-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα ίδια είχαν κάνει, στο δικό μας Track Day, μελη του ίδιου Club αλλά και ένας με μια Lotus!...Ο πρόεδρος θα 'καθαρίσει' !
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τα ίδια είχαν κάνει, στο δικό μας Track Day, μελη του ίδιου Club αλλά και ένας με μια Lotus!...
Ο πρόεδρος θα 'καθαρίσει' !
-
Εμ, γι'αυτό οι τουρκαλάδες ΠΡΩΤΑ εξασφαλίσανε το ΟΚ της FIA και μετά φτιάξανε την πίστα ...
για να δω τωρα που ο εκλεστοουν εδωσε το οκ(εμμεσως πλην σαφως) με την δηλωση του οτι μονο στο ελληνικο μπορει να γινει πιστα φ1,για να δουμε τωρα την κυβερνηση,θα τα βαλει με τα συμφεροντα πουθελουν να φανε αυτο το μεγαλο κομματι η θα κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο και δεν θα γινει τιποτα?
-
μεχρι τωρα η Ελληνικη πραγματικοτητα εχει δειξει οτι προηγουνται τα εδω οικονομικα συμφεροντα και οχι κατι αλλο.
Με λιγα λογια δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να γινει πιστα και οχι να 'φανε' την περιοχη οι γνωστοι-αγνωστοι μεγαλοεργολαβοι εργων... -
ας είμαστε ρεαλιστές... ακόμα και αν πιάσω το τζόκερ το ελληνικό κράτος δεν πρόκειται ποτέ να μου παραχωρήσει άδεια για πίστα στο ελληνικό...
να σας θυμίσω κάποτε εκεί στα μέσα του 60 που κάποιος ταλαίπωρος ήθελε να στήσει την πρώτη ελληνική πραγματική αυτοκινητοβιομηχανία και δεν τα κατάφερε ποτέ αφού το κράτος δεν του δινε ούτε ρεύμα??? ναι ναι αυτός που έφτιαχνε κάτι πράσινα τρίκυκλα που ακόμα και τώρα χαροκινούνται στους ελληνικούς δρόμους.... αυτός είχε και τα λ7 τότε, και το χώρο, και τις πρέσες, και τα μοτέρ και τα πάντα.... κρίμα........
ατιμα συμφέροντα...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Το τελευταίο κρούσμα είναι ότι στις 6/1/06 η πίστα συνέχιζε να εισπράττει κανονικά τα 40Ε, χωρίς προειδοποίηση για την κατάσταση του οδοστρώματος ένεκα της προηγηθείσας νεροποντής (απλώς απαράδεκτη, δεν επρόκειτο πλέον για πίστα) και κυρίως χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προσπάθεια ή υποδομή για καθαρισμό του οδοστρώματος από τις λιμνες και τις λάσπες. Αλήθεια πως θα καθαρισθεί τελικά το οδόστρωμα; Με τα χρόνια;Επιπλέον, δεν υπήρχε ρύθμιση της εισόδου αυτοκινήτων από τα πιτς, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνωστισμός μέσα στον 'αγωνιστικό χώρο'. Ούτε και έλεγχος χρήσης κράνους.
την πεμπτη στις 5/1/06 που πηγα και ενω ειχε προηγηθει τηλεφωνικη επικοινωνια ενος φιλου μου και ημουν διπλα του,η πληροφορηση ελεγε απο τον υπευθυνο της πιστας(και οχι απο τον κωστα πανουργια οπως εμαθα αργοτερα)οτι η πιστα μπορουσε να χρησιμοποιηθει εκτος απο την κ6 οπου πραγματικα οπως ειδα αργοτερα ηταν χαλια.
παιρνοντας το ρισκο λοιπον να παω αφου ηδη ειχα κανει 150 χλμ να κατεβω αθηνα,φτανοντας ειδα την πορτα κλειστη και κανεναν εκει.περιμενοντας λιγο να φυγω ειδα αυτοκινητο του safetrack να κανει ενα γυρο και γυρισα στην εισοδο για να μιλησω μαζι του.ηταν ο κ πανουργιας και μου εξηγησε οτι κακως πηγα αφου δεν πηρα τηλ και του απαντησε οτι πηρε φιλος μου και του ειπαν οτι εκτος απο την κ6 η πιστα μπορουσε να χρησιμοποιηθει.μου ειπε οτι δεν ηταν αυτος στο τηλεφωνο αλλα το 'αφεντικο' της πιστας χωριςνα μου πει ποιος.με αφησε ομως να κανω ενα γυρο στην πιστα και να εκτιμησω μονος μου αν θελω να μπω η οχι.μου ειπε ομως οτι δεν θα το ευχαριστηθω γιατι η πιστα ειναι σε κακα χαλια καιθα επαιρνε εκεινη την ωρα την πυροσβεστικη για να την καθαρισουν.
χθες 8/1/06 παιρνοντας τηλ μου ειπε οτι ειναι μια χαρα και οτι εχει και κοσμο.ξαναεκανα λοιπον τα 170 χλμ για να παω στην πιστα και οντως ηταν ολα οκ εκτος απο την κ6 οπου αν εμπαινες πατωντας στην κορυφη της στροφης απλα ειχες ακατασχετο σπιναρισμα απο τα υπολοιματα λασπης που υπηρχαν.
θα ηταν βεβαια πολυ καλυτερα ολα ΑΝ
1 ελεγχε καποιος ποσοι μπαινουν στην πιστα και δεν γινοταν ο χαμος απο αυτοκινητα.καποια στιγμη η εικονα μου θυμιζε αγωνα ενιαιου οπου ολοι πανε μαζι.
2 ελεγχε καποιος αυτους που εκαναν τον μισο γυρο βγαινοντας απο κοπανες για να ντριφταρουν και να λιωσουν τα λαστιχα τους χωρις να δινουν σημασια στην ασφαλεια.
3 ελεγχε καποιος κατα προσεγγηση τις δυνατοτητες αυτοκινητων και οδηγων ωστε να μην διμιουργητε κινδυνος μεσα στην πιστα και αλλα.καπου ειδα οτι μιλησε καποιος για αποδειξη.εγω δεν πηρα καμια αποδειξη,ουτε μπαινοντας ουτε βγαινοντας.η αληθεια βεβαια ειναι πως απο την βιασυνη μου να απολαυσω την πιστα δεν ζητησα αν και νομιζω οτι επιβαλοταν να μου δωσουν.
και κατι τελευταιο,εγω θα ξαναπαω στην πιστα και ας μην την φτιαξουν ποτε αφου χρειαζονται πολλα λεφτα,αλλα θα κοιταξω να πηγαινω μερες που δεν θα υπαρχουν μεσα σε αυτη καγκουρες και μ@λ@κες πουδεν σκεφτονται λογικα.δεν θελει πολυ μυαλο να σκεφτεις οτι δεν πρεπει να κινησε η να σταματας πανωστις γραμμες που κινουνται οι αλλοι.και οταν απλα κινουμαστε σιγα για να κρυωσει το αυτοκινητο μας αναβουμετα αλαρμ για να ειδοποιουμε τους αλλους που ερχονται απο πισω. -
Δεν έχω πάει Σέρρες ( ακόμα) αλλά, και απο τις φωτογραφίες και μόνο, η διαφορά φαίνεται να είναι μεγάλη!
Δεν θέλω να υπερβάλλω στην κριτική μου για τα Μέγαρα - απο την στιγμή μάλιστα που μπορεί να με δείτε ξανά εκεί σύντομα .
Αντικειμενικά πάντως, 40 ευρώ για την 'πίστα' είναι πολλά...αλήθεια, για το Nurburgring πόσα 'σκάς'?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Δεν έχω πάει Σέρρες ( ακόμα) αλλά, και απο τις φωτογραφίες και μόνο, η διαφορά φαίνεται να είναι μεγάλη!Δεν θέλω να υπερβάλλω στην κριτική μου για τα Μέγαρα - απο την στιγμή μάλιστα που μπορεί να με δείτε ξανά εκεί σύντομα .
Αντικειμενικά πάντως, 40 ευρώ για την 'πίστα' είναι πολλά...αλήθεια, για το Nurburgring πόσα 'σκάς'?
75ε το γυρο.
απο εκει και περα, εχει διαφορα πακετα. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Δεν έχω πάει Σέρρες ( ακόμα) αλλά, και απο τις φωτογραφίες και μόνο, η διαφορά φαίνεται να είναι μεγάλη!
Δεν θέλω να υπερβάλλω στην κριτική μου για τα Μέγαρα - απο την στιγμή μάλιστα που μπορεί να με δείτε ξανά εκεί σύντομα .
75ε το γυρο.
Οχι βέβαια!
Με 75 ευρώ κάνεις (αν θυμάμαι καλά) 5 γύρους (δηλ. > 100 χλμ. πίστα, σα να λέμε 40 γύρους Μέγαρα) -
Αν θυμαμαι καλα απο οτι μου ειπαν τα παιδια ο γυρος κανει 20€....
Αλλα βαλτε κατω να δειτε ποσα χλμ ειναι
-
17 ευρώ θα είναι φέτος παιδιά
-
να κάνουμε ένα group buy σε γύρους πίστας? η μάλλον γύρους πίτας που θα μας έρθει και πιο φθηνα.....
-
εεεε μη θαβετε τελειως τα δικα μας!!
250ε ο γυρος στο ring λεμε!
-
Oι Τεχνικές Εκδόσεις αν ακούσατε πώλησαν την συμμετοχή τους στην Mobileo Limited άρα υπάρχει νέος ιδιοκτήτης!!!!!!
Ελπίζω να μην είναι καμμια off shore με έδρα του Γουαδελούπη αλλά σοβαρή εταιρεία με επενδυτικό πλάνο!!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Oι Τεχνικές Εκδόσεις αν ακούσατε πώλησαν την συμμετοχή τους στην Mobileo Limited άρα υπάρχει νέος ιδιοκτήτης!!!!!!
Ελπίζω να μην είναι καμμια off shore με έδρα του Γουαδελούπη αλλά σοβαρή εταιρεία με επενδυτικό πλάνο!!!!Άρχισαν τα όργανα...
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Oι Τεχνικές Εκδόσεις αν ακούσατε πώλησαν την συμμετοχή τους στην **Mobileo **Limited άρα υπάρχει νέος ιδιοκτήτης!!!!!!Mobileo?? Οέο?
-
Να γίνω λίγο κακός? Πριν λίγες μέρες ακούγαμε κάτι φήμες περί επέκταση της πίστας κτλ. Σήμερα διαβάζουμε ότι πωλείται. Σύμπτωση ή 'σύμπτωση'?
Κανονικά μια εταιρεία που θεωρητικά πάει καλά (και λέω πάντα θεωρητικά, καθώς όποιος ακούσει σενάρια περί επέκτασης συνειρμικά το μυαλό του πάει σε μια υγιή επιχείριση) δεν πουλιέται έτσι ξαφνικά... Οπότε πλάθοντας κάμποσες conspiracy theories μπορώ να πω τα εξής:
α) Η εταιρεία ήθελε να φανεί υγιής ώστε να προσελκύσει αγοραστή
ή
β) Η αγοράστρια εταιρεία ήθελε να φανεί δυνατή και έσπειρε αυτές τις φήμες.
Όλα αυτά βέβαια μπορεί να είναι και στη σφαίρα της φαντασίας μου και να μην συμβαίνει τίποτα τετοιο και απλά ο taurus να βλέπει πολύ x-files. Δεν κάνει κακό όμως να πονηρευόμαστε λίγο, κάνει?
-
Εγώ πάντως θυμάμαι κάποιον που έλεγε ότι 'μπαίνουν μέσα' κατά πολύ.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εγώ πάντως θυμάμαι κάποιον που έλεγε ότι 'μπαίνουν μέσα' κατά πολύ.Για σκέψου. Εκεί που ονειρευόμαστε 'νέες πίστες' και 'επεκτάσεις', ξαφνικά να πάμε ένα πρωί Μέγαρα και να δουμε, π.χ. καμιά βιοτεχνία.
Απαιτούμενες εργασίες στην πίστα των Μεγάρων