-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
αν κανει συνεργασια με την GM θα παει απατο.. ο Καρλος ας παει οπου θελειΑυτό λέω κι εγώ.
-
+1
Αν βεβαια αναλαβει την διοικηση ο Γκον ισως τα πραγματα καλυτερεψουν για το GM GROUP , αλλα τι θα γινει με την Renault ? -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
+1
Αν βεβαια αναλαβει την διοικηση ο Γκον ισως τα πραγματα καλυτερεψουν για το GM GROUP , αλλα τι θα γινει με την Renault ?Θα γλιτώσουμε από τον τρελό που επεμβαίνει στο σχεδιαστικό τμήμα.
Να βγάλουμε και κανένα αυτοκίνητο όπως τα παλιά Renault ρε μαμώτο .Να ξεχωρίζει σχεδιαστικά από χιλιόμετρα. -
Τώρα ετούτοι μάλλον πλάκα μας κάνουν (και είναι και 'νέοι') ...
-
Λογικό είναι να βάλουν το κιμπάρικο στην διαφήμιση...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λογικό είναι να βάλουν το κιμπάρικο στην διαφήμιση...είρων !
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λογικό είναι να βάλουν το κιμπάρικο στην διαφήμιση... -
Απλά η φώτο είναι από όταν είχε ανοίξει η ΣΤΑΚΟΡ στη Βέροια που πάνε κάτι χρονάκια!
-
Γαλλία: Επιστρέφουν μέρος της κρατικής στήριξης οι Renault και Peugeot
Στην αποπληρωμή του ενός τρίτου των δανείων που έλαβαν από την κυβέρνηση στη διάρκεια της κρίσης, αναμένεται να προχωρήσουν οι γαλλικές αυτοκινητοβιομηχανίες, σύμφωνα με δημοσίευμα της La Tribune.
Η γαλλική κυβέρνηση πέρυσι χορήγησε δάνεια ύψους 3 δισ. ευρώ σε κάθε μία από τις Renault και PSA Peugeot Citroen, προκειμένου να διασφαλίσει την επιβίωση των δύο ομίλων, οι οποίοι απασχολούν εκατοντάδες χιλιάδες Γάλλων εργαζομένων.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/renault-peugeot.htmlRenault: Αποπληρώνει €1 δισ. από δάνειο της γαλλικής κυβέρνησης
Η Renault SA ανακοίνωσε σήμερα ότι θα επιστρέψει 1 δισ. ευρώ από το κρατικό δάνειο των 3 δισ. ευρώ που έλαβε από τη γαλλική κυβέρνηση τον Απρίλιο του 2009.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/renault-1.html -
Να κάνω μία ερώτηση.Υπάρχει καμία πληροφορία για το εάν θα περάσει σε κάποιο μοντέλο της Renault ο νέος 1.6Τ της Nissan.Ρωτάω γιατί μια Laguna έστω και η 4 εάν υπάρξει γιατί έχουμε ακούσει και πολλά τον τελευταίο καιρό θα ήταν εξαιρετικό να φέρει αυτόν και τον 1.4 TCE.
-
Χαιρετώ την παρέα της renault.
Αν έχετε την καλωσύνη θα ήθελα τη γνώμη σας και τις εμπειρίες σας για twingo gt.
Μου δίνει την εντύπωση ότι αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι η καλύτερη πρόταση στην κατηγορία του από το ψάξιμο που κάνω.
Με στεναχωρεί λίγο τα 4 αστέρια στο euroncap και τα πίσω ταμπούρα.
Επίσης δεν είχα ποτέ renault και δεν ξέρω τι γίνεται απο after sales service καθώς φυσικά και από την αξιπιστία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου από την ώς τώρα πορεία του στην αγορά.Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο και χρήσιμο.
Να'στε όλοι καλά, και να κάνετε απολαυστικά και ασφαλή χιλιόμετρα.
-
χθες κόλλησα στην κινηση πίσω από καινούργια λαγκούνα....
το αυτοκίνητο , ειδικά από το πίσω μέρος είναι απλά εντυπωσιακό... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το αυτοκίνητο , ειδικά από το πίσω μέρος είναι απλά εντυπωσιακό...στο 'σπανια πουλια' να παει η δημοσιευση παρακαλω
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
το αυτοκίνητο , ειδικά από το πίσω μέρος είναι απλά εντυπωσιακό...στο 'σπανια πουλια' να παει η δημοσιευση παρακαλω
γιατί δεν κυκλοφορόυν πολλά?? τι μοτέρ φοράνε?
-
Ως προς τον κινητήρα, μιας και είναι κοινός με το clio είναι άψογος από αξιοπιστία και σούπερ από κατανάλωση. Στο clio 6,5 Με 6,7 πόλη. Στο twingo που είναι και ελαφρύτερο ίσως και λίγο λιγότερο.
Για τα ταμπούρα πίσω νομίζω αν θέλεις μπορείς να κάνεις παραγγελία για δίσκους, απλά δεν θα είναι ετοιμοπαράδοτο και χάνεις την έκτπωση.
Οσο για το 4στερο στην κατηορία του δεν υπάρχουν και πολλά 5στερα. Βασικά αν δεν κάνω λάθος μόνο το Fiat 500 είναι 5στερο στην κατηγορία του.
Στο after sales είναι σχετικά καλά. Δεν είναι η τοπ εταιρεία αλλα είναι σε ανοδική πορεία από τότε που ανέλαβε η PGA, κατα τη δική μου άποψη. Υπολόγιζε περίπου 45-50 euro για λάδια στα 10.000 και 150-190 το Service του σε εξουσιοδοτημένο.
Νομίζω στην τιμή του, ειδικά με τις προσφορές που τρέχουν από 800-1200 κάτω είναι σούπερ. Αν σου αρέσει εμφανισιακά και δεν σε ενοχλεί το 3θυρο αμάξωμά του, γιατί όχι?
Επίσης αν προχωρήσεις στην αγορά του σκέψου να βάλεις και επέκταση εγγύησης για άλλα 3 χρόνια (σύνολο 5) με 450 euro ή πίεζε να σου την κάνουν δώρο.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γιατί δεν κυκλοφορόυν πολλά?? τι μοτέρ φοράνε?
1.6 110 hp
2.0 140 hp
2.0 Τ 170 hp
2.0 T 205 hpEνας ψόφιος 1.6 και 3 δίλιτροι. Πως να προχωρήσει στην Ελλάδα? Στην Ευρώπη έχει τους υπέροχους dci!
-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Χαιρετώ την παρέα της renault.Αν έχετε την καλωσύνη θα ήθελα τη γνώμη σας και τις εμπειρίες σας για twingo gt.
Μου δίνει την εντύπωση ότι αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι η καλύτερη πρόταση στην κατηγορία του από το ψάξιμο που κάνω.
Με στεναχωρεί λίγο τα 4 αστέρια στο euroncap και τα πίσω ταμπούρα.
Επίσης δεν είχα ποτέ renault και δεν ξέρω τι γίνεται απο after sales service καθώς φυσικά και από την αξιπιστία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου από την ώς τώρα πορεία του στην αγορά.Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο και χρήσιμο.
Να'στε όλοι καλά, και να κάνετε απολαυστικά και ασφαλή χιλιόμετρα.
εγω μπορω να σου πω μονο για τον κινητηρα 1,2ΤCe, οτι ειναι διαμαντακι με την εννοια οτι κινει πολυ σβελτα το clio μου με +150kg απο το twingo με μεση καταναλωση σε πολη πραγματικες συνθηκες 6,8-7,2lt/100km, συν το οτι δεν παρουσιαζει καμια βλάβη...
το twingo βασιζεται στο εξαιρετικο πλαισιο του προηγούμενου clio, και σε εκθεση που το ειχα δει μου φαινεται οτι εχει αν οχι το πιο ποιοτικο εσωτερικο της κατηγορίας, ενα απο τα 2-3 καλυτερα..
απο after sales, τα σερβις πλεον εχουν πολύ λογικες τιμες..
για αλλαγη λαδιων σε ορισμενες αντιπροσωπειες και εξουσιοδοτημενους μπορει και να μην ξεπερασεις τα 55 ευρω, ενω το μεγαλο σερβις των 20.000χλμ μου στοιχισε 70-80ευρω, δε θυμαμαι ακριβως...πλεον αν εχεις καποιο προβλημα με ελαχιστη επιμονη θα ασχοληθουν και θα βρουν λυση χωρις να προσπαθουν να το αποφυγουν οπως κανανε μεχρι το 2007 με την παλια εισαγωγικη..
αυτα..αν το παρεις, παρτο σε λευκο, ειναι μουρλια
-
Η Renault γιορτάζει τα 100 χρόνια του L'Atelier Renault
Η Renault ήταν η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία η οποία άνοιξε γραφεία στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι το 1910. Φέτος γιορτάζει τα εκατό χρόνια της άφιξής τους σε ένα από τους πιο διάσημους δρόμους στον κόσμο. Από την πρώτη έκθεση αυτοκινήτων, η οποία άνοιξε στις αρχές του περασμένου αιώνα, και εν συνέχεια στην ονομασία Pub L'Atelier Renault, η ιστορία της κορυφαίας μάρκας της Γαλλίας είναι συνυφασμένη με τα Ηλύσια Πεδία.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/ ... nault.htmlY.Γ. μπείτε στο Blog και κατεβάστε επιλεγμένες φώτο από τα 100 χρόνια.στην τρίτη φώτο με την A210 μπορείτε να διακρίνετε τους Juan Manuel Fangio,Amedee Gordini,Jean Redele...
Υπόσχομαι ότι θα ανεβάσω και άλλες. -
Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.
Παραγγελία θα γίνει έτσι κι αλλιώς γιατί θέλω οπωσδήποτε να βάλω esp.
Γνωρίζει κανείς αν επειδή θα μπει esp μήπως θα έχει και δίσκους πίσω. Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο τεχνικά, π.χ. το alto που έχει esp έχει και αυτό ταμπούρα πίσω.
Επίσης πότε σκοπεύουν να πάρουν έγκριση τύπου euro5, στο site της αγγλίας το δείχνει ως euro 5 με μικρότερες εκπομπές ρύπων CO2.Παρεπιπτόντως το 800 ευρώ έκπτωση δεν το χάνεις με παραγγελία, απλά δεν πιάνεις το 1200 που ισχύει για αμάξια στοκ.
-
Απ'ότι ξέρω στο twingo και στο clio όταν παραγγέλνεις με esp πακέτο έχει και δισκόφρενα πίσω. Επιβεβαίωσε το όμως και στον αντιπρόσωπο που θα κάνεις την παραγγελία. Η και σε περισσότερους από έναν γιατί δεν ξέρω κατα πόσο διαβασμένοι θα είναι σε αυτό το πράγμα.
Καλό αυτό με την έκπτωση.
RENAULT FORUM