Jan 10, 2006, 3:22 PM

Kυριακή επισκέφτηκα και εγώ τα Μέγαρα για πρώτη φορά..Αυτοκίνητο:Clio 1,4 16v,εργοστασιακό χωρίς καμία μετατροπή...φρένα και ανάρτηση σε μέτρια κατάσταση(50000χλμ) και ελαστικά 185/60/14 potenza re720 σε μέτρια προς καλή κατάσταση..Δυστυχώς η πίστα είχε λάσπες στην δεξιά μετά την μεγάλη ευ8εία+μια γούβα με νερό πριν την Κ3...Τεσπα...Με συνοδηγό κατάφερα να σταθεροποιηθώ γύρω στο 1:22 με καλύτερο χρόνο 1:21 χαμηλό..Δυστυχώς είχα πρόβλημα με τα λάστιχα τα οποία μαγούλιαζαν πολύ(μάλλον λάθος πιέσεις)..Δεν ξέρω πως κρατή8ηκα και δεν μπήκα με τα 15αρια τα οποία χρησιμοποιώ στον δρόμο Πιστεύω οτι με καθαρή την πίστα+καλύτερη εκμάθηση της(ήταν η πρώτη μου φορά)+15αρια ο χρόνος μπορεί να πέσει αρκετά?Τι λέτε?

Υγ:jim01 στείλε πμ όταν ξαναπάς

EDIT:Το clio ,τουλάχιστον με εργοστασιακή ανάρτηση,ήταν ουδέτερο μέσα στην πίστα με μια λογική για προσθιοκίνητο υποστροφή στις κλειστές στροφές,ενώ στα γρήγορα εσάκια και στην είσοδο των κλειστών στροφών με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορούσε να γίνει αρκούντως υπερστροφικό και εντυπωσιακό(με το ανάλογο τίμημα στον χρόνο βέβαια)