληρο λαό 'ψυχοπαθή'. Εντωμεταξύ λέγοντας ότι κάτι έκαναν κι αυτοί για να υποστούν μαζικές διώξεις, καταλαβαίνεις ότι γενικεύεις με τον ίδιο τρόπο που κατηγορείς εκείνους που -υποτίθεται ότι- κατηγορούν ένα λαό ολόκληρο για... μαζική ψυχοπάθεια.
αν εγω εχω λαθος και ειμαι υπερβολικος, περιμενω να μου εξηγησεις τι ηταν αυτο που ωθησε πολλους λαους κυριως τους ισπανους και τους γερμανους να προχωρησουν ξαφνικα σε διωξεις των εβραιων...δε ξυπνησε κανεις καμια μερα να πει ' δε κυνηγαω τους εβραιους σημερα?'...
ελληνες και αρμενιοι υπεστησαν τις διωξεις που υπεστησαν στις αρχες του αιωνα απο τους τουρκους μετα απο στρατιωτικες ηττες...παρομοιες με την ηττα των εβραιων απο τους ρωμαιους το 70μΧ.
κανεις ομως απο κει και περα δεν κατηγορησε τους αρμενιους και τους ελληνες οτι καθησαν στο σβερκο αραβων, ρωσων κτλ κτλ....προσεχε!δε λεω οτι εμεις και οι αρμενιοι δε συνδιαλλαχθηκαμε με τα καθεστωτα των χωρων που μας φιλοξενησαν αλλα απ'οτι φαινεται δεν εκβιασαμε με τη παρουσια μας και τις πραξεις μας τους υποδοχεις!οι αρμενιοι χασανε κοντα 4εκατ. κοσμο μεσα σε λιγους μηνες και ακομα παλευουν για να αναγνωριστει η γενοκτονια που υπεστησαν! εμεις χασαμε πανω απο 1 εκατομμυριο, μπορει και παραπανω κοσμο το '22...
γενικα, οι εβραιοι φροντιζουν να εχουν διαφορετικη αντιμετωπιση με εργα κτλ κτλ και χρησιμοποιουν ολα τα μεσα για να πετυχουν αυτο! καλα κανουν! ετσι νομιζουν οτι θα τους συμπονεσει ο κοσμος...λαθευουν ομως γιατι ακομα και τωρα η μαρτυρια που αφηνουν ειναι ασχημη!το 'ολοκαυτωμα' οπως το αποκαλουν, το καταλαβαινω σαν απωλεια αλλα μετα απο αυτο εγω θα περιμενα να ειχαν πιο καλη συμπεριφορα! αυτοι, δυστυχως για αυτους, δεν εχουν!
αρα, κατα τη γνωμη μου, το να πει ο προεδρος του ιραν οτι οι ευρωπαιοι χρωστανε στους εβραιους μια χωρα μεσα στην ευρωπη δεν ειναι και τοσο εριστικο αφου οι αραβες δε φταιγανε σε τιποτα να τους εχουν μες στα ποδια τους!
-
http://www.aish.com/literacy/jewishhist ... cution.asp
-
http://www.aish.com/literacy/jewishhist ... cution.asp
-
Το aish.com θα έπρεπε επιτέλους να καταχωρηθεί στα sites που προάγουν το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία. Μια ματιά να ρίξει κανείς σ'αυτό, θα του πέσουν τα μαλλιά. Το κακό είναι ότι αυτά τα κινήματα θεωρούνται mainstream μεταξύ των εβραϊκών κοινοτήτων (ακόμη κι αν δεν το παραδέχονται), ενώ στους 'κακούς' και 'ρατσιστές' μη Εβραίους, θεωρούνται περιθωριακά και αντίστοιχα με τις αηδίες του Λιακόπουλου.
Πρόεδρος του Ιραν: Το Ολοκαύτωμα είναι ένας μύθος.