-
Aυτό με το diesel είναι σίγουρο ? Γιατί από τότε που πρωτοβγήκε το αυτοκίνητο μας έλεγαν πως θα βγεί και diesel,αλλά ακόμη...
Τεσπά, ξέρουμε κάτι πιό συγκεκριμένο ? Ποιός diesel, πότε βγαίνει ? -
OΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΑΛΩΣΗ ΤΟΥ CX7: AN EINAI ΣΤΑ 15Λ ΑΝΑ 100 ΧΛ Κ ΠΑΣ ΤΑΞΙΔΙ 300 ΧΛΜ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ 10Λ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ SUV ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 12Λ ΑΝΑ 100ΧΛ. ΔΗΛ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ 20 Λ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΛ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20Ε.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΛΛΟΥ! ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 12 Λ ΑΝΑ 100 ΧΛΜ ΝΟΡΜΑΛ!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Άσχημο το lift.... Σαν να καγκούρεψαν το προηγούμενο είναι.- 1000
Απο όλα τα άλλα αυτό που διάλεξαν να κρατήσουν ήταν τα καγκουροφάναρα πίσω ..... ήμαρτον!!!
-
Και με νίκελ περιγράμματα ...
http://www.netcarshow.com/mazda/2010-cx-7/ -
Καλησπερα σε ολους, και καλως σας βρηκα!
Μολις παρηγγειλα την CX 7, θα την εχω ελπιζω σε 15 μερες, και ελπιζω να την ευχαριστηθω οπως περιμενω!
Συγχαρητηρια στο gpapath για τη διαθεση που ειχε να γραψει τις εντυπωσεις του απο το αυτοκινητο.
ΣΙγουρα οποιος εχει ενα αυτοκινητο, λεει ενα καλυτερο λογο, ενα λογο παραπανω για το αυτοκινητο του, αλλα αυτο δε σημαινει οτι λεει ψεματα. Αλλωστε ολα τα αυτοκινητα σημερα ειναι καλα, το θεμα ειναι ειναι οτι το καθενα εξυπηρετει διαφορετικες αναγκες και προτεραιοτητες, αλλα λιγες, αλλα περισσοτερες.
Εγω το διαλεξα γιατι πιστευω οτι εξυπηρετει αρκετες απο τις δικες μου, μαλλον τις περισσοτερες που βρηκα σε ΕΝΑ αυτοκινητο. Θα ηθελα βεβαια να καταναλωνει οσο το Aygo μου, να εχει το πρεστιζ της Ζ4 που ειχα πριν 2 χρονια, ισως και την εμφανιση της Alfa Romeo GT , που εχω ακομα... Ομως θελω ΚΑΙ χωρους, θελω ΚΑΙ επιδοσεις, θελω ΚΑΙ ενα δυνατο και ροπατο κινητηρα, θελω ΚΑΙ εναν υπερπλουσιο εξοπλισμο (σαν αυτο που εχει η Grand touring), θελω ΚΑΙ καποιες δυνατοτητες εκτος δρομου ή μαλλον κακού δρόμου, και ολα αυτα (και αλλα αρκετα) πιστευω οτι βρηκα στο αυτοκινητο αυτο, που περιμενω με αγωνια και χαρα.
Χαρηκα για την πρωτη μου εδω δημοσιευση, και ελπιζω να τα λεμε
Χρίστος Μ. -
Καλορίζικο.
Την καλύτερη εποχή το παρήγγειλες πάντως, με την έκπτωση μαζντα+ΕΕΤ πάει γύρω στα 32.000 από 40 και βάλε!
Πόσο το έκλεισες εσύ?
Ήταν στα ετοιμοπαράδοτα? -
Ναι, ηταν ετοιμοπαραδοτο. Εκλεισα το Grand Τοuring, με τον φουλ εξοπλισμο+ δωρο αισθητηρες παρκαρισματος και πηγε 32500 απο 40+. Μαυρο με μπεζ-εκρου δερμα.
Απο Πρωτομαγια περιπου που θα το εχω θα κανω αναλυτικη, πιστευω, παρουσιαση, των προσωπικων μου φυσικα εντυπωσεων
Ευχαριστω! -
Βάζω και εδώ ένα copy.
MAZDA CX-7___ TOURING__GRAND TOURING__GRAND TOURING SR
ΑΡΧΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ_________ __36.490 € _____40.490 € _________41.990 €
ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ __-4.280 € ____-4.680 € -4.790 €
ΝΕΑ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ __32.210 € ____35.810 € ____________37.200 €
ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ________ __-2.500 € _____-4.000 € _____________-4.000 €
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ _________________ 29.710 € ___31.810 € __________33.200 €
ΣΥΝΟΛΙΚΟ OΦΕΛΟΣ _______________ -6.780 € _____-8.680 € _____________-8.790 €Οι τιμή του είναι Super.
μπορεί κάποιος φίλος να μας πεί πότε έρχονται τα FL και τι άλλαγες έχουν αναλύτικά ?
ενδιαφέρεται ένα φιλαράκι μου αλλά εκτός απο τις εξωτερικές ψιλοαλλαγές δεν έχω πολυκαταλάβει τι αλλάζει για να τον φωτίσω.
Στον κινητήρα έχουμε καμια αλλαγή η εξέλιξη ?
Στον εξοπλισμό ?
Εχει ποια δυζωνικό κλιμτισμό ?
Προστέθηκαν τιποτις ηλεκτονικά καλούδια ?
ΚΛΠ. -
Απο οσα ξερω, το facelift αφορα την Αμερικη, στην οποια κυκλοφορησε 1,5 χρονο πριξν την Ευρωπη, οποτε στην Ευρωπη θα γινει λογικα σε 1,5 χρονο, αν γινει.. Γιατι αναμενοταν στην ΕΥρωπη και για το RX-8, απο περυσι, αλλα ακομα δεν ηρθε... Εμφανισιακα ειναι ασημαντη, ουσιαστικα αφορα τον μπροστα προφυλακτηρα, οσο για τους κινητηρες, νομιζω θα υπαρχει κι ενας 2500 κε ατμοσφαιρικος, με 160 ιππους, που θα αποτελει και τη βασικη εκδοση.
-
γιατί να μην βγαίνει αυτόματο?
-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
γιατί να μην βγαίνει αυτόματο?Για να μην καίει 20λ/100ΚΜ - αλλά μόνο 15λ/100ΚΜ όπως τώρα με το χειροκίνητο - ίσως??
-
Ποιά η γνώμη σας για το χρώμα το οποίο τεριάζει στο αυτοκίνητο; Εγώ είμαι ανάμεσα στο μαύρο και το μαυροκέρασο. Περιμένω γνώμες.
-
Κερασί φίλος... Το μαύρο είναι και πολύ βαρετό και θέλει συνέχεια πλύσιμο...
-
To μαυροκερασο (black forrest το λένε; ), πολύ όμορφο χρώμα...
-
Νομίζω βγήκε και νέα μείωση για το CX7...είδα πριν λίγο την διαφήμιση.
απο 29.700 κατι...
απίστευτη τιμή για αυτό το αμάξι... Αν μπορείς και να το συντηρίσεις μετά είναι απίστευτο πακέτο!!!
Α ρε και να ήμουνα σε φάση να πάρω αμάξι τώρα....
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Νομίζω βγήκε και νέα μείωση για το CX7...είδα πριν λίγο την διαφήμιση.απο 29.700 κατι...
απίστευτη τιμή για αυτό το αμάξι... Αν μπορείς και να το συντηρίσεις μετά είναι απίστευτο πακέτο!!!
Α ρε και να ήμουνα σε φάση να πάρω αμάξι τώρα....
Τις έχω γράψει τις τιμές στην προυγούμενη σελίδα . Ανάλογα με τον εξοπλισμό.
-
απο τέλη, πληρώνει το 580 ή το 446?
-
Ευχαριστώ REALZEUS και drdino. RXristos τα 29.700 είναι εισαγωγική τιμή για την πιο λιτή έκδοση Touring. Wannabe τα τέλη είναι ίδια με ενα αυτοκίνητο 2.000 κυβικών και αυτό ειναι ένα επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημα. Ψαχνόμουν στην επιλογή ενός SUV εδώ και ένα χρόνο. Εκμεταλλευόμενος τις παροχές των τελευταίων ημερών παρήγγειλα το Mazda CX-7 στην έκδοση Grand Touring με τα οφέλη της έκπτωσης από το τέλος ταξινόμισης και την επιπλέον μείωση των 4.000 ευρώ που κάνει η Mazda. Το αυτοκίνητο κόστιζε πριν 40.490 ευρώ. Με τη μείωση των τελών κατέβηκε στα 35.810 ευρώ και με την επιπλέον μείωση των 4.000 ευρώ κοστίζει πλέον 31.810 ευρώ. Συνεπώς τo έκλεισα στην τιμή των 31.810 + 650 μεταλλικο χρώμα + 60 έξοδα προετοιμασίας = 32.520 ευρώ επιλέγοντας το μαυροκέρασο - Radiant Ebony Mica (28W) + 750 λοιπά έξοδα ταξινόμησης/μεταφορικά κλπ. πάμε στα 33.270 ευρώ. Εβαλα επιπλεον πισω αισθητηρες παρκαρισματος (δώρο), αποσπώμενο κοτσαδόρο (τον χρεώνει 775 ευρω) και Hands Free kit, φωνητικό έλεγχο και bluetooth (τον χρεώνει 375 ευρω) οπότε πήγα στα 34.420 ευρώ. Αναμένω να το έχω σε περίπου 15 μέρες όπως μου είπαν. Μέσα επέλεξα το ανοιχτό μπέζ δέρμα που είναι καταπληκτικό και φωτίζει το αυτοκίνητο, το κάνει να δείχνει πανέμορφο. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή χρώματος το οποίο μου το έδειξαν στο Mazda 6 και έμοιαζε πολύ όμορφο και πιο γλυκο σε σχεση με το μαύρο και γενικά δεν απείχε πολύ από το μαυρο. Δημιουργούσε μια κερασί απόχρωση όταν φωτιζόταν από τις ακτίνες του ήλιου. Το μαύρο ήταν πολύ ματ, καθόλου γυαλιστερό και λερώνει πολύ εύκολα. Ο ενδοιασμός μου ήταν αν όντως το Radiant Ebony Mica (28W) του Mazda CX-7 είναι το ίδιο χρώμα με αυτό που μου έδειξαν στο Mazda 6. Γενικά το αυτοκίνητο σε παραπέμπει σε κάτι ανάμεσα σε SUV και σπορ sedan λιμουζίνα.
-
-
@steavers
το χρώμα ιδιαίτερο και κλασσάτο, ίσως σε δυσκολέψει λίγο στη μεταπώληση
έδωσες άλλο αυτοκίνητο ανταλλαγή για την αγορά?ποια η διαφορά στη τιμή, μετά τις μειώσεις, ανάμεσα στις δύο εκδόσεις?(τιμές στη πράξη όχι καταλόγου εννοώ)
και τελική ερώτηση μιας και ποτέ δεν έχω μπει μέσα καν, τι λέει απο εσωτερικό ύψος?
Mazda CX-7